Kas lükkate asju edasi? Miks?
Kas lükkate asju edasi? Miks?
Mina osasid asju lükkan, millega pole kiiret, aga mis on vaja ruttu ära teha, need saab ikka tehtud. Eks see vist ikka laiskus ja mugavus on, ei taha end pingutada. Inimene pidi üldse loomult laisk olema. Kuidas teiega on, ka laiskuse mõttes?
-
Külaline
Õnnelik inimene, kel on võimalik laisk olla. Mina lükkan asju edasi, kui muud kiiremad ja tähtsamad asjad tulevad vahele. Samuti, kui on terviseprobleemid, kurnatus jne. Laiskuseks seda ei pea.
-
Külaline
Laiskus, mugavus, nutisõltuvus. Esimese paugu pani tööl läbipõlemine, muidu töötasin nagu loom 7 päeva nädalas varahommikust hilisõhtuni. Nüüd ainult osalise koormusega ja kodukontoris.
-
Külaline
Mulle käivad sellised inimesed närvidele. Esiteks võtavad endale ülejõu käiva koormuse. Pärast on kuude viisi haiguslehel, maksumaksja kulul läbipõlemisega kodus puhkusel.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 14:58 Laiskus, mugavus, nutisõltuvus. Esimese paugu pani tööl läbipõlemine, muidu töötasin nagu loom 7 päeva nädalas varahommikust hilisõhtuni. Nüüd ainult osalise koormusega ja kodukontoris.
-
Külaline
Viimasel ajal eriti on meedia täis neid lugusid, kuidas inimesed oma raskest haigusest (läbipõlemine) jutustavad. Mõni vajab toibumiseks koguni terve aasta puhkust.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 16:13Mulle käivad sellised inimesed närvidele. Esiteks võtavad endale ülejõu käiva koormuse. Pärast on kuude viisi haiguslehel, maksumaksja kulul läbipõlemisega kodus puhkusel.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 14:58 Laiskus, mugavus, nutisõltuvus. Esimese paugu pani tööl läbipõlemine, muidu töötasin nagu loom 7 päeva nädalas varahommikust hilisõhtuni. Nüüd ainult osalise koormusega ja kodukontoris.
-
Külaline
Mina lükkan mõnda asja tööl teadlikult edasi. Tark ei torma. Kui mingi särasilmne ja innovaatiline jupijumal on mingi geniaalse asja järjekordselt välja mõelnud, ei jookse ma kohe esimeste hulgas ülesannet täitma. Tihti selgub, et tarvis polnudki.
-
Külaline
Millised inimesed? Sa ei tea mingit taustainfotki. Mina pole olnud ei haiguslehel ega kuskil maksumaksja (nagu ma ise neid ei maksaks...Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 16:13Mulle käivad sellised inimesed närvidele. Esiteks võtavad endale ülejõu käiva koormuse. Pärast on kuude viisi haiguslehel, maksumaksja kulul läbipõlemisega kodus puhkusel.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 14:58 Laiskus, mugavus, nutisõltuvus. Esimese paugu pani tööl läbipõlemine, muidu töötasin nagu loom 7 päeva nädalas varahommikust hilisõhtuni. Nüüd ainult osalise koormusega ja kodukontoris.
-
Külaline
Ma lükkan nõudepesu edasi. Masinat mul pole ja kui õhtul ei viitsi pesta, pesengi hommikul, kui olen puhanud.
Mina teen ka osasid asju hommikul, kui olen puhanud, millega pole kiiret. Ei pea tingimata eelmine õhtu tegema.
-
Külaline
Sa teed siia järjest selliseid teemasid, kus oma laiskusele õigustust
-
Külaline
mina lükkan edasi arstiaja kinnipanemist:(
Sõeluuringusse jõuan enamasti aasta lõpus, naiste- ja silmaarsti külastuste vahele jääb 3-4 aastat (mitte 1-2 nagu peaks).
Hambaarstile lähen kui juba häda käes.
Õnneks vet-kliinik võtab ise ühendust koera iga-aastase ülevaatuse asjas.
Sõeluuringusse jõuan enamasti aasta lõpus, naiste- ja silmaarsti külastuste vahele jääb 3-4 aastat (mitte 1-2 nagu peaks).
Hambaarstile lähen kui juba häda käes.
Õnneks vet-kliinik võtab ise ühendust koera iga-aastase ülevaatuse asjas.
-
Külaline
Mingit pidi on vist laiskus küll. Teinekord tundub, et olen nagu väsinud, ja tihti jätan tegemata, aga mõnikord teen ikka ära ka ja vaatan, polnudki mingi eriline pingutus, et endale nagu tundub, et oled väsinud, aga tegelikult mitte. Väga imelik, kuidas nii tundub.
-
Külaline
Üldiselt ma vist ei lükka asju edasi, pigem teen ära kohe, pärast hea - rahu majas. Aga mis puudutab läbipõlemist, siis alati ei ole põhjuseks tohutu töökoormus, vaid hoopis segased ootused töötajale ja kindlustunde ja tegeliku toe puudumine. Pidev tunne, et tee mis tahad, nagunii oled ebapiisav.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist