Kuskohas tangidel on akud? Krt, õpi kirjutama, enne kui mölisema tuled!
Ühine aeg suhtes
-
Külaline
-
Külaline
Ma arvan, et see mõlemapoolne tahtmine koosolemiseks peab olema. Kui pole, siis ei tahagi ja hakatakse muid asju tahtma, kuni kedagi teist kellega on tahtmine koos olla.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2025 12:49koosolemiseks aega ja tahtmist jagub.
-
Külaline
Kui inimene ise ei viitsi ennast liigutada, ega ta siis ei pruugi teadagi misasjad need tangid on
Tulge tehnikasajandisse, mõningatel tangidel ongi akud. Oksakääridel on ka akud muideks ...
Kirjutasin meelega valesti, et näa, kas keegi hakkab vinguma ja nagu näha ...
-
Külaline
Antsukesekene, see oli küll nüüd piinlik väide, valesti käänamine oleks ilma selle meeleheitliku päästmisüritamiseta märksa okeim olnud, ausalt.
-
Külaline
See on tal iga kord sama vabandus, kui valesti kirjutab. Mitte kunagi ei tunnista oma eksimusi.
No nii loll annab olla, set teadlikult valesti kirjutamisest mõnitust välja ei suuda lugeda.Külaline kirjutas: ↑29 Sept 2025 17:32See on tal iga kord sama vabandus, kui valesti kirjutab. Mitte kunagi ei tunnista oma eksimusi.
-
Külaline
Ei ole siin inimesed nii lollid midagi, et aru ei saaks, et sa neid vigu oma teadmatusest teed ja siis pärast õigustama kukud, et tegelikult nii oligi mõeldud. Seda juttu võid oma vanaemale rääkida.Ants kirjutas: ↑01 Okt 2025 02:45No nii loll annab olla, set teadlikult valesti kirjutamisest mõnitust välja ei suuda lugeda.Külaline kirjutas: ↑29 Sept 2025 17:32See on tal iga kord sama vabandus, kui valesti kirjutab. Mitte kunagi ei tunnista oma eksimusi.Guest kirjutas: ↑29 Sept 2025 16:22
Antsukesekene, see oli küll nüüd piinlik väide, valesti käänamine oleks ilma selle meeleheitliku päästmisüritamiseta märksa okeim olnud, ausalt.
-
Külaline
Terve su olemus ongi üks suur mõnitamine, aga kirjavead on eraldi boonus, see näitab ikka ehedat rumalust. Mõttetu mees. Targalt mõnitamist ei oska sa ammugi, mingi joga tuleb ainult, vigane ka veel.
-
Külaline
Ants kirjutab pidevalt valesti. Kui seda mainida, kukub mõnitama, ründama, õigustama. See on väga hale ja nõme. Kord kirjutas 'poheemlane' ja kui sellele tähelepanu juhiti, vastas jälle midagi nõmedat ja agressiivset. Mingi harimatu hüsteerik lihtsalt.
Tema vigadest saaks varsti sõnaraamatu kokku. Võiks hakata neid koguma, tulemus oleks aasta pärast ilmselt muljetavaldav.
Tema vigadest saaks varsti sõnaraamatu kokku. Võiks hakata neid koguma, tulemus oleks aasta pärast ilmselt muljetavaldav.
-
Külaline
Lased raamatu kirjastuse kaudu välja ja hakkad Antsu pealt raha teenima.Guest kirjutas: ↑02 Okt 2025 10:48 Ants kirjutab pidevalt valesti. Kui seda mainida, kukub mõnitama, ründama, õigustama. See on väga hale ja nõme. Kord kirjutas 'poheemlane' ja kui sellele tähelepanu juhiti, vastas jälle midagi nõmedat ja agressiivset. Mingi harimatu hüsteerik lihtsalt.
Õige mõte!Külaline kirjutas: ↑02 Okt 2025 11:38Lased raamatu kirjastuse kaudu välja ja hakkad Antsu pealt raha teenima.Guest kirjutas: ↑02 Okt 2025 10:48 Ants kirjutab pidevalt valesti. Kui seda mainida, kukub mõnitama, ründama, õigustama. See on väga hale ja nõme. Kord kirjutas 'poheemlane' ja kui sellele tähelepanu juhiti, vastas jälle midagi nõmedat ja agressiivset. Mingi harimatu hüsteerik lihtsalt.
Aga näete ise kah, ta nii loll, et sellise asja peale tulla. Järgmine kord panen tangi aku siis jutumärkidesse?
Aga mis vahe on kirjaveal ja grammatika veal?Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2025 09:20Terve su olemus ongi üks suur mõnitamine, aga kirjavead on eraldi boonus, see näitab ikka ehedat rumalust. Mõttetu mees. Targalt mõnitamist ei oska sa ammugi, mingi joga tuleb ainult, vigane ka veel.
-
Külaline
Maga välja.Ants kirjutas: ↑06 Okt 2025 00:15Aga mis vahe on kirjaveal ja grammatika veal?Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2025 09:20Terve su olemus ongi üks suur mõnitamine, aga kirjavead on eraldi boonus, see näitab ikka ehedat rumalust. Mõttetu mees. Targalt mõnitamist ei oska sa ammugi, mingi joga tuleb ainult, vigane ka veel.
Tudusin. Teie vastus on?Külaline kirjutas: ↑06 Okt 2025 00:39Maga välja.Ants kirjutas: ↑06 Okt 2025 00:15Aga mis vahe on kirjaveal ja grammatika veal?Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2025 09:20
Terve su olemus ongi üks suur mõnitamine, aga kirjavead on eraldi boonus, see näitab ikka ehedat rumalust. Mõttetu mees. Targalt mõnitamist ei oska sa ammugi, mingi joga tuleb ainult, vigane ka veel.
-
Külaline
Meil ei ole ühist aega kokku lepitud ja peale 35-aastast kooselu seda enam ei tee ka, aga ilmselt oleks pidanud seda tegema juba palju aastaid tagasi. Kuna oleme aastatega ikka väga eraldi kasvanud, siis mingeid ühistegevusi meil enam ei ole - vabal ajal on mees maal oma lapsepõlvekodus, mina aga oma kodus (linnas) või siis koos oma sõpradega. Nädala sees peale tööd oleme küll koos kodus, aga tavaliselt üks ühes, teine teises toas.
Kui tahaksin mehega rohkem koos olla, peaksin temaga koos maale sõitma, aga mulle ei meeldi seal. Kinos-teatris-kontserdil-näitustel vms ei taha jälle mees käia. Nii me siis elamegi oma eraldi elusid ühises kodus ja koos käime vast 2-3 korda aastas mõnel juubelil või mõnel üksikul nädalavahetusel poes (ehkki ka seda juhtub harva, kuna mees ärkab tavaliselt vara ja käib poes ära sel ajal, kui mina alles ärkan, nii et mina lähen välja tunduvalt hiljem).
Kui lapsed veel kodus elasid, oli koos tegutsemist rohkem, aga nüüd on nagu ta on. Algul üritasin ikka midagi muuta (nt et ühel nädalavahetusel oleme maal ja teisel käime kuskil koos või siis ostsin teatripiletid ja andsin varakult teada, millel minek), aga lootusetu. Pole midagi teha, kui kohe alguses ei ole osanud neid asju paika panna.
Kui tahaksin mehega rohkem koos olla, peaksin temaga koos maale sõitma, aga mulle ei meeldi seal. Kinos-teatris-kontserdil-näitustel vms ei taha jälle mees käia. Nii me siis elamegi oma eraldi elusid ühises kodus ja koos käime vast 2-3 korda aastas mõnel juubelil või mõnel üksikul nädalavahetusel poes (ehkki ka seda juhtub harva, kuna mees ärkab tavaliselt vara ja käib poes ära sel ajal, kui mina alles ärkan, nii et mina lähen välja tunduvalt hiljem).
Kui lapsed veel kodus elasid, oli koos tegutsemist rohkem, aga nüüd on nagu ta on. Algul üritasin ikka midagi muuta (nt et ühel nädalavahetusel oleme maal ja teisel käime kuskil koos või siis ostsin teatripiletid ja andsin varakult teada, millel minek), aga lootusetu. Pole midagi teha, kui kohe alguses ei ole osanud neid asju paika panna.
Jah, nii ta on. Ma olen lugenud, et psühholoogid soovitavad kokkuleppeid teha ja nendest loomulikult ka kinni pidada. See annab mingi kindlustunde ka, et meil on nii ja et see toimib. Nagu kindel tagala, või nii.
-
Külaline
Lihtsalt küsin, et kui nüüd mees jääks armukese pidamisega vahele, kas see oleks sulle üllatus või mitte nii väga?Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2025 16:18Kui tahaksin mehega rohkem koos olla, peaksin temaga koos maale sõitma, aga mulle ei meeldi seal. Kinos-teatris-kontserdil-näitustel vms ei taha jälle mees käia. Nii me siis elamegi oma eraldi elusid ühises kodus ja koos käime vast 2-3 korda aastas mõnel juubelil või mõnel üksikul nädalavahetusel poes (ehkki ka seda juhtub harva, kuna mees ärkab tavaliselt vara ja käib poes ära sel ajal, kui mina alles ärkan, nii et mina lähen välja tunduvalt hiljem).
-
Külaline
Usu või mitte, aga oleks üllatus. Seda, et ta tõesti maal on ja selle krdima majalobudiku ümber ringi kosserdab, näen kaamerast. Ja ma hästi ei usu, et ta laupäeva hommikul selle tunni-pooleteise jooksul peale kahes-kolmes toidupoes käimist veel armukest rahuldadmas jõuab käia.Guest kirjutas: ↑19 Okt 2025 18:10Lihtsalt küsin, et kui nüüd mees jääks armukese pidamisega vahele, kas see oleks sulle üllatus või mitte nii väga?Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2025 16:18Kui tahaksin mehega rohkem koos olla, peaksin temaga koos maale sõitma, aga mulle ei meeldi seal. Kinos-teatris-kontserdil-näitustel vms ei taha jälle mees käia. Nii me siis elamegi oma eraldi elusid ühises kodus ja koos käime vast 2-3 korda aastas mõnel juubelil või mõnel üksikul nädalavahetusel poes (ehkki ka seda juhtub harva, kuna mees ärkab tavaliselt vara ja käib poes ära sel ajal, kui mina alles ärkan, nii et mina lähen välja tunduvalt hiljem).
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist