Mees keelab üksi reisile minna

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Mees keelab üksi reisile minna

Postitus Postitas Külaline »

Niiii..... andsin teada, et lähen üksinda reisile, Türki UAI täiskasvanute hotelli, et nautida rahu, vaikust ja päikest võtta ja rannatoolis raamatut lugeda. Mees ütles, et tema ei ole sellega nõus.... samas ta ise on käinud mitu korda puhkusel ilma minuta sõpradega. Kuidas te olete selgitanud, et mina vajan ka üksiolemise puhkust.... ma olen 49a ja päriselt ka ei otsi mingit seiklust vms....
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 07 Sept 2025 17:12 Niiii..... andsin teada, et lähen üksinda reisile, Türki UAI täiskasvanute hotelli, et nautida rahu, vaikust ja päikest võtta ja rannatoolis raamatut lugeda. Mees ütles, et tema ei ole sellega nõus.... samas ta ise on käinud mitu korda puhkusel ilma minuta sõpradega. Kuidas te olete selgitanud, et mina vajan ka üksiolemise puhkust.... ma olen 49a ja päriselt ka ei otsi mingit seiklust vms....
Liba! Üks 49 aastane ei saa nii loll olla.
Külaline

No ma ei tea... Olen samas vanuses ja abikaasaga on suhe hea. Kui tahan sõbrannadega reisile minna, siis saab aru ja kõik korras.

Aga kui teine inimene kohe päris üksinda Türki sõita tahab, siis oleksin ise ka veidi mures. Ma ei teagi täpselt, miks. Kui mu mees sellise ideega lagedale tuleks, siis ilmselt küsiks kah ikka mitu korda üle, et kas oled järele mõelnud... Olen Türgis käinud ja näinud küll, kuidas üksikutele inimestele vastassoost tegelased otsekohe külje alla ujuvad, just sellised üksikud raamatut lugevad naised on popid - nii et päris alusetud need hirmud ei ole.
Otseselt keelata täiskasvanud inimest muidugi ei saa. Samas, põhimõtteliselt kui selgitad mehele rahulikult ära nagu meile siin, et seiklusi ei otsi ja midagi ohtlikku sa seal tegema ei hakka, lihtsalt tahad rannas päikese käes raamatut lugeda, lubad iga päev mehega suhelda kah, no siis vast saab aru ja võtab rahulikult.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

No nii seletadki, et sina lähed ka ilma temata reisile, nagu temagi. Ja nagu temagi, võib tähendada, nt, üle aisa löömist. Kust sina tead, kuidas ta oma sõpradega on aega veetnud. Ega seletada pole pikalt vaja, vaja on asi ära teha. Mina ei näe probleemi. Mina läheks puhkusele, ega tema kobinat ei kuulaks.
Külaline

No siis jääb reis ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Sept 2025 17:12 Niiii..... andsin teada, et lähen üksinda reisile, Türki UAI täiskasvanute hotelli, et nautida rahu, vaikust ja päikest võtta ja rannatoolis raamatut lugeda. Mees ütles, et tema ei ole sellega nõus.... samas ta ise on käinud mitu korda puhkusel ilma minuta sõpradega. Kuidas te olete selgitanud, et mina vajan ka üksiolemise puhkust.... ma olen 49a ja päriselt ka ei otsi mingit seiklust vms....
Pole tema nõustuda. Karta on, et on ise reisil käies sind petnud.
Külaline

Mees ei luba raamatut lugeda kui koos reisite? Türgis küll mingit rahu sa ei saa. Vali parem Kreeka, seal rahulikumad mehed.
Külaline

Kes petta tahab, siis selleks ei pea Türki minema. Päris rumal mõttelaad. Tundub jah, et ise petab, siis arvab, et kõik teevad nii.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Sept 2025 17:48No siis jääb reis ära.
pigem mees.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Sept 2025 18:29 Mees ei luba raamatut lugeda kui koos reisite? Türgis küll mingit rahu sa ei saa. Vali parem Kreeka, seal rahulikumad mehed.
Ma valiks siis juba Itaalia. Seal silmailu rohkem 😃
Külaline

Itaalia mehed on nilbikud, väkk
Külaline

Guest kirjutas: 07 Sept 2025 18:57 Itaalia mehed on nilbikud, väkk
Türklased on kuidagi paremad või?
Külaline

Mis türklased, soovitan ju kreeklasi, need uimased nagu eestlased, ei saa ega saa vedama, ja pärast pidama :D
https://www.youtube.com/watch?v=kG12C1oX5Eo
Külaline

Guest kirjutas: 07 Sept 2025 19:04 Mis türklased, soovitan ju kreeklasi, need uimased nagu eestlased, ei saa ega saa vedama, ja pärast pidama :D
Minu arust ta ütles, et ei lähe mehi lantima.
Külaline

Mina ei laseks endaga nii käituda. See on suur punane lipp suhtes.
Külaline

Teisalt jälle, siis mees saab ju üksi kodus teisi naisi
panna. Ei pea aru andma, kui koju ei tule ööseks.
Külaline

Ants kirjutas: 07 Sept 2025 17:26Liba! Üks 49 aastane ei saa nii loll olla.
See TA on tihti teinud liba teemasid…. et kõik ikka aru saaksid….., et asi pole tõsi…………., kes saab aru see saab…….. Ta käekiri on ära tuntav…… ja ise ta teemasse ei vasta……
Külaline

Guest kirjutas: 07 Sept 2025 19:29 Teisalt jälle, siis mees saab ju üksi kodus teisi naisi
panna. Ei pea aru andma, kui koju ei tule ööseks.
Olen TA - ei ta saa kodus teisi naisi panna, meil 8a koolilaps kodus :D
Külaline

Guest kirjutas: 07 Sept 2025 19:25 Mina ei laseks endaga nii käituda. See on suur punane lipp suhtes.
No seda minagi, et tema nagu käib sõpradega reisil ja mina nüüd ei või minna .....ma tahangi saada rahu ja vaikust ja päikest jne.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Sept 2025 19:23
Guest kirjutas: 07 Sept 2025 19:04 Mis türklased, soovitan ju kreeklasi, need uimased nagu eestlased, ei saa ega saa vedama, ja pärast pidama :D
Minu arust ta ütles, et ei lähe mehi lantima.

olen TA - õige, ma ei lähe mehi lantima, tahan lihtsalt rahu, päikest ja ma olem mega rahul päev otsa lihtsalt rannatoolis lebotama kokteili nautides...ma isegi ei viitsi hotelli alalt välja minna. Ja ma ei taha laste kiljumisi kuulata, sellest ka täiskasvaute hoteeli valik
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist