Kas mees peab naist taga ajama?
Kas mees peab naist taga ajama?
No mida sellest lausest arvate? Kas see on tõsi? On kellegil sellist asja juhtunud, ja kas suhe jäi püsima? Või liikus jahimees edasi uutele jahimaadele?
-
Külaline
Mujal maailmas ajavad mehed naisi taga, aga Eesti mees on selline loium ja eidelikum, beeta-mees rohkem. Eestis raudselt ajab enamasti naine meest taga. Minu isa ka võeti ära, mitte teda ei võetud.
-
Külaline
Kuidas kunagi. Naised üldiselt paremad suhete teemal. Aga üldiselt ikka mõlemad peavad teineteisest sisse võetud olema, kui üks teist taga ajab, siis sellest head nahka ei tule, sunnituse värk.
-
Külaline
Mis jahimehest jutt käib kui ta taga ei aja? Uuel jahimaal läheb ahvatluspardiks?
Traditsioon (vana?) näeb nii ette. Mees otsib, naine valib. Mõned arvavad, et naine toimib alateadlikult "eugeenilise filtrina". Mees, kes jääb ootama naise tähelepanu, võib seda ootama jäädagi, sest naine ei pruugi kunagi astuda seda esimest sammu. Ja nii jäävad mõlemad ootama.
Ma ei ole nõus arvamusega, et naised on paremad suhete teemal. Ja "naiselik intuitsioon" on müüt.
Ma ei ole nõus arvamusega, et naised on paremad suhete teemal. Ja "naiselik intuitsioon" on müüt.
-
Külaline
Eriti kena, kui keegi kedagi taga ajama ei pea. Samas kui esimese tüli peale suhtest loobutakse, siis näitab see minu meelest mõlema poole kohta, et õigeid tundeid ei olnud.
-
Külaline
Tänapäeval on see raske. Kus on piir ahistamise ja taga ajamise vahel? Kui naine juba ütles" ei, "peab mees aru saama et teda ei taheta, mitte hakkama naist ahistama, kõnedega pommitama. Suudluseks peab luba küsima ja üldse kõigeks.
Tolmukübe, ikka peaks keegi kedagi taga ajama. Kui aga naine nö hakkab mehest nö ringiga ette jõudma siis ajab naine juba meest taga ja mees lolli peaga jookseb niisama ümber heinakuja, seega kuidas nüüd vaadata, kes keda taga ajab.
-
Külaline
Inimesed ei oska hinnata seda, mis liiga lihtsalt kätte tuleb. Eriti kohe on see niiviisi suhetes ja meeste puhul, kes üldse on rohkem "jahimehe" loomuga. Nii et parem oleks, kui mees taga ajaks - muidu sellest suhtest suure tõenäosusega asja ei saa.
-
Külaline
Võibolla tead öelda ka, kas su isa armastab sinu ema?Külaline kirjutas: ↑01 Sept 2025 17:20 Mujal maailmas ajavad mehed naisi taga, aga Eesti mees on selline loium ja eidelikum, beeta-mees rohkem. Eestis raudselt ajab enamasti naine meest taga. Minu isa ka võeti ära, mitte teda ei võetud.
Jahti ta sel juhul ei pidanud. Et kas tundeid tal üldse tekkisid.
-
Külaline
See väljendusviis (tagaajamine, jahtimine) on siin küll küsimusi ajav. Kui on silmas peetud, kummalt initsiatiiv tuleb, siis minul on see alati meeste poolt tulnud.
-
Külaline
Sorry, tahtsin kirjutada korraga segadusse ajav ja küsimusi tekitav.Guest kirjutas: ↑01 Sept 2025 22:57 See väljendusviis (tagaajamine, jahtimine) on siin küll küsimusi ajav. Kui on silmas peetud, kummalt initsiatiiv tuleb, siis minul on see alati meeste poolt tulnud.
-
Külaline
Ikka väga segane väljendusviis. Kui on näha, et sa kellelegi meeldid, mis seal on küsimusi tekitavat või segadust tekitavat?Külaline kirjutas: ↑01 Sept 2025 22:58Sorry, tahtsin kirjutada korraga segadusse ajav ja küsimusi tekitav.Guest kirjutas: ↑01 Sept 2025 22:57 See väljendusviis (tagaajamine, jahtimine) on siin küll küsimusi ajav. Kui on silmas peetud, kummalt initsiatiiv tuleb, siis minul on see alati meeste poolt tulnud.![]()
Ega mina pole ka aru saanud, mida see taga ajamine tähendab. Kas siis kingitused, õhtusöögid, tähelepanu, mis kulmineerub voodisse minekuga? Et kui ei aja taga, siis on rahulik suhtlemine, mis viib sõpruse/suhteni? Sel juhul taga ajamine võrdub nagu prostitutsiooniga, et saab, mida tahab, ja siis liigub uutele jahimaadele? Või kuidas üldse saate aru, et nt mees ajab naist taga, mismoodi see välja näeb siis?Külaline kirjutas: ↑01 Sept 2025 22:57 See väljendusviis (tagaajamine, jahtimine) on siin küll küsimusi ajav. Kui on silmas peetud, kummalt initsiatiiv tuleb, siis minul on see alati meeste poolt tulnud.
-
Külaline
Selles, et mees on aktiivne suhtlust algatama ja ühiseid tegevusi pakkuma.
-
Külaline
Et tagaajamise mõte on selles, et mehel tekiksid tunded naise vastu, et ära armuks.
Meeldivaid naisi on teisigi kellega tahaks midagi teha, aga tundeid ei teki.
Et mis oleks see mis tekitaks ka tundeid. Ma ei tea seda.
Mul on tekkinud tunded lihtsalt ilma taga ajamata. Ilmselt peab mehe jaoks naises midagi erilist olema mis tunded sisse lülitavad.
-
Külaline
Kõigiga ei peagi kohe tundeid tekkima. Niisama võib ka tore olla. Samas kunagi ei tea - mõnikord tekivadki need tunded järsku peale pikaajalist sõprust ja suhtlust. Neid jutte on ju küll ja küll laiast maailmast, kus ei pidanud midagi olema ja siis äkki ikka oli.Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2025 08:46Meeldivaid naisi on teisigi kellega tahaks midagi teha, aga tundeid ei teki.
Et mis oleks see mis tekitaks ka tundeid.
Tundeid tekitab vastastikune hoolivus. Näed, et sinust hoolitakse, et sa lähed talle korda, ta teeb sinu heaks seda ja teist, näitab ise ka ehk tundeid välja, ja kiindudki ära. Või kui tunded tekivad nö lambist, ju siis neid elus ennem polnud kellegi suhtes, et loodus tühja kohta ei armasta, siis tulidki.Külaline kirjutas: ↑02 Sept 2025 08:46Et tagaajamise mõte on selles, et mehel tekiksid tunded naise vastu, et ära armuks.
Meeldivaid naisi on teisigi kellega tahaks midagi teha, aga tundeid ei teki.
Et mis oleks see mis tekitaks ka tundeid. Ma ei tea seda.
Mul on tekkinud tunded lihtsalt ilma taga ajamata. Ilmselt peab mehe jaoks naises midagi erilist olema mis tunded sisse lülitavad.
-
Külaline
Ei pea taga ajama, aga huvi, kui seda on, võiks seda ikka välja näidata. Esimese sammu peaks ikkagi tegema mees. Hiljem loomulikult peaks ka naine omapoolset vastuhuvi välja näitama.
Ei maksa mind miinustada. Naist nägi "eugeenilise filtrina" juba selline legendaarne ja feministlik, kuigi mõnes mõttes ka ka ebainimlik tegelane nagu Margaret Sanger.
Miks naiste valikus on alkohoolikud, perverdid, vägivaldsed retsidivistid ja psühhopaadid, see on endiselt müsteerium, ja pigem tõestus sellele, et naiselik intuitsioon laseb mõnikord vägagi märgist mööda...
Miks naiste valikus on alkohoolikud, perverdid, vägivaldsed retsidivistid ja psühhopaadid, see on endiselt müsteerium, ja pigem tõestus sellele, et naiselik intuitsioon laseb mõnikord vägagi märgist mööda...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist