Elame koos nagu sõbrad
Võib küll sõpradena koos elada.
Ei ole seks kõige tähtsam.
Aga 40ndates naine ei ole tõenäoliselt sellises vanuses, et tahaks romantilise suhteaspekti, olgu seda siis kasvõi harva, täiesti maha matta, samas kui 70 poole tüüriv mees võib küll olla. Ja 40ndates aastates naisel ilmselt pole enam ka naiivsust ega viitsimist ega ka aega lõputult oodata, kas ja äkki millalgi siiski mees muutub.
Aga 40ndates naine ei ole tõenäoliselt sellises vanuses, et tahaks romantilise suhteaspekti, olgu seda siis kasvõi harva, täiesti maha matta, samas kui 70 poole tüüriv mees võib küll olla. Ja 40ndates aastates naisel ilmselt pole enam ka naiivsust ega viitsimist ega ka aega lõputult oodata, kas ja äkki millalgi siiski mees muutub.
-
Külaline
Õige aeg jalga lasta jah, varsti tulevad sellel alkohoolikul ka terviseprobleemid, siis oled hooldaja ka veel. Küll aga võiks siiski eraldi kolida, ei taha sellist naist keegi, kes elab oma eksmehega koos. Ja aeg jookseb, praegu on tegu elu raiskamisega.iiR kirjutas: ↑11 Okt 2025 09:32 Võib küll sõpradena koos elada.
-
Külaline
Minule on IL alati kuidagi otuvõitu tundunud. Ega teda keegi eriti ei teakski, kui tal mehe nime poleks.
-
Külaline
Ma pole veel 60 + vanuseski romantilist suhteaspekti maha kandnud
, samas kui minu mees tegi seda juba 20 aastat tagasi. Elame sõbralikult koos.
Igal valikul on omad plussid ja miinused. Ma ütleksin, et kuskil alateaduses tead seda algusest peale, aga jätad tähelepanuta. Julged muudavad oma elu. Need teised kohanevad.
Igal valikul on omad plussid ja miinused. Ma ütleksin, et kuskil alateaduses tead seda algusest peale, aga jätad tähelepanuta. Julged muudavad oma elu. Need teised kohanevad.
-
Külaline
Naised on tihtilugu väga imeliku mõtlemisega. Siingi üks teema oli (Topeltmoraal), kus naine arvas, et kuna ta on mehest lahutatud, siis võib ta uusi mehi koju tassida. Kui see siis kord mõtles, siis eksmees tõstis kisa, nii see ei lähe. Nii et naised võivad jah nii mõelda, aga mehed nii ei mõtle - kui ollakse koos ühe katuse all, siis pole suhe läbi.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 10:15Õige aeg jalga lasta jah, varsti tulevad sellel alkohoolikul ka terviseprobleemid, siis oled hooldaja ka veel. Küll aga võiks siiski eraldi kolida, ei taha sellist naist keegi, kes elab oma eksmehega koos. Ja aeg jookseb, praegu on tegu elu raiskamisega.iiR kirjutas: ↑11 Okt 2025 09:32 Võib küll sõpradena koos elada.
-
Külaline
Naised on tihtilugu väga imeliku mõtlemisega. Siingi üks teema oli (Topeltmoraal), kus naine arvas, et kuna ta on mehest lahutatud, siis võib ta uusi mehi koju tassida. Kui see siis kord mõtles, siis eksmees tõstis kisa, nii see ei lähe. Nii et naised võivad jah nii mõelda, aga mehed nii ei mõtle - kui ollakse koos ühe katuse all, siis pole suhe läbi.
[/quote]
* kui see siis kord juhtus, siis eksmees...
[/quote]
* kui see siis kord juhtus, siis eksmees...
-
Külaline
Nonii lugu on vahepeal edasi arenenud. Toomas Lunge sai lahutusest teada linnavalitsuse poolt saadetud e-maili kaudu. Suured sõbrad!
-
Külaline
Sulol ja Kerlil ka abielu läbi. Nii nagu ikka, abielulahutuse algatab naine. Et vastab tõele küll, et abielulahutuse algatajad on peaaegu alati naised.
-
Külaline
Mina ei võta seda küll puhta kullana. Tean küll neid mehi, kellele räägi ja räägi, et ma nüüd teen seda või toda, tema pole ikka iial kuulnud ja ei võta sind tõsiselt. No siis jõuabki teadvusse, kui dokument saabub.Guest kirjutas: ↑19 Okt 2025 14:57 Nonii lugu on vahepeal edasi arenenud. Toomas Lunge sai lahutusest teada linnavalitsuse poolt saadetud e-maili kaudu. Suured sõbrad!
Aga jah, sõprus on muidugi sellisel juhul kerge liialdus. Pigem on üksteisest lihtsalt täitsa savi. Eks teatud asjaoludel võib ka seda sõpruseks nimetada
-
Külaline
Ei lasknud ju jalga, elab ikka mehe korteris edasi. Pigem tundub mingi kiusu ajamisena a`la kui mehel enam ei tõuse või mees liiga kõvasti norskab, siis lahutame.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 10:15Õige aeg jalga lasta jah, varsti tulevad sellel alkohoolikul ka terviseprobleemid, siis oled hooldaja ka veel. Küll aga võiks siiski eraldi kolida, ei taha sellist naist keegi, kes elab oma eksmehega koos. Ja aeg jookseb, praegu on tegu elu raiskamisega.iiR kirjutas: ↑11 Okt 2025 09:32 Võib küll sõpradena koos elada.
-
Külaline
Tunnete neid isiklikult? Või mille alusel siin inimesi alkohoolikuks tituleerite? Asjaosaline ise väidab, et ta pole juba 10 aastat alkoholi tarvitanud. Väidate, et valetab?Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 10:15Õige aeg jalga lasta jah, varsti tulevad sellel alkohoolikul ka terviseprobleemid, siis oled hooldaja ka veel. Küll aga võiks siiski eraldi kolida, ei taha sellist naist keegi, kes elab oma eksmehega koos. Ja aeg jookseb, praegu on tegu elu raiskamisega.
Aga muidu ma ei saa aru, milles probleem ja miks peaks kellelegi nende jaoks võõraste inimeste elukorraldus ette jääma. Tahavad, siis abielluvad, tahavad, siis lahutavad. Tahavad lahutada ja aga ikka koos elada. No elagu siis ometi. Ilmselgelt saavad nad omavahel piisavalt hästi läbi selleks ja see arutlus teemal, kuhu omad uued silmarõõmud tuuakse on lihtsalt jabur. Küll nad suudavad ka selle probleemi vajadusel lahendada, tegu on ju ikka täiskasvanud inimestega.
-
Külaline
Meenus aeg, kui see naine oli minu mehe armuke, aastaid.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2025 15:18 Sulol ja Kerlil ka abielu läbi. Nii nagu ikka, abielulahutuse algatab naine. Et vastab tõele küll, et abielulahutuse algatajad on peaaegu alati naised.
-
Külaline
Miks sa sellist jama ajad ja asju välja mõtled?Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 17:56Naised on tihtilugu väga imeliku mõtlemisega. Siingi üks teema oli (Topeltmoraal), kus naine arvas, et kuna ta on mehest lahutatud, siis võib ta uusi mehi koju tassida. Kui see siis kord mõtles, siis eksmees tõstis kisa, nii see ei lähe. Nii et naised võivad jah nii mõelda, aga mehed nii ei mõtle - kui ollakse koos ühe katuse all, siis pole suhe läbi.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 10:15Õige aeg jalga lasta jah, varsti tulevad sellel alkohoolikul ka terviseprobleemid, siis oled hooldaja ka veel. Küll aga võiks siiski eraldi kolida, ei taha sellist naist keegi, kes elab oma eksmehega koos. Ja aeg jookseb, praegu on tegu elu raiskamisega.iiR kirjutas: ↑11 Okt 2025 09:32 Võib küll sõpradena koos elada.
See oli minu algatatud teema ja mina ei kirjutanud seal kohe kindlasti seda, et ma tõin teise mehe enda ja enda eksmehe koju. Lihtsalt õudne, kuidas mõni võib ikka jutu mõtet moonutada!
Mina kirjutasin, et elasin mehega veel mõnda aega samas majas edasi. Ja, kui mul austaja tekkis, siis sai mu eksmees sellest teada ja tegi sellest suure skandaali. Kohe kindlasti ei tulnud mu austaja mitte kunagi minu ja eksmehe ühisesse koju, vaid suhtlesime mujal.
Nii et äkki selgitad, milles minu nn imelik mõtlemine seisneb? See, et ma pidin mehega sama katuse all veel edasi elama, oli teatud põhjusel sundolukord.
-
Külaline
Lugenud põhjalikumalt. Nad ju enne rääkisid omavahel.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2025 14:57 Nonii lugu on vahepeal edasi arenenud. Toomas Lunge sai lahutusest teada linnavalitsuse poolt saadetud e-maili kaudu. Suured sõbrad!
-
Külaline
Rääkis ainult Inga ja Toomas ütles "ahahh".
-
Külaline
Kuidas lugu lõppes? Kerli tüdines su mehest ja leidis etema - Sulo?
-
Külaline
Kerli tahtis temaga kolmandat last või oli see juba neljas. Mina jätsin mehe maha.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2025 14:46Kuidas lugu lõppes? Kerli tüdines su mehest ja leidis etema - Sulo?
-
Külaline
Nüüd peaks Ingal olema seaduse järgi õigus saada Toomaselt alimente.
-
Külaline
No ja kas sai siis Suloga oma kolmanda lapse?Guest kirjutas: ↑20 Okt 2025 14:54Kerli tahtis temaga kolmandat last või oli see juba neljas. Mina jätsin mehe maha.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist