Abivahend korgi lahti saamiseks
-
Külaline
Abivahend korgi lahti saamiseks
Äkki on kellelgi mõni hea mõte või endal sama tee läbi käidud. Tahan autole õli lisada, see on tavapärane protseduur. Seni on teinud seda mees, tema abi langes ära, aga ise ma enda sõrmede jõuga seda korki lahti keerata ei suuda. Kork asub sügaval augus ning sõrmede jõudu mul pole. Korra jõudsin, siis kui koos mehega vaatasime, et kas jõuan. Nüüd kui reaalselt vaja, ei jõua. Muidugi võiksin paluda abi mõnelt meestuttavalt, aga enne küsin, kas on olemas mõni nutikas abivahend, mille võiksin oma autovarustusse lisada ning teinegi kord kasutada, ei tahaks kogu aeg abi kerjamas käia? Kork on selline, kus kinni võtmise koht on diagonaalne riba, mida siis tuleb keerata. Ideaalis võiks olemas olla mingi jubin, mis tooks keeramise koha kõrgemale, august välja, siis saaksin hakkama - no mingid laiad pintsetilaadsed asjad, kus otsas on miski, mida saab keerata ...
Piisavalt suured kullinokk näpitsad äkki.
https://tooriistamarket.ee/et/catalogse ... 3%A4pitsad
Mine mõnda suurde ehitusmaterjalide või tööriistapoodi ja vali välja. Kas näpitsad või tangid.
https://tooriistamarket.ee/et/catalogse ... 3%A4pitsad
Mine mõnda suurde ehitusmaterjalide või tööriistapoodi ja vali välja. Kas näpitsad või tangid.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Ma olen ka näpitsaid kasuranud. Täitsa toimib. Paksemate otstega.
-
Külaline
Kui lahti saad, siis ära väga tugevasti kinni keera.
Ju enne tugevasti kinni keetatud oli.
Ju enne tugevasti kinni keetatud oli.
-
Külaline
Mõni tund hiljem käisin proovimas ja sain ootamatult korgi lahti. Hakkan siis näpitsate järgi igaks juhuks ringi vaatama, tänan kaasa mõtlejaid.
-
Külaline
Mu soovitus juba hilja, aga ehk mõni järgmine kord sellest abi. Mina üldiselt saan kinnikiilunud korgid või liiga tugevalt kinni olevad purgid lahi keeratud kummikindaga. Ei pane isegi kättee seda kinnast, lihtsalt korgi või kaane pelae kinnas ja siis keeran, palju kergemini saab lahti. Nii et kui kellegi veel mõni kork kõvasti kinni on, siis proovige. See tõesti aitab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline