Mees keelab üksi reisile minna

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 13 Sept 2025 20:33
Külaline kirjutas: 13 Sept 2025 13:38Kõik ei ole kompleksis nagu sina. Mugavus, hea teenindus, ilus ja puhas hotell, 20-50 m2 toad suure rõdu ja merevaatega, supermaitsev toit pole kompleks vaid nulltase.
Siis ikkagi kuskil suures kolakas hotellis.
Hotelli territooriumilt ikka väljas ka käid?
Eriti ei usu. Siis sa peaksid seal kaitseülikonnas käima.
Mere ääres ei käi? Tundub et istud hotellis enamusaja vaatad merd ja sööd.
Ma reisin oluliselt paremates kohtades, kui su Egiptus.
Külaline

Vaeste taplus :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 13 Sept 2025 20:47
Külaline kirjutas: 13 Sept 2025 15:26Kariibi mere saared jne
Jube lend sinna.
Kusjuures mitte tingimata. Mu mees käis näiteks läbi Pariisi Guadeloupel. Ostis kohaliku tšarterlennu, suur lennuk, kahe vahekäiguga, joogid ja suupisted olid kõik tasuta eraldi tagaosas. Magas öö ära ja oli hommikul kohal. Jäi väga rahule -kõigega. Detsembri algul (enne pandeemiat).
Külaline

Guest kirjutas: 07 Sept 2025 17:12 Niiii..... andsin teada, et lähen üksinda reisile, Türki UAI täiskasvanute hotelli, et nautida rahu, vaikust ja päikest võtta ja rannatoolis raamatut lugeda. Mees ütles, et tema ei ole sellega nõus.... samas ta ise on käinud mitu korda puhkusel ilma minuta sõpradega. Kuidas te olete selgitanud, et mina vajan ka üksiolemise puhkust.... ma olen 49a ja päriselt ka ei otsi mingit seiklust vms....
Küll sulle tekitatakse seiklus! Nii vana ja nii naiivne, minna türki "raamatut lugema...". Oled Türgis üldse käinud ja tead, kuidas seal üksikute keskealiste valgete naiste kogemused on?
Külaline

Guest kirjutas: 07 Sept 2025 20:27 Kui kuskil on veel nov alguses-keskel +24c andke teada, võin veel sihtkohta muuta
Türgi on jumala pommiauk ju. Kui tahad, siis Küprosel on okt lõpp veel 24 kraadist soojem küll.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist