Ettevaatust!

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Ettevaatust!

Postitus Postitas Külaline »

Liikvel on mu värske eksmees, vanus 41. Tal on kodus täpselt 1 raamat, mida resenteerib kui oma lemmikut kuigi pole kunagi läbi lugenud. Ta on suht vaene, sest on tekitanud omale paraja portsu laene ja tagasimakseid, naise peale pole üldse nõus rahaliselt panustama. Mis veel, voodis kestab sekundi, kogu maailmavaade on enesekeskne, jahub ainult iseendast ja oma minevikust, nõus tegema vaid neid tegevusi, käike, mis teda huvitavad. Alul võib suhtesse petmiseks ka teistmoodi etendada. Ta on arrogantne, manipuleeriv gaslightijs. Tarbib teiste asju, ei hooli teistest inimestest ja nende asjadest, võimalusel sööb paremad palad teiste eest ära. Mitte grammigi enesearenguga tegelenud ei ole ega soovi ka, süüdi tema vihapursetes oli kunagi ta ema ja edasi eksnaine.
Külaline

Presenteerib
Gaslightija
Külaline

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 15:30 Liikvel on mu värske eksmees, vanus 41. Tal on kodus täpselt 1 raamat, mida resenteerib kui oma lemmikut kuigi pole kunagi läbi lugenud. Ta on suht vaene, sest on tekitanud omale paraja portsu laene ja tagasimakseid, naise peale pole üldse nõus rahaliselt panustama. Mis veel, voodis kestab sekundi, kogu maailmavaade on enesekeskne, jahub ainult iseendast ja oma minevikust, nõus tegema vaid neid tegevusi, käike, mis teda huvitavad. Alul võib suhtesse petmiseks ka teistmoodi etendada. Ta on arrogantne, manipuleeriv gaslightijs. Tarbib teiste asju, ei hooli teistest inimestest ja nende asjadest, võimalusel sööb paremad palad teiste eest ära. Mitte grammigi enesearenguga tegelenud ei ole ega soovi ka, süüdi tema vihapursetes oli kunagi ta ema ja edasi eksnaine.
Siit kõlab nagu väikest kibestumist, kuigi peaks igati rõõmus olema, et lahti said.
Külaline

Jah, kui nii soovid! Mis muud ikka eestlane reises leiab, aa ma tiba õnnekik ka :lol:
Külaline

Ei ole midagi hullemat mahajäetud naise vihast :)
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 15:30 Liikvel on mu värske eksmees, vanus 41. Tal on kodus täpselt 1 raamat, mida resenteerib kui oma lemmikut kuigi pole kunagi läbi lugenud. Ta on suht vaene, sest on tekitanud omale paraja portsu laene ja tagasimakseid, naise peale pole üldse nõus rahaliselt panustama. Mis veel, voodis kestab sekundi, kogu maailmavaade on enesekeskne, jahub ainult iseendast ja oma minevikust, nõus tegema vaid neid tegevusi, käike, mis teda huvitavad. Alul võib suhtesse petmiseks ka teistmoodi etendada. Ta on arrogantne, manipuleeriv gaslightijs. Tarbib teiste asju, ei hooli teistest inimestest ja nende asjadest, võimalusel sööb paremad palad teiste eest ära. Mitte grammigi enesearenguga tegelenud ei ole ega soovi ka, süüdi tema vihapursetes oli kunagi ta ema ja edasi eksnaine.
Nii jube mees ja ikka jättis su maha :lol:
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් »

[Nüüd nutad silmad peast :D
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Külaline

Selline sapp on nõme, tead ikka ise? Väga nõme. Ja ei aita kuidagi ka enesetunnet parandada.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 15:30 Liikvel on mu värske eksmees, vanus 41. Tal on kodus täpselt 1 raamat, mida resenteerib kui oma lemmikut kuigi pole kunagi läbi lugenud. Ta on suht vaene, sest on tekitanud omale paraja portsu laene ja tagasimakseid, naise peale pole üldse nõus rahaliselt panustama. Mis veel, voodis kestab sekundi, kogu maailmavaade on enesekeskne, jahub ainult iseendast ja oma minevikust, nõus tegema vaid neid tegevusi, käike, mis teda huvitavad. Alul võib suhtesse petmiseks ka teistmoodi etendada. Ta on arrogantne, manipuleeriv gaslightijs. Tarbib teiste asju, ei hooli teistest inimestest ja nende asjadest, võimalusel sööb paremad palad teiste eest ära. Mitte grammigi enesearenguga tegelenud ei ole ega soovi ka, süüdi tema vihapursetes oli kunagi ta ema ja edasi eksnaine.
Saan aru, et olen enda peale tige, et seda kõike kohe ei märganud. Paraku need naised, kes tema otsa komistavad, jõuavad samuti enne armuda, kui tõe otsa komistavad. Ja isegi, kui personaalselt hoiataksid, arvavad ikka, et nad kasvatavad ta ümber, ainult sinuga käitus nii....
Külaline

Ma tahan öelda, et hea on, et lahti said. Ja saan ka aru, miks nüüd siin niimoodi kirjutad.
Aga see ei aita pikas perspektiivis.
Ise sama läbi käinud. Oleks kogu maailmale tahtnud kuulutada kui nõme ja ebaõiglane kõik oli.
Elu aga tegi seda ise üsna pea. Ilma minu panuseta.
Külaline

Ma leian, et õigesti teeb, et teada annab.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 19:10 Ma leian, et õigesti teeb, et teada annab.
Temale endale jaa. Aga mis see umbmäärane 41a mees teistele annab? 😀 neid selliseid nõmedaid mehi on oi kui palju. Minu oma eks samamoodi. Ta on 42 nüüdseks. 99.9% tõenäosusega nartssisist. Mis see aitaks, kui ma siin seda kuulutaks?
Külaline

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 19:10 Ma leian, et õigesti teeb, et teada annab.
Absurdne vastus, veel absurdsem kui teema. Mida ta sulle siis nüüd teada andis? Et tal oli s*tt mees? Õigemini, et talle nüüd tundub, et mees oli s*tt, kunagi oli ju täitsa tore ja tubli, kui suhet alustati? Ehk siis valis halvasti? Aga mis sa selle teadmisega peale hakkad? Ahah, maailmas on üks potentsiaalselt halb mees ja üks naine, kes tegi vea, kui tema valis. Edasi?
Külaline

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 15:30 süüdi tema vihapursetes oli kunagi ta ema ja edasi eksnaine.
süüdi tema vihapursetes oli kunagi ta ema ja edasi eksnaine. :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 19:35
Guest kirjutas: 12 Okt 2025 15:30 süüdi tema vihapursetes oli kunagi ta ema ja edasi eksnaine.
süüdi tema vihapursetes oli kunagi ta ema ja edasi eksnaine. :lol:
Ja sööb parimad palad ära :D
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Kõige imelikum on tegelikult see, et isegi sellisele sukale on kuskil olemas saabas, mis sobivad suurepäraselt, kuigi pealtnäha tundub võimatu sellise inimesega koos elada. Maailm on veider koht.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 12 Okt 2025 19:38 Kõige imelikum on tegelikult see, et isegi sellisele sukale on kuskil olemas saabas, mis sobivad suurepäraselt, kuigi pealtnäha tundub võimatu sellise inimesega koos elada. Maailm on veider koht.
Küsimus on ainult, kumb on siin suka ja kumb saabas? 🤔
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 15:30 Liikvel on mu värske eksmees, vanus 41. Tal on kodus täpselt 1 raamat, mida resenteerib kui oma lemmikut kuigi pole kunagi läbi lugenud. Ta on suht vaene, sest on tekitanud omale paraja portsu laene ja tagasimakseid, naise peale pole üldse nõus rahaliselt panustama. Mis veel, voodis kestab sekundi, kogu maailmavaade on enesekeskne, jahub ainult iseendast ja oma minevikust, nõus tegema vaid neid tegevusi, käike, mis teda huvitavad. Alul võib suhtesse petmiseks ka teistmoodi etendada. Ta on arrogantne, manipuleeriv gaslightijs. Tarbib teiste asju, ei hooli teistest inimestest ja nende asjadest, võimalusel sööb paremad palad teiste eest ära. Mitte grammigi enesearenguga tegelenud ei ole ega soovi ka, süüdi tema vihapursetes oli kunagi ta ema ja edasi eksnaine.
Miks te lahku läksite?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 19:2099.9% tõenäosusega nartssisist.
'nartsissist' on see sõna
Külaline

Mitu last selle kolepahaga valmis tegid?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Metskits ja 5 külalist