See on ju väga kena kui kokku said kaks inimest, kes teineteist tahtsid ja tahavad ikka veel ja veel.Guest kirjutas: ↑08 Okt 2025 14:51Selgeltnägijaks sa muidugi ei sobi ja muu jutt on sul muidugi täielik pläma. Kurb, et pead olema koos ainsa inimesega, kes sind üldse tahtisKülaline kirjutas: ↑08 Okt 2025 14:34Mida sinu viimased vastused küll sinu kohta ütlevad? 1) et sa ei saa eriti aru, millest jutt; 2) et sul pole midagi teha; 3) et sa armud palju ja vastu tahtmist; 4) et sind ei juhi mõistus, vaid kehakeemia; 5) et sa oled agressiivne ja armastad tüli norida; 6) et sa ei suuda mõista, et inimeste emotsionaalsus, avatus, seksuaalsus ja mõistuse roll enesekontrollis on väga erinevad. Kokku tuleb nukker pilt. Muide, eelpool kõlanud lause "minu armumised ei viinud isegi tereni" ei tähenda sama, mis "sinu armumisobjektid ei soovinud sinuga isegi teretada". Osta loogikat natuke, kasvõi 100 grammi aitaks sind tublisti edasi! Ole tubli ja pea vastu selles keerulises maailmas, kus sa oled vastamisi inimestega, kes, erinevalt sinust, on juhitud mõistuspärastest otsustest ja valikutest, mitte kubeme kutsest.Guest kirjutas: ↑08 Okt 2025 13:52 Normaalne inimene suudabki oma pikas elus armastada mitmeid inimesi. Kurb, et su armumisobjektid sinuga isegi teretada ei soovinud. Mida see küll sinu kohta ütleb?Ma sain õnneks valida.
Kumb see siis halvem variant on, kas see kui inimesed üksteisest ei küllastu või see, et on valida erinevate seast, kuid isu lõpeb kohe?
Ise ma küll selle teise variandiga jantida ei viitsiks, nii tühi ja mõttetu jahmerdamine, kokkuvõtteks ei taha keegi kedagi.. Miks muidu neid kepinäljas mehi nii palju on ja alati on need ühed ja samad jamad tegelased.