Korraliku paksusega juustest on järgi jäänud õhuke rotisaba
Juuksed väga lahti
-
Külaline
Juuksed väga lahti
Juuksed on väga lahti ja ma ei oska enam mitte midagi teha. Vereproov on korras. Juuksed palju lühemaks lõigatud. Võtan biotiini ja raus rablette. Kasutan šampoone, mis väljalangemise vastu ja juukseampulle.
-
Külaline
-
Külaline
Covidit põdenud talvel? Üleminekuiga? Minul on kõige pareimini aidanud Crescina ampullid, aga see on isikupärane, ei tarvitse sulle mõjuda. Proovi maseerida peanahka õhtuti, neid erutavaid peanahaseerumeid on muidugi teisigi, mida tasuks katsetada.
-
Külaline
Stress, üleminekuiga?
Minul on igal sünnitusjärgsel ajal juuksed lahti läinud. Nii umbes 3-4 kuul pärast sünnitust.
Minul on igal sünnitusjärgsel ajal juuksed lahti läinud. Nii umbes 3-4 kuul pärast sünnitust.
-
Külaline
2 kuud on kestnud. Huvitav miks just suviti.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2025 21:59 Minul on iga suvi suur karvavahetus.
Kaua see kestab sul juba?
Soovitatakse veel rosmariiniõli st siis segatuna mingi baasõliga. Amazonis lai valik, meil ka midagi saadaval.
-
Külaline
Mul sama jama. Pole varem nii pikalt nii lahti olnud juuksed. Seni aidanud vahendid praegu ei aita. Sain just 40, ma ei tea, kas saab ealine probleem olla?
-
Külaline
Eks tegelikult võib olla kurb tõsiasi, et need mutisoengud ongi sellepärast lõigatud, et juuksed tulid peast ära ja muud ei jäänud enam üle.Guest kirjutas: ↑20 Aug 2025 19:03Tuleb mutisoeng lõigata.
-
Külaline
mul oli see suvi täpselt sama asi, väga paksudest juustest sai lühikese ajaga niru tuust, lõikasin lõpuks oma pihani juuksed täiesti lühikeseks.Guest kirjutas: ↑17 Juul 2025 17:55 Juuksed on väga lahti ja ma ei oska enam mitte midagi teha. Vereproov on korras. Juuksed palju lühemaks lõigatud. Võtan biotiini ja raus rablette. Kasutan šampoone, mis väljalangemise vastu ja juukseampulle.
Korraliku paksusega juustest on järgi jäänud õhuke rotisaba![]()
kasutan juukseampulle, spetsiaalset ravišampooni ja palsamit, võtan tsinki ja biotiini - ja nüüd, 2 kuud hiljem, on karvakadu normaliseerunud, vaatan, kas riskin uuesti pikemaks kasvatada hakata või jäängi lühikesejuukseliseks. igatahes oli see traumeeriv kogemus.
olen 40.
-
Külaline
Mis tooteid või vitamiine sa kasutad?Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2025 12:44mul oli see suvi täpselt sama asi, väga paksudest juustest sai lühikese ajaga niru tuust, lõikasin lõpuks oma pihani juuksed täiesti lühikeseks.Guest kirjutas: ↑17 Juul 2025 17:55 Juuksed on väga lahti ja ma ei oska enam mitte midagi teha. Vereproov on korras. Juuksed palju lühemaks lõigatud. Võtan biotiini ja raus rablette. Kasutan šampoone, mis väljalangemise vastu ja juukseampulle.
kasutan juukseampulle, spetsiaalset ravišampooni ja palsamit, võtan tsinki ja biotiini - ja nüüd, 2 kuud hiljem, on karvakadu normaliseerunud, vaatan, kas riskin uuesti pikemaks kasvatada hakata või jäängi lühikesejuukseliseks. igatahes oli see traumeeriv kogemus.
olen 40.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2025 14:07Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2025 12:44mul oli see suvi täpselt sama asi, väga paksudest juustest sai lühikese ajaga niru tuust, lõikasin lõpuks oma pihani juuksed täiesti lühikeseks.Guest kirjutas: ↑17 Juul 2025 17:55 Juuksed on väga lahti ja ma ei oska enam mitte midagi teha. Vereproov on korras. Juuksed palju lühemaks lõigatud. Võtan biotiini ja raus rablette. Kasutan šampoone, mis väljalangemise vastu ja juukseampulle.
olen 40.
Ma ei suuda välja mõelda, mis mul nii mõjunud ja see ajab nii stressi. Samas stress mõjub ju juustele. Nõiaring
-
Külaline
Kõlab nagu hormonaalne probleem. Kui oled 41 siis oled hakanud üleminekueale lähenema. Östrogeeni langus ja testosterooni tõus? Tee testid. Kui hormoonid on paigast ära, siis aitab HRT.
-
Külaline
HRT on hormoonravi? Kas perearstilt võib ka küsida neid teste?Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2025 14:24 Kõlab nagu hormonaalne probleem. Kui oled 41 siis oled hakanud üleminekueale lähenema. Östrogeeni langus ja testosterooni tõus? Tee testid. Kui hormoonid on paigast ära, siis aitab HRT.
-
Külaline
Iseasi, kas tahta juba 41-aastasest saati HAR saada. See ei ole ka kõrvalmõjudeta ja kui ainus potentsiaalselt menopausi(eelne) märk on hõrenevad juuksed, siis võib-olla ainult selle tõttu poleks HAR näidustatud siiski?Guest kirjutas: ↑02 Sept 2025 14:24 Kõlab nagu hormonaalne probleem. Kui oled 41 siis oled hakanud üleminekueale lähenema. Östrogeeni langus ja testosterooni tõus? Tee testid. Kui hormoonid on paigast ära, siis aitab HRT.
-
Külaline
Täiendan kommentaari nüüd, kui kogu 2 kuuline kuur jälle läbi (olin siis varasemalt ka neid ampulle kasutanud mitu aastat tagasi). Uus kuur mõjus sama hästi, juuksed jäid kinni, aga uusi juurde ei kasva, kuigi komplektis on üks ampull väljalangemise vastu ja teine kasvatamisele. Seda mõju paraku ei tekkinud, tuleb midagi muud katsetada.Guest kirjutas: ↑29 Juul 2025 20:11 Covidit põdenud talvel? Üleminekuiga? Minul on kõige pareimini aidanud Crescina ampullid, aga see on isikupärane, ei tarvitse sulle mõjuda. Proovi maseerida peanahka õhtuti, neid erutavaid peanahaseerumeid on muidugi teisigi, mida tasuks katsetada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist