Miks teid maha on jäetud?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 21 Sept 2025 21:00
Külaline kirjutas: 21 Sept 2025 13:12 TA olen. Mind on vahetatud just ennast kehtestavate naiste vastu välja. Nende naiste, kes ei tee seda, ei tee teist, sest need asjad ei huvita neid, või ei ole need nn naistetegevused, või lasevad lihtsalt meespoolel enda eest hoolitseda. Näiteks minuga saab sellistel üritustel hulkuda, mis temaatiliselt mind üldse ei huvita, kuid minu silmaringi avardavad. Kodutöödes abi ma pole kunagi kellegilt palunud. Seksis ära ei ütle. Mulle pole vist kunagi ühtegi õhtut või meelelahutust välja tehtud jne. Kõlab mõnusalt, eks? Aga...
Kahju kuulda, aga äkki siis ongi nii, et peaksid ennast ehk pisutki kehtestama? Mitte niivõrd, et see su isiksusega vastuollu läheks, aga piisacalt, et sulle liiga ei saaks teha.

Mina kolan ka koos oma mehega kõik moto- ja sõjamuuseumid läbi, aga siis tuleb tema minuga ka mind huvitavatesse kohtadesse kaasa. Meil toimib.
Nendes teemades, mis kirjutasin, ma ei tunnegi mingit kehtestamise vajadust, sest mulle meeldib see kõik! Ka moto-ja sõjamuuseumid meeldivad mulle. Üldse muuseumid ja näitused.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Sept 2025 21:47
Guest kirjutas: 21 Sept 2025 17:05
Guest kirjutas: 21 Sept 2025 16:18

ega see ema sind vist niiväga oma elamisse ei tahaks ka :D
Mees peab looma kodu, kus on perenaise koha peal tühi koht, siin hakkab toimima külgetõmbeseadus. ;)
hahaha - mees peab? aga äkki peab hoopis naine? või elavad koos kuuse all telgis? sellised dogmad on magedad.
Ära niiväga muretse, ei pea ei pea. Lihtsalt selle naise arvates peab ja paljude teiste naiste arvates peab. Ka minu meelest peab.
Mul on ka üks mees tahtnud minu juurde elama tulla. Lihtsalt niisama, turjale tulla. Minu kodus oli küll konkurent tal ees minu lapse näol, keda ta püüdis siis mulle eluõpetusi jagades välja süüa :lol: et ikka ise täieõiguslik tasuta peremees olla :lol: See juhtus, kui ühe naisega tal ladusalt see teema veel ei sujunud, sihikindla tegutsemisega hiljem sai ikka sinna kostile. Ma ei tea mis tal oma emme vastu oli, koiku oli muidu tal seal. Imelik on võtta sellist meest enda juurde, kelle enda juures sa isegi külas käia ei saaks. Üks koht, kus tema jaoks orjamas käia, tal oli. A ta ei raatsind seda vist elamiseks kulutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2025 23:29Üks koht, kus tema jaoks orjamas käia, tal oli. A ta ei raatsind seda vist elamiseks kulutada.
Mida see tähendab?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2025 23:29

Mees peab looma kodu, kus on perenaise koha peal tühi koht, siin hakkab toimima külgetõmbeseadus. ;)
hahaha - mees peab? aga äkki peab hoopis naine? või elavad koos kuuse all telgis? sellised dogmad on magedad.
Ära niiväga muretse, ei pea ei pea. Lihtsalt selle naise arvates peab ja paljude teiste naiste arvates peab. Ka minu meelest peab.
Mul on ka üks mees tahtnud minu juurde elama tulla. Lihtsalt niisama, turjale tulla. Minu kodus oli küll konkurent tal ees minu lapse näol, keda ta püüdis siis mulle eluõpetusi jagades välja süüa :lol: et ikka ise täieõiguslik tasuta peremees olla :lol: See juhtus, kui ühe naisega tal ladusalt see teema veel ei sujunud, sihikindla tegutsemisega hiljem sai ikka sinna kostile. Ma ei tea mis tal oma emme vastu oli, koiku oli muidu tal seal. Imelik on võtta sellist meest enda juurde, kelle enda juures sa isegi külas käia ei saaks. Üks koht, kus tema jaoks orjamas käia, tal oli. A ta ei raatsind seda vist elamiseks kulutada.
Mina näiteks ei ole kunagi elanud ja ei lähe mitte kellegi juurde elama, elan ainult oma kodus.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Sept 2025 23:38

Mina näiteks ei ole kunagi elanud ja ei lähe mitte kellegi juurde elama, elan ainult oma kodus.
Minu vanuses võtaks enda juurde ikka kellegi sellise, kel endal ka kodu olemas on. Mitte nii, et kruvikeeraja seisab tal sõbra garaazis ja auto teise sõbra garaazis, leiva saab ühe naise juurest ja saia teise naise juurest.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2025 23:45

Minu vanuses võtaks enda juurde ikka kellegi sellise, kel endal ka kodu olemas on. Mitte nii, et kruvikeeraja seisab tal sõbra garaazis ja auto teise sõbra garaazis, leiva saab ühe naise juurest ja saia teise naise juurest.
Kas siis teine kodu jääb tasuta seisma, ehk siis oma kodu midagi ei tooda/üürikorteri eest makstakse igaks juhuks kümneid aastaid üüri?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Sept 2025 16:18

ega see ema sind vist niiväga oma elamisse ei tahaks ka :D
Kust tulevad mees-kullakaevurid? On häbi ka, kui naine küsib kus su kodu on?
Külaline

Guest kirjutas: 22 Sept 2025 13:31

Kas siis teine kodu jääb tasuta seisma, ehk siis oma kodu midagi ei tooda/üürikorteri eest makstakse igaks juhuks kümneid aastaid üüri?
Kes seda ütles? Oma korteri võid muidugi välja üürida, aga kui elasid üürikorteris, sisi sul polnudki ju õiget kodu ja seda hoida pole küll mõtet.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2025 06:43
Guest kirjutas: 22 Sept 2025 13:31
Kes seda ütles? Oma korteri võid muidugi välja üürida, aga kui elasid üürikorteris, sisi sul polnudki ju õiget kodu ja seda hoida pole küll mõtet.
Seda ma ju räägin. Üürikorteri elanud mees peaks ju selle ära andma, aga siis ei saa mehe juures külas käia. Kas üürikorteris elavat meest ei võeta üldse jutule?
Külaline

Kas üürikorteris elavat meest ei võeta üldse jutule?
Ikka võetakse sellise naise poolt, kellel on ka üürikorter. Saavad siis koos suurema üürida.
Külaline

Mind jättis mees maha, sest ma olevat halva iseloomuga. Lisaks veel halb ema meie lapsele. Ütles ja kolis naabrinaise juurde.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2025 16:59
Ikka võetakse sellise naise poolt, kellel on ka üürikorter. Saavad siis koos suurema üürida.
Miks naisel peab olema üürikorter? Kas üürikorteris elamine välistab kuidagi raha olemasolu? Pigem väidaks, et jaksad tonni kuus üüri maksta, oled paremal järjel, kui enamik.
Külaline

Mind pole kunagi maha jäetud, aga ise jätsin 20.ndates oma tolleaegse peika, sest oli minu jaoks liiga järelandlik. Meeldisin talle rohkem, kui tema mulle, toimis liiga minu soovide järgi ja ei pannud ennast maksma. Võtsin mehe, kel oli palju iseteadlikum ja kelles oli minu jaoks rohkem väljakutset. Olen hiljem mõelnud, et huvitav, milliseks oleks selle esimesega elu kujunenud (olen endiselt abielus selle oma valikuga), aga seda ma teada ei saa.

See pole ju halb, kui maha jäetakse, siis on selge, et ei sobinud omavahel, tuleb eluga edasi minna ja võib olla nii oligi hea.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Okt 2025 22:01See pole ju halb, kui maha jäetakse, siis on selge, et ei sobinud omavahel, tuleb eluga edasi minna ja võib olla nii oligi hea.
Arvan sama, kui see juhtub enne pikka abielu/kooselu, mitmeid lapsi ja ühise kodu loomist. Peaks ju mõlemad paari aastaga aru saama, kas sobite. Mitte üksteisest jõuga kinni hoidma, nagu see oleks elu viimane võimalus.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Sept 2025 22:03
Külaline kirjutas: 26 Sept 2025 16:59
Miks naisel peab olema üürikorter? Kas üürikorteris elamine välistab kuidagi raha olemasolu? Pigem väidaks, et jaksad tonni kuus üüri maksta, oled paremal järjel, kui enamik.
Päris paljud maksavad kõrget üüri, aga ei saa pangast laenu, et oma kinnisvara soetada.
Külaline

Mind ei ole maha jäetud. Olen ka ise 12a suhte järel ise mahajätja. Oli esimene "armastus" ja sellepärast ka nii kaua suutsin vastu panna. Arvasin, et armastus ongi nii paha.
Aga noh, nii palju kui olen kuulnud, siis tema hoopis jättis mind maha 🫣😂
Külaline

Guest kirjutas: 01 Okt 2025 23:31 Mind ei ole maha jäetud. Olen ka ise 12a suhte järel ise mahajätja. Oli esimene "armastus" ja sellepärast ka nii kaua suutsin vastu panna. Arvasin, et armastus ongi nii paha.
Mul oli ka kunagi selline peika, kes rääkis muudkui sellest, kuidas suhted ongi rasked ja tuleb pidevalt vaeva näha, teineteise nurki lihvida jne. Reaalsuses tähendas see seda, et tema võis olla nii, nagu on, ainult mina pidin pingutama ja painduma tema meele järele. Tegemist oli väga probleemse inimesega ja kuna mul oli sel hetkel veel päästja sündroom, siis arvasin liiga pikalt, et suudan ta korda teha. 5 aastat kannatasin tema jama välja. Nooruse lollus, mis ma muud oskan öelda.

Praeguseks oma abikaasa kõrval tean, et suhe ei tohigi olla raske, koos peab olema kerge ja hea, mitte rist ja viletsus. Suhe peaks elu lihtsamaks ja paremaks tegema, mitte vastupidi. Me mõlemad saame olla meie ise ja keegi ei pea veri ninast väljas millegi nimel pingutama. Asjad lihtsalt toimivad, kui kaks inimest omavahel kokku sobivad.
Külaline

Sellepärast, et ma ei olnud nõus kolima Tallinnasse.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Okt 2025 08:40
Guest kirjutas: 01 Okt 2025 23:31 Mind ei ole maha jäetud. Olen ka ise 12a suhte järel ise mahajätja. Oli esimene "armastus" ja sellepärast ka nii kaua suutsin vastu panna. Arvasin, et armastus ongi nii paha.
Mul oli ka kunagi selline peika, kes rääkis muudkui sellest, kuidas suhted ongi rasked ja tuleb pidevalt vaeva näha, teineteise nurki lihvida jne. Reaalsuses tähendas see seda, et tema võis olla nii, nagu on, ainult mina pidin pingutama ja painduma tema meele järele. Tegemist oli väga probleemse inimesega ja kuna mul oli sel hetkel veel päästja sündroom, siis arvasin liiga pikalt, et suudan ta korda teha. 5 aastat kannatasin tema jama välja. Nooruse lollus, mis ma muud oskan öelda.
Praeguseks oma abikaasa kõrval tean, et suhe ei tohigi olla raske, koos peab olema kerge ja hea, mitte rist ja viletsus. Suhe peaks elu lihtsamaks ja paremaks tegema, mitte vastupidi. Me mõlemad saame olla meie ise ja keegi ei pea veri ninast väljas millegi nimel pingutama. Asjad lihtsalt toimivad, kui kaks inimest omavahel kokku sobivad.
Just niimoodi see on - inimesed peavad sobima.
Kuidas sina arvad, kas sinu puhul sai heas suhtes võidu sinu ennastkehtestav pool või alandikum pool? Tugevus või pehmus? Kui nii üleüldse küsida ja väljatuua saab.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Okt 2025 21:09
Guest kirjutas: 02 Okt 2025 08:40
Just niimoodi see on - inimesed peavad sobima.
Kuidas sina arvad, kas sinu puhul sai heas suhtes võidu sinu ennastkehtestav pool või alandikum pool? Tugevus või pehmus? Kui nii üleüldse küsida ja väljatuua saab.
Kusjuures ma ei olnud eelmises suhtes sugugi alandlik, mul ei olnud lihtsalt teist varianti kui lõpuks alla anda, sest teine pool oli lootusetu. Sõdida võisid, aga see oli nagu peaga vastu seina jooksmine, mingeid tulemusi see ei toonud. Ise pidasin end tollal hoopis raske iseloomuga inimeseks. See on hea näide sellest, kuidas partner võib sinus kas halvimad või parimad küljed esile tuua.

Praeguses suhtes olen ikka väga pehme, sest mul pole enam mingit võimuvõitlust ega enesekehtestamist vaja. Tuhkagi pole sellest "raskest iseloomust" järel.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist