Ruta-Triin Varik
Ruta-Triin Varik
Palun kirjuta mulle kui seda postitust loed.
[email protected]
[email protected]
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Otto-Triin jõudis ette ...Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2025 09:18 Noh, kas Ruta-Triin kirjutas?
-
Külaline
Loodan, et Ruta-Triinul on aru peas ja ei kirjutanud Yxikmehele. Seda õnnetust veel vaja.
-
Külaline
Kirjutad ju ikka võib. Võib-olla neil mingi äritehing pooleli. Ühel küttepuid või saekaatriteenust vaja vmt.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2025 11:18 Loodan, et Ruta-Triinul on aru peas ja ei kirjutanud Yxikmehele. Seda õnnetust veel vaja.
-
Külaline
Võibolla pole sellel tüdrukul FB kontot ja siis on tõesti raske muul moel kontakti otsida. Samas võib ju lehte kuulutuse panna, mitte tutvuste rubriigi alla, aga nt "seda ja teist" alarubriiki.
-
Külaline
Kes seda lehte enam loeb.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2025 15:04Samas võib ju lehte kuulutuse panna,
Vb feisasse otsimiseks, et kas keegi teab kedagi, kes teab kedagi kest teab Ruta-Triinu.
-
Külaline
Ma ei usu, et inimene, kellel ei ole FB-d, taipab hakata otsima enda kohta käivat teavet kuskilt arutle foorumist ja selles olen ka veendunud, et inimesed ei pane hommikul ärgates enda nime google otsingusse, et sealt vastavat linki leidaGuest kirjutas: ↑28 Sept 2025 15:04 Võibolla pole sellel tüdrukul FB kontot ja siis on tõesti raske muul moel kontakti otsida. Samas võib ju lehte kuulutuse panna, mitte tutvuste rubriigi alla, aga nt "seda ja teist" alarubriiki.
-
Külaline
Ja seda ka ei usu, et ligi 60 aastased mehed tüdrukutega suhtlevad.Guest kirjutas: ↑28 Sept 2025 15:16Ma ei usu, et inimene, kellel ei ole FB-d, taipab hakata otsima enda kohta käivat teavet kuskilt arutle foorumist ja selles olen ka veendunud, et inimesed ei pane hommikul ärgates enda nime google otsingusse, et sealt vastavat linki leidaGuest kirjutas: ↑28 Sept 2025 15:04 Võibolla pole sellel tüdrukul FB kontot ja siis on tõesti raske muul moel kontakti otsida. Samas võib ju lehte kuulutuse panna, mitte tutvuste rubriigi alla, aga nt "seda ja teist" alarubriiki.![]()
Kuulub nagu saate Sind otsides valdkonda.Guest kirjutas: ↑28 Sept 2025 09:53Miks sa teda otsid?
-
Külaline
Sugulane? Pereliige?
Ta võib olla mu tütar, väidetavalt.
-
Külaline
Kas sa oled kõik muud kanalid läbi proovinud? FB-s igasugused vastavad grupid ja muu säärane?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist