Miks keegi teiega koos on?
-
Külaline
Miks keegi teiega koos on?
Mõnda jäetakse maha ja mõnega tahetakse koos olla.
Mis põhjusel teiega hea koos olla on?
Mis põhjusel teiega hea koos olla on?
-
Külaline
Ma ei nääguta ega vingu.
Muidugi olen lisaks ka rikas, tark, ilus ja kuldse südamega ...
-
Külaline
Ju siis mõlemale meeldib.
Me oleme koos pea 35 aastat. Näinud raskeid aegu, mõlemad pingutanud.
Lapsed üles kasvatanud, nii palju mälestusi!
Nüüd on kerge elu, hoolitseme mõnuga maja ja aia eest, reisime, ajame üksteist endiselt naerma, toetame murede korral, lihtsalt mõnus on.
Küsisin kord abikaasa käest, kas tahaks kedagi nooremat ja superkehaga - väristas õlgu ja ütles, et ühelgi nooremal pole seda aju ega elukogemust. Ei tahaks iial mingiks "issiks" hakata.
Koos oleme, kuna meeldime inimestena üksteisele.
Tean selle aja peale täpselt, mis temale minus meeldib.
Me oleme koos pea 35 aastat. Näinud raskeid aegu, mõlemad pingutanud.
Lapsed üles kasvatanud, nii palju mälestusi!
Nüüd on kerge elu, hoolitseme mõnuga maja ja aia eest, reisime, ajame üksteist endiselt naerma, toetame murede korral, lihtsalt mõnus on.
Küsisin kord abikaasa käest, kas tahaks kedagi nooremat ja superkehaga - väristas õlgu ja ütles, et ühelgi nooremal pole seda aju ega elukogemust. Ei tahaks iial mingiks "issiks" hakata.
Koos oleme, kuna meeldime inimestena üksteisele.
Tean selle aja peale täpselt, mis temale minus meeldib.
-
Külaline
Jajah. Polegi ju võimalik, et mees sellise küsimuse peake kuidagi teisiti vastaks.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2025 00:23Küsisin kord abikaasa käest, kas tahaks kedagi nooremat ja superkehaga - väristas õlgu ja ütles, et ühelgi nooremal pole seda aju ega elukogemust. Ei tahaks iial mingiks "issiks" hakata
-
Külaline
Olen võimaldanud perele majandusliku kindlustatuse (olen siis naine), olen nutikas, laia silmaringiga ja päris hea kokk. Olen sealjuures ka välimuse hoidnud igati heal tasmel. Mees ei saaks vahetades midagi olulist juurde, aga kaotaks elatustasemes märkimisväärselt. Oma sõnade järgi ei kavatse iial vahetada, väites, et naistega kellega kokku on puutunud, poleks varsti millestki rääkida.
Mina ise aga, kui tõtt tunnistada, jäin algselt kokku suuresti mehe välimuse ja iseteadliku mulje tõttu. Ajule kui kord meeldivad teatud asjad, millel ei tarvitse olla mingit mõistlikku põhjust.
Mina ise aga, kui tõtt tunnistada, jäin algselt kokku suuresti mehe välimuse ja iseteadliku mulje tõttu. Ajule kui kord meeldivad teatud asjad, millel ei tarvitse olla mingit mõistlikku põhjust.
-
Külaline
Hoian mehel kõhu täis, annan seksi kui mees vajab, ei nääguta, pean puhtust, hoolitsen laste eest, näen hea välja, loen palju ja loll ei ole, huumorimeel täitsa olemas. Täielik tsäkpot
. Ainuke jama, ma suitsetan. Mees ka, nii et ta ei kaeba. Koos 26a, sellest 24 abielus, 3 last ja 2 lapselast. Siiani on ok, aga ega kiita ei või ju, sest elul on omad seadused.
-
Külaline
Mees ka midagi teeb?Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2025 19:21Hoian mehel kõhu täis, annan seksi kui mees vajab, ei nääguta, pean puhtust, hoolitsen laste eest, näen hea välja, loen palju ja loll ei ole, huumorimeel täitsa olemas.
-
Külaline
Mees on kuldsete kätega, remondib, ehitab, majandab maakodus, peseb ise oma pesu, tegeleb lastega ja lapselastega, külmkapi kõrval nälga ei jää, kui mind toitlustamas pole, huumorimeel ka täitsa paigas. Vahest iriseb küll, aga elan üle.
-
Külaline
hah - sa oleksid nagu minaGuest kirjutas: ↑02 Okt 2025 00:12 Ma ei nääguta ega vingu.
-
linnuvaatleja
- Kontakt:
Mul on vastupidi, miks ma peaks kellegagi koos olema? Nagunii peab tööl suhtlema, vähemalt kodus saab üksi olla. Naine kaotab suhtes palju rohkem kui mees, üldiselt naise õnn kahaneb ja mehe õnn kasvab.
-
Külaline
Olen armastav ja truu abikaasa.
Mulle meeldib seksida ja sobime voodis suurepäraselt. Minu elu parim seks on olnud temaga ja temal minuga.
Olen piisavalt tark, huvitav ja meeldiv vestluskaaslane - vähemalt oma mehe jaoks (kellegi teise jaoks vb mitte).
Oskan päris hästi rahaga ümber käia - teenida, koguda ja investeerida.
Meil on mehega enamus asju klappinud - laste saamine ja laste arv, rollid peres (et mõlemad käime tööl, mõlemad panustame rahaliselt, mõlemad tegeleme lastega ja kodutöödega). Mõlemale on oluline truudus, aga ka usaldus, et ei oleks mõtetut kontrollimist ja armukadetsemist. Mõlemale on oluline lähedus ja ühine aeg, aga samas vajame mõlemad ka hingamisruumi, et oma asjadega tegeleda.
Ühesõnaga, minu arust on kõige tähtsam see, et sobime kokku, mitte et ma nii suurepärane inimene olen
Mulle meeldib seksida ja sobime voodis suurepäraselt. Minu elu parim seks on olnud temaga ja temal minuga.
Olen piisavalt tark, huvitav ja meeldiv vestluskaaslane - vähemalt oma mehe jaoks (kellegi teise jaoks vb mitte).
Oskan päris hästi rahaga ümber käia - teenida, koguda ja investeerida.
Meil on mehega enamus asju klappinud - laste saamine ja laste arv, rollid peres (et mõlemad käime tööl, mõlemad panustame rahaliselt, mõlemad tegeleme lastega ja kodutöödega). Mõlemale on oluline truudus, aga ka usaldus, et ei oleks mõtetut kontrollimist ja armukadetsemist. Mõlemale on oluline lähedus ja ühine aeg, aga samas vajame mõlemad ka hingamisruumi, et oma asjadega tegeleda.
Ühesõnaga, minu arust on kõige tähtsam see, et sobime kokku, mitte et ma nii suurepärane inimene olen
-
Külaline
Kust sa tead, et ta veel rikkamat sugarmamat omale ei leiaks?Guest kirjutas: ↑02 Okt 2025 17:31 Mees ei saaks vahetades midagi olulist juurde, aga kaotaks elatustasemes märkimisväärselt.
-
Külaline
Ta ju kirjutas, mis mees asjast arvab. Nad poleks ju koos kui mees sugarmammat otsiks.
-
Külaline
Tead, tegelikult, kui oled pool elu kuulnud oma meest imestamas nende kuulsuste kohta, kes pidevalt naisi järjest nooremate vastu vahetavad, et kuidas nad küll suudavad järjekordse tibindusega ära harjuda oma vanuses, siis on see vägagi usutav, et vanem mees tõesti enam ei taha kõigest senisest mugavusest ja harjumuspärasest loobuda ja 20-aastasega nullist uut elu alustada.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2025 06:03Jajah. Polegi ju võimalik, et mees sellise küsimuse peake kuidagi teisiti vastaks.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2025 00:23Küsisin kord abikaasa käest, kas tahaks kedagi nooremat ja superkehaga - väristas õlgu ja ütles, et ühelgi nooremal pole seda aju ega elukogemust. Ei tahaks iial mingiks "issiks" hakata
Kas keegi teist, mõnusat pereelu juba 30 aastat elanutest, viitsiks kõik selle maha jätta ja mingi 20-aastase kutiga otsast alustada - ainult seksi pärast?
Elada sisse täiesti uude põlvkonda ja mitte seejuures tunda end emmekesena?
Ei ole need mehed ka mingid imeloomad. Mõned (no kes meedia huviorbiidis) on tõesti sellised, aga enamus siiski mitte.
-
Külaline
Sa oled ikka tõesti loll:DKülaline kirjutas: ↑04 Okt 2025 00:36Tead, tegelikult, kui oled pool elu kuulnud oma meest imestamas nende kuulsuste kohta, kes pidevalt naisi järjest nooremate vastu vahetavad, et kuidas nad küll suudavad järjekordse tibindusega ära harjuda oma vanuses, siis on see vägagi usutav, et vanem mees tõesti enam ei taha kõigest senisest mugavusest ja harjumuspärasest loobuda ja 20-aastasega nullist uut elu alustada.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2025 06:03Jajah. Polegi ju võimalik, et mees sellise küsimuse peake kuidagi teisiti vastaks.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2025 00:23Küsisin kord abikaasa käest, kas tahaks kedagi nooremat ja superkehaga - väristas õlgu ja ütles, et ühelgi nooremal pole seda aju ega elukogemust. Ei tahaks iial mingiks "issiks" hakata
Kas keegi teist, mõnusat pereelu juba 30 aastat elanutest, viitsiks kõik selle maha jätta ja mingi 20-aastase kutiga otsast alustada - ainult seksi pärast?
Ei ole need mehed ka mingid imeloomad. Mõned (no kes meedia huviorbiidis) on tõesti sellised, aga enamus siiski mitte.
-
Külaline
-
Külaline
Sellega on täpselt nii, et ei usu, kuni see juhtub. Iial ei saa välistada, et piss pähe lööb ja ära armub ja hormoon möllab nii, et kõik, mida enne arvas või kindlaks pidas, on unustatud. Ela nii, et sa poleks milleski (ja eriti veel kelleski) liiga kindel, nii on tervislikum.Guest kirjutas: ↑04 Okt 2025 00:36Tead, tegelikult, kui oled pool elu kuulnud oma meest imestamas nende kuulsuste kohta, kes pidevalt naisi järjest nooremate vastu vahetavad, et kuidas nad küll suudavad järjekordse tibindusega ära harjuda oma vanuses, siis on see vägagi usutav, et vanem mees tõesti enam ei taha kõigest senisest mugavusest ja harjumuspärasest loobuda ja 20-aastasega nullist uut elu alustada.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2025 06:03Jajah. Polegi ju võimalik, et mees sellise küsimuse peake kuidagi teisiti vastaks.Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2025 00:23Küsisin kord abikaasa käest, kas tahaks kedagi nooremat ja superkehaga - väristas õlgu ja ütles, et ühelgi nooremal pole seda aju ega elukogemust. Ei tahaks iial mingiks "issiks" hakata
-
Külaline
Kommentaaride põhjal tundub, et kõik on veidi hirmul oma abikaasa käitumise pärast. Terve oma elu!
30 aastat koos elu üles ehitatud, aga muudkui mõtlevad, et mees äkki pöörab ära. Kuidas nii üldse elada saab, pidevalt omaenda laste isas ja abikaasas kaheldes? Jube närvesööv ju.
30 aastat koos elu üles ehitatud, aga muudkui mõtlevad, et mees äkki pöörab ära. Kuidas nii üldse elada saab, pidevalt omaenda laste isas ja abikaasas kaheldes? Jube närvesööv ju.
-
Külaline
Aga loedki ajakirjandusest ja näed ise teiste inimeste pealt, et nii ongi. Nii juhtubki ja päris palju on näiteid. Mees lähebki ja petabki. Ujub keegi naine mehe külje alla, arvad et mees ei jäta juhust kasutamata. Ikka tahab ära proovida.Külaline kirjutas: ↑05 Okt 2025 00:22 Kommentaaride põhjal tundub, et kõik on veidi hirmul oma abikaasa käitumise pärast. Terve oma elu!
Mees võibki ka teise ära armuda. Ega mees seda sulle ütlema ei tule. Üks moment ja ta läinud ongi. Kahtle või ära kahtle.
-
Külaline
Mina ei mõelnud kunagi nii, et mees võiks nii teha, aga tegi. Ükspäev oli täiesti teine inimene mul kodus, keda mina üldse ei tundnud. Aga pidev muretsemine on muidugi halb, eks tuleb, siis tuleb, vähemalt seni arvad, et sul on kodus hingesugulane ja oled õnnelik, et sellise mehe leidsid.Guest kirjutas: ↑05 Okt 2025 00:22 Kommentaaride põhjal tundub, et kõik on veidi hirmul oma abikaasa käitumise pärast. Terve oma elu!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot] ja 8 külalist