Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 19:09
Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 19:02
Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 18:49
Valida tuleb nii, et pärast poleks piinlik peeglisse vaadata. Kui piisavalt palju inimesi väikesele parteile hääli annab, siis ühel päeval see partei enam ei ole väike, vaid tal on võimalus midagi suurt korda saata. Minu jaoks on määrav ikkagi see, mida üks või teine erakond on valmis ära tegema.
Päris kindlasti ei vali ma Parempoolseid, kelle programm ütleb kogu liikluse arendamise kohta ainult seda, et normaalne ühistransport maal polegi võimalik; et seal peaks olema ainult nõudetransport (helistad ja broneerid endale võimaluse, et buss tuleb). Mul on sellest pekki keeratud transpordivõrgust kõrini, nii autode, ühistranspordi, parkimise kui rataste vaatevinklist. Ja ma ei näe, et sellel erakonnal oleks vähimatki plaani või isegi soovi seda parendada.
Ma ei tea, kas maal see ühistransport on ülepea lihtsalt korraldatav. Mul elab palju sugulasi maal ja me oleme seda arutanud. Bussiliiklust kasutatakse vähem, sest enamus sõidab autoga. Selleks, et ikkagi autota pääseks liiklema, tuleks vähenenud nõudluse juures bussipileti hinda kõvasti tõsta ja KOV peaks juurde ka maksma.
Lihtsam on koolibussid liikuma panna ja täiustada rongiliiklust.
Kas sa oled peast Ekre, kelle loosung on "Muidugi autoga!"? Enamikus kohtades pole ei kooli ega raudteed. Tavaline buss on paljude jaoks ainus liikumisvahend.
Pole vaja tigetseda!
1. Programm üksi kahjuks ei otsusta midagi, seal võivad olla parimad ideed, aga kui sa valitsusse ei pääse, jäävadki need sinna igaveseks kopitama. KOV-de võmalused omakorda sõltuvad nende tuludest ehk piirkonnas ellavatest inimestest ja valitsuse otsustest, millele raha eraldatakse.
2. Mina rääkisin alevitest, sina ilmselt hajaasustustest. Selleks on paraku vaja regionaalpoliitikat (kuidas saada inimesi rohkem maale kolima, kuhu ehitada koole, lasteaedu, soodustused tööstuse rajamisele jne), transpordi kohendamine üksi ei aita midagi, kui pole piisavalt inimesi.
3. Muidugi on võimalik igal ajal lisada busse juurde, graafikud tihedamaks ja lõppunkte, aga, see nõuaks palju lisaraha. Mida meil pole. Oleksid sa nõus, et sinu tulumaks tõuseks paar % selleks, et kuskil hajaasustustes ühistransport paraneks, sõltumata, et seda kasutab väike arv inimesi.
Lihtsaid lahendusi pole. Meil on regionaal-ja põllumajandusminister, kes võiks võidelda selle kõige nimel.
Ja ei, ma pole EKRE valija, kaugel sellest. Ma pole ühegi partei poolt hetkel, ei suudagi valida, ilmselt valin lõpuks strateegiliselt, et vältida ebasoovitavat tulemust.