Rimi lollitab kliente

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Müüja tuli siis ja toksis koodi käsitsi sisse ja ütles, et mul tuleb see endal ära õppida, sest sellist asja tuleb ikka ette. Ja igakord ei saa abi küsida.
No need Maxima töötajad ongi üks ülbus kuubis. Enamus on ka umbvenelased ja isegi kui istub seal telefonis või pläägutab niisama, teda tülitada ei tohii mingil juhul.
Külaline

Inimesed ei oska suhelda, või ei mõtle midagi öeldes, kuidas see teisele võib mõjuda. Just kuidas võib mõjuda. Kõigile ei mõju ühtmoodi. Seesama lause et teil tuleb koodi sisestamine ära õppida. See on nagu käsk paljudele. Ebaviisakas ja ülbe. Samas ei pruugi müüja seda käsuna mõelda, vaid edastab vaid infot kuidas sellest probleemist üle saada- peate õppima koodi sisestama.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2025 07:41
Müüja tuli siis ja toksis koodi käsitsi sisse ja ütles, et mul tuleb see endal ära õppida, sest sellist asja tuleb ikka ette. Ja igakord ei saa abi küsida.
No need Maxima töötajad ongi üks ülbus kuubis. Enamus on ka umbvenelased ja isegi kui istub seal telefonis või pläägutab niisama, teda tülitada ei tohii mingil juhul.
Meie linnas on üks Maxima ja nägude järgi on nad nagu venelased jah seal, aga eesti keelt oskavad nad kõik. Tallinnas on see umbkeelsus teemaks, aga mujalt eestis peab eesti keelt ka oskama.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Aug 2025 07:41
Minule Maxima poeketina ei meeldi, aga on paar toodet, mida sealt pidevalt ostmas käin - ja pean küll ütlema et Tallinnas Jannseni Maximas on ülitoredad noored vene tüdrukud kassas! Räägivad normaalset eesti keelt ja on tõeliselt sõbralikud. Iga kord imestan, kuidas neil seda head tuju jagub.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Aug 2025 11:45
Minule Maxima poeketina ei meeldi, aga on paar toodet, mida sealt pidevalt ostmas käin - ja pean küll ütlema et Tallinnas Jannseni Maximas on ülitoredad noored vene tüdrukud kassas! Räägivad normaalset eesti keelt ja on tõeliselt sõbralikud. Iga kord imestan, kuidas neil seda head tuju jagub.
Nõus. Laagri poole jäävas Pärnu mnt Maximas samuti väga toredad töötajad.
Külaline

Elan Tartus ja käin aeg-ajalt suuremates Maximates - Zeppelin, Narva mäe oma, Sõbra. Mitte ühtegi korda ei ole ma Maximas saanud käia ilma vihastamata. Nüüd ma juba tean, et rahu-rahu-rahu, ära vihasta. Katsu võtta iisilt ja see asi üle elada. Kasutan iseteeninduskassat, sest ega mingeid mehitatud kassasid pole neil enam olemaski. Käin mõne konkreetse toote tõttu, mida mujal ei müüda. Viimane kord ootasin seal iseteeninduses kassiiri u 10 min, see punane tuli muudkui plinkis, mina seisin nagu tola, hästi rahulikult, naeratades, mediteerides. Surfasin telefonis, et oma närve rahustada. Kassiir saabus aeg luubis, loivates, ilmselgelt puudega inimene, tore, et tal töökoht on. Rahu, rahu. Maxima on õudus. See paar korda kuus elan üle, ennast eelnevalt sellele lainele häälestades ja siis hääääästi rahulikult võttes.
Rimi on mõttetu koht, rikkurite kogunemispaik, sinna mul asja pole.
Külaline

Zeppelinis küll suur Maxima ei olnud. Võru tänaval oli vist XX Maxima, aga Lasnamäel on XXX Maxima.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2025 15:58 Elan Tartus ja käin aeg-ajalt suuremates Maximates - Zeppelin, Narva mäe oma, Sõbra. Mitte ühtegi korda ei ole ma Maximas saanud käia ilma vihastamata. Nüüd ma juba tean, et rahu-rahu-rahu, ära vihasta. Katsu võtta iisilt ja see asi üle elada. Kasutan iseteeninduskassat, sest ega mingeid mehitatud kassasid pole neil enam olemaski. Käin mõne konkreetse toote tõttu, mida mujal ei müüda. Viimane kord ootasin seal iseteeninduses kassiiri u 10 min, see punane tuli muudkui plinkis, mina seisin nagu tola, hästi rahulikult, naeratades, mediteerides. Surfasin telefonis, et oma närve rahustada. Kassiir saabus aeg luubis, loivates, ilmselgelt puudega inimene, tore, et tal töökoht on. Rahu, rahu. Maxima on õudus. See paar korda kuus elan üle, ennast eelnevalt sellele lainele häälestades ja siis hääääästi rahulikult võttes.
Mis probleem sul iseteeninduskassas siis tekkis juhul kui ei ostnud alkoholi ehk siis vanuse kontroll? No kui ootama pead üle mõistliku aja, siis jäta asjad kassasse ja lahku. Las nad viivad ise kauba tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2025 15:58
Kas see pidi mingi huumor olema? Rimi on keskmise inimese ja penskarite kodupood.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Aug 2025 11:38 Ilma selle magnetvõtmeta ei saa iseteeninduskassas midagi sisse toksida. Ei tootekoode ega oma vanust kinnitada. Teenindaja võib kõike öelda, seda ei tasu hinge võtta ja kui hind erineb saalihinnast siis palu need tooted maha võtta ja ära neid osta. Teenindaja ei juhi poesüsteemi, tema ei saa vastutada selle eest kas saalihind klapib ka kassas. Rohkem ükskõiksust.
See oleneb poest. Rimis tõesti ei saa. Aga Keila Maximas olen küll ise koodi sisse toksinud, seal on see võimalus täiesti olemas. Ükski müüja mul seda teha ei ole käskinud, aga kui ma näen, et ainus müüja on kassas ja seal järjekord, siis ma lihtsalt ei viitsi seda kutsu abi nuppu vajutada ja teda oodata, lihtsam on kood ise sisse toksida, saan kiiremini.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2025 19:48
Guest kirjutas: 24 Aug 2025 11:38 Ilma selle magnetvõtmeta ei saa iseteeninduskassas midagi sisse toksida. Ei tootekoode ega oma vanust kinnitada. Teenindaja võib kõike öelda, seda ei tasu hinge võtta ja kui hind erineb saalihinnast siis palu need tooted maha võtta ja ära neid osta. Teenindaja ei juhi poesüsteemi, tema ei saa vastutada selle eest kas saalihind klapib ka kassas. Rohkem ükskõiksust.
See oleneb poest. Rimis tõesti ei saa. Aga Keila Maximas olen küll ise koodi sisse toksinud, seal on see võimalus täiesti olemas. Ükski müüja mul seda teha ei ole käskinud, aga kui ma näen, et ainus müüja on kassas ja seal järjekord, siis ma lihtsalt ei viitsi seda kutsu abi nuppu vajutada ja teda oodata, lihtsam on kood ise sisse toksida, saan kiiremini.
Kuidas rimi erineb maximast? Maximas ei pea kaaluma kassas, rimis peab, ainuke vahe ongi selles.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2025 20:21Maximas ei pea kaaluma kassas, rimis peab, ainuke vahe ongi selles.
Rimis on ju ka kauba juures kaalud.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2025 20:44
Külaline kirjutas: 25 Aug 2025 20:21Maximas ei pea kaaluma kassas, rimis peab, ainuke vahe ongi selles.
Aga ei ole ju. Mõtled neid asju ise välja. Rimis on kauba kaalumine alati kassas, Maximas ja Coopis on saalis kaalud kus saab triipkoodi.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Aug 2025 11:55
Külaline kirjutas: 24 Aug 2025 11:43
Ma ei olegi öelnud, et teenindaja peab vastutama. Ma ju kirjutasin selge sõnaga, et andsin kassapidajale teada, et küpsistel on vale hind. Lisaks saatsin poele e-kirja. Kassapidajal ei ole ju ometi raske info edasi anda.

Et hind ja toode olid tšeki peal valed, märkasin alles kodus.
Ta ei saa oma tööpostilt lahkuda ja hiljem on juba asi meelest läinud. Milleks üldse vaevuda e-kirjade kirjutamisega kui neid tuleb poele nagunii tuhandeid päevas, keegi ei avagi neid.
Kuidas siis käituma peaks sinu arvates? Müüjale ei tohi öelda, sest tema asi on ainult piiksutada ja mitte kaasa mõelda. Ja hiljem, kui kassast lahkub, on juba unustanud, et keegi juhtis veale tähelepanu.

E-kirja ka ei ole mõtet saata, sest keegi neid isegi ei ava.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Aug 2025 14:00
Guest kirjutas: 25 Aug 2025 11:45
Nõus. Laagri poole jäävas Pärnu mnt Maximas samuti väga toredad töötajad.
Ta ju mõtles Jannseni Maxima, mitte Pääsküla Maxima töötajaid. Viimases on küll 100% umbkeelsed vanamutid. Mina olin see, kes kirjeldas eespool, kuidas umbkeelne Maxima töötaja jooksis poes mu eest ära, kuna ei saanud aru, mida ma soovin. keeldus vale hinnaga veini tagasi võtmast.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Aug 2025 21:07
Aga ei ole ju. Mõtled neid asju ise välja. Rimis on kauba kaalumine alati kassas, Maximas ja Coopis on saalis kaalud kus saab triipkoodi.
On küll Rimis puu- ja köögivilja juures kaalud. Ei ole kaalumine alati kassas.

Sa nagu selle peale ei ole kunagi tulnud, et erinevates Rimides võib olla erinev see süsteem? Mõnes väikses Rimis ehk on kassas kaalumine, aga Magistralis, Laagris jne suuremates rimides on täpselt sama süsteem nagu Selveris ja Coopis.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2025 22:33

Sa nagu selle peale ei ole kunagi tulnud, et erinevates Rimides võib olla erinev see süsteem? Mõnes väikses Rimis ehk on kassas kaalumine, aga Magistralis, Laagris jne suuremates rimides on täpselt sama süsteem nagu Selveris ja Coopis.
Aga ei ole juu. Sa pole Rimis siis käinudki, Rimis pole mingit puuviljade kaalumist. Kõike kaalutakse kassas.
Miks valetad seda kõike?
Külaline

Guest kirjutas: 25 Aug 2025 23:16

Aga ei ole juu. Sa pole Rimis siis käinudki, Rimis pole mingit puuviljade kaalumist. Kõike kaalutakse kassas.
Miks valetad seda kõike?
Issver, jälle see "miks sa valetad" tädi on kohal.

Esiteks, katsu ükskord omale selgeks teha, mida tähendab sõna valetamine. Teiseks, mida sa vaidled? Ma käin iga nädal ca 3 korda oma kodulähedases Rimis ja ma TEAN, et selles Rimis ei kaaluta puuvilju kassas, vaid selleks on saalis kaalud.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Aug 2025 23:16

Miks valetad seda kõike?
Küsimus: kas Rimis saab klient puuvilju saalis kaaluda?

Chatgpt vastab:
Jah, Rimi kauplustes saab klient tavaliselt ise puuvilju ja köögivilju saalis kaaluda.

Enamikus Rimi kauplustes (eriti suuremates nagu Rimi Hypermarket) on saalis iseteeninduslikud kaalud, kus saad valida toote, kaaluda selle ning trükkida hinnasildi, mille kleebid pakendile või otse puuviljale/köögiviljale. Väiksemates Rimi kauplustes (nt Rimi Mini) võib aga mõnes poes kaalumine toimuda kassas, olenevalt poe suurusest ja varustusest.

Kui soovid kindlat infot konkreetse Rimi kaupluse kohta, võin vaadata täpsemalt – lihtsalt ütle, millise linna või poe kohta soovid teada.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Aug 2025 16:02 Zeppelinis küll suur Maxima ei olnud. Võru tänaval oli vist XX Maxima, aga Lasnamäel on XXX Maxima.
Zeppelin, Sõbra (Võru tn) ja Narva mäe Maxima on kõik XX. Tartus XXX pole üldse.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist