See on hoiatus kui rämedalt jõle on purupurjus naine.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 23:52
Vaatasin ka ja kahetsen, et seda ülinõmedat, labast möla kuulasin. Ma ei mõista, kuidas selliselt käituval inimesel veel jälgijaid on. Labasuse tipp!
Siis kui jood ja instasse lällama lähed
-
Külaline
-
Külaline
Ja ta sattus pidevalt mingite kuulsustega ühele, väikesele, kinnisele erapeole. Küll siis oli igasugu fotosid nendest tehtud, mille ehtsuses asjatundjad kahtlesid.Liane kirjutas: ↑04 Juul 2024 01:24Lust kirjutas kunagi vägagi meelelahutuslikke artikleid Õhtulehes, rahval oli lõbu laialt - peamiselt oma rikkast Ameerika mehest ja väidetavast uhkest karjäärist Londonis. Artiklid kubisesid kirjavigadest ja olid päris dramaatilised.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 13:52 Seekord alustas küll Lust ise. ta ju naaksus selle Kristina kallal, öeldes, et mingu tööle. See rasedusega võimlemine on nüüd naeruväärne, kes keda kiusama hakkas.
Minu meelest oleks Kristina sobilik elu24 juhtima, mitte lust. Meelelahutusest ei tea see kuud uuriv naine küll midagi.
-
Külaline
Polnud hullu midagi. Lihtsalt ropem, kui kekmine inimene.
-
Külaline
Kõik nad on üks eneseimetlejate kamp. Lust oli enda arust nagu kõrgem klass, siiski teeb mingit sorti ajakirjandust. Kõik on täpselt sama madalad. Uskumatu, et keegi Mallukaga mingit koostööd teeb ja kegi teda jälgib. Üks joon on neil vähemalt täpselt sama: igasugune ensesekriitika puudumine ja oma naba imetlemine.
-
Külaline
Mina ei saa aru sellest joogisena videote tegemisest. No misasja, kas inimesel tõesti puudub igasugune enesealalhoiu instinkt, mis takistaks tal selliseid asju teha? Kas üks teine skandaalne blogija ka hiljuti midagi sellist ei teinud? Niivõrd labane ja madal käitumine joogisena mingeid "tähtsaid teadaandeid" netti üles laadida.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 09:13 Kõik nad on üks eneseimetlejate kamp. Lust oli enda arust nagu kõrgem klass, siiski teeb mingit sorti ajakirjandust. Kõik on täpselt sama madalad. Uskumatu, et keegi Mallukaga mingit koostööd teeb ja kegi teda jälgib. Üks joon on neil vähemalt täpselt sama: igasugune ensesekriitika puudumine ja oma naba imetlemine.
-
Külaline
Teab ju, et siis jätkubki kõigil juttu kauemaks ja klikke muudkui tuleb. Näe, minagi vaatasin seda klippi, kuigi muidu Mallukat ei jälgi. Kõik müügiks. Võib-olla meelega tegi ja ei kahetse mitte üks raas.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 09:40Mina ei saa aru sellest joogisena videote tegemisest. No misasja, kas inimesel tõesti puudub igasugune enesealalhoiu instinkt, mis takistaks tal selliseid asju teha? Kas üks teine skandaalne blogija ka hiljuti midagi sellist ei teinud? Niivõrd labane ja madal käitumine joogisena mingeid "tähtsaid teadaandeid" netti üles laadida.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 09:13 Kõik nad on üks eneseimetlejate kamp. Lust oli enda arust nagu kõrgem klass, siiski teeb mingit sorti ajakirjandust. Kõik on täpselt sama madalad. Uskumatu, et keegi Mallukaga mingit koostööd teeb ja kegi teda jälgib. Üks joon on neil vähemalt täpselt sama: igasugune ensesekriitika puudumine ja oma naba imetlemine.
-
Külaline
Nägin ka seda ja veendusin samuti, et issand kui koledad need purjus naised on. Ma kujutan ette, et selles konditsioonis olles oli parim plaan need storyd teha ja igal normaalsel inimesel oleks järgmine päev häbi. Ma isegi usun, et temal on ka aga liiga uhke, et seda tunnistada.
-
Külaline
Tundub, et tal hakkab juba alkoholiprobleem tekkima. Pidevalt on purjus. Eks tööl ei pea käima, palju vaba aega, ise arvab, et see mullijoomine on glamuurne (Saagim ju ütles) ja lõpuks lähebki asi käest.
-
Külaline
Vaatasin ka, kuigi ma muidu ei Mallukat ega ühtegi muud blogijat või mudijat ei jälgi. Ja ma isegi ei kahetse, sest mõnikord (harva, sest tihedamini ei kannataks) on hea heita pilk mõnda sellisesse "paralleelmaailma". See aitab teinekord isegi oma "maailma" ja tegemisi kõrgemalt hinnata. Kahju on vaid sellest, et tänapäeval võib purjus peaga sotsiaalmeedias ropendamisega palju rohkem teenida kui mõne mõistliku ja reaalselt vajaliku tööga. Vot see on kurb.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 23:52Vaarasin ka ja kahetsen, et seda ülinõmedat, labast möla kuulasin. Ma ei mõista, kuidas selliselt käituval inimesel veel jälgijaid on. Labasuse tipp!Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2024 23:00 Vaatasin igavusest ja ei uskunud oma silmi. Instat mul ei ole ja mudijaid tean, aga ei jälgi. Aga miks sa õigustad sellist jama? Selline tekst pole kuskilt otsast normaalne.
-
Külaline
.Kahju on vaid sellest, et tänapäeval võib purjus peaga sotsiaalmeedias ropendamisega palju rohkem teenida kui mõne mõistliku ja reaalselt vajaliku tööga. Vot see on kurb
See on tõesti väga masendav: https://arileht.delfi.ee/artikkel/12030 ... remat-tulu
-
Külaline
Ma imestan alati, MIKS väljaanded temast üldse kirjutavad. Seda võib ju tõlgendada kui labase käitumise õigustamise ja propageerimisena. Et vaadake, noored neiud, te võite ennast mullist pikali juua, ebaadekvaatses seisundis netti jama toota ja ikka olete ägedad. Tehke järele. Tsiteerides "Pehmete ja karvaste" jänest: vastik, vastik, vastik.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 14:15.Kahju on vaid sellest, et tänapäeval võib purjus peaga sotsiaalmeedias ropendamisega palju rohkem teenida kui mõne mõistliku ja reaalselt vajaliku tööga. Vot see on kurb
See on tõesti väga masendav: https://arileht.delfi.ee/artikkel/12030 ... remat-tulu
On aeg Delfi tellimine lõpetada.
-
Külaline
Mis M esimeste laste isast on saanud, kas see leidis omale uue, norm naise?
-
Külaline
Eks ikka ju klikid ja draama on see mis müüb.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 15:52Ma imestan alati, MIKS väljaanded temast üldse kirjutavad. Seda võib ju tõlgendada kui labase käitumise õigustamise ja propageerimisena. Et vaadake, noored neiud, te võite ennast mullist pikali juua, ebaadekvaatses seisundis netti jama toota ja ikka olete ägedad. Tehke järele. Tsiteerides "Pehmete ja karvaste" jänest: vastik, vastik, vastik.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 14:15.Kahju on vaid sellest, et tänapäeval võib purjus peaga sotsiaalmeedias ropendamisega palju rohkem teenida kui mõne mõistliku ja reaalselt vajaliku tööga. Vot see on kurb
Ma ei ole kunagi M fänn olnud. Vahel oli huvitav lugeda. Ta on osav aõnasepp, see on selge.
Aga järjest enam hullemaks läheb. Jah, draama kütab kirgi aga vaatasin ka seda aktikkli videot ja kui ta ptles, et ta ei ole kainemaks saanud?!?! Võttis siis peale järelikult. No see oli küll big no no no.
On mis ta on eksole oma ütlemistega.
Lustist ma üldse midagi ei tea. Kuuuurijat ei vaata.
Tundub, et hea elu peale hulluks läinud mõlemad.
-
Külaline
Noh, ütleme nii, et me elame pealiskaudsuse ajastul. Lollus, rumalus, labasus ja pealiskaudsus müüb mühinal. Inimkond kimab 120km/h allakäigu poole.
-
Külaline
Kui sa jood, siis loogiline, et võtad peale, kuidas teisiti? Kui meil on istumine, teeme samamoodi. Mulle meeldib ta brutaalne ausus.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 21:47Eks ikka ju klikid ja draama on see mis müüb.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 15:52Ma imestan alati, MIKS väljaanded temast üldse kirjutavad. Seda võib ju tõlgendada kui labase käitumise õigustamise ja propageerimisena. Et vaadake, noored neiud, te võite ennast mullist pikali juua, ebaadekvaatses seisundis netti jama toota ja ikka olete ägedad. Tehke järele. Tsiteerides "Pehmete ja karvaste" jänest: vastik, vastik, vastik.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 14:15 .
Ma ei ole kunagi M fänn olnud. Vahel oli huvitav lugeda. Ta on osav aõnasepp, see on selge.
Aga järjest enam hullemaks läheb. Jah, draama kütab kirgi aga vaatasin ka seda aktikkli videot ja kui ta ptles, et ta ei ole kainemaks saanud?!?! Võttis siis peale järelikult. No see oli küll big no no no.
-
Külaline
Ahah. Kes siis lõpuks koju sõidab kui kõik peale võtavad?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 23:07Kui sa jood, siis loogiline, et võtad peale, kuidas teisiti? Kui meil on istumine, teeme samamoodi. Mulle meeldib ta brutaalne ausus.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 21:47Eks ikka ju klikid ja draama on see mis müüb.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 15:52
Ma imestan alati, MIKS väljaanded temast üldse kirjutavad. Seda võib ju tõlgendada kui labase käitumise õigustamise ja propageerimisena. Et vaadake, noored neiud, te võite ennast mullist pikali juua, ebaadekvaatses seisundis netti jama toota ja ikka olete ägedad. Tehke järele. Tsiteerides "Pehmete ja karvaste" jänest: vastik, vastik, vastik.
Siinkohal brutaalsest aususest on asi kaugel.
TL ja J ta oli purjus peaga aus. Nüüd lihtsalt labane ärapanemine.
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
See ei ole ausus, see on sulaselge rumal käitumine. Piiride ja enesekontrolli puudumine.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 23:07Kui sa jood, siis loogiline, et võtad peale, kuidas teisiti? Kui meil on istumine, teeme samamoodi. Mulle meeldib ta brutaalne ausus.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 21:47Eks ikka ju klikid ja draama on see mis müüb.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 15:52
Ma imestan alati, MIKS väljaanded temast üldse kirjutavad. Seda võib ju tõlgendada kui labase käitumise õigustamise ja propageerimisena. Et vaadake, noored neiud, te võite ennast mullist pikali juua, ebaadekvaatses seisundis netti jama toota ja ikka olete ägedad. Tehke järele. Tsiteerides "Pehmete ja karvaste" jänest: vastik, vastik, vastik.
-
Külaline
Mis sellest selgeltnägijast on saanud kes kunagi päriselt hulluks läks, mingi omapärase eesnimega oli?
-
Külaline
Selle jaoks on taksod! Ilmselgelt alkoholiga istumistel autodega ei käida.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 23:12Ahah. Kes siis lõpuks koju sõidab kui kõik peale võtavad?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 23:07Kui sa jood, siis loogiline, et võtad peale, kuidas teisiti? Kui meil on istumine, teeme samamoodi. Mulle meeldib ta brutaalne ausus.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 21:47
Eks ikka ju klikid ja draama on see mis müüb.
Siinkohal brutaalsest aususest on asi kaugel.
TL ja J ta oli purjus peaga aus. Nüüd lihtsalt labane ärapanemine.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, libakägu, xqwerty ja 10 külalist