Esimesed kaks päeva Egiptuse hotellis olid paras hullumaja - no ma ei tea, mis ime teenuseid kõik pakuti. 3 müüjat tunnis, kes massaazi, kes tuure. Hiljem läks rahulikumaks natuke, ju jäid näod meelde, et need midagi ei osta nagunii. Võibolla see sõltub siis hotellist, meil oli sihuke odavam.Guest kirjutas: ↑08 Sept 2025 18:35Mina olen koos hunniku raamatutega üksi Egiptuses käinud. Ei mingeid müügimehi hotelli rannas. Lebotad rahulikult hotelli rannas ja keegi ei ahista. Jah, tänavale üksi minna ei tasu, seal hakkavad tõesti kohalikud kohe ligi ajama, aga hotelli rannas ei ole küll mingit probleemi.Guest kirjutas: ↑07 Sept 2025 22:56 Ma Türgis pole bassu ääres lebotamas käinud, aga näites Egpitusse ma ei läheks ise üksinda. Kõik need jaburad müügimehed seal ajavad juba mõeldes iiveldama, rahust ja puhkusest on asi kaugel. Kas Türgi hotellides on teistmoodi?
Türgis samamoodi, ei tule keegi hotelli alale sind ahistama. Võta AI hotell ja lebota terviseks.
Mees keelab üksi reisile minna
-
Külaline
-
Külaline
See ongi nii, et mida kallim hotell, seda vähem tülitatakse, sest kõiki teenuseid pakub hotell, mitte ei lase oma territooriumile igasuguseid rändkaupmehi.Esimesed kaks päeva Egiptuse hotellis olid paras hullumaja - no ma ei tea, mis ime teenuseid kõik pakuti. 3 müüjat tunnis, kes massaazi, kes tuure. Hiljem läks rahulikumaks natuke, ju jäid näod meelde, et need midagi ei osta nagunii. Võibolla see sõltub siis hotellist, meil oli sihuke odavam.
-
Külaline
Aga, et neid teenuseid kasutataks tuleb ka neil peale käia.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2025 06:24See ongi nii, et mida kallim hotell, seda vähem tülitatakse, sest kõiki teenuseid pakub hotell, mitte ei lase oma territooriumile igasuguseid rändkaupmehi.
-
Külaline
Siis neist teenustest räägib vastuvõtutöötaja või on kuskil flaierijagaja, mitte ei käi mingi müügimees sulle kolm korda tunnis basseini ääres pinda.
-
Külaline
Kui mees on ise käinud ilma sinuta reisidel, aga sind ei luba... No siis võib arvata, et ta kardab, kuna mõtleb enda rikutuse astmelt ja sind võiks huvi pakkuda, millega tema oma reisidel tegeleb siis.
-
Külaline
Alla 5 tärni vast keegi Egiptuses ei käi.Külaline kirjutas: ↑08 Sept 2025 23:14Esimesed kaks päeva Egiptuse hotellis olid paras hullumaja - no ma ei tea, mis ime teenuseid kõik pakuti. 3 müüjat tunnis, kes massaazi, kes tuure. Hiljem läks rahulikumaks natuke, ju jäid näod meelde, et need midagi ei osta nagunii. Võibolla see sõltub siis hotellist, meil oli sihuke odavam.Guest kirjutas: ↑08 Sept 2025 18:35Mina olen koos hunniku raamatutega üksi Egiptuses käinud. Ei mingeid müügimehi hotelli rannas. Lebotad rahulikult hotelli rannas ja keegi ei ahista. Jah, tänavale üksi minna ei tasu, seal hakkavad tõesti kohalikud kohe ligi ajama, aga hotelli rannas ei ole küll mingit probleemi.Guest kirjutas: ↑07 Sept 2025 22:56 Ma Türgis pole bassu ääres lebotamas käinud, aga näites Egpitusse ma ei läheks ise üksinda. Kõik need jaburad müügimehed seal ajavad juba mõeldes iiveldama, rahust ja puhkusest on asi kaugel. Kas Türgi hotellides on teistmoodi?
Türgis samamoodi, ei tule keegi hotelli alale sind ahistama. Võta AI hotell ja lebota terviseks.
-
Külaline
Loomulikult käib. Meil oli viimane kord hotell hinnaga 350 eurot öö ja ikka käisid seal bassu ääres endale kliente otsimas. Massaaž maksis 100 eurot.Külaline kirjutas: ↑09 Sept 2025 18:00Siis neist teenustest räägib vastuvõtutöötaja või on kuskil flaierijagaja, mitte ei käi mingi müügimees sulle kolm korda tunnis basseini ääres pinda.
-
Külaline
Ei tea midagi. Mis neis paremat on? Need 5 tärniga on suured kolakad hotellid.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2025 22:56Alla 5 tärni vast keegi Egiptuses ei käi.
-
Külaline
Siin läks jutt pealetükkivatele müüjatele. Tõtt-öelda on minu jaoks see päris tugev argument reisisihtkoha valikul.
Kusjuures olen märganud, et just kallima otsa hotellidesse trügib neid rohkem, isegi hoolimata valvuritest väravas. Neis maades on kõik korrumpeerunud. Riigis, kus taksojuhil on politseile altkäemaksu andmiseks püsivalt rahatähed päikesesirmi vahele pistetud, ei ole ilmselgelt mingi probleem maksta väravas oleval valvurile, et too müügimehe "kogemata" sisse lubaks.
Töö- ja pereelust väsinud inimesed koguvad raha ja sõidavad tuhandete kilomeetrite kaugusele, et saaks lebotada ja rahu ja vaikust. Selle asemel saavad müügimehi, kes määrivad sulle pähe afrosoengust linnatuurini. Tüütu. Egiptuses pani küll imestama sealsete meeste jultumus, selline on Euroopas mõeldamatu. Müüb sulle snorgeldamisvarustust ja samal ajal ise sirutab käe ja katsub sind jalgevahelt. Endal oli abikaas kõrval, isegi see ei hoidnud neid tagasi. Mis veel siis saama peaks, kui ma päris üksi olnuks, ei teagi. Aga rahu ja vaikust loota üksi reisides ilmselt väga ei tasu.
Kusjuures olen märganud, et just kallima otsa hotellidesse trügib neid rohkem, isegi hoolimata valvuritest väravas. Neis maades on kõik korrumpeerunud. Riigis, kus taksojuhil on politseile altkäemaksu andmiseks püsivalt rahatähed päikesesirmi vahele pistetud, ei ole ilmselgelt mingi probleem maksta väravas oleval valvurile, et too müügimehe "kogemata" sisse lubaks.
Töö- ja pereelust väsinud inimesed koguvad raha ja sõidavad tuhandete kilomeetrite kaugusele, et saaks lebotada ja rahu ja vaikust. Selle asemel saavad müügimehi, kes määrivad sulle pähe afrosoengust linnatuurini. Tüütu. Egiptuses pani küll imestama sealsete meeste jultumus, selline on Euroopas mõeldamatu. Müüb sulle snorgeldamisvarustust ja samal ajal ise sirutab käe ja katsub sind jalgevahelt. Endal oli abikaas kõrval, isegi see ei hoidnud neid tagasi. Mis veel siis saama peaks, kui ma päris üksi olnuks, ei teagi. Aga rahu ja vaikust loota üksi reisides ilmselt väga ei tasu.
-
Külaline
Mina saan teemaalgatajast aru. Vajan ise ka sellist üksi olemise aega ja kuna armastan sooja ja päikest, oleks selliseks kohaks Türgi ideaalne. Oleneb mis on mehe hirmud. Kui petmine, siis see on küll punane lipp. Kui ta on mures su turvalisuse pärast, siis tuleb selgeks teha, et need paketireisid kindlal hotelli territooriumil, kuhu tuuakse ja viiakse bussiga, ei ole kuidagi ohtlikud ka üksikule naisreisijale. Egiptust ehk isegi pelgaks üksi minekuks, aga Türgi on küll täna juba täitsa euroopalik.
-
Külaline
Sa küsid päris tõsiselt, miks on 5 tärni hotell parem, kui teised? Appi! Mine siis Egiptuse 3 tärni peldikusse, isegi 4 tärni on seal rõvedad.
-
Külaline
5 tärni oma Türgi mõistes on ka tegelikult üsna peldik. Ma korra perega käinud basseinipuhkusel. Aga samas arvestades kliimat, siis ega natuke vanemate ja suuremate hotellikomplekside puhul oleks ju hinnad ulmelised sel juhul, kui kõik oleks tip-top. Niiskus sööb majad ära.
"Müügimehed" on ka oma hotelli fuajees kohal igas hotellis.
Kui me spasse läksime lihtsalt vaatama või basseini jaoks rätikuid võtma(nutikas lüke) , olid kõik müügimehed kallal.
"Müügimehed" on ka oma hotelli fuajees kohal igas hotellis.
Kui me spasse läksime lihtsalt vaatama või basseini jaoks rätikuid võtma(nutikas lüke) , olid kõik müügimehed kallal.
-
Külaline
Ma olen käinud 5, 4, 3 ja 2 tärni hotellis.Külaline kirjutas: ↑11 Sept 2025 18:20Sa küsid päris tõsiselt, miks on 5 tärni hotell parem, kui teised? Appi! Mine siis Egiptuse 3 tärni peldikusse, isegi 4 tärni on seal rõvedad.
Võimali, et 3 tärni hotellis kuskil on peldik. Mina neisse sattunud ei ole. Aga 5 tärni suurtesse kolakatesse ma ka ei taha minna.
Ma arvan, et sa päris tõsiselt oled nagu monk.
-
Külaline
See sõltub ikka hotellist ja oskusest arvustusi lugeda. Kui meie kunagi ammu käisime, siis seisis püssimees hotelli ees ja mingeid müügimehi sees ei kolanud. 5* kindlasti ei olnud, sest need on liiga eraldatud paikades, aga meie tahtsime kohaliku eluga ka tutvuda nii paljukest kui seda Sharm el Sheikh-i kandis on.Külaline kirjutas: ↑11 Sept 2025 18:20Sa küsid päris tõsiselt, miks on 5 tärni hotell parem, kui teised? Appi! Mine siis Egiptuse 3 tärni peldikusse, isegi 4 tärni on seal rõvedad.
-
Külaline
Mees teab väga hästi, millega ta üksi reisil hakkama sai; sellepärast ei tahagi, et naine läheb. Mõtleb oma rikutuse tasemelt.
-
Külaline
Ma ei saa aru, kust sul selline arusaam, et kõik 5 tärni hotellid on mingid suured kolakad. See pole absoluutselt tõsi, hotelle on valida erinevaid. Mitmendat korda juba kordad seda eelarvamust. Kui ise pole üheski viietärni hotellis olnud, siis sinu arust on nad kolakad. Ei ole.Aga 5 tärni suurtesse kolakatesse ma ka ei taha minna.
-
Külaline
Loll jutt. Inimene, kes on käinud 5tärnis, ei käi iial 3tärnis, ammugi veel 2tärnis. Ära kujuta ette. Ma ei tea, mis kolakatest on jutt. Sinu arust vist mida suurem tärn, seda suurem hotell või?Külaline kirjutas: ↑11 Sept 2025 22:13Ma olen käinud 5, 4, 3 ja 2 tärni hotellis.
Võimali, et 3 tärni hotellis kuskil on peldik. Mina neisse sattunud ei ole. Aga 5 tärni suurtesse kolakatesse ma ka ei taha minna.
Ma arvan, et sa päris tõsiselt oled nagu monk.
-
Külaline
Mis sul ei anna rahu, et nüüd pidama ei saa? Kõik ei pea olema nii nagu sina tahad. Käi sina seal kus sulle meeldib.Külaline kirjutas: ↑12 Sept 2025 23:15Inimene, kes on käinud 5tärnis, ei käi iial 3tärnis, ammugi veel 2tärnis. Ära kujuta ette. Ma ei tea, mis kolakatest on jutt. Sinu arust vist mida suurem tärn, seda suurem hotell või?
Ainult ära arva, et ka teistele see peaks meeldima.
Esimest korda sai käia 2 tärni omas, siis 3 tärniga. Ei olnud viga. Pärast 4 tärniga kõik hinnas, siis 5 tärniga.
Viimati 3tärni omas samas kohas 2 korda.
Hotelli rand võiks olla liivane, ligidal, et ei peaks bussiga minema ja minema sügavaks. Mõnes kohas vesi ainult põlvini.
Olema linnale ligidal, et ei peaks taksost sõltuma.
Mingeid käterätist tehtud kaunistusi voodil näha ei soovi.
Iga päev ei taha, et tuba koristatakse.
Näinud ka kes iga väikse asja peale vinguvad, et siit nurgast must ja kapi uks ei liigu hästi jne.
-
Külaline
Tundub, et sa oledki selline appi karjuja vingats kes millegagi rahul pole. Mingid rõvedad peldikud.Külaline kirjutas: ↑11 Sept 2025 18:20Sa küsid päris tõsiselt, miks on 5 tärni hotell parem, kui teised? Appi! Mine siis Egiptuse 3 tärni peldikusse, isegi 4 tärni on seal rõvedad.
-
Külaline
Rõve peldik on Egiptuse 3-4 tärni, kus sina ööbid. Ausalt öeldes isegi Egiptuse 5 tärni pole tärnidele vastav, seega on sinul ikka väga madal latt. Keegi ei korista su tuba, kui sa sellest loobud. Mina lasen siis koristada, kui tahan.Külaline kirjutas: ↑13 Sept 2025 09:21Tundub, et sa oledki selline appi karjuja vingats kes millegagi rahul pole. Mingid rõvedad peldikud.Külaline kirjutas: ↑11 Sept 2025 18:20Sa küsid päris tõsiselt, miks on 5 tärni hotell parem, kui teised? Appi! Mine siis Egiptuse 3 tärni peldikusse, isegi 4 tärni on seal rõvedad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist