Miks teid maha on jäetud?
-
Külaline
Miks teid maha on jäetud?
Mind on jäetud sellepärast maha, et minust paremaid naisi on olemas. Teistel naistel on parem iseloom, või nõpsnina, või suurem rind, või suurem suu. Mida ma pole veel kuulnud, on see, et teised naised teevad rohkem või oskavad rohkemat, aga seda ei peagi naise puhul plussiks pidama.
Mis te minust arvate ja mida endast arvate?
Mis te minust arvate ja mida endast arvate?
-
Külaline
Kuna meespool lihtsalt armus uude. Samuti leidis ta, et meie suhted on juba pikemalt halvad olnud, kuna väga ülekohtune on nõuda, et ta lapsi lasteaiast oluliselt varem kui kl 19 - ehk siis, kui valverühm ka kinni pannakse, ära tooks ja muudes kodus vajalikes tegevustes osaleks. Ka ei meeldinud talle, et ma ei lubanud endaga halvasti käituda ja iga tema isiksusehäiredt tuleneva röökimishoo peale talle vastu käratasin ja viisakat käitumist nõudsin.
-
Külaline
Minu eks leidis ka teise naise, aga varsti jättis selle ka maha ja nüüd elab juba aastaid üksi. Minu arust talle meeldib vabadus ja ei tahagi perekonda tegelikult. Lapsed ka kasvavad oma emadega, tema siis saab nendega suhelda siis, kui tema tahab, aga kasvatama ei pea. Käib kus tahab ja teeb mis tahab. Kõigile ei sobigi pereelu.
-
Külaline
TA olen. Mind on vahetatud just ennast kehtestavate naiste vastu välja. Nende naiste, kes ei tee seda, ei tee teist, sest need asjad ei huvita neid, või ei ole need nn naistetegevused, või lasevad lihtsalt meespoolel enda eest hoolitseda. Näiteks minuga saab sellistel üritustel hulkuda, mis temaatiliselt mind üldse ei huvita, kuid minu silmaringi avardavad. Kodutöödes abi ma pole kunagi kellegilt palunud. Seksis ära ei ütle. Mulle pole vist kunagi ühtegi õhtut või meelelahutust välja tehtud jne. Kõlab mõnusalt, eks? Aga...
-
Külaline
Minu eks oligi selline ühe naise juurest teise juurde jooksja, minu viga oli sellisega üldse tegemist teha. Mees, kes elus mingit vastutust ei võta. Hea, et jalga lasi, jumal teab, kaua ma muidu oma lolluses veel taga koos oleks olnud.
-
Külaline
-
Külaline
mind ei ole ükski mees maha jätnud. mina jätsin lõdva püksikummiga eksi ja joodikust pajatsi.
-
Külaline
No see põhimõtteliselt ongi ju juba suhtele sülitamine, kui teistega magab. Kas lõpliku otsuse tegid sina või tema, ei mängi enam mingit rolli, tema ei hoolinud sellest juba enne.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 14:57 mind ei ole ükski mees maha jätnud. mina jätsin lõdva püksikummiga eksi ja joodikust pajatsi.
-
Külaline
selles on sul õigus - no minu vaatenurgast. eks aga oli seisukohal, et tema jaoks on perekond püha ja tema ei lahuta. mis see mulle teeb, kui ta veidi teisi ka vaatab. see ei tähenda talle ju midagi.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 14:59No see põhimõtteliselt ongi ju juba suhtele sülitamine, kui teistega magab. Kas lõpliku otsuse tegid sina või tema, ei mängi enam mingit rolli, tema ei hoolinud sellest juba enne.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 14:57 mind ei ole ükski mees maha jätnud. mina jätsin lõdva püksikummiga eksi ja joodikust pajatsi.
-
Külaline
Elasid vanematega ja ei olnud nõus mehe juurde kolima?Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 14:31 Sest ma elasin koos vanematega ja polnud ambitsioonikas.
-
Külaline
Võib-olla mees otsis ise kohta, kuhu kolida, aga selle naise juurest seda ei leidnud. Siis tuleb edasi liikuda.
-
Külaline
Naisena ma eales ei läheks elama mehe juurde, kes elab koos oma emaga.
-
Külaline
ega see ema sind vist niiväga oma elamisse ei tahaks kaGuest kirjutas: ↑21 Sept 2025 16:10 Naisena ma eales ei läheks elama mehe juurde, kes elab koos oma emaga.
-
Külaline
Infantiilne jutt.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2025 14:59No see põhimõtteliselt ongi ju juba suhtele sülitamine, kui teistega magab. Kas lõpliku otsuse tegid sina või tema, ei mängi enam mingit rolli, tema ei hoolinud sellest juba enne.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 14:57 mind ei ole ükski mees maha jätnud. mina jätsin lõdva püksikummiga eksi ja joodikust pajatsi.
-
Külaline
Mees peab looma kodu, kus on perenaise koha peal tühi koht, siin hakkab toimima külgetõmbeseadus.
-
Külaline
Paljud mehed ei hooligi sellest perenaisest, veel vähem viitsivad hakata talle mingit kodu ja kohta ehitama. Emaga ongi hea elada. Ei tüüta ja on muidu tore.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 17:05Mees peab looma kodu, kus on perenaise koha peal tühi koht, siin hakkab toimima külgetõmbeseadus.![]()
-
Külaline
Ei pea ta midagi. Ma vaatan, et kõik väga hirmsad mehemoodi eksemplarid korjatakse üles ja viiakse endale koju.Mees peab looma kodu
-
Külaline
Kahju kuulda, aga äkki siis ongi nii, et peaksid ennast ehk pisutki kehtestama? Mitte niivõrd, et see su isiksusega vastuollu läheks, aga piisacalt, et sulle liiga ei saaks teha.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2025 13:12 TA olen. Mind on vahetatud just ennast kehtestavate naiste vastu välja. Nende naiste, kes ei tee seda, ei tee teist, sest need asjad ei huvita neid, või ei ole need nn naistetegevused, või lasevad lihtsalt meespoolel enda eest hoolitseda. Näiteks minuga saab sellistel üritustel hulkuda, mis temaatiliselt mind üldse ei huvita, kuid minu silmaringi avardavad. Kodutöödes abi ma pole kunagi kellegilt palunud. Seksis ära ei ütle. Mulle pole vist kunagi ühtegi õhtut või meelelahutust välja tehtud jne. Kõlab mõnusalt, eks? Aga...
Mina kolan ka koos oma mehega kõik moto- ja sõjamuuseumid läbi, aga siis tuleb tema minuga ka mind huvitavatesse kohtadesse kaasa. Meil toimib.
-
Külaline
hahaha - mees peab? aga äkki peab hoopis naine? või elavad koos kuuse all telgis? sellised dogmad on magedad.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 17:05Mees peab looma kodu, kus on perenaise koha peal tühi koht, siin hakkab toimima külgetõmbeseadus.![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Triibu ja 7 külalist