Kuidas peaks käituma juhtival positsioonil mees, kui talle meeldib töötajast naine?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 30 Sept 2025 22:00Kui inimene meeldib, on igati tavaline ja okei kutsuda esimesel korral restorani. Süüa ja heal tasemel süüa soovime me kõik.
Natuke liiga julge ja otsene samm inimese jaoks, kes kahtleb, kas üldse on sobilik midagi aretama hakata.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Sept 2025 23:11
Külaline kirjutas: 30 Sept 2025 22:00Kui inimene meeldib, on igati tavaline ja okei kutsuda esimesel korral restorani. Süüa ja heal tasemel süüa soovime me kõik.
Natuke liiga julge ja otsene samm inimese jaoks, kes kahtleb, kas üldse on sobilik midagi aretama hakata.
Miks küll? Kui inimene meeldib, siis ju väga õige viis lähemalt tutvuda. Kui teisele ei sobi, siis ütlebki ära.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Sept 2025 18:11
Kindlasti ei maksa täispangaga peale lennata nagu Viljandi Kultuurikolledži juht.
Siin oli ju probleem selles, et direktor oli abielus, mitme lapse isa ja teine suur takistus oli see, et naisterahvas ei olnud tema lähenemiskatsetest huvitatud.
Mitte midagi ei oleks teisiti olnud kui see direktor poleks olnud abielus. Ikkagi oleks neiu süüdistanud, et direktor kuritarvitas ametiseisundit ja viitas, et ainult tänu temale sai üldse selle töö.
Külaline

Mälupulka seksifantaasiatega vast ei ole sobilik kohe jagada, jäta ettevaatuse mõttes pigem enda sahtlisse. ;)
Külaline

Guest kirjutas: 01 Okt 2025 01:21
Guest kirjutas: 30 Sept 2025 18:11
Kindlasti ei maksa täispangaga peale lennata nagu Viljandi Kultuurikolledži juht.
Siin oli ju probleem selles, et direktor oli abielus, mitme lapse isa ja teine suur takistus oli see, et naisterahvas ei olnud tema lähenemiskatsetest huvitatud.
Mitte midagi ei oleks teisiti olnud kui see direktor poleks olnud abielus. Ikkagi oleks neiu süüdistanud, et direktor kuritarvitas ametiseisundit ja viitas, et ainult tänu temale sai üldse selle töö.
See ju nii oligi. Praegu pole ju selline juhtum.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Sept 2025 20:58 Ütleme, et see naine ei ole otsene alluv, vaid keegi mujalt osakonnast. Teada on, et naine on vaba. Aga otse läheneda on mehe jaoks riskantne. Ilmselt arvab ka naine, et sellises situatsioonis on selle mehega midagi arendama hakata riskantne ja seega isegi kui mees muidu meeldib, pigem väldib. Mida siis emb-kumb saaks teha? Või jättagi kõik lihtsalt nii nagu on?
Sa ise oledki see mees. Sa ainult arvad, et meeldid sellele naisele. Naisel pole midagi riskantset.
Sa oled aru saanud, et naine väldib. Ta ei taha sinuga suhet luua.
Jäta kõik nii nagu on. Hoia eemale.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Sept 2025 23:47
Miks küll? Kui inimene meeldib, siis ju väga õige viis lähemalt tutvuda. Kui teisele ei sobi, siis ütlebki ära.
[/quot
Foorum ongi see koht, kus erinevaid lähenemisviise kuulda võtta. Ma pole kindel, et mina näiteks restoranikutse vastu võtaks. Mulle ei meeldi kiire lähenemine. Minu jaoks seda see oleks.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Okt 2025 08:05

[/quot
Foorum ongi see koht, kus erinevaid lähenemisviise kuulda võtta. Ma pole kindel, et mina näiteks restoranikutse vastu võtaks. Mulle ei meeldi kiire lähenemine. Minu jaoks seda see oleks.
Mind on kutsutud sööma ka inimeste poolt, kes minust mitte midagi ei taha. Lihtsalt head kaaslast ja toredat õhtut. Mis selles kiiret on, ei saa üldse aru.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Okt 2025 08:42
Külaline kirjutas: 01 Okt 2025 08:05
Mind on kutsutud sööma ka inimeste poolt, kes minust mitte midagi ei taha. Lihtsalt head kaaslast ja toredat õhtut. Mis selles kiiret on, ei saa üldse aru.
Mina kirjutasin algselt sellest, et kutse restorani võib olla liiga otsene sõnum. Siin ju katsutakse alles pinda, kas ja mida sobib teha, kuna inimesed on erinevatel positsioonidel. Juhipositsioonil inimest võib pidada oma võimu kuritarvitavaks. Pärast võib olla töö juures imelik kokku puutuda, kui naine siiski on sunnitud korvi andma jne. Ta juba praegu ju väldib tolle juhiga kokku puutumist, nagu TA kirjeldab. Ma leian, et pigem ei tasu päris nii peale lennata kohe, kui selles ettevõttes pole muidu kombeks töötajaid restorani sööma viia. Aga see on minu arvamus ja teised võivad teistmoodi arvata.
Külaline

Olen täiesti nõus minema meeldiva seltskonnaga lihtsalt niisama koos sööma. Kuid mõnikord tuleb ette erandeid. See teemaalgatus kuulub nende hulka. Mina tunnetaksin selles olukorras midagi sellist, mis pole päris minu maitse, tekitaks ettevaatlikust. Mina olen siis see inimene, kes kirjutas, et ei talu kiirustamist, survestamist, vaba kulgemise puudumist. Ma pole ehk ka õige inimene sellesse teemasse vastama kuna minu maitse järgi mees ei esitaks sellises vormis sellist küsimust.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Sept 2025 20:58 Kuidas peaks käituma juhtival positsioonil mees, kui talle meeldib töötajast naine?
Juhtival positsioonil olev mees peaks andma naisele võimaluse astuda esimene samm. Kui naine soovib teda restorani kutsuda, siis see on ok. Kui juhtival positsioonil olev mees kutsub naise restorani, siis see ei ole ok. Juhtival positsoonil olev mees ei saa kunagi astuda oma kolleegi suhtes esimest sammu, sest ta on tema suhtes võimupositsioonil. Siin ei ole üldse midagi arutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Okt 2025 13:02
Guest kirjutas: 29 Sept 2025 20:58 Kuidas peaks käituma juhtival positsioonil mees, kui talle meeldib töötajast naine?
Juhtival positsioonil olev mees peaks andma naisele võimaluse astuda esimene samm. Kui naine soovib teda restorani kutsuda, siis see on ok. Kui juhtival positsioonil olev mees kutsub naise restorani, siis see ei ole ok. Juhtival positsoonil olev mees ei saa kunagi astuda oma kolleegi suhtes esimest sammu, sest ta on tema suhtes võimupositsioonil. Siin ei ole üldse midagi arutada.
Ära aja iba. Mingit vahet pole, mis ametipostil keegi töötab.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Okt 2025 13:07
Paraku ikka on vahe, muidu selliseid küsimusi ei tekiks.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Okt 2025 13:40
Guest kirjutas: 01 Okt 2025 13:07
Paraku ikka on vahe, muidu selliseid küsimusi ei tekiks.
Teemaalgataja pole lihtsalt atraktiivne mees, vastasel juhul mingeid küsimusi ei tekikski. Naised jookseksid ise järel. Pealegi on aru saada, kui sa inimesele meeldid. Mingi positsioon ei oma tähtsust.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Sept 2025 20:58 Ütleme, et see naine ei ole otsene alluv, vaid keegi mujalt osakonnast. Teada on, et naine on vaba. Aga otse läheneda on mehe jaoks riskantne. Ilmselt arvab ka naine, et sellises situatsioonis on selle mehega midagi arendama hakata riskantne ja seega isegi kui mees muidu meeldib, pigem väldib. Mida siis emb-kumb saaks teha? Või jättagi kõik lihtsalt nii nagu on?
Liiga üldiselt olukord kirjeldatud, et nõu anda. Milles see riskantsus seisneb? Otse läheneda riskantne? Mees siis on ise suhtes? Ahistaja kuulsusega? Töökohal omad reeglid, et töökaaslaste vahel suhted keelatud( tundub pigem Ameerika teema olevat)...
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Jeerum küll.
Täiesti okei on küsida, kas see naine sooviks kohvikusse või kinno või kuhugi mujale minna sinuga.
Kui näed, et kõhkleb või ebaleb või ammugi kui ütleb, et ei saa/soovi, siis KOHE tõmbad pidurit ja rohkem seda naist ei survesta. Sellisel juhul pole mingit võimu kuritarvitamist ega ebamugavust, eks natuke lakud oma haavu ja elad edasi.
Külaline

Ilmselt on mees abielus, seepärast ongi riskantne :lol:
Külaline

Aga ma pakun, et see mees on juba armunud, muidu seda teemat poleks.
TA, on nii?
Kui on, siis on küll hull lugu.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

No kui on armunud, kutsugu välja, ülemus ka inimene, võib ka naisterahvast välja kutsuda. Kui too vedu ei võta, jätab kohe asja sinnapaika, siis pole mingit ahistamist, ega midagit. Aga proovima peab, kui meeldib. Ja võib ka juhtuda, et polegi meeldiv inimene, ainult esmamulje on hea, polegi midagi leinata.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 01 Okt 2025 16:28No kui on armunud, kutsugu välja
Naine väldib, ilmselt aru saanud ja hoiab eemale.
Ära seda viga tee, et välja kutsud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Semrush [Bot] ja 4 külalist