Ettevaatust!

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 19:37
Guest kirjutas: 12 Okt 2025 19:35
Guest kirjutas: 12 Okt 2025 15:30 süüdi tema vihapursetes oli kunagi ta ema ja edasi eksnaine.
süüdi tema vihapursetes oli kunagi ta ema ja edasi eksnaine. :lol:
Ja sööb parimad palad ära :D
Ilmselt sööd ise ka parimaid palu ära. Sellised irvitavadki.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 15:30Liikvel on mu värske eksmees, vanus 41. Tal on kodus täpselt 1 raamat, mida resenteerib kui oma lemmikut kuigi pole kunagi läbi lugenud. Ta on suht vaene, sest on tekitanud omale paraja portsu laene ja tagasimakseid, naise peale pole üldse nõus rahaliselt panustama. Mis veel, voodis kestab sekundi, kogu maailmavaade on enesekeskne, jahub ainult iseendast ja oma minevikust, nõus tegema vaid neid tegevusi, käike, mis teda huvitavad. Alul võib suhtesse petmiseks ka teistmoodi etendada. Ta on arrogantne, manipuleeriv gaslightijs. Tarbib teiste asju, ei hooli teistest inimestest ja nende asjadest, võimalusel sööb paremad palad teiste eest ära. Mitte grammigi enesearenguga tegelenud ei ole ega soovi ka, süüdi tema vihapursetes oli kunagi ta ema ja edasi eksnaine.
Kaua sul aega võttis kõigest sellest arusaamine :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 20:34
Guest kirjutas: 12 Okt 2025 19:37
Guest kirjutas: 12 Okt 2025 19:35

süüdi tema vihapursetes oli kunagi ta ema ja edasi eksnaine. :lol:
Ja sööb parimad palad ära :D
Ilmselt sööd ise ka parimaid palu ära. Sellised irvitavadki.
Tõsi, tegelikult peaks nutma, sest sa avastad oma mehe kohta selliseid asju x aastat peale suhte algust ning siis teed neist netti postituse. Kirjutanuks sa siis postituse, et sul on nii niru olla, sest mees osutus s*tapeaks - aga sa vormistad hoopis mingi hoiatuse!
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 20:36 Liikvel on mu värske eksmees, vanus 41. Tal on kodus täpselt 1 raamat, mida resenteerib kui oma lemmikut kuigi pole kunagi läbi lugenud.
"Klaabu, Nipi ja Tige kala"?
Külaline

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 21:19
Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 20:36 Liikvel on mu värske eksmees, vanus 41. Tal on kodus täpselt 1 raamat, mida resenteerib kui oma lemmikut kuigi pole kunagi läbi lugenud.
Svejik on sihukestel
Külaline

Jüri Mõis oli ka ainult hoiuraamatut lugenud, aga mis tal viga :D
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 19:20Ta on 42 nüüdseks. 99.9% tõenäosusega nartssisist. Mis see aitaks, kui ma siin seda kuulutaks?
Siis me saaksime seda probleemi üheskoos arutada.
Teeksime maailma paremaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 21:21
Guest kirjutas: 12 Okt 2025 21:19
Svejik on sihukestel
Teemaalgataja, kas sinu eksil oli ka Svejik suur lemmik? Minu omal oli. 😀
Külaline

Egalitaar kirjutas: 12 Okt 2025 19:38 Kõige imelikum on tegelikult see, et isegi sellisele sukale on kuskil olemas saabas, mis sobivad suurepäraselt, kuigi pealtnäha tundub võimatu sellise inimesega koos elada. Maailm on veider koht.
Sa kasutad seda väljendit 'nagu sukk ja saabas' valesti. Sinu lauses oleks õigem väljend 'igale potile leidub kaas'. Sukk ja saabas on teise tähendusega väljend. Sa pole eestlane või?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2025 20:05Sa kasutad seda väljendit 'nagu sukk ja saabas' valesti. Sinu lauses oleks õigem väljend 'igale potile leidub kaas'. Sukk ja saabas on teise tähendusega väljend. Sa pole eestlane või?
Sellise kleepuva paari kohta võib nii öelda küll. Või et naine on nagu märg vihaleht mehe palja p küljes. Siingi vaja haliseda.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Guest kirjutas: 14 Okt 2025 20:05
Egalitaar kirjutas: 12 Okt 2025 19:38 Kõige imelikum on tegelikult see, et isegi sellisele sukale on kuskil olemas saabas, mis sobivad suurepäraselt, kuigi pealtnäha tundub võimatu sellise inimesega koos elada. Maailm on veider koht.
Sa kasutad seda väljendit 'nagu sukk ja saabas' valesti. Sinu lauses oleks õigem väljend 'igale potile leidub kaas'. Sukk ja saabas on teise tähendusega väljend. Sa pole eestlane või?
See on väide ilma tõestuseta,

Ja mis kuradi "pole eestlane või?"
Viimati muutis Egalitaar, 16 Okt 2025 12:05, muudetud 3 korda kokku.
Külaline

Ma ise olen 47a ja pole kunagi ühtegi raamatut lugenud.
See küll nüüd midagi ei määra, seriaalid ja filmid on niigi olemas, miks ma oma nina paberi vahele peaks suruma kui ekraan toimib paremini.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2025 09:55Ma ise olen 47a ja pole kunagi ühtegi raamatut lugenud.
See küll nüüd midagi ei määra, seriaalid ja filmid on niigi olemas, miks ma oma nina paberi vahele peaks suruma kui ekraan toimib paremini.
Koolis ka ei ole käinud :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 16 Okt 2025 09:55 Ma ise olen 47a ja pole kunagi ühtegi raamatut lugenud.
Tänapäeval peaks ju põhiharidus kohustuslik olema, sa kuidagi lipsasid mööda?
Külaline

Raamatuid ma hakkasin vihkama juba enne kooli, sest neid suruti peale ja kui lapsele midagi peale suruda siis saab sellest viha. Kohustusliku kirjandusega mina kaasa ei läinud, alati sain niisama läbi.
Saab ka teistmoodi!
Külaline

Guest kirjutas: 16 Okt 2025 10:20 Raamatuid ma hakkasin vihkama juba enne kooli, sest neid suruti peale ja kui lapsele midagi peale suruda siis saab sellest viha. Kohustusliku kirjandusega mina kaasa ei läinud, alati sain niisama läbi.
Saab ka teistmoodi!
Nii tubli! Vihata seda, mis sulle kasulik on, on nii edumeelne!
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2025 09:55 Ma ise olen 47a ja pole kunagi ühtegi raamatut lugenud.
Kuidas sul kõrgharidus õnnestus saada? Enne kooliminekut lapsena ka raamatuid ei lugenud?
Külaline

Loomulikult ei lugenud, jäin põhihariduse peale, sest kool mulle ei sobinud, mida rohkem seal käisin seda rohkem ma kooli vihkama hakkasin.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2025 10:59 Loomulikult ei lugenud, jäin põhihariduse peale, sest kool mulle ei sobinud, mida rohkem seal käisin seda rohkem ma kooli vihkama hakkasin.
Jube piinlik, vanemad olid nõus, et laps on harimatu?
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Guest kirjutas: 16 Okt 2025 11:01
Külaline kirjutas: 16 Okt 2025 10:59 Loomulikult ei lugenud, jäin põhihariduse peale, sest kool mulle ei sobinud, mida rohkem seal käisin seda rohkem ma kooli vihkama hakkasin.
Jube piinlik, vanemad olid nõus, et laps on harimatu?
IMO, piinlik on rumalus, mitte harimatus. Ja need ei ole sünonüümid, nagu mõni võiks arvata. Elu on keeruline ja hariduse omandamisel ette tulevad takistused on väga erinevad, rumalus on vaid üks neist. Lihtsalt minu arvamus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot] ja 4 külalist