Karta on on, et oled üks nendest, kes ei saa aru, ega saagi aru saama, et riivab teiste inimeste tundeid üsna hoolimatult ja siis ei saa aru, mis kõigil teistel viga on.Külaline kirjutas: ↑30 Aug 2025 00:05Ma ei solva kedagi. Kui te koguaeg solvute, vaadake peeglisse ja küsige, mis teil viga on.Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2025 20:10Õudsad on sellised nagu sina. Keegi ei otsusta, et olen solvuja. See kas on või pole mingil põhjusel.Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2025 18:59 Õudsad on sellised solvujad inimesed. Solvumine on otsus, märtri-inimeste otsus.
Oled sa mõelnud, et sa oled otsustanud olla solvaja. Ja siis vaatad, et appi kui õudne, et solvus sinu jutu peale.
Miks teeb haiget?
-
Külaline
-
Külaline
Ma ei riiva kellegi tundeid ja mind ümbritsevatel inimestel pole ka midagi viga. Millest küll selline oletus?Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2025 10:49Karta on on, et oled üks nendest, kes ei saa aru, ega saagi aru saama, et riivab teiste inimeste tundeid üsna hoolimatult ja siis ei saa aru, mis kõigil teistel viga on.Külaline kirjutas: ↑30 Aug 2025 00:05Ma ei solva kedagi. Kui te koguaeg solvute, vaadake peeglisse ja küsige, mis teil viga on.Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2025 20:10
Õudsad on sellised nagu sina. Keegi ei otsusta, et olen solvuja. See kas on või pole mingil põhjusel.
Oled sa mõelnud, et sa oled otsustanud olla solvaja. Ja siis vaatad, et appi kui õudne, et solvus sinu jutu peale.
-
Külaline
Et sa oled ainult siin solvav tülikiskuv halvustav jobu ja reaalelus kõrgete sotsiaalsete oskustega lilleke? Ei usu.Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 10:55
Ma ei riiva kellegi tundeid ja mind ümbritsevatel inimestel pole ka midagi viga. Millest küll selline oletus?
-
Külaline
Kle, sulle öeldakse, et riivad teiste tundeid ja sa raiud vastu, et ei riiva sa midagi. Mis suhtled siis üldse teistega, kui neid kuulda ei võta? Tunnete riivamiseks või?Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 10:55Ma ei riiva kellegi tundeid ja mind ümbritsevatel inimestel pole ka midagi viga. Millest küll selline oletus?Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2025 10:49Karta on on, et oled üks nendest, kes ei saa aru, ega saagi aru saama, et riivab teiste inimeste tundeid üsna hoolimatult ja siis ei saa aru, mis kõigil teistel viga on.Külaline kirjutas: ↑30 Aug 2025 00:05
Ma ei solva kedagi. Kui te koguaeg solvute, vaadake peeglisse ja küsige, mis teil viga on.
-
Külaline
Hoia oma keel hammaste taga. Reaalelus suhtlen normaalsete inimestega. Pole vaja igasugustega suhelda, ise saab valida.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2025 10:35Et sa oled ainult siin solvav tülikiskuv halvustav jobu ja reaalelus kõrgete sotsiaalsete oskustega lilleke? Ei usu.Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 10:55
Ma ei riiva kellegi tundeid ja mind ümbritsevatel inimestel pole ka midagi viga. Millest küll selline oletus?
-
Külaline
Tegele siis oma enesehinnanguga ja näed, et teistsuguse suhtumise korral ei riiva sind keegi. Selliseid helbekesi pole kellelgi vaja.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2025 10:40Kle, sulle öeldakse, et riivad teiste tundeid ja sa raiud vastu, et ei riiva sa midagi. Mis suhtled siis üldse teistega, kui neid kuulda ei võta? Tunnete riivamiseks või?Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 10:55Ma ei riiva kellegi tundeid ja mind ümbritsevatel inimestel pole ka midagi viga. Millest küll selline oletus?Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2025 10:49
Karta on on, et oled üks nendest, kes ei saa aru, ega saagi aru saama, et riivab teiste inimeste tundeid üsna hoolimatult ja siis ei saa aru, mis kõigil teistel viga on.
-
Külaline
Mina olen siin mitu korda näinud, kuidas sina väga tõsiselt solvud ja hakkad inetusi pilduma, lähed isiklikuks jne. Miks sa siis oma põhimõtetest enda puhul ei lähtu, et ei ole vaja solvuda?Tolmukübe kirjutas: ↑30 Aug 2025 09:22 Iga asja peale solvuvas hüsteerikus küll midagi meeldivat pole, see on, vastupidi, teiste piinamine, selline pidev teiste peale solvumine. Kui mulle drama queen ei meeldi, siis see minu probleem küll pole, vastupidi, see on normaalne reaktsioon. Sellisest tuleb eemale hoida, solvugu siis, kus ja palju kulub.
-
Külaline
Mina ja solvunud? Ära aja naerma. Ma pole eales solvunud. Siin on peale minu palju teisi inimesi, pole vaja teiste emotsioone mulle omistada.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2025 11:10Mina olen siin mitu korda näinud, kuidas sina väga tõsiselt solvud ja hakkad inetusi pilduma, lähed isiklikuks jne. Miks sa siis oma põhimõtetest enda puhul ei lähtu, et ei ole vaja solvuda?Tolmukübe kirjutas: ↑30 Aug 2025 09:22 Iga asja peale solvuvas hüsteerikus küll midagi meeldivat pole, see on, vastupidi, teiste piinamine, selline pidev teiste peale solvumine. Kui mulle drama queen ei meeldi, siis see minu probleem küll pole, vastupidi, see on normaalne reaktsioon. Sellisest tuleb eemale hoida, solvugu siis, kus ja palju kulub.
-
Külaline
Aa ok, see, millele sa vastasid, polnud minu kirjutatud. Nagu näha, on siin rohkem normaalseid inimesi, kellele solvujad ei meeldi.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2025 11:29Mina ja solvunud? Ära aja naerma. Ma pole eales solvunud. Siin on peale minu palju teisi inimesi, pole vaja teiste emotsioone mulle omistada.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2025 11:10Mina olen siin mitu korda näinud, kuidas sina väga tõsiselt solvud ja hakkad inetusi pilduma, lähed isiklikuks jne. Miks sa siis oma põhimõtetest enda puhul ei lähtu, et ei ole vaja solvuda?Tolmukübe kirjutas: ↑30 Aug 2025 09:22 Iga asja peale solvuvas hüsteerikus küll midagi meeldivat pole, see on, vastupidi, teiste piinamine, selline pidev teiste peale solvumine. Kui mulle drama queen ei meeldi, siis see minu probleem küll pole, vastupidi, see on normaalne reaktsioon. Sellisest tuleb eemale hoida, solvugu siis, kus ja palju kulub.
-
Külaline
Kas peab oskama suhelda nii et mida sa ka ei ütleks, ütled austusega teise suhtes ja püüdega et selle peale ei solvutaks?
-
Külaline
Ma tsiteerisin Tolmukübet või nüüd kirjutad külalisena ja ajad mingit muud juttu? Muidugi oled siin mitmed korrad vägagi solvunud ja hakanud inetult plärtsuma. Mis mõttes ei ole solvunud.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 11:29Mina ja solvunud? Ära aja naerma. Ma pole eales solvunud. Siin on peale minu palju teisi inimesi, pole vaja teiste emotsioone mulle omistada.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2025 11:10Mina olen siin mitu korda näinud, kuidas sina väga tõsiselt solvud ja hakkad inetusi pilduma, lähed isiklikuks jne. Miks sa siis oma põhimõtetest enda puhul ei lähtu, et ei ole vaja solvuda?Tolmukübe kirjutas: ↑30 Aug 2025 09:22 Iga asja peale solvuvas hüsteerikus küll midagi meeldivat pole, see on, vastupidi, teiste piinamine, selline pidev teiste peale solvumine. Kui mulle drama queen ei meeldi, siis see minu probleem küll pole, vastupidi, see on normaalne reaktsioon. Sellisest tuleb eemale hoida, solvugu siis, kus ja palju kulub.
-
Külaline
Normaalne inimene jah suudab sellise taktitundega suhelda, et ei ole vaja arutada, kas keegi on liiga suur solvuja või ei ole.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 11:32 Kas peab oskama suhelda nii et mida sa ka ei ütleks, ütled austusega teise suhtes ja püüdega et selle peale ei solvutaks?
-
Külaline
Kas sa tavaelus kah surud inimestele mingeid oma luulusid peale? Kui ma ütlesin, et ma ei solvu, siis nii ka on. Vihastada võin ma küll, eriti sinusuguste lollide peale, kes ajavad oma naeruväärset iba. Solvumine on mitte välja arenenud isiksuste teema.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2025 15:08Ma tsiteerisin Tolmukübet või nüüd kirjutad külalisena ja ajad mingit muud juttu? Muidugi oled siin mitmed korrad vägagi solvunud ja hakanud inetult plärtsuma. Mis mõttes ei ole solvunud.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 11:29Mina ja solvunud? Ära aja naerma. Ma pole eales solvunud. Siin on peale minu palju teisi inimesi, pole vaja teiste emotsioone mulle omistada.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2025 11:10
Mina olen siin mitu korda näinud, kuidas sina väga tõsiselt solvud ja hakkad inetusi pilduma, lähed isiklikuks jne. Miks sa siis oma põhimõtetest enda puhul ei lähtu, et ei ole vaja solvuda?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist