Kuidas pesete WC poti harja?

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 00:18 Ja siis sülitavad ise rõõmsalt eesti keele peale.
Na arvan ka seda.
Kaane asemel on keegi välja mõelnud kaas.
Küüne asemel küüs.
Hakka siis mõtlema mida öelda tahetakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 23:10
Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 00:18 Ja siis sülitavad ise rõõmsalt eesti keele peale.
Na arvan ka seda.
Kaane asemel on keegi välja mõelnud kaas.
Küüne asemel küüs.
Hakka siis mõtlema mida öelda tahetakse.
No ikka vastupidi - kaanist eristamiseks kaas ja küünist eristamiseks küüs.
Siis on tõesti raske elu, kui jutu sisust üldse enne aru ei saa, kas räägitakse kaanidest või kaantest, küünidest või küüntest.
Keeleõppijatele ikka tõesti karm.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 23:55Keeleõppijatele ikka tõesti karm.
Just. Hakka veel kaane asemel kaasetama, või küüne asemel küüsetama.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Okt 2025 16:44
Guest kirjutas: 09 Okt 2025 02:49
Ants kirjutas: 09 Okt 2025 01:40
Kohe tuleb arutle.ee tädi Krammatika ja sedastab, et ENN on puudu. Saate aru, N on puudu! Ilmselt ei saa ta homme rahulikult kilu ostma minna, sest värinad sees noh.
Miks sa pead kogu aeg mingit jama kirjutama? Pole ühtki N-i kuskil puudu.
KONSTANTEERIMA on see sõna.
Rumal, aga oi kui enesekindel!
Külaline

WC harja otsik maksab mõne euro, kas tõesti ei raatsi aeg-ajalt vahetada?
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 15 Okt 2025 09:11 WC harja otsik maksab mõne euro, kas tõesti ei raatsi aeg-ajalt vahetada?
Ja tekitada sellega prügi?
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 15 Okt 2025 09:49
Guest kirjutas: 15 Okt 2025 09:11 WC harja otsik maksab mõne euro, kas tõesti ei raatsi aeg-ajalt vahetada?
Ja tekitada sellega prügi?
Appi! No pane siis nõudepesumasinasse, rõvee. Prügi tuleb nagunii igapäevaselt.
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් »

Praegu on Baltal müügil jube halvad PERUU mustikad ja te räägite looduse säästmisest. Milline saastamine on nende siia vedamine.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 09:11 WC harja otsik maksab mõne euro, kas tõesti ei raatsi aeg-ajalt vahetada?
Ostad iga nädal uue WC harja või kord kuus/kvartali/aastas ja vahepeal üldse ei pese?
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Ausaltöeldes minul poti külge väga midagi ei jäägi. Pole 3 aasta jooksul see potihari veel nii mustaks läinud, et hari mingit erilist pesu vajaks. Piisab täitsa, kui vahendiga ikkagi umbes kord nädalas poti ära pesen ja siis vee peale lasen ja selle loputusvee sahmakaga loputan ka potiharja üle. Ka peale seda, kui jääbki harva mõni pidurdustriip. Selle ma likvideerin kohe peale käimist. Sellesmõttes, et harjatopsis on alati puhas hari. Mõned korrad aastas teen vannitoa süvapujastust, kus kõik vuugivahed üle nühin, siis panen koos pesuvahendiga mõneks tunniks kopsikusse seisma.
Külaline

Arutleja kirjutas: 15 Okt 2025 15:42
Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 09:11 WC harja otsik maksab mõne euro, kas tõesti ei raatsi aeg-ajalt vahetada?
Ostad iga nädal uue WC harja või kord kuus/kvartali/aastas ja vahepeal üldse ei pese?
Kui vajab pesu, nii umbes 3 kuu tagant, on vahendiga koos poti sees.
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 19:08
Sa ka siis ei raatsi uut osta.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Arutleja kirjutas: 15 Okt 2025 19:53Sa ka siis ei raatsi uut osta.
Tunnen siiralt kaasa sinu suurele murele.
Külaline

Arutleja kirjutas: 15 Okt 2025 19:53
Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 19:08

Sa ka siis ei raatsi uut osta.
Ma raatsiks iga päev osta, kui keegi sooviks neid vahetada. See lihtsalt ei määrdu.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 03 Okt 2025 21:42 Mul on selline ketserlik mõte pesta WC poti harju ja anumaid nõudepesumasinas (muidugi mitte koos toidunõudega).
Variant ka survepesuriga pesta, aga esimene variant tundub mugavam olevat.
Variant ka pesta dushiga või lihtsalt vannis.
No tõesti, Täkk! Kui raske see saab olla võtta see krdi potihari kätte ja pesta see korra nädalas survepesuriga läbi? Selle nõudepesumasinasse panek on minu jaoks ikka väga uskumatu ja ma pole üldse mingi pirtsperse. See on lihtsalt midagi, mida normaalne inimene EI TEE. Sul on ju väikesed lapsed ja kasvõi nende pärast võiks omada mingeid norme, millest allapoole ei lasku.
Külaline

Ma paneks nt Harpicuga mõneks tunniks likku ja siis uhaks nii harja kui potsiku dušiga üle. Survepesur oleks ehk harja jaoks hea, aga no potsikut peaks väga lähedalt käes hoidma, ei tahaks seda survet näppudel tunda.
Aga ehk saab ka küünealused kiirelt puhtaks 😀
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 22:13 Ma paneks nt Harpicuga mõneks tunniks likku ja siis uhaks nii harja kui potsiku dušiga üle. Survepesur oleks ehk harja jaoks hea, aga no potsikut peaks väga lähedalt käes hoidma, ei tahaks seda survet näppudel tunda.
Miks potipõhja ei sobi panna ja pärast potist vett tõmmata? Miks peaks oma elu nii keeruliseks elama? Potipõhjas saab ta Domestose vms vees kasvõi öö otsa olla, hommikul vesi peale ja lumivalge.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 22:13 Ma paneks nt Harpicuga mõneks tunniks likku ja siis uhaks nii harja kui potsiku dušiga üle. Survepesur oleks ehk harja jaoks hea, aga no potsikut peaks väga lähedalt käes hoidma, ei tahaks seda survet näppudel tunda.
Täku arust oli kloori ja pesuvahendeid kasutada mitte loodussõbralik 🫣
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 22:17
Miks potipõhja ei sobi panna ja pärast potist vett tõmmata? Miks peaks oma elu nii keeruliseks elama? Potipõhjas saab ta Domestose vms vees kasvõi öö otsa olla, hommikul vesi peale ja lumivalge.
Ilmselt sobib, kui elad üksi ja tunned oma neerude tööd. Meie pott ja hari vajavad tihedamat koristust just siis, kui palju lapsi majas, iial ei tea, millal kellelgi häda tuleb.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist