Päevad ja günekoloogi aeg

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Päevad ja günekoloogi aeg

Postitus Postitas Külaline »

Kui aeg naistearstile juhtub päevade ajale, kas peaks arstiaja ümber muutma? Aga siis on kuu jälle ootamist vähemalt. Täpsemini on tegu päevade lõpuosaga, vereeritus tõenäoluselt vähene.
Külaline

Eks see oleneb, mis murega sinna lähed.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Sept 2025 13:32 Eks see oleneb, mis murega sinna lähed.
Kui mõttetu vastus, null vajalikku infot. Läbivaatusele lähen.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Sept 2025 13:45
spiraali eemaldamiseks on päevad just parim aeg. Mõne analüüsi jaoks võibolla vastupidi.
Külaline

HPV proovi ei saa võtta päevade ajal.
Külaline

Miks see mõttetu vastus on? Nagu keegi juba ütles, siis loebki see, mis murega lähed. Kui lähed spiraali paigaldama või eemaldama, siis võib seda teha päevade ajal. Läbivaatust teha ja analüüse anda ei saa päevade ajal.

Väga ebaviisakas sinust vastajale niimoodi nähvata!
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2025 17:08 HPV proovi ei saa võtta päevade ajal.
Mul võeti. Küll aga olid päevad juba lõppemas.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Sept 2025 21:37
Miks see mõttetu vastus on? Nagu keegi juba ütles, siis loebki see, mis murega lähed. Kui lähed spiraali paigaldama või eemaldama, siis võib seda teha päevade ajal. Läbivaatust teha ja analüüse anda ei saa päevade ajal.

Muidugi on mõttetu vastus. Kui ta teab, mis puhul on oluline ja mis puhul mitte, siis pangu kirja. Kui ei tea, siis on see ju täiesti kasutu informatsioon.
Jah, sorri, ma ei viitsi kogu aeg viisakas olla. Lootsin mingit vastust, aja tühistamisega oli suhtkiire - ja siis pidin lugema sellist heietust. Kui vastab, siis vastaku nii, et midagi kasu on.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Sept 2025 22:39
Guest kirjutas: 22 Sept 2025 13:45 Kui mõttetu vastus, null vajalikku infot. Läbivaatusele lähen.

Muidugi on mõttetu vastus. Kui ta teab, mis puhul on oluline ja mis puhul mitte, siis pangu kirja. Kui ei tea, siis on see ju täiesti kasutu informatsioon.
Jah, sorri, ma ei viitsi kogu aeg viisakas olla. Lootsin mingit vastust, aja tühistamisega oli suhtkiire - ja siis pidin lugema sellist heietust. Kui vastab, siis vastaku nii, et midagi kasu on.
Sa mõtled, et kui oled teema algataja, siis võid ka käsutada, kes ja kuidas sulle vastama peab?

Loodan, et keegi niisugusele ülbikule siin rohkem midagi ei vasta ega nõu ei anna.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Sept 2025 23:11
Guest kirjutas: 22 Sept 2025 22:39

Sa mõtled, et kui oled teema algataja, siis võid ka käsutada, kes ja kuidas sulle vastama peab?

Loodan, et keegi niisugusele ülbikule siin rohkem midagi ei vasta ega nõu ei anna.
Mul on absoluutselt savi, mida sa loodad. Teistel siinsetel ka. Kasvata oma lapsi või meest parem.
Külaline

Ise sa ju ka kuigipalju infot ei anna, mis teemaga sinna lähed. Teised peavad siis oletama midagi. Keegi vastas, et näiteks spiraali eemaldamiseks on väga sobiv aeg, aga teda sa ka laitsid, sest ta ei vastanud nii, nagu sina tahtsid.

Imelik ja tohutult kuri inimene.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Sept 2025 23:40 Ise sa ju ka kuigipalju infot ei anna, mis teemaga sinna lähed. Teised peavad siis oletama midagi. Keegi vastas, et näiteks spiraali eemaldamiseks on väga sobiv aeg, aga teda sa ka laitsid, sest ta ei vastanud nii, nagu sina tahtsid.

Imelik ja tohutult kuri inimene.
mina ei ole kedagi muu laitnud kui esimest vastajat
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Sept 2025 23:48mina ei ole kedagi muu laitnud kui esimest vastajat
Aga esimene vastaja ütleski õigesti olematu informatsiooni põhjal!
Igas juhendis on kirjas, et mõnda testi ei soovitata teha päevade ajal. Teemaalgatuses sa ju ei kirjutanud, miks lähed.
Külaline

teemaalgataja on lihtsalt üks kuri isend ja täiesti kama, kas ta endale uue aja saab või ei. Vaene arst, kes sellisega tegelema peab...
Külaline

Guest kirjutas: 23 Sept 2025 12:15 teemaalgataja on lihtsalt üks kuri isend ja täiesti kama, kas ta endale uue aja saab või ei. Vaene arst, kes sellisega tegelema peab...
Olen valinud arsti, kes ei aja tühja juttu, seega pole mul ka põhjust temaga kurjustada. Arusaadav, et sul on kama, kas ma arstiaja saan, kas kui ma oleks nunnult vastanud, siis sul ei oleks kama? Ikka oleks.
Külaline

Ma olen see mõttetu esimene vastaja.
Kuna põhjust kirjas polnud, ega ma siis ometi hakka ju kõiki protseduure eraldi välja kirjutama, millal on päevade ajal ok ja millal ei.
Külaline

Minul on ka nii olnud, läksin ikka visiidile. Günekoloog ütles, et teda ei häiri kui mul endal ebamugav pole ja sai läbivaatuse tehtud.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Sept 2025 13:45 Ma olen see mõttetu esimene vastaja.
Kuna põhjust kirjas polnud, ega ma siis ometi hakka ju kõiki protseduure eraldi välja kirjutama, millal on päevade ajal ok ja millal ei.
No aga milleks siis üldse vastata? Muudes teemades vastad ka, et sa ei hakka kõiki variante välja kirjutama?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Sept 2025 16:25
No aga milleks siis üldse vastata? Muudes teemades vastad ka, et sa ei hakka kõiki variante välja kirjutama?
No ma ootasingi, et sa minu vastuse peale kirjutad, milleks sinna üldse lähed. Aga nähvasid vaid.
Ma siis ei viitsinud rohkem su nähvamisele vastata.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Sept 2025 18:26
Külaline kirjutas: 23 Sept 2025 16:25
No ma ootasingi, et sa minu vastuse peale kirjutad, milleks sinna üldse lähed. Aga nähvasid vaid.
Ma siis ei viitsinud rohkem su nähvamisele vastata.
Eks siin on ikka mõlemal poolel omad probleemid olnud. Minu poolelt oli kärsitus ja viimasest tulenev ebaviisakus. Sinu poolelt oli empaatia puudumine ning suhtlusreeglite eiramine. Kui midagi küsid, siis sõnasta see nagu küsimus, mitte nagu teade. Ja suure tõenäosusega oskad ju ka teadmata, milles konkreetselt on asi, anda mingi liigituse. Hilisemates vastustes ju anti.
Mina olin närviline ja mul oli kiire vastuse teada saamisega, sellest ka rahulolematus vastuse venimisega - on keegi, kes teab, aga no ei või anda informatiivsemat vastust. Selline oli minu nägemus sinu vastusest. See teema pole muidugi üldse oluline enam, lükkasin juba visiidi edasi, tahan lihtsalt selgitada oma mõttekäiku.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Krissse ja 3 külalist