Noh jah, siin ei juhtuks seda ka aastaga
Väga suur kaalu lisandumine (+3kg) üleöö
-
Külaline
-
Külaline
Kulistad endale vaadi kalja sisse ja siis imestad, et oled raskem?Guest kirjutas: ↑06 Aug 2025 11:22 Kui suur võiks normaaljuhul olla ühepäevane maksimaalne kaalu kõikumine?
Mul juhtus täna selline asi, et hommikul oli võrreldes eilse hommikuga juures täpselt +3kg.
Igaks juhuks vahetasin kaalul ka patareid ära, tulemus ikka sama.
Mingit ohjeldamatut söömist justkui ka polnud: hommikul tavapärane puder puuviljadega. Kuskil keskpäeval, kui lõunaks süüa tegin, maitsesin natuke potist prooviks hautatud kapsaid, et kas tulid maitselt parajad. Lõunasöök oli ka tavapärane, paar keedukartulit, natuke liha, hautatud kapsas. Õhtusööki põhimõtteliselt ei söönudki, pärastlõunal hoopis magasin, hilisõhtul näkitsesin vaid ühe sefiiri.
Mis aga oli minu tavapärasest toitumisest erinev, oli see, et kuna oli hullult palav, siis jõin eilse päeva jooksul väga palju morssi ja kalja. Aga loogiliselt võttes oleks pidanud ju see sissekaanitud vedelik lähitundide pärast samamoodi välja tulema, mitte sisse jääma.
Mingite suurte tähtpäevade (jõulud, juubelid jne) puhul on olnud järgmisel hommikul 1-1,5kg lisaks, mis kiiresti paari päevaga tagasi läheb.
Aga seda, et üleöö +3kg juurde tuleb, tundub väga imelik.
-
Külaline
Väga hea, et midagi polnud. Palju aastaid tagas põdesin ägedat haigus ja tekkis vedelikupeetus. Siis läks kaal üles ja jäi, aga tekkisid ka muud sümptomid, nagu jalgade turse
-
Külaline
Sefiir on puhas suhkur, morsis on suhkur, kaljas on väga palju suhkrut - ehk peitub siin su probleem?Guest kirjutas: ↑06 Aug 2025 11:22 Kui suur võiks normaaljuhul olla ühepäevane maksimaalne kaalu kõikumine?
Mul juhtus täna selline asi, et hommikul oli võrreldes eilse hommikuga juures täpselt +3kg.
Igaks juhuks vahetasin kaalul ka patareid ära, tulemus ikka sama.
Mingit ohjeldamatut söömist justkui ka polnud: hommikul tavapärane puder puuviljadega. Kuskil keskpäeval, kui lõunaks süüa tegin, maitsesin natuke potist prooviks hautatud kapsaid, et kas tulid maitselt parajad. Lõunasöök oli ka tavapärane, paar keedukartulit, natuke liha, hautatud kapsas. Õhtusööki põhimõtteliselt ei söönudki, pärastlõunal hoopis magasin, hilisõhtul näkitsesin vaid ühe sefiiri.
Mis aga oli minu tavapärasest toitumisest erinev, oli see, et kuna oli hullult palav, siis jõin eilse päeva jooksul väga palju morssi ja kalja. Aga loogiliselt võttes oleks pidanud ju see sissekaanitud vedelik lähitundide pärast samamoodi välja tulema, mitte sisse jääma.
Mingite suurte tähtpäevade (jõulud, juubelid jne) puhul on olnud järgmisel hommikul 1-1,5kg lisaks, mis kiiresti paari päevaga tagasi läheb.
Aga seda, et üleöö +3kg juurde tuleb, tundub väga imelik.
-
Külaline
Kui ma tahaks kaalus juurde võtta süües sefiiri kalja komme. Ma ei võta paari päevaga ikka 3kg juurde.
-
Külaline
Muidugi võtad, kui keha kogu vee kinni hoiab.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2025 07:47 Kui ma tahaks kaalus juurde võtta süües sefiiri kalja komme. Ma ei võta paari päevaga ikka 3kg juurde.
Mul oli kõhna sõbranna, tahtis paksemaks minna. Iga päev vitsutas nahka ühe 50g šokolaadi, ja tõepoolest, kintsudele hakkas rasva tulema. Või ma ise, sõin ära üle poole kilo rasvast suitsusinki, ja sellega tuli 1kg päevaga juurde.
-
Külaline
Selleks, et 1 kg rasva arvelt kaalus juurde võtta, on vaja süüa teatud päevade jooksul 3500 kcal üle inimese normvajaduse. Kui su normvajadus on 2000 kcal ja sa sööd nädal aega järjest 3000 kcal päevas, siis tõenäoliselt lisandubki kehale kilogramm rasva.
Toitainete omastamine ja rasva näol talletamine ei toimu üleöö. Igasugused muud kaalukõikumised on kudedes oleva vee ja sooltes oleva massi arvelt.
Toitainete omastamine ja rasva näol talletamine ei toimu üleöö. Igasugused muud kaalukõikumised on kudedes oleva vee ja sooltes oleva massi arvelt.
-
Külaline
*Parandan ennast: 2500 mitte 3000Guest kirjutas: ↑15 Sept 2025 16:31 Selleks, et 1 kg rasva arvelt kaalus juurde võtta, on vaja süüa teatud päevade jooksul 3500 kcal üle inimese normvajaduse. Kui su normvajadus on 2000 kcal ja sa sööd nädal aega järjest 3000 kcal päevas, siis tõenäoliselt lisandubki kehale kilogramm rasva.
-
Külaline
Äge, alkeemikute ja perpeetum mobile leiutajate unistus on täitunud. Paned sisse pool kilo, välja tuleb kilo!!
Saage aru, et mitte ühtegi võimalust pole, et su reaalne kehakaal ühe päevaga sellises mahus suureneks. See on kõik ballast - soolase singi peale joodud vesi, üks päev kinnist kõhtu, korraks maosisu ja keha vedeliku kaal suureneb. Samavõrd võiksid võtta hantli kätte ja end kaaluda ning siis väita, et kehakaal suurenes 3 kg päevaga.
-
Külaline
Murphy seadus, Garfieldi printsiip: kui sa sööd ära 500g kaaluva pitsa, võtad kaalus juurde 1 kilo.Guest kirjutas: ↑17 Sept 2025 12:44 Äge, alkeemikute ja perpeetum mobile leiutajate unistus on täitunud. Paned sisse pool kilo, välja tuleb kilo!!
-
Külaline
Kas kulistada alla liiter kalja või võtta sama täis pudel kätte ja astuda siis kaalu peale- tulemus kaalul on täpselt üks, kas see kali on sul kõhus või käes... Ja suhkruvesi lahkub kejhast palju aeglasemalt kui niisama vesi, lisaks jäävad suhkru kalorid ja insuliin...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist