Miks keegi teiega koos on?
-
Külaline
https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/93 ... ks-valivad
Kui palju abielumehi oma naisi petab?
44% uuringus osalenud meestest on oma partnerit petnud ja 55% petmise peale mõelnud. Ehk siis 99% meestest on kas petnud või soovinud petta.
44% uuringus osalenud meestest on oma partnerit petnud ja 55% petmise peale mõelnud. Ehk siis 99% meestest on kas petnud või soovinud petta.
-
Külaline
Ohoh, mõtlemine on juba petmisega võrdne? Ma olen igasuguseid asju mõelnud. Sina oled ka. 44% on see protsent. Mitte 99%.Guest kirjutas: ↑17 Okt 2025 10:15 https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/93 ... ks-valivad
-
Külaline
Peta end kuidas tahad, sinusuguste najal ongi hea petta. Naine käib ja taob vastu rinda, kuidas tema mees küll ei petaKülaline kirjutas: ↑17 Okt 2025 11:42Ohoh, mõtlemine on juba petmisega võrdne? Ma olen igasuguseid asju mõelnud. Sina oled ka. 44% on see protsent. Mitte 99%.Guest kirjutas: ↑17 Okt 2025 10:15 https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/93 ... ks-valivad
-
Külaline
Ei, mina ei ole petmise peale mõelnud, sest ma pole vähemalt siiani plaaninud oma kaaslast petta.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2025 11:42Ohoh, mõtlemine on juba petmisega võrdne? Ma olen igasuguseid asju mõelnud. Sina oled ka. 44% on see protsent. Mitte 99%.Guest kirjutas: ↑17 Okt 2025 10:15 https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/93 ... ks-valivad
-
Külaline
Mingi Eesti naise kollasest ajakirjandusest tõlgitud artiklid pole ka tõsiseltvõetav uuring.Guest kirjutas: ↑17 Okt 2025 10:15 https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/93 ... ks-valivad
-
Külaline
Äkki sõltuvad need numbrid sellest ka, kui palju on võimalusi (loe: kiusatusi) olnud. Kui uuring toimuks keskkonnas, kus kiusatusi palju, näiteks vastav kolleegkond, plus väljasõidud, tööreisid jne, siis ehk saaksime õige numbri, mis näitaks tegelikkust. On ka olemas eriteenus (ilmselt mitte meil), aga suurtes maades kindlasti, et palkad kellegi testima oma tulevast kaasat. Nii palju, kui nad on sellest kirjutanud, suur osa neist testimistest hästi pole läinud.Guest kirjutas: ↑17 Okt 2025 07:45Vaata, seda ülipõnevat teemat on ikka natuke enne meid ka maailmas uuritud, teie seltskonna elukogenud ja targad naised pole sugugi ainukesed armuspetsialistid maamuna peal. 25% on selline number, mis ikka ja jälle uuringites esile kerkib. Kui hakata juuksekarva lõhki ajama ja suudlusi, netiseksi jms sinna ka sisse lugeda, siis ehk vast max 40-50% on meestest sellised, kes abielu jooksul petavad oma naist. See, et kõik need 25% litsmehi ainult teie elukogenud naiste seas ringi keerlevad, ütleb midagi rohkem teie seltskonna kohta, kui meeste kohta laiemalt. Või siis amet on teil selline vms, et selline tundmus on tekkinud- ortopeedile ka tundub, et kõigil inimestel on pidevalt luumurrud.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:52Ära aja naerma, sinul peaks endast hoopis kahju olema. Mina ja seltskond, kus ma liigun, on targad, elukogenud ning realistlikus maailmas elavad naised, mitte jaanalinnud
Kui võtame näiteks pereisa, kes pärast tööd viib last/lapsi trenni, siis koju majaremonti jätkma jne, kelle nädal on perega sisustatud, tal lihtsalt ei teki aega ega võimalusi. Minu endagi pereelus oli selline pikk periood, et parima tahtmisegi juures poleks kummalgi jätknud ei aega ega energiat.
Lihtsalt iseloomu põhjal ei saa teha järeldusi, et tema küll iial...see on paraku osutunud tõestatult põhjendamatuks.
-
Külaline
Naiste ja meeste valikuvõimalused on väga erinevad. Puht statistiliselt on võimatu, et enamik abielumehi petab ja väga lihtsalt põhjusel - naised nimelt ei taha neid. Kust selline fantaasia üldse pärineb, et mehed muudkui leiavad naisi, kes on neist huvitatud. Näiteks 80% naistest tunneb Tinderis huvi ainult top 20% meeste vastu. 80 % meestest näevad kurja vaeva, et leida üks naine, kes tahaks nendega kasvõi kohvile minna. Nendel 20% meestel jah on, mida valida ja on üldse võimalus kiusatusi tunda. Ülejäänud 80 % on õnnelikud, kui oma hea südamega kuidagi ühe naisegi endale suure hädaga saavad. Nemad ilmselt selle ainukordse õnnega naljalt mängima ka ei hakka.
-
Külaline
See on kindlasti õige, Tinderis (ja teisteski äppides) see kindlasti nii ongi, mehed kurdavad tõepoolest, et ei saa mingeid kontakte.Guest kirjutas: ↑17 Okt 2025 14:17 Naiste ja meeste valikuvõimalused on väga erinevad. Puht statistiliselt on võimatu, et enamik abielumehi petab ja väga lihtsalt põhjusel - naised nimelt ei taha neid. Kust selline fantaasia üldse pärineb, et mehed muudkui leiavad naisi, kes on neist huvitatud. Näiteks 80% naistest tunneb Tinderis huvi ainult top 20% meeste vastu. 80 % meestest näevad kurja vaeva, et leida üks naine, kes tahaks nendega kasvõi kohvile minna. Nendel 20% meestel jah on, mida valida ja on üldse võimalus kiusatusi tunda. Ülejäänud 80 % on õnnelikud, kui oma hea südamega kuidagi ühe naisegi endale suure hädaga saavad. Nemad ilmselt selle ainukordse õnnega naljalt mängima ka ei hakka.
Tavaelus tekivad need võimalused ilmselt siis, kui tööl keegi silmarõõm tekib (kui uskuda foorumikirjutusi) või pubiläbul. Emmal kummal juhul sobiva joobe korral ei tarvitse see üksik meeleheitlikus eas naisterahvas enam nii pirtsakas olla...
-
Külaline
Pigem ikka nii, et 100-st 54 on ainult mõelnud ja 44 on alguses mõeldnud ja siis selle ka teoks teinud. 45 abielumeest 100-st ei tegele üldse sellega.Guest kirjutas: ↑17 Okt 2025 10:15 https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/93 ... ks-valivad
-
Külaline
Kainelt ehk tõesti õnnega naljalt mängima ei hakka, kui on aega kaaluda plusse ja miinuseid. Aga äkki osad mehed pigem kasutavad sülle kukkunud võimalust, lakates sellel hetkel mõtlemast millega riskivad või usuvad pimesi, et aktsioon jääb naise eest varjule. Ei tea, mehed ehk oskavad paremini ütelda, millest see sõltub ja kas selline kaalumine ka tegelikult aset leiab?Guest kirjutas: ↑17 Okt 2025 14:17 Naiste ja meeste valikuvõimalused on väga erinevad. Puht statistiliselt on võimatu, et enamik abielumehi petab ja väga lihtsalt põhjusel - naised nimelt ei taha neid. Kust selline fantaasia üldse pärineb, et mehed muudkui leiavad naisi, kes on neist huvitatud. Näiteks 80% naistest tunneb Tinderis huvi ainult top 20% meeste vastu. 80 % meestest näevad kurja vaeva, et leida üks naine, kes tahaks nendega kasvõi kohvile minna. Nendel 20% meestel jah on, mida valida ja on üldse võimalus kiusatusi tunda. Ülejäänud 80 % on õnnelikud, kui oma hea südamega kuidagi ühe naisegi endale suure hädaga saavad. Nemad ilmselt selle ainukordse õnnega naljalt mängima ka ei hakka.
-
Külaline
No sellised kirjeldused- joobes vanemad naised, pubiläbu, silmarõõm töö juures- kirjeldavad mingit väga spetsiifilist ühiskonna osa ja nende tegemisi.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2025 14:25Tavaelus tekivad need võimalused ilmselt siis, kui tööl keegi silmarõõm tekib (kui uskuda foorumikirjutusi) või pubiläbul. Emmal kummal juhul sobiva joobe korral ei tarvitse see üksik meeleheitlikus eas naisterahvas enam nii pirtsakas olla...
-
Külaline
Mina ei tao küll vastu rinda, et mees ei peta. Mina olen leerist, et milleski ega kelleski ei saa 100% kindel olla ja pole vajagi olla. Aga petmise peale saab mõelda ka nii, et oh, tahaks seda naist seal, aga siis võin oma perest ilma jääda. Või siis nii, et hea oleks küll selle neiuga flirtida, aga see poleks minu naise vastu aus. Seega jah, mõelnud on kindlasti kõik inimesed (peale aseksuaalide), ka naised, kellegi teisega olemise peale.Guest kirjutas: ↑17 Okt 2025 12:07Peta end kuidas tahad, sinusuguste najal ongi hea petta. Naine käib ja taob vastu rinda, kuidas tema mees küll ei petaKülaline kirjutas: ↑17 Okt 2025 11:42Ohoh, mõtlemine on juba petmisega võrdne? Ma olen igasuguseid asju mõelnud. Sina oled ka. 44% on see protsent. Mitte 99%.Guest kirjutas: ↑17 Okt 2025 10:15 https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/93 ... ks-valivad
44% uuringus osalenud meestest on oma partnerit petnud ja 55% petmise peale mõelnud. Ehk siis 99% meestest on kas petnud või soovinud petta.Petmise peale mõtleja pole veel võimalust leidnud või on selline mees, keda keegi ei taha.
-
Külaline
Jah, seda varianti mõtlesin ka, aga see pole siiski eriti tõenäoline. Fantaseerimine on ikkagi laiemalt levinud kui ainult 54% hulgas.Guest kirjutas: ↑17 Okt 2025 14:31Pigem ikka nii, et 100-st 54 on ainult mõelnud ja 44 on alguses mõeldnud ja siis selle ka teoks teinud. 45 abielumeest 100-st ei tegele üldse sellega.Guest kirjutas: ↑17 Okt 2025 10:15 https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/93 ... ks-valivad
Ei ta nii laialt levinud kah pole. Üks mu tuttav ütles, et enamus inimestel polegi fantaasiat, ma kaldun temaga nõustuma. Mis sa siin ikka fantaseerid, maha ja taha ja homme tööle ja muud kohustused, kui seks on vähetähtis või vajadused rahuldatud, ei siis tule fantaasiat mingisugust. Öeldakse, et näljane mõtleb ikka toidust. Kui seda ikka kodunt saab, siis on nö kõht ka täis ja mõttetegevusel kriips peal. Erandid on loomu poolest liiderlikud või seksisõltlased, neil jah mõte lippab, kust aga (veel) saaks. Tavaline inimene elab oma elu ja tegeleb kõigi oma asjadega, mitte ei pööra seksile rohkem rõhku kui muule.
-
Külaline
Kas oled mõnikord mõelnud, et jätaks kommenteerimata? Veel parem mõne lolli teema tegemata?Tolmukübe kirjutas: ↑17 Okt 2025 17:13 Ei ta nii laialt levinud kah pole. Üks mu tuttav ütles, et enamus inimestel polegi fantaasiat, ma kaldun temaga nõustuma. Mis sa siin ikka fantaseerid, maha ja taha ja homme tööle ja muud kohustused, kui seks on vähetähtis või vajadused rahuldatud, ei siis tule fantaasiat mingisugust. Öeldakse, et näljane mõtleb ikka toidust. Kui seda ikka kodunt saab, siis on nö kõht ka täis ja mõttetegevusel kriips peal. Erandid on loomu poolest liiderlikud või seksisõltlased, neil jah mõte lippab, kust aga (veel) saaks. Tavaline inimene elab oma elu ja tegeleb kõigi oma asjadega, mitte ei pööra seksile rohkem rõhku kui muule.
-
Külaline
Ei eelne alati midagi sellist. Läheb mees sõpradega klubisse või pubisse, saab tuttavaks talle meeldiva naisega ja alko mõjul minnakse kellegi juurde edasi ja tehakse ära see sutsakas.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:08Sa oled väga eluvõõras! Ükski seks ei käi nii, et kolm minutit, ja valmis. Alati eelneb aktile veel palju muud. Sõnumid, kohtingud, võib-olla mitmed kohtingud, ilmselt õhtusöök, veinike võib-olla ka mõni kingitus. Väga palju aega, energiat, raha ja ressurssi võõra inimese peale. Ja seda oma pere arvelt.
Kui muidugi naine oli väga meeldiv ja sutsakas ka, siis ehk tulevad edasi kõik need sõnumid ja kohtingud jne. Aga lihtsalt üheöö petmiseks pole küll kõike seda muud vaja. Ainult kena naist, kes nõus sinuga tulema ja alko.
-
Külaline
Üheöö petmiseks on vaja enne naisele kõvasti välja käristada. Loe kellegi eelneva kirjutist, kes ütleb, et mehed peavad naise saamiseks kõvasti vaeva nägema ja ennast tõestama. Minu teadmine on sama. Minu tutvusringkonna mehed, kes naisi püüavad, saavad koguaeg korvi ja selleks, et neid üldse jutule võetaks, peavad tõestama oma head rahalist seisu. Ei lase lihtsalt niisama ükski naine korraks enda voodisse.Guest kirjutas: ↑17 Okt 2025 19:07Ei eelne alati midagi sellist. Läheb mees sõpradega klubisse või pubisse, saab tuttavaks talle meeldiva naisega ja alko mõjul minnakse kellegi juurde edasi ja tehakse ära see sutsakas.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:08Sa oled väga eluvõõras! Ükski seks ei käi nii, et kolm minutit, ja valmis. Alati eelneb aktile veel palju muud. Sõnumid, kohtingud, võib-olla mitmed kohtingud, ilmselt õhtusöök, veinike võib-olla ka mõni kingitus. Väga palju aega, energiat, raha ja ressurssi võõra inimese peale. Ja seda oma pere arvelt.
Kui muidugi naine oli väga meeldiv ja sutsakas ka, siis ehk tulevad edasi kõik need sõnumid ja kohtingud jne. Aga lihtsalt üheöö petmiseks pole küll kõike seda muud vaja. Ainult kena naist, kes nõus sinuga tulema ja alko.
Lihtsalt saab ainult prostituute, aga nagu teada, seal peab kõvasti raha välja käima.
-
Külaline
Ju siis pole neil head väljanägemist. Kena kutt ei pea küll rahakotti tühjaks tegema, et mõne naise endale saada. Või su tutvusringonna mehed lähenevad liiga ilusatele naistele. Neil on muidugi lipp kõrgel.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2025 19:17Minu tutvusringkonna mehed, kes naisi püüavad, saavad koguaeg korvi ja selleks, et neid üldse jutule võetaks, peavad tõestama oma head rahalist seisu. Ei lase lihtsalt niisama ükski naine korraks enda voodisse.
-
Külaline
Üks suur pluss, mis minu mehel on, ja miks ma temaga koos olla tahan, ta on alkovaba. Mulle meeldivad julged mehed.Guest kirjutas: ↑17 Okt 2025 19:07Ei eelne alati midagi sellist. Läheb mees sõpradega klubisse või pubisse, saab tuttavaks talle meeldiva naisega ja alko mõjul minnakse kellegi juurde edasi ja tehakse ära see sutsakas.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 21:08Sa oled väga eluvõõras! Ükski seks ei käi nii, et kolm minutit, ja valmis. Alati eelneb aktile veel palju muud. Sõnumid, kohtingud, võib-olla mitmed kohtingud, ilmselt õhtusöök, veinike võib-olla ka mõni kingitus. Väga palju aega, energiat, raha ja ressurssi võõra inimese peale. Ja seda oma pere arvelt.
-
Külaline
Jep, mõne ikka saab, iseasi, kas häid.Guest kirjutas: ↑17 Okt 2025 20:00Ju siis pole neil head väljanägemist. Kena kutt ei pea küll rahakotti tühjaks tegema, et mõne naise endale saada. Või su tutvusringonna mehed lähenevad liiga ilusatele naistele. Neil on muidugi lipp kõrgel.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2025 19:17Minu tutvusringkonna mehed, kes naisi püüavad, saavad koguaeg korvi ja selleks, et neid üldse jutule võetaks, peavad tõestama oma head rahalist seisu. Ei lase lihtsalt niisama ükski naine korraks enda voodisse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 5 külalist