Kuidas nahaarsti juurde pääseda?
-
Külaline
Kuidas nahaarsti juurde pääseda?
Kuidas pääseb nahaarsti juurde? Digiregistratuuris pole ainsatki tasuta aega?
-
Külaline
Neid tekib aegajalt sinna hulgaliselt. Pead iga päev vaatama.Guest kirjutas: ↑31 Aug 2025 11:26 Kuidas pääseb nahaarsti juurde? Digiregistratuuris pole ainsatki tasuta aega?
-
Külaline
Helistades on teinekord suurem valik aegu kui digiregistratuuris.
-
Külaline
mine Confidosse. on asjalikud arstid ja viisakas kohtlemine.
Arve on keskmiselt 300 euri ehk siis kliiniku iga liigutus maksab.Guest kirjutas: ↑03 Sept 2025 21:59 mine Confidosse. on asjalikud arstid ja viisakas kohtlemine.
-
Külaline
Minu arust on ka Confido erakliinikute maastikul kõige suurem raharöövel. Täpselt nagu PetCity loomakliinikute seas. Mina käin seal ainult haigekassa aegadega, kui neid õnnestub saada. Aga mis probleem on üldse, siis oskaks öelda, kuhu oleks mõttekas pöörduda. Osade asjadega võiks täiesti vabalt alustada perearstist, kes saab vajadusel ka nahaarsti e-konsultatsiooni tellida.
-
Külaline
Alles paari päeva eest vaatasin Terviseportaali - üle 40 tasuta aja oli nahaarstile Tallinnas.
-
Külaline
üle ei paku? minu nahaarst maksis küll saja ringis. diagnoositi nahavähk ja saadeti tasuta operatsioonile. aga nn" tasuta nahaarst" kirjutas hormoonsalvi ja soovitas määrida. arvake ära, kas nahavähile mõjus? minu elu oli seda 100.- küll sajaga väärt. aga eks inimestel on erinevad prioriteedid.
-
Külaline
Nii see päris ikka pole, et kõik haigekassa raha eest töötavad arstid on lollid ja tasulised arstid targad, nagu sina proovid siin muljet jätta. Lolle arste on ni tasuta kui tasuliste aegadega arstide hulgas. Sageli töötavd needsamad arstid mitmel pool ja ei muutu sellest targemaks, et palju raha maksad.Guest kirjutas: ↑06 Sept 2025 09:56üle ei paku? minu nahaarst maksis küll saja ringis. diagnoositi nahavähk ja saadeti tasuta operatsioonile. aga nn" tasuta nahaarst" kirjutas hormoonsalvi ja soovitas määrida. arvake ära, kas nahavähile mõjus? minu elu oli seda 100.- küll sajaga väärt. aga eks inimestel on erinevad prioriteedid.
-
Külaline
loomulikult. aga neile ei ole numbreid. vabalt liigub numbreid nende juurde, kes ei erista nahavähki suvalisest vistrikust. ma ei väida, et hea õnne korral ei või jopata ja heale arsile tasuta aega saada, aga see on meie meditsiinisüsteemis siiski erand, mis kinnitab reeglit.Guest kirjutas: ↑06 Sept 2025 10:00Nii see päris ikka pole, et kõik haigekassa raha eest töötavad arstid on lollid ja tasulised arstid targad, nagu sina proovid siin muljet jätta. Lolle arste on ni tasuta kui tasuliste aegadega arstide hulgas. Sageli töötavd needsamad arstid mitmel pool ja ei muutu sellest targemaks, et palju raha maksad.Guest kirjutas: ↑06 Sept 2025 09:56üle ei paku? minu nahaarst maksis küll saja ringis. diagnoositi nahavähk ja saadeti tasuta operatsioonile. aga nn" tasuta nahaarst" kirjutas hormoonsalvi ja soovitas määrida. arvake ära, kas nahavähile mõjus? minu elu oli seda 100.- küll sajaga väärt. aga eks inimestel on erinevad prioriteedid.