Sulle vastati täiesti neutraalselt, mitte kuskilt otsast polnud selles kommentaaris näha empaatia puudumist ega suhtlusreeglite eiramist. Ainus, kes neid välja näitab, oled sina. Tasuks rohkem peeglisse vaadata ja vähem teiste peale näpuga näidata.Guest kirjutas: ↑23 Sept 2025 20:17Eks siin on ikka mõlemal poolel omad probleemid olnud. Minu poolelt oli kärsitus ja viimasest tulenev ebaviisakus. Sinu poolelt oli empaatia puudumine ning suhtlusreeglite eiramine. Kui midagi küsid, siis sõnasta see nagu küsimus, mitte nagu teade. Ja suure tõenäosusega oskad ju ka teadmata, milles konkreetselt on asi, anda mingi liigituse. Hilisemates vastustes ju anti.Guest kirjutas: ↑23 Sept 2025 18:26No ma ootasingi, et sa minu vastuse peale kirjutad, milleks sinna üldse lähed. Aga nähvasid vaid.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2025 16:25 No aga milleks siis üldse vastata? Muudes teemades vastad ka, et sa ei hakka kõiki variante välja kirjutama?
Ma siis ei viitsinud rohkem su nähvamisele vastata.
Mina olin närviline ja mul oli kiire vastuse teada saamisega, sellest ka rahulolematus vastuse venimisega - on keegi, kes teab, aga no ei või anda informatiivsemat vastust. Selline oli minu nägemus sinu vastusest. See teema pole muidugi üldse oluline enam, lükkasin juba visiidi edasi, tahan lihtsalt selgitada oma mõttekäiku.
Päevad ja günekoloogi aeg
-
Külaline
-
Külaline
Kuule, ma juba ütlesin korra - ja võin korrata - et meil mõlemal, nii sul kui mul on täiesti savi, mida keegi arvab, onju? Mina tõin välja, mismoodi minu mõte töötas. Äkki on kellelgi kasu sellest. Kui pole, mul on tõesti ükskõik. Kui mina tunnen, et keegi mind asjata solvas, siis mind küll huvitaks, mismoodi ta minu öeldut tajus, aga inimesed pole ühesugused. Sa ei pea absoluutselt mu postitust lugema ja miinustama ka ei pea - aga võid loomulikult, kui see hingerahu toob või rõõmu teeb.Guest kirjutas: ↑23 Sept 2025 21:13 Sulle vastati täiesti neutraalselt, mitte kuskilt otsast polnud selles kommentaaris näha empaatia puudumist ega suhtlusreeglite eiramist. Ainus, kes neid välja näitab, oled sina. Tasuks rohkem peeglisse vaadata ja vähem teiste peale näpuga näidata.
-
Külaline
Mina olen siin üldse kolmas isik. Jäi lihtsalt silma see klähvimine ja mind hämmastas, et sul jätkus veel jultumust teise neutraalse kommentaari põhjal temas vigu leiutada, kuigi sina ise oled probleem.Guest kirjutas: ↑23 Sept 2025 21:24Kuule, ma juba ütlesin korra - ja võin korrata - et meil mõlemal, nii sul kui mul on täiesti savi, mida keegi arvab, onju? Mina tõin välja, mismoodi minu mõte töötas. Äkki on kellelgi kasu sellest. Kui pole, mul on tõesti ükskõik. Kui mina tunnen, et keegi mind asjata solvas, siis mind küll huvitaks, mismoodi ta minu öeldut tajus, aga inimesed pole ühesugused. Sa ei pea absoluutselt mu postitust lugema ja miinustama ka ei pea - aga võid loomulikult, kui see hingerahu toob või rõõmu teeb.Guest kirjutas: ↑23 Sept 2025 21:13 Sulle vastati täiesti neutraalselt, mitte kuskilt otsast polnud selles kommentaaris näha empaatia puudumist ega suhtlusreeglite eiramist. Ainus, kes neid välja näitab, oled sina. Tasuks rohkem peeglisse vaadata ja vähem teiste peale näpuga näidata.
-
Külaline
Olgu, olen probleem, kui nii soovid - kuid mu mõte jääb samaks, nende "probleemidega" nagu mina puutume iga päev kokku, tegelikult on pole need niipalju probleemid kui üksteisest mitte aru saamised. Mina ei leiutanud midagi, ma juba kirjutasin, kuidas mina seda olukorda tajusin. Ja pole olemas "valesti tajumist". Inimesed tajuvadki erinevalt ja kes soovib areneda, see paneb kõrva taha erinevad olukorrad ja neile reageerimise viisid. Kes ei soovi, see muidugi võib edasigi moraali lugeda, kuidas teised muudkui valesti reageerivad. Absoluutselt igas olukorras on vähemalt kaks osapoolt ning mõlemal on oma roll selles, et välja kukub nii nagu kukub.Guest kirjutas: ↑23 Sept 2025 21:36Mina olen siin üldse kolmas isik. Jäi lihtsalt silma see klähvimine ja mind hämmastas, et sul jätkus veel jultumust teise neutraalse kommentaari põhjal temas vigu leiutada, kuigi sina ise oled probleem.Guest kirjutas: ↑23 Sept 2025 21:24Kuule, ma juba ütlesin korra - ja võin korrata - et meil mõlemal, nii sul kui mul on täiesti savi, mida keegi arvab, onju? Mina tõin välja, mismoodi minu mõte töötas. Äkki on kellelgi kasu sellest. Kui pole, mul on tõesti ükskõik. Kui mina tunnen, et keegi mind asjata solvas, siis mind küll huvitaks, mismoodi ta minu öeldut tajus, aga inimesed pole ühesugused. Sa ei pea absoluutselt mu postitust lugema ja miinustama ka ei pea - aga võid loomulikult, kui see hingerahu toob või rõõmu teeb.Guest kirjutas: ↑23 Sept 2025 21:13 Sulle vastati täiesti neutraalselt, mitte kuskilt otsast polnud selles kommentaaris näha empaatia puudumist ega suhtlusreeglite eiramist. Ainus, kes neid välja näitab, oled sina. Tasuks rohkem peeglisse vaadata ja vähem teiste peale näpuga näidata.
-
Külaline
Täpselt samad mõtted! Ma ka ei ole see, kellele TA nähvas, aga jäi ka väga häirivalt TA käitumine silma. See, et sul on kiiret vastust vaja, ei anna õigust nähvata ja teist inimest empaatiavõimetuks ja suhtlemishäirega inimeseks nimetada. Kusjuures, teemaalgatusest ei selgunud küll, et vaja on väga kiiret vastust.Guest kirjutas: ↑23 Sept 2025 21:36Mina olen siin üldse kolmas isik. Jäi lihtsalt silma see klähvimine ja mind hämmastas, et sul jätkus veel jultumust teise neutraalse kommentaari põhjal temas vigu leiutada, kuigi sina ise oled probleem.Guest kirjutas: ↑23 Sept 2025 21:24Kuule, ma juba ütlesin korra - ja võin korrata - et meil mõlemal, nii sul kui mul on täiesti savi, mida keegi arvab, onju? Mina tõin välja, mismoodi minu mõte töötas. Äkki on kellelgi kasu sellest. Kui pole, mul on tõesti ükskõik. Kui mina tunnen, et keegi mind asjata solvas, siis mind küll huvitaks, mismoodi ta minu öeldut tajus, aga inimesed pole ühesugused. Sa ei pea absoluutselt mu postitust lugema ja miinustama ka ei pea - aga võid loomulikult, kui see hingerahu toob või rõõmu teeb.Guest kirjutas: ↑23 Sept 2025 21:13 Sulle vastati täiesti neutraalselt, mitte kuskilt otsast polnud selles kommentaaris näha empaatia puudumist ega suhtlusreeglite eiramist. Ainus, kes neid välja näitab, oled sina. Tasuks rohkem peeglisse vaadata ja vähem teiste peale näpuga näidata.
Olen täiesti veendunud, et see inimene, kellele TA käratas, püüdis pigem aidata ja ei mõelnud oma kommentaariga mitte midagi halba.
Ja see, kuidas TA siin teistele on peale hüpanud a la mul on kõigist teist savi, kasvata oma meest ja last, ma ei viitsi teiega viisakas olla jne ilmestab väga ilusti, millise inimesega TA näol on tegemist. Hea küll, esimene kommentaar läks kuidagi viltu - ole siis vakka, kui vabandada uhkus ei luba. Aga ei ta jätkab ja ülbiteb veel hullemal toonil edasi
Ma juba kujutan ette, millise pasarahega nüüd TA mu üle külvab.
-
Külaline
Just-just, ette kujutada sulle meeldib. Konkreetset selgitust lugeda ja seda mõista proovida, see pole ju nii huvitav. Pasarahe pole siiski minu stiil, seda pead mujalt otsima.Guest kirjutas: ↑23 Sept 2025 22:45 Ma juba kujutan ette, millise pasarahega nüüd TA mu üle külvab.
-
Külaline
Sa ei kirjutanud, et sul kiire vastusega on. Ja üldse väga kiirele asjale foorumist vastust oodata? Oleks võinud ju kohe registratuuri helistada ja sealt kohese vastuse saanudKülaline kirjutas: ↑23 Sept 2025 20:17Eks siin on ikka mõlemal poolel omad probleemid olnud. Minu poolelt oli kärsitus ja viimasest tulenev ebaviisakus. Sinu poolelt oli empaatia puudumine ning suhtlusreeglite eiramine. Kui midagi küsid, siis sõnasta see nagu küsimus, mitte nagu teade. Ja suure tõenäosusega oskad ju ka teadmata, milles konkreetselt on asi, anda mingi liigituse. Hilisemates vastustes ju anti.Guest kirjutas: ↑23 Sept 2025 18:26No ma ootasingi, et sa minu vastuse peale kirjutad, milleks sinna üldse lähed. Aga nähvasid vaid.Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2025 16:25 No aga milleks siis üldse vastata? Muudes teemades vastad ka, et sa ei hakka kõiki variante välja kirjutama?
Ma siis ei viitsinud rohkem su nähvamisele vastata.
Mina olin närviline ja mul oli kiire vastuse teada saamisega, sellest ka rahulolematus vastuse venimisega - on keegi, kes teab, aga no ei või anda informatiivsemat vastust. Selline oli minu nägemus sinu vastusest. See teema pole muidugi üldse oluline enam, lükkasin juba visiidi edasi, tahan lihtsalt selgitada oma mõttekäiku.
-
Külaline
Selle asemel, et kohe panna kirja oma küsimus täpselt, MILLE jaoks günekoloogile lähed, hakkad inisema vastajate kallal, omal nii kiire, nii kiire. Vastus oli täiesti asjakohane, see just olenebki, sa ise jätsid küsimuse poolikuks. emakakaela nalüüse jms ei saa võtta veritsusega, spiraal on just kõige parem päevade ajal panna-võtta. Guugelda siis, kui vastused ei sobi, oleks ka saanud vastuse.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 22:39Muidugi on mõttetu vastus. Kui ta teab, mis puhul on oluline ja mis puhul mitte, siis pangu kirja. Kui ei tea, siis on see ju täiesti kasutu informatsioon.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 21:37Miks see mõttetu vastus on? Nagu keegi juba ütles, siis loebki see, mis murega lähed. Kui lähed spiraali paigaldama või eemaldama, siis võib seda teha päevade ajal. Läbivaatust teha ja analüüse anda ei saa päevade ajal.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 13:45 Kui mõttetu vastus, null vajalikku infot. Läbivaatusele lähen.
Väga ebaviisakas sinust vastajale niimoodi nähvata!
Jah, sorri, ma ei viitsi kogu aeg viisakas olla. Lootsin mingit vastust, aja tühistamisega oli suhtkiire - ja siis pidin lugema sellist heietust. Kui vastab, siis vastaku nii, et midagi kasu on.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline