Kuidas peaks käituma juhtival positsioonil mees, kui talle meeldib töötajast naine?
-
Külaline
Kuidas peaks käituma juhtival positsioonil mees, kui talle meeldib töötajast naine?
Ütleme, et see naine ei ole otsene alluv, vaid keegi mujalt osakonnast. Teada on, et naine on vaba. Aga otse läheneda on mehe jaoks riskantne. Ilmselt arvab ka naine, et sellises situatsioonis on selle mehega midagi arendama hakata riskantne ja seega isegi kui mees muidu meeldib, pigem väldib. Mida siis emb-kumb saaks teha? Või jättagi kõik lihtsalt nii nagu on?
-
Külaline
Kas sa arvad, et see naine ei sooviks enda kaaslaseks juhtival positsioonil olevat meest? Mis on siin riskantset? Mees on abielus?
-
Külaline
Minu kogemus on, et jätta nii nagu on.
-
Külaline
Kuidas tead, et inimene meeldib? Välimuse järgi? Käite paaril korral töölõunal ära, õpite teineteist ka natuke tundma.
-
Külaline
Mina tutvusin ka mehega, praeguse abikaasaga töö juures. Ma ei olnud küll ametilt juht ja tema mu alluv, aga teatava positsiooni tõttu ei oleks minul talle läheneda olnud ilmselt sama eetiline kui vastupidises olukorras. Kusjuures seda eetikaküsimust oli ta ka ise guugeldanud, nagu pärast välja tuli.
Lisaks, kumbki ei teadnud, kas teisel poolel on kedagi või mitte ja see venitas veelgi kogu protsessi. Mees mõtles mind küll vahepeal kinno kutsuda, kui sealt üks teemakohane film tuli, millest me rääkinud olime, aga tol korral siiski võimalust ei kasutanud. Teisel korral tuli jutuks üks meelelahutusega seotud teema, kus üritused toimusid üle Eesti ja sinna ta mu lõpuks kutsus. Sisuliselt saime alles selle kaudu teada, et meil on vastastikune huvi ja mõlemad oleme vabad inimesed. Enne üritust käisime paar korda väljas jalutamas ka. Ei olnud teda töökohast väljapool kohanud ja töölgi puutusime kokku maksimaalselt kord kuus, nii et tundus mõistlik ka tööväliselt rohkem suhelda, enne kui kuskile koos minema hakata.
-
Külaline
Miks see mehe juhtiv positsioon siin üldse oluline on? Eriti, kui tegemist ei ole alluvaga? Et piinlik madalamal positsioonil naiselt korvi saada või?
-
Külaline
Pigem vast see, et mehe jaoks on riskid suuremad.Külaline kirjutas: ↑29 Sept 2025 22:18 Miks see mehe juhtiv positsioon siin üldse oluline on? Eriti, kui tegemist ei ole alluvaga? Et piinlik madalamal positsioonil naiselt korvi saada või?
-
Külaline
Millised riskid? Vallalised, tööalaselt ei ole seotud.
-
Külaline
No on ikka küll, kui üks asutus ja mees juhtival kohal. Kui asutus jaguneb osakondadeks, ega see palju ei muuda.
-
Külaline
Kui naisele mees ei meeldi, siis võib algatada teema: jõupositsiooni ärakasutamine. Tulevikus ükskõik mis probleemi korral, saab naine tööalaste probleemide korral (nt mees süüdistab naist tööalases lohakuses) alati öelda, et see kõik on sellepärast, et ta ei hakanud selle mehega käima.Guest kirjutas: ↑30 Sept 2025 00:34No on ikka küll, kui üks asutus ja mees juhtival kohal. Kui asutus jaguneb osakondadeks, ega see palju ei muuda.
-
Külaline
Ma ei jätaks nii nagu on. Esiteks õpiks rohkem teda tundma. Sest võib-olla on sul tema suhtes üksnes illusioon ja pärast selgub, et ta pole selline, nagu sa kujutlesid, ja armunud olekust saab kiiresti minevik. Otsiksin võimalusi tööalasteks vestlusteks.Külaline kirjutas: ↑29 Sept 2025 20:58Mida siis emb-kumb saaks teha? Või jättagi kõik lihtsalt nii nagu on?
-
Külaline
Mind kutsus mees, kellele ma tööl meeldisin, ühisele väljasõidule koos teiste töötajatega (4 inimest)
-
Külaline
Kindlasti ei maksa täispangaga peale lennata nagu Viljandi Kultuurikolledži juht. Teil peab mõlemal jääma võimalus ilma piinlikkustundeta kolleegidena suhelda ka siis, kui emb-kumb lõpuks leiab, et sõprusest rohkemaks pole huvitatudGuest kirjutas: ↑30 Sept 2025 00:49Ma ei jätaks nii nagu on. Esiteks õpiks rohkem teda tundma. Sest võib-olla on sul tema suhtes üksnes illusioon ja pärast selgub, et ta pole selline, nagu sa kujutlesid, ja armunud olekust saab kiiresti minevik. Otsiksin võimalusi tööalasteks vestlusteks.Külaline kirjutas: ↑29 Sept 2025 20:58Mida siis emb-kumb saaks teha? Või jättagi kõik lihtsalt nii nagu on?
-
Külaline
Üks asutus ju. Kui hetkel otseselt tööalaselt seotud pole, siis see võib alati muutuda, kui asutus üks. Alles siin oli teema: tööalane roteerumine osakondade vahel.
-
Külaline
Ja mis siis? Kus see risk on? Kui inimene meeldib, tuleb loomulikult teha oma õnne nimel teatud samme, ega magavale kassile hiir suhu ei jookse. Pole vahet, kas on ülemus või alluv, kokkuvõttes ühed inimesed kõik.Külaline kirjutas: ↑30 Sept 2025 17:14Üks asutus ju. Kui hetkel otseselt tööalaselt seotud pole, siis see võib alati muutuda, kui asutus üks. Alles siin oli teema: tööalane roteerumine osakondade vahel.
-
Külaline
Siin oli ju probleem selles, et direktor oli abielus, mitme lapse isa ja teine suur takistus oli see, et naisterahvas ei olnud tema lähenemiskatsetest huvitatud.Kindlasti ei maksa täispangaga peale lennata nagu Viljandi Kultuurikolledži juht.
-
Külaline
Ma arvan, et riskantsuse all on mõeldud seda, et kui miski (kontakt tööväliselt) metsa läheb, siis võib naine tööle "ahistamise" kaebusega minna.
Ma ei tea. Minu esimene mõte oli see. Vb ma olen liiga palju kirminulle vaadanud

Ma ei tea. Minu esimene mõte oli see. Vb ma olen liiga palju kirminulle vaadanud
-
Külaline
Kui viisakalt läheneda, näiteks kuskile õhtusöögile vms kutsuda ja kui naine ära ütleb, seda normaalselt võtta, milles see oht sis seisneb? Risk on pigem selles, et kui suhe tuleb ja siis metsa läheb, siis võib olla piinlik koos edasi töötada.Guest kirjutas: ↑30 Sept 2025 19:34 Ma arvan, et riskantsuse all on mõeldud seda, et kui miski (kontakt tööväliselt) metsa läheb, siis võib naine tööle "ahistamise" kaebusega minna.
Ma ei tea. Minu esimene mõte oli see. Vb ma olen liiga palju kirminulle vaadanud![]()
-
Külaline
Õhtusöök ja vms on alustuseks tsipa otsekohene mu meelest. Eriti kui mingit asjalikku teemat arutluseks üleval ei ole. Kui kiiret lõunat koos teha ei jõua, siis ehk otse peale tööd midagi organiseerida ja siis võib ka öelda, et soovin lähemalt tutvuda või koos lihtsalt istuda.Guest kirjutas: ↑30 Sept 2025 19:48Kui viisakalt läheneda, näiteks kuskile õhtusöögile vms kutsuda ja kui naine ära ütleb, seda normaalselt võtta, milles see oht sis seisneb? Risk on pigem selles, et kui suhe tuleb ja siis metsa läheb, siis võib olla piinlik koos edasi töötada.Guest kirjutas: ↑30 Sept 2025 19:34 Ma arvan, et riskantsuse all on mõeldud seda, et kui miski (kontakt tööväliselt) metsa läheb, siis võib naine tööle "ahistamise" kaebusega minna.
Ma ei tea. Minu esimene mõte oli see. Vb ma olen liiga palju kirminulle vaadanud![]()
Mul töö juures päris tihti küsitakse, kas ma sinna või tänna lähen, seal toimub midagi. Et kas lähen ka või kas tahan ka koos minna. See nagu ei kohusta millekski, samas saan aru, et väike flirdimoment või soov koos minuga hulkuda, on seal sees.
-
Külaline
Kui inimene meeldib, on igati tavaline ja okei kutsuda esimesel korral restorani. Süüa ja heal tasemel süüa soovime me kõik.Külaline kirjutas: ↑30 Sept 2025 21:41Õhtusöök ja vms on alustuseks tsipa otsekohene mu meelest. Eriti kui mingit asjalikku teemat arutluseks üleval ei ole. Kui kiiret lõunat koos teha ei jõua, siis ehk otse peale tööd midagi organiseerida ja siis võib ka öelda, et soovin lähemalt tutvuda või koos lihtsalt istuda.Guest kirjutas: ↑30 Sept 2025 19:48Kui viisakalt läheneda, näiteks kuskile õhtusöögile vms kutsuda ja kui naine ära ütleb, seda normaalselt võtta, milles see oht sis seisneb? Risk on pigem selles, et kui suhe tuleb ja siis metsa läheb, siis võib olla piinlik koos edasi töötada.Guest kirjutas: ↑30 Sept 2025 19:34 Ma arvan, et riskantsuse all on mõeldud seda, et kui miski (kontakt tööväliselt) metsa läheb, siis võib naine tööle "ahistamise" kaebusega minna.
Mul töö juures päris tihti küsitakse, kas ma sinna või tänna lähen, seal toimub midagi. Et kas lähen ka või kas tahan ka koos minna. See nagu ei kohusta millekski, samas saan aru, et väike flirdimoment või soov koos minuga hulkuda, on seal sees.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist