Kui see "eraisik" on laps, siis pead ka imelikuks? Miks küll?
Lilled meesõpetajale?
-
Külaline
-
Külaline
Mees paneb siis lillekimbu oma töölauale ja imetleb neid mitu päeva nagu eelpool kirjeldati või mis ta nendega teeb?Guest kirjutas: ↑03 Sept 2025 23:11 Minu mees saab iga aasta ettevõttelt, kus töötab, sünnipäevaks lilled. Me kumbki pole seda imelikuks pidanud.
-
Külaline
Mis vahet, kuhu ta need paneb? Töölauale, kohvinurka või viib koju. Kuhu tahab, sinna paneb. Mulle küll meeldib, kui mees lillekimbu koju toob - tuppa kena kaunistus.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2025 23:45Mees paneb siis lillekimbu oma töölauale ja imetleb neid mitu päeva nagu eelpool kirjeldati või mis ta nendega teeb?Guest kirjutas: ↑03 Sept 2025 23:11 Minu mees saab iga aasta ettevõttelt, kus töötab, sünnipäevaks lilled. Me kumbki pole seda imelikuks pidanud.
-
Külaline
Koju toob.
-
Külaline
Sulle muidugi meeldibKülaline kirjutas: ↑04 Sept 2025 00:24. Mulle küll meeldib, kui mees lillekimbu koju toob - tuppa kena kaunistus.
-
Külaline
Seesama ettevõte, kes mu mehele sünnipäevaks lilli kingib, kinkis talle 10. “tööaasta juubeli” puhul Goldtime kinkekaardi päris korraliku summaga, mida kasutasin ka mina. Kuku pikali nüüd.Guest kirjutas: ↑04 Sept 2025 07:38Sulle muidugi meeldibKülaline kirjutas: ↑04 Sept 2025 00:24. Mulle küll meeldib, kui mees lillekimbu koju toob - tuppa kena kaunistus.Mulle ka minu taimed väga meeldivad, mehe tööstuudioski neid omajagu. Ilma minuta poleks kodus ühtegi taime ega lille. Sest meest ei pane selliseid asju ruumis tähele, sest teda ei huvita, nagu ilmselt sinugi meest. Töökoht (ilmselt mitte mingi remonditöökoda või ehitusfirma vms) kingib neid lilli sisuliselt sulle. Tahad et sinu sünnipäeval kingiks sinu töökoht sulle mingit meestenodi
![]()
-
Külaline
Sünnipäevaks mingist kinkekaardist ma saan aru, aga mehele lilli kinkida küll mitte. Üldse ei peaks midagi kinkima. Piisaks õnnitlusest ainult kui muidu ei saa.
-
Külaline
Vastupidi ju - see kinnitabki minu oletust, et mingid naistest HR inimesed on kuskil koosolekul leidnud, et meestele meeldivad hirmsasti naistekingid. Ja mida muud nood “õnnelikud” siis selle nodiga ikka teevad kui viivad koju oma naistele. Goldtime ei ole ju mingeid tööriistu või tehnikat müüv asutus. Või sinu mees siiski läheb mõnele meestepeole või meesteürituse suure lillekimbuga ja ikka väike käevõruke või kosmeetikapoe kinkekaart ka võõrustajale kingipakis.Guest kirjutas: ↑04 Sept 2025 07:52Seesama ettevõte, kes mu mehele sünnipäevaks lilli kingib, kinkis talle 10. “tööaasta juubeli” puhul Goldtime kinkekaardi päris korraliku summaga, mida kasutasin ka mina. Kuku pikali nüüd.Guest kirjutas: ↑04 Sept 2025 07:38Sulle muidugi meeldibKülaline kirjutas: ↑04 Sept 2025 00:24. Mulle küll meeldib, kui mees lillekimbu koju toob - tuppa kena kaunistus.Mulle ka minu taimed väga meeldivad, mehe tööstuudioski neid omajagu. Ilma minuta poleks kodus ühtegi taime ega lille. Sest meest ei pane selliseid asju ruumis tähele, sest teda ei huvita, nagu ilmselt sinugi meest. Töökoht (ilmselt mitte mingi remonditöökoda või ehitusfirma vms) kingib neid lilli sisuliselt sulle. Tahad et sinu sünnipäeval kingiks sinu töökoht sulle mingit meestenodi
![]()
-
Külaline
Goldtimes on meestetooted täitsa olemas - nt käekellad.Guest kirjutas: ↑04 Sept 2025 08:10Vastupidi ju - see kinnitabki minu oletust, et mingid naistest HR inimesed on kuskil koosolekul leidnud, et meestele meeldivad hirmsasti naistekingid. Ja mida muud nood “õnnelikud” siis selle nodiga ikka teevad kui viivad koju oma naistele. Goldtime ei ole ju mingeid tööriistu või tehnikat müüv asutus. Või sinu mees siiski läheb mõnele meestepeole või meesteürituse suure lillekimbuga ja ikka väike käevõruke või kosmeetikapoe kinkekaart ka võõrustajale kingipakis.Guest kirjutas: ↑04 Sept 2025 07:52Seesama ettevõte, kes mu mehele sünnipäevaks lilli kingib, kinkis talle 10. “tööaasta juubeli” puhul Goldtime kinkekaardi päris korraliku summaga, mida kasutasin ka mina. Kuku pikali nüüd.Guest kirjutas: ↑04 Sept 2025 07:38
Sulle muidugi meeldibMulle ka minu taimed väga meeldivad, mehe tööstuudioski neid omajagu. Ilma minuta poleks kodus ühtegi taime ega lille. Sest meest ei pane selliseid asju ruumis tähele, sest teda ei huvita, nagu ilmselt sinugi meest. Töökoht (ilmselt mitte mingi remonditöökoda või ehitusfirma vms) kingib neid lilli sisuliselt sulle. Tahad et sinu sünnipäeval kingiks sinu töökoht sulle mingit meestenodi
![]()
-
Külaline
Enamus ei taha neid ja ei kanna käekellagi. Mõned eputrillad ainult.Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2025 08:14Goldtimes on meestetooted täitsa olemas - nt käekellad.
-
Külaline
Järjekordne “kasulik asi”, mida enamik inimesi viimased 10-20 a eriti ei kasuta. Minu enda viimane käekell oli ajast, kui ma olin tudeng. 5-liikmelises peres pole kellelgi käekella. Minu 80 a emal on tõesti käekell …Guest kirjutas: ↑04 Sept 2025 08:14Goldtimes on meestetooted täitsa olemas - nt käekellad.Guest kirjutas: ↑04 Sept 2025 08:10Vastupidi ju - see kinnitabki minu oletust, et mingid naistest HR inimesed on kuskil koosolekul leidnud, et meestele meeldivad hirmsasti naistekingid. Ja mida muud nood “õnnelikud” siis selle nodiga ikka teevad kui viivad koju oma naistele. Goldtime ei ole ju mingeid tööriistu või tehnikat müüv asutus. Või sinu mees siiski läheb mõnele meestepeole või meesteürituse suure lillekimbuga ja ikka väike käevõruke või kosmeetikapoe kinkekaart ka võõrustajale kingipakis.Guest kirjutas: ↑04 Sept 2025 07:52
Seesama ettevõte, kes mu mehele sünnipäevaks lilli kingib, kinkis talle 10. “tööaasta juubeli” puhul Goldtime kinkekaardi päris korraliku summaga, mida kasutasin ka mina. Kuku pikali nüüd.
-
Külaline
Mis see mees sealt siis endale kingituseks valis- käekella?Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2025 07:52Seesama ettevõte, kes mu mehele sünnipäevaks lilli kingib, kinkis talle 10. “tööaasta juubeli” puhul Goldtime kinkekaardi päris korraliku summaga
Mis vahet sel on, kumb osapool on asutus? Kool on ka asutus, järelikult kõlbab kinkida küll.
-
Külaline
Kas õpetaja on mingi erisort inimesi? Mida meessoost näitleja, kunstnik, laulja jne. oma lilledega teeb? Või neile ka ei või lilli kinkida?
-
Külaline
Võid, aga mees sellest rõõmu küll ei tunne. See et sulle teevad lilled rõõmu, ei tee mehele vähimatki rõõmu. Võtab vastu, teeskleb ja pärast unustab.Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2025 15:27Kas õpetaja on mingi erisort inimesi? Mida meessoost näitleja, kunstnik, laulja jne. oma lilledega teeb? Või neile ka ei või lilli kinkida?
Sul meeldib saada kingiks mutrivõtit?
-
Külaline
Võin kinnitada, et mõni annab need ruttu oma naisele (kui tal on muidugi üldse meeles need koju kaasa võtta) ja ei taha neist lilledest midagi rohkem teada.Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2025 15:27 Mida meessoost näitleja, kunstnik, laulja jne. oma lilledega teeb?
Minul nt naabrimees kasvatab lilli. Vbl korjab vaasi kah, kes teda teab. Rõdu peale on lilled pandud. Tema naine ütleb, et mehele meeldib. Kindlasti rõõmustaks, kui lilli kingituseks saaks. Ei usu, et neid mehi nii vähe on. Ja paljud mehed mutrivõtme üle ei rõõmustagi, on lohed, kodus ei viitsi/oska midagi teha. Ega's kõik mehed meestetöid siis ei oska.
-
Külaline
Ossa! Selliselt mõtlevaid inimesi on ka veel olemas?Guest kirjutas: ↑04 Sept 2025 15:45Võid, aga mees sellest rõõmu küll ei tunne. See et sulle teevad lilled rõõmu, ei tee mehele vähimatki rõõmu. Võtab vastu, teeskleb ja pärast unustab.Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2025 15:27Kas õpetaja on mingi erisort inimesi? Mida meessoost näitleja, kunstnik, laulja jne. oma lilledega teeb? Või neile ka ei või lilli kinkida?
Sul meeldib saada kingiks mutrivõtit?
-
Külaline
On ikka. Kõik ei pea mõtlema nagu sina.Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2025 19:27Ossa! Selliselt mõtlevaid inimesi on ka veel olemas?
-
Külaline
Et siis koolilaps annab talle 2€ mündi ja siis su mees on rõõmus?Guest kirjutas: ↑01 Sept 2025 07:18 Mida see mees teeb nende erinevate kimpudega? Paneb kodus vaasi ja imetleb koos sõoradega? Kui see õpetaja on heteroseksuaalne ja vallaline siis tõenäoliselt tal pole vaasigi kodus. Minu mehele kingitakse lilli vahel ja ta eelistaks saada kasvõi paar eurot sulas kui et peaks nende lilledega jändama. Mina olen muidugi see, kes peab hiljem kodus nende lilledega tegelema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist