Kõige meeldejäävamad või napakamad perekooli ja arutle kasutajad
-
Külaline
Võib ju olla ka nii, et mitmed PK põnevad kirjutajad on meie seast lahkunud. Kohe tuleb meelde kaks inimest, Nyah ja üks mu vana töökaaslane, kes olid PK aktiivsed kommentaatorid. Kindlasti on neid veel, keda enam pole... 
-
Külaline
Mis kasutajanimega su töökaaslane oli?Guest kirjutas: ↑04 Okt 2025 22:12 Võib ju olla ka nii, et mitmed PK põnevad kirjutajad on meie seast lahkunud. Kohe tuleb meelde kaks inimest, Nyah ja üks mu vana töökaaslane, kes olid PK aktiivsed kommentaatorid. Kindlasti on neid veel, keda enam pole...![]()
-
Külaline
Ei hakka ütlema, ei soovi läbi selle ka ennast avalikustada.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2025 12:05Mis kasutajanimega su töökaaslane oli?Guest kirjutas: ↑04 Okt 2025 22:12 Võib ju olla ka nii, et mitmed PK põnevad kirjutajad on meie seast lahkunud. Kohe tuleb meelde kaks inimest, Nyah ja üks mu vana töökaaslane, kes olid PK aktiivsed kommentaatorid. Kindlasti on neid veel, keda enam pole...![]()
-
Külaline
On jah sama. Kahjuks juba perekooli lõpuaegadel olid kadunud huumorimeelega inimesed ja eriliste/huvitavate teadmistega inimesed. Ka siia ei ole neid ilmunud.Külaline kirjutas: ↑04 Okt 2025 09:17Minu arust on ka Perekoolil ja Arutlel täpselt sama formaat. Teemad isegi samas järjekorras ja lehekülg samamoodi ülesehitatud.
-
Külaline
Ma arvan, et on küll siia ka ilmunud, aga ei viitsi oma juttu korrata. Loevad lihtsalt ja harva viitsivad kommenteerida.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2025 13:34Kahjuks juba perekooli lõpuaegadel olid kadunud huumorimeelega inimesed ja eriliste/huvitavate teadmistega inimesed. Ka siia ei ole neid ilmunud.
-
Külaline
korrata?? Ega siis Perekooli lõpuga elu seisma jäänud.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2025 13:58Ma arvan, et on küll siia ka ilmunud, aga ei viitsi oma juttu korrata. Loevad lihtsalt ja harva viitsivad kommenteerida.
-
Külaline
Ma mõtlesin seda, et teemad samad ja kuna juba oled need PK läbi käianud, siis enam ei viitsi nagu jälle toksima hakata. Ootad, mis uued nooremad tulijad arvavad. Kui on väga kõnetav teema, siis ikka sõna sekka paned.
-
Külaline
Seda 4-5 kümpiste jutustajat pole enam olnud.
-
Külaline
Äkki jäi ühe kümpise peale nüüd pidama. Pole aega siin enam kribada.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2025 19:49 Seda 4-5 kümpiste jutustajat pole enam olnud.
-
Külaline
Minu arvamus on, et väga paljud ei soovi enam foorumites sõna võtta, sest kohe, kui su arvamus erineb enamike omast saad korraliku p*sarahe selga. Pole vahet, et suudad oma seisukohad ära selgitada- kui üldsuse arvamusega ei ühti, siis tõmba uttu. Selles mõttes on kahju, et just see funktsioon, mis peaks ühest foorumist tegema foorumi, kus kõik saaks rahulikult erinevatel teemadel arutleda tegelikult ei toimi.
-
Külaline
Sest siin üks külaline identifitseeris ta ära, ta on üks kauaaegne tegelane tutvumisportaalist. Ilmselt luges seda ja tõmbas tagasi, kui sai teada, et ta tunti ära. Nime ei pandud.Guest kirjutas: ↑05 Okt 2025 19:49 Seda 4-5 kümpiste jutustajat pole enam olnud.
Ma vaatasin ka, et kümbine on ära kadunud. Ilmselt mode blokeeris ta ära. Lõpupoole olid sõnavõtud päris naljakad, vahelduseks võis lugeda.
-
Külaline
Formaadis võiks teemasid palju vähem olla. Näiteks soomlastel on ainult vaba teema, seks ja siis paar laste saamisega seotud teemat. Kõige populaarsem ongi vaba teema, kuhu võib kirjutada millest iganes. Siin on liiga palju alajaotusi, pole mõtet, kui külastajaid vähe. Inimesed ei viitsi erinevaid läbi käia, aga samas teemas märkaksid ka neid, mida muidu tähelegi ei pane.
Näiteks ilu ja tervis võiks koos olla, kodu ja hobid koos jne.
Näiteks ilu ja tervis võiks koos olla, kodu ja hobid koos jne.
-
Külaline
Siin saab valida: Kiirlingid> Vaata aktiivseid teemasid. Aga see vist siinsetele liiga keeruline, ikka taidlevad-oi-oi, vales nurgas kirjutad.
-
Külaline
See ei muuda seda, et nägemata võib jääda mitteaktiivne teema, mis oleks ehk huvi pakkunud, aga see jõudis enne mitteaktiivseks muutuda, kui ma ülepea siia juhtusin. Mida vähem alajaotusi, mida rohkem teemasid ühes kohas, seda rohkem ka lugejaid. Inimesed ei viitsi surfata ega süveneda. Seda on näha ka Delfis. Julgelt kolmveerand kommenteerijad pole pealkirjast kaugemale jõunud või ei valda funktsioonset lugemisoskust.Guest kirjutas: ↑09 Okt 2025 18:55 Siin saab valida: Kiirlingid> Vaata aktiivseid teemasid. Aga see vist siinsetele liiga keeruline, ikka taidlevad-oi-oi, vales nurgas kirjutad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot], Triibu ja 5 külalist