oi oi oi, mina sinu asemel vahetaks nüüd küll ukselukud ära!!!Guest kirjutas: ↑31 Aug 2025 15:20minul on ka kohtutäituri poolt käidud, lausa aasta algusest mitu korda. Mul pole niipalju sugulasi olemaski kes otsimise jaoks surnud, aadress on juba aastakümneid sama, telefoni nr samuti, kätte on ka saanud kõik kes tahtnud.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2025 14:46 Võib olla ka selline juhus, et inimest ei ole kätte saadud. Aadress vale vms. Ja kolme kuu jooksul siis läheb pärand automaatselt, kui ei ole reageeritud. Ja kui on päritud ka võlad, siis sellega tegeleb kohtutäitur.
Kohtutäitur sobrab Rahvastikuregistris
-
Külaline
-
Külaline
Sa arvad, et kui üritad mitu korda ühte ja sama nalja teha, siis ühel hetkel muutub naljakaks?Guest kirjutas: ↑31 Aug 2025 15:50oi oi oi, mina sinu asemel vahetaks nüüd küll ukselukud ära!!!Guest kirjutas: ↑31 Aug 2025 15:20minul on ka kohtutäituri poolt käidud, lausa aasta algusest mitu korda. Mul pole niipalju sugulasi olemaski kes otsimise jaoks surnud, aadress on juba aastakümneid sama, telefoni nr samuti, kätte on ka saanud kõik kes tahtnud.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2025 14:46 Võib olla ka selline juhus, et inimest ei ole kätte saadud. Aadress vale vms. Ja kolme kuu jooksul siis läheb pärand automaatselt, kui ei ole reageeritud. Ja kui on päritud ka võlad, siis sellega tegeleb kohtutäitur.
-
Külaline
See pole mingi nali ometi. Kohtutäitur ju on mitu korda vaadanud??!! (eespool olevad võimalikud naljad pole kindlasti minu tehtud)Guest kirjutas: ↑31 Aug 2025 16:25Sa arvad, et kui üritad mitu korda ühte ja sama nalja teha, siis ühel hetkel muutub naljakaks?Guest kirjutas: ↑31 Aug 2025 15:50oi oi oi, mina sinu asemel vahetaks nüüd küll ukselukud ära!!!Guest kirjutas: ↑31 Aug 2025 15:20
minul on ka kohtutäituri poolt käidud, lausa aasta algusest mitu korda. Mul pole niipalju sugulasi olemaski kes otsimise jaoks surnud, aadress on juba aastakümneid sama, telefoni nr samuti, kätte on ka saanud kõik kes tahtnud.
-
Külaline
ega neid lauslolle siin palju ole, ikka sina.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2025 16:33See pole mingi nali ometi. Kohtutäitur ju on mitu korda vaadanud??!! (eespool olevad võimalikud naljad pole kindlasti minu tehtud)
-
Külaline
TA vara nuhitakse, sest ta on ära surnud või??Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2025 14:28Pärandvara inventuuriga tegelevad justnimelt kohtutäiturid.
Või vaadatakse kui rikas TA on, kas on mõtet talle midagi pärandist jagada
-
Külaline
Mina ei tea, mida kohtutäitur vaatas. 99.9% tõenäosusega aga vaatas ta midagi, mida pidi vaatama.
Mina vastasin lihtsalt väitele, mis ütles, et pärandiga ei või kohtutäiturid tegeleda. Võivad küll. Ja asjaolusid, miks on vaja vaadata elavate andmeid sealjuures, on piisavalt. Küsigu kohtutäiturilt, mitte ärgu vahutagu foorumis. Kui täiturilt tuleb mitterahuldav vastus, alles siis tehku teema. Krt kõrini neist idiootidest, kes lakkamatult õiendavad kõige kallal.
-
Külaline
Rahune, eks kõigil esineb vahel valesid arusaamu.
-
Külaline
Mida sa töllerdad siin foorumis, kui kõrini on? Midagi targemat teha pole?Guest kirjutas: ↑31 Aug 2025 16:41Mina ei tea, mida kohtutäitur vaatas. 99.9% tõenäosusega aga vaatas ta midagi, mida pidi vaatama.
Mina vastasin lihtsalt väitele, mis ütles, et pärandiga ei või kohtutäiturid tegeleda. Võivad küll. Ja asjaolusid, miks on vaja vaadata elavate andmeid sealjuures, on piisavalt. Küsigu kohtutäiturilt, mitte ärgu vahutagu foorumis. Kui täiturilt tuleb mitterahuldav vastus, alles siis tehku teema. Krt kõrini neist idiootidest, kes lakkamatult õiendavad kõige kallal.
-
Külaline
On ikka paremat teha. Ei töllerdagi. Ega ma sinuks ole, kelle õhtu parim meelelahutus on foorumi teemades tüli norimine ja suvaline solvamine.Guest kirjutas: ↑31 Aug 2025 16:59Mida sa töllerdad siin foorumis, kui kõrini on? Midagi targemat teha pole?Guest kirjutas: ↑31 Aug 2025 16:41Mina ei tea, mida kohtutäitur vaatas. 99.9% tõenäosusega aga vaatas ta midagi, mida pidi vaatama.Guest kirjutas: ↑31 Aug 2025 16:36
TA vara nuhitakse, sest ta on ära surnud või??
Või vaadatakse kui rikas TA on, kas on mõtet talle midagi pärandist jagada![]()
-
Külaline
Ju sul on nimekaim. Klikkas valesti. Pole vaja paanikasse minna, kui just ei varja kodus keldris suurt varandust.
-
Külaline
Teemaalgataja olen. Siinsete kommentaaride põhjal võib öelda, et suur hulk inimesi arvab tõsimeeli, et Rahvastikuregistrist leiab infot inimese varalise seisu kohta.
-
Külaline
Sa meeldid kohtutäiturile, vaatas, kas oled abielus!! Või vaatas, kui vana sa oled. Kui ühendust nüüd ei võta, siis olid liiga vana ... Kindlasti esita pretensioon!Guest kirjutas: ↑31 Aug 2025 19:34 Teemaalgataja olen. Siinsete kommentaaride põhjal võib öelda, et suur hulk inimesi arvab tõsimeeli, et Rahvastikuregistrist leiab infot inimese varalise seisu kohta.
-
Külaline
Ma huvi pärast täitsa vaatasin, mis info minul seal on.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2025 19:34 Teemaalgataja olen. Siinsete kommentaaride põhjal võib öelda, et suur hulk inimesi arvab tõsimeeli, et Rahvastikuregistrist leiab infot inimese varalise seisu kohta.
Kohtutäitureid õnneks ei olnud aga oli kaks korda selle aasta märtsis 10 päevase vahega: REGISTRITE JA INFOSÜSTEEMIDE KESKUS
ISIKU ANDMETE, DOKUMENTIDE JA SUHETE PÄRING ISIKUKOODI VÕI NIMEDE JÄRGI
Mis see võib olla?
-
Külaline
Inimesele, kes siin väitis, et 99,9% tõenäosusrga vaatas kohtutäitur seda, mida pidi vaatama. Ma tõmbaks seda protsenti natuke allapoole.
https://www.postimees.ee/1241564/andmek ... ngute-eest
https://www.postimees.ee/1241564/andmek ... ngute-eest
-
Külaline
-
Külaline
Inimene küsis lihtsa küsimuse: miks on kohtutäitur tema andmeid vaadanud, kui ta ei tea endal teemaga mingit pistmist olevat? On teinud ka vastavasisulise pöördumise, seni pole vastust saanud.
Küll aga imestan, missugune ülitige sõimamine siin arutle-foorumis sellise lihtsa küsimuse peale lahti on läinud! Kaheldakse teemaalgataja vaimses tervises, info küsimist, miks kohtuametnik uurib inimese eraviisilisi andmeid, nimetatakse kohe "tüli norimiseks" ja "õiendamiseks" jne. Paistab, et siin arutle-foorumis on koos õige isevärki kontingent. Vestlustes ollakse kõvad teisi sõimama, aga huvi tundmist selle vastu, miks ametnik kodaniku andmetes tuhnib, nimetatakse tülinorimiseks. Lõuad pidada ja (ametnikku) edasi teenida!
Küll aga imestan, missugune ülitige sõimamine siin arutle-foorumis sellise lihtsa küsimuse peale lahti on läinud! Kaheldakse teemaalgataja vaimses tervises, info küsimist, miks kohtuametnik uurib inimese eraviisilisi andmeid, nimetatakse kohe "tüli norimiseks" ja "õiendamiseks" jne. Paistab, et siin arutle-foorumis on koos õige isevärki kontingent. Vestlustes ollakse kõvad teisi sõimama, aga huvi tundmist selle vastu, miks ametnik kodaniku andmetes tuhnib, nimetatakse tülinorimiseks. Lõuad pidada ja (ametnikku) edasi teenida!
-
Külaline
Selle foorumi nimetus peaks olema jah aruTU.ee
-
Külaline
Kas teemaalgataja on see, kes teisi juhmideks ja ajuhälvikuteks kutsub?Külaline kirjutas: ↑01 Sept 2025 09:16Inimene küsis lihtsa küsimuse: miks on kohtutäitur tema andmeid vaadanud, kui ta ei tea endal teemaga mingit pistmist olevat? On teinud ka vastavasisulise pöördumise, seni pole vastust saanud.
-
Külaline
Teemaalgataja olen. Mina olen tõesti see, kes ühte kommentaatorit juhmiks kutsus ja täiesti põhjendatult. Ajuhälvikuks pole kedagi nimetanud.Guest kirjutas: ↑01 Sept 2025 09:53Kas teemaalgataja on see, kes teisi juhmideks ja ajuhälvikuteks kutsub?Külaline kirjutas: ↑01 Sept 2025 09:16Inimene küsis lihtsa küsimuse: miks on kohtutäitur tema andmeid vaadanud, kui ta ei tea endal teemaga mingit pistmist olevat? On teinud ka vastavasisulise pöördumise, seni pole vastust saanud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist