Kaua püsivad hambaimplantaadid?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Kaua püsivad hambaimplantaadid?

Postitus Postitas Külaline »

Kui kaua peavad vastu hambaimplantaadid? Eeldusel, et hooldad suud tõesti korralikult. Pesed-niiditad hambaid 2 korda päevas.
Külaline

Siin ei ole ühest bastust, sest kõik sõltub, aga mul on üks (mul ongi ainult 1) juba oma 27 aastat edukalt püsinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Okt 2025 07:27 Kui kaua peavad vastu hambaimplantaadid? Eeldusel, et hooldad suud tõesti korralikult. Pesed-niiditad hambaid 2 korda päevas.
Ma ei niidita kunagi oma hambaid. Vaevalt, 'et seda väga tehakse. Impantaadid mingist niiditamisest kindlasti ei sõltu.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Okt 2025 08:44
Külaline kirjutas: 01 Okt 2025 07:27 Kui kaua peavad vastu hambaimplantaadid? Eeldusel, et hooldad suud tõesti korralikult. Pesed-niiditad hambaid 2 korda päevas.
Ma ei niidita kunagi oma hambaid. Vaevalt, 'et seda väga tehakse. Impantaadid mingist niiditamisest kindlasti ei sõltu.
TA olen. Igemete tervis sõltub vägagi niiditamisest. Ja kui ige implantaadi all läheb põletikku või hakkab taanduma, siis loomulikult mõjutab see ka implantaati.
Külaline

Teoorias peaksid olema eluaegsed. Praktikas võib nendega juhtuda asju nagu ka oma hammastega. Näiteks luu taandumise tagajärjel võib välja kukkuda. Võib tekkida põletik alla. Ilmselt võib põhjuseid veelgi olla. Siin ühes teemas keegi kirjutas, et tal kukkus välja. Mis põhjusel, ta kas ei teadnud või ei rääkinud.
Külaline

Mulle ütles arst, et arvestatakse keskmiselt 20a, aga sageli siiski eluaegsed. Minu mehel juba u 30 aastat ja kõik korras. Kuigi vahel võib ka ebaõnnestuda, sugulasel kasvas viltu ja ei saanudki sirgu, lisaks sai veel seene, mida tuli kuid ravida.
Kui ma uurisin mida teadus ütleb, siis soovitatakse anda ühekordne tugevam annus antibiootikume kohe opi päeval, samas meil sageli suunatakse nädalasele kuurile, kuigi uuringte järgi mingit eelist see ei anna.

Mina niidiga puhastada ei viitsi, aga ostsin Water Fossi ehk siis veega hambavahede puhasamine. Väga hästi toimib, minu meelest hambad püsivad ka üllatavalt valged veel kõigele lisaks.
Külaline

Sa tõenäoliselt ei kujuta ette, mis sitt sul hammaste vahel on. Ainult harjaga seda kätte ei saa.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Okt 2025 17:14
Sa tõenäoliselt ei kujuta ette, mis sitt sul hammaste vahel on. Ainult harjaga seda kätte ei saa.
Mul hakkas ka seda kommentaari lugedes paha. Pole siis ime, et nii paljudel inimestel on räige hingeõhk.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Okt 2025 17:14 Sa tõenäoliselt ei kujuta ette, mis sitt sul hammaste vahel on. Ainult harjaga seda kätte ei saa.
Kui sina sitta sööd, siis võib see sul tõesti hammaste vahel olla. Väheusutav, et ka teised seda söövad.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Okt 2025 09:08
TA olen. Igemete tervis sõltub vägagi niiditamisest. Ja kui ige implantaadi all läheb põletikku või hakkab taanduma, siis loomulikult mõjutab see ka implantaati.
Ära aja mingit lolli juttu. Nõuka ajal niiditati õmblusmasina niidiga või? Minu igemete tervis ja ka hambad on vägagi korras.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Okt 2025 17:14
Tõesti? Hambahari teeb 60 tuhat liigutust ja ikka on midagi vahel? Issand, kui kurrrbbb!!!!
Külaline

Nojah, siit on näha, miks eestlaste suud on täis haisvaid könte. Mõni veel uhke ka selle üle.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Okt 2025 19:02

Tõesti? Hambahari teeb 60 tuhat liigutust ja ikka on midagi vahel? Issand, kui kurrrbbb!!!!
Aga katseta, kasvõi üks kord. Ja tee seda proovi just pärast hambapesu. Siis saad teada.
Ma ka proovisin peale pesemist, kui esimese elektrilise harja ostsin.
Pöörete/liigutuste arv ei loe midagi, harjased ei lähe hammaste vahele. Kui just eriti suured vahed pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Okt 2025 19:45
Külaline kirjutas: 01 Okt 2025 19:02
Aga katseta, kasvõi üks kord. Ja tee seda proovi just pärast hambapesu. Siis saad teada.
Ma ka proovisin peale pesemist, kui esimese elektrilise harja ostsin.
Pöörete/liigutuste arv ei loe midagi, harjased ei lähe hammaste vahele. Kui just eriti suured vahed pole.
Olen teinud, paarkümmend korda elus, mitte midagi seal pole. Muidugi peale hambapesu, enne oleks rõve. Mõttetu.
Külaline

Mul on kaks implantaati ja hambaarst rõhutab niiditamist iga kord, kui sinna nägu näitan. Lisaks on kästud kaks korda aastas ka hügienisti juures põhjalikumas puhastuses käia. Kui neid asju ei tee, on see otsene oht implantaatide vastupidavusele.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Okt 2025 17:48 Mul on kaks implantaati ja hambaarst rõhutab niiditamist iga kord, kui sinna nägu näitan. Lisaks on kästud kaks korda aastas ka hügienisti juures põhjalikumas puhastuses käia. Kui neid asju ei tee, on see otsene oht implantaatide vastupidavusele.
Huvitav, minu implantoloog ei käskinud midagi. Ütles, et hooldage samamoodi nagu oma hambaid olete hooldanud. Kas see hügienistivärk pole pigem raha välja pressimine? Mis see 2x aastas korraks puhastamist siis aitab, kui ülejäänud aeg on ikka toit hammaste vahel?
Külaline

Osadel inimestel sülje koostis on selline, et tekib kergelt hambakivi. Kui kõralolevad oma hambad on kivi täis, võib see igemetele halb olla. Ja see omakorda viib igemete taandumisele ja see mõjutab lõualuud, nagu ülevalpool viidati.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Okt 2025 18:53
Guest kirjutas: 03 Okt 2025 17:48 Mul on kaks implantaati ja hambaarst rõhutab niiditamist iga kord, kui sinna nägu näitan. Lisaks on kästud kaks korda aastas ka hügienisti juures põhjalikumas puhastuses käia. Kui neid asju ei tee, on see otsene oht implantaatide vastupidavusele.
Huvitav, minu implantoloog ei käskinud midagi. Ütles, et hooldage samamoodi nagu oma hambaid olete hooldanud. Kas see hügienistivärk pole pigem raha välja pressimine? Mis see 2x aastas korraks puhastamist siis aitab, kui ülejäänud aeg on ikka toit hammaste vahel?
Hügienist eemaldab hambakivi, mitte toitu hammaste vahelt.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Mina kasutan hambavahe harju. Kuna mul üks tsirkoonkroon on üle 4 hamba, siis niidiga pole ka midagi teha.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 03 Okt 2025 21:50 Mina kasutan hambavahe harju. Kuna mul üks tsirkoonkroon on üle 4 hamba, siis niidiga pole ka midagi teha.
Mujal jammastel ikka niiti saab ju kasutada.
Mul on kõik oma hambad aga arst soovitas ka neid harju. Aga mul ei lähe need hammaste vahelegi. Kasutan niiti. Küll mitte igapäevaselt aga üsna tihti.
Äkki on mingeid ekstrapeenikesi müügil? Ise pole näinud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist