Mis see mehe pärimine üldse temasse peaks puutuma?
Nõme teise inimese rahakotis sorija oled.
Mis see mehe pärimine üldse temasse peaks puutuma?
Kas mehe surma järel see ei pea kuidagi naisesse puutuma? Naine läheb tänavale?Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2025 14:44Mis see mehe pärimine üldse temasse peaks puutuma?
Naljakas küsimua. Kas sinu mees jättis su pärandist ilma, et nii küsid?Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2025 14:44Mis see mehe pärimine üldse temasse peaks puutuma?
Kui kellelgi jätabki, mis siis? Mehe enda asjad, ise teab kuhu need suunab.Guest kirjutas: ↑13 Sept 2025 14:49Naljakas küsimua. Kas sinu mees jättis su pärandist ilma, et nii küsid?![]()
Õige! Oma vara ju ka mehele ei jäta, vaid lastele.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2025 14:56Kui kellelgi jätabki, mis siis? Mehe enda asjad, ise teab kuhu need suunab.
Detektiivi sinust ei saa. Oled ja jääd haledaks kardina tagant piilujaks ning tänitajaks.
Sinust jumala savi, ehk saad pisku ja ei pea tänavale minema, hea töö.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2025 18:34Detektiivi sinust ei saa. Oled ja jääd haledaks kardina tagant piilujaks ning tänitajaks.
Sa ei saa mind kuidagimoodi mäletada ja oleme abielus.
Kui sul on minust savi, siis käitu vastavalt ja ära õienda.Guest kirjutas: ↑13 Sept 2025 22:54Sinust jumala savi, ehk saad pisku ja ei pea tänavale minema, hea töö.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2025 18:34Detektiivi sinust ei saa. Oled ja jääd haledaks kardina tagant piilujaks ning tänitajaks.Guest kirjutas: ↑13 Sept 2025 14:38
Järelikult pole ei abielus ja mehel on lapsed eelmisest suhtest. Sul ju pole üldse raha, nagu ma mäletan.
Tõsi, olete, aga mees soovis varalahususelepingit, sest tema on rikas ja sina tavaline.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2025 18:34Detektiivi sinust ei saa. Oled ja jääd haledaks kardina tagant piilujaks ning tänitajaks.
Jah, detektiivi ei saa. Nii on.Guest kirjutas: ↑13 Sept 2025 23:24Tõsi, olete, aga mees soovis varalahususelepingit, sest tema on rikas ja sina tavaline.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2025 18:34Detektiivi sinust ei saa. Oled ja jääd haledaks kardina tagant piilujaks ning tänitajaks.Guest kirjutas: ↑13 Sept 2025 14:38
Järelikult pole ei abielus ja mehel on lapsed eelmisest suhtest. Sul ju pole üldse raha, nagu ma mäletan.
Kas sa kunagi kaine ei ole?Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2025 22:54Sinust jumala savi, ehk saad pisku ja ei pea tänavale minema, hea töö.
Ma olen koguaeg kaine. Kas endine joodik teisi tümitamas?
Vale. Proovi veel.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2025 23:05 See on Perekoolist pärit Jälkur kes omaarust foorumit arendab
Siis on lootusetu, joodik võib kaineks ka mõnikord saada, aga .... (otsi ise vene vanasõna)
Kuidas sa järeldad testamendi olemasolust varalahususe? Sinu arust ühisvara osale ei saa testamenti teha?Guest kirjutas: ↑13 Sept 2025 23:24Tõsi, olete, aga mees soovis varalahususelepingit, sest tema on rikas ja sina tavaline.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2025 18:34Detektiivi sinust ei saa. Oled ja jääd haledaks kardina tagant piilujaks ning tänitajaks.Guest kirjutas: ↑13 Sept 2025 14:38
Kes ütles, et ma selle järeldasin? Ära minuga juura teemadel vaidle, tean sellest kindlasti rohkem, kui mistahes suvaline inimene.Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2025 00:56Kuidas sa järeldad testamendi olemasolust varalahususe? Sinu arust ühisvara osale ei saa testamenti teha?Guest kirjutas: ↑13 Sept 2025 23:24Tõsi, olete, aga mees soovis varalahususelepingit, sest tema on rikas ja sina tavaline.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2025 18:34 Detektiivi sinust ei saa. Oled ja jääd haledaks kardina tagant piilujaks ning tänitajaks.
Kae juurateematGuest kirjutas: ↑14 Sept 2025 08:55Kes ütles, et ma selle järeldasin? Ära minuga juura teemadel vaidle, tean sellest kindlasti rohkem, kui mistahes suvaline inimene.
Kui ei järeldanud, siis ... kohvipaks? Klaaskuul? Valetavad igal juhul mõlemad sul. Vii hooldusse.Guest kirjutas: ↑14 Sept 2025 08:55Kes ütles, et ma selle järeldasin? Ära minuga juura teemadel vaidle, tean sellest kindlasti rohkem, kui mistahes suvaline inimene.
Keegi ei järeldanud midagi, jutt on konkreetsest inimesest, kaua sa sonid? Mine ise hooldusesse, nii roostes, et lausa piinlik. Või oled siis koguaeg nii loll olnud.Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2025 10:52Kui ei järeldanud, siis ... kohvipaks? Klaaskuul? Valetavad igal juhul mõlemad sul. Vii hooldusse.Guest kirjutas: ↑14 Sept 2025 08:55Kes ütles, et ma selle järeldasin? Ära minuga juura teemadel vaidle, tean sellest kindlasti rohkem, kui mistahes suvaline inimene.Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2025 00:56 Kuidas sa järeldad testamendi olemasolust varalahususe? Sinu arust ühisvara osale ei saa testamenti teha?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist