Kas sina said lapsed selleks, et veeta nendega iga hetk kuni enda surmani?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2025 14:53 Ja selle asemel, et lastega olla need paar päeva, lähed kodust minema? Isegi oled nii vähe nendega oma töö tõttu. Milleks need lapsed siis saadi, kui ei taha iga hetke nendega veeta?
Kas olen halb ema ja abikaasa?
-
Külaline
-
Külaline
Minul oli lihtne põhimõte - vaba aega peaks kummalgi olema võrdselt. Vahet pole, kas päevi täidetakse töö või harrastusega. Minu mees tahtis näiteks kolm korda nädalas trennis käia, kokku kulus iga kord sellele 3-3,5h. Lisaks veel sellega seotud muud üritused. Meie tegime graafiku, millised päevad olid isa päevad ja millised minu. Tööpäevadel õhtud, nädalalõpul kogu päev hommikusöögist magama minemiseni. Kellel siis vaba päev, sai teha ja minna kuidas soovis. Kui mõlemil oli vaja töö tõttu ära olla, käis lapsehoidja. Puhkusereisidel käisime ka eraldi, kui laps suuremaks sai.
Inimesed on erinevad ja võib küll tekkida tahtmine vahtevahel VASTUTUSEST vabaneda, see ei tee kedagi halvaks emaks.
Selline graafik aitaks teilgi näha, kui palju keegi on tegelikult kodus ja kui palju ära. On see siis kaitseliit, töö või trenn, vahet pole. Ka mees võib oma elu settida laste järgi, kuni nad väikesed. Ka minu mees tunnistad lõpuks, ei ta ei käi trennis üksnes tervise pärast, vaid suur osa on seltskonnal ning ühistegevusel. Küllap selle kaitseliiduga sama asi, aga igal juhul pole see mingi põhjendus.
Inimesed on erinevad ja võib küll tekkida tahtmine vahtevahel VASTUTUSEST vabaneda, see ei tee kedagi halvaks emaks.
Selline graafik aitaks teilgi näha, kui palju keegi on tegelikult kodus ja kui palju ära. On see siis kaitseliit, töö või trenn, vahet pole. Ka mees võib oma elu settida laste järgi, kuni nad väikesed. Ka minu mees tunnistad lõpuks, ei ta ei käi trennis üksnes tervise pärast, vaid suur osa on seltskonnal ning ühistegevusel. Küllap selle kaitseliiduga sama asi, aga igal juhul pole see mingi põhjendus.
-
Külaline
Loomulikult.Guest kirjutas: ↑17 Sept 2025 13:22Kas sina said lapsed selleks, et veeta nendega iga hetk kuni enda surmani?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2025 14:53 Ja selle asemel, et lastega olla need paar päeva, lähed kodust minema? Isegi oled nii vähe nendega oma töö tõttu. Milleks need lapsed siis saadi, kui ei taha iga hetke nendega veeta?
-
Külaline
Ära tahab ta olla iga 2-3 kuu tagant neli päeva, mitte iga kuu. Kirjutab ju nii.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2025 13:05Kui sul on tihti 24-tunnised vahetused ja lisaks tahad sa kodust ära olla veel 4 päeva, siis mitu päeva kuus sa kodus oled?
-
Külaline
Vaesed lapsed, kahjuks ei saa vanemaid valida. Jube tüütu selline klammerduv, teiste inimeste elu elav olend, kellest midagi kasu pole.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2025 15:36Loomulikult.Guest kirjutas: ↑17 Sept 2025 13:22Kas sina said lapsed selleks, et veeta nendega iga hetk kuni enda surmani?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2025 14:53 Ja selle asemel, et lastega olla need paar päeva, lähed kodust minema? Isegi oled nii vähe nendega oma töö tõttu. Milleks need lapsed siis saadi, kui ei taha iga hetke nendega veeta?
-
Külaline
päris nii se ju ikka ei ole, et naise töö graafiku auselt 24h ja mehe hobi on võrdse kaaluga, see pole õiglane lihtsalt, Põhimõte on õige- mõlemad peavad saama puhata nii nagu neil vaja on. Aga töö on töö ja hobi (jah, Kaitseliit ON hobi ehk vabatahtlik tegevus, samuti spordivõistlused, hobiüritused jnejne) on hobi ehk puhkus, mis siis et väsitav. Ja ku(n)i lapsed on väikesed, tuleb siiski nende vajadustega mõlemal vanemal arvestada, mitte ainult nii, et vot mina tahan minema saada siit. See su oma elu, kust minema tahad.Guest kirjutas: ↑17 Sept 2025 15:02 Minul oli lihtne põhimõte - vaba aega peaks kummalgi olema võrdselt. Vahet pole, kas päevi täidetakse töö või harrastusega. Minu mees tahtis näiteks kolm korda nädalas trennis käia,
/.../On see siis kaitseliit, töö või trenn, vahet pole. Ka mees võib oma elu settida laste järgi, kuni nad väikesed. Ka minu mees tunnistad lõpuks, ei ta ei käi trennis üksnes tervise pärast, vaid suur osa on seltskonnal ning ühistegevusel. Küllap selle kaitseliiduga sama asi, aga igal juhul pole see mingi põhjendus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist