Kõige meeldejäävamad või napakamad perekooli ja arutle kasutajad
Kõige meeldejäävamad või napakamad perekooli ja arutle kasutajad
Tere
Tekkis mõte panna kirja aastate jooksul meeldejäävamad ja kohati ka napakad perekooli ja ka arutle kasutajad.
Teen ise otsa lahti:
1) See naisterahvas, kes võõrustas alati minimaalselt 20+ külalisega õhtusööke, kui mitte bankette. Kasutajanimi pole kahjuks meeles.
2) Kaks (erinevat?) naisterahvast kasutajanimedega Katza ja saskia2. Pea igas teemas kelkisid oma väidetava varandusega ja avaldasid siirast imestust, et keegi inimene üldse võtab vaevaks alla 5000 eur kuus tööl käia.
3) Kümbiste põrjutaja. Üks õnnetu, mahajäetud mees, kes kelkis igas teemas kuidas nelja-viiekümbiseid mitmenda ringi naisi põrutab. Üritas meeleheitlikult selgeks teha, kui õnnelik on tema ja kui mõttetud on kõikide teiste elud (sh nende, kes on pikaaegsetes paarissuhetes). Ükskõik mis teemapüstitus ka oli, siis varem või hiljem oli see tropp oma mögaga kohal. Solkis ära kümneid ja kümneid täiesti asjalikke teemapüstitusi. Esines aeg-ajalt "lillekeaasal" kasutajanimega, ähvardas teisi kasutajaid "nõude kirjadega" (lahku kirjutatuna) ning ajas üleüldiselt asjatundmatut juttu.
4) Revolver/hilisem OriginalTaste. Pole kindel, kas nr 3) tüüp. Pigem mitte. Paras kibestunud nihilist ja päss. Arutlesse tundub, et ta jõudnud pole.
5) Yksikmees/siin Tõutäkk. Terve kari lapsi erinevate naistega. Samas tundub võrreldes ülalmainitud "härradega" täiesti adekvaatne mees olevat. Kui vanemad lapsed temaga suhtlevad ja nooremaid lapsi hoiavad, siis järelikult ei saa olla tegu rongaisaga. Kommentaarid erinevates teemades on üldjuhul asjakohased.
6) juustup. Rohkete tervisehädadega (keskealine?) naisterahvas, kes elas kuskil araabiamaal. Oli arutle foorumi algusaegadel vägagi aktiivne, hiljem kadus ära. Jutt oli kohati väga eluvõõras. Läks vastikuks ja isiklikuks, kui keegi temaga ei nõustunud või julges tema arvamust kritiseerida.
Täiendused siia nimekirja on teretulnud.
Tekkis mõte panna kirja aastate jooksul meeldejäävamad ja kohati ka napakad perekooli ja ka arutle kasutajad.
Teen ise otsa lahti:
1) See naisterahvas, kes võõrustas alati minimaalselt 20+ külalisega õhtusööke, kui mitte bankette. Kasutajanimi pole kahjuks meeles.
2) Kaks (erinevat?) naisterahvast kasutajanimedega Katza ja saskia2. Pea igas teemas kelkisid oma väidetava varandusega ja avaldasid siirast imestust, et keegi inimene üldse võtab vaevaks alla 5000 eur kuus tööl käia.
3) Kümbiste põrjutaja. Üks õnnetu, mahajäetud mees, kes kelkis igas teemas kuidas nelja-viiekümbiseid mitmenda ringi naisi põrutab. Üritas meeleheitlikult selgeks teha, kui õnnelik on tema ja kui mõttetud on kõikide teiste elud (sh nende, kes on pikaaegsetes paarissuhetes). Ükskõik mis teemapüstitus ka oli, siis varem või hiljem oli see tropp oma mögaga kohal. Solkis ära kümneid ja kümneid täiesti asjalikke teemapüstitusi. Esines aeg-ajalt "lillekeaasal" kasutajanimega, ähvardas teisi kasutajaid "nõude kirjadega" (lahku kirjutatuna) ning ajas üleüldiselt asjatundmatut juttu.
4) Revolver/hilisem OriginalTaste. Pole kindel, kas nr 3) tüüp. Pigem mitte. Paras kibestunud nihilist ja päss. Arutlesse tundub, et ta jõudnud pole.
5) Yksikmees/siin Tõutäkk. Terve kari lapsi erinevate naistega. Samas tundub võrreldes ülalmainitud "härradega" täiesti adekvaatne mees olevat. Kui vanemad lapsed temaga suhtlevad ja nooremaid lapsi hoiavad, siis järelikult ei saa olla tegu rongaisaga. Kommentaarid erinevates teemades on üldjuhul asjakohased.
6) juustup. Rohkete tervisehädadega (keskealine?) naisterahvas, kes elas kuskil araabiamaal. Oli arutle foorumi algusaegadel vägagi aktiivne, hiljem kadus ära. Jutt oli kohati väga eluvõõras. Läks vastikuks ja isiklikuks, kui keegi temaga ei nõustunud või julges tema arvamust kritiseerida.
-
Külaline
Aga sa ise, oled ka näss ja päss keda keegi pole sallinud?
-
Külaline
Mis oli Üksikmehes siis nii õudset? Talle ei meeldinud suitsetavad naised ja otsis lastetuid naisi. Mis selles on halba? Keegi ei minestaks ära kui naine otsiks mitte suitsetavat ja lastetut meest. Aga ometi oli miljon naisterahvast solvunud kui üks mees sedasi oma soove esitas. Mina ei ole Üksikmeest kunagi näinud, mina küll ei oskaks teda kujutada ette nässi või pässina kuigi ta on vanuselt kindlasti minust vanem. Aga mingid perekoolikad suudavad, fantaasia on hirmuäratav. Kui Üksikmehel suhted ei pidanud, paljudel naistel samuti ei pea. Me ei kutsu selliseid naisi nässideks.
Mis on selle teema mõte?
Mis on selle teema mõte?
-
Külaline
Üksikmehe peale oldi ilmselt seepärast nii verised, et ta otsis endast N-aastat nooremat naist, eks sellest piirist vanemad tundsid ennast puudutatunaGuest kirjutas: ↑25 Aug 2025 16:33 Mis oli Üksikmehes siis nii õudset? Talle ei meeldinud suitsetavad naised ja otsis lastetuid naisi. Mis selles on halba? Keegi ei minestaks ära kui naine otsiks mitte suitsetavat ja lastetut meest. Aga ometi oli miljon naisterahvast solvunud kui üks mees sedasi oma soove esitas. Mina ei ole Üksikmeest kunagi näinud, mina küll ei oskaks teda kujutada ette nässi või pässina kuigi ta on vanuselt kindlasti minust vanem. Aga mingid perekoolikad suudavad, fantaasia on hirmuäratav. Kui Üksikmehel suhted ei pidanud, paljudel naistel samuti ei pea. Me ei kutsu selliseid naisi nässideks.
Mis on selle teema mõte?
-
Külaline
Üksikmehe nimi ei olnud mingi saladus, paljud ongi teda piltidelt näinud. Mina sain aru, et teda mõisteti hukka lihtsameelsetele laste treimise pärast. Hunnik lapsi erinevate naistega.
-
Külaline
Aga eesti vajabki lapsi ja need naised ei oleks saanud lapsi ilma temata, sest muidu poleks tal võimalust olnud.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2025 17:04 Üksikmehe nimi ei olnud mingi saladus, paljud ongi teda piltidelt näinud. Mina sain aru, et teda mõisteti hukka lihtsameelsetele laste treimise pärast. Hunnik lapsi erinevate naistega.
-
Külaline
Kõige legendaarsem oli ikka Ahv, kes väitis end olevat vanatüdruku nimega Jaana, aga tegelikult oli/on mees, MV.
Meelde tuleb ka Kollane Kass ja tema väljamõeldu.
-
Külaline
Ahviks peeti ju Innot, toona oli ta populaarne ühiskonna tegelane, tegid kohviku jne.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2025 18:04 Kõige legendaarsem oli ikka Ahv, kes väitis end olevat vanatüdruku nimega Jaana, aga tegelikult oli/on mees, MV.
-
Külaline
Mis on õudset! Esiteks oli õudne see "poon ennast ülesse, kui ma x aasta jooksul naist ei leia". Ei ole just väga meeldiv sellist asja foorumist lugeda. Keegi ähvardab sellise asjaga ja sa ei saa just kui mitte midagi teha, et seda ei juhtuks. Mina lihtsa foorumi lugejana tundsin, et meid pandi nagu kuidagi vastutama, et kui me nüüd inimest ei aita, siis ta teebki seda. Sel ajal ei olnud veebikonstaablust vist ka veel. Tänapäeval on õnneks lihtsam - kui märgatakse midagi sellist internetis, siis inimesed kohe reageerivad ning annavad teada, kuhu vaja. Nii ka ühe juhtumiga seoses temaga tehti.Guest kirjutas: ↑25 Aug 2025 16:33 Mis oli Üksikmehes siis nii õudset? Talle ei meeldinud suitsetavad naised ja otsis lastetuid naisi. Mis selles on halba? Keegi ei minestaks ära kui naine otsiks mitte suitsetavat ja lastetut meest. Aga ometi oli miljon naisterahvast solvunud kui üks mees sedasi oma soove esitas. Mina ei ole Üksikmeest kunagi näinud, mina küll ei oskaks teda kujutada ette nässi või pässina kuigi ta on vanuselt kindlasti minust vanem. Aga mingid perekoolikad suudavad, fantaasia on hirmuäratav. Kui Üksikmehel suhted ei pidanud, paljudel naistel samuti ei pea. Me ei kutsu selliseid naisi nässideks.
Mis on selle teema mõte?
Teiseks, see kinnisideeline naiseotsimise kuulutus. Asi ei olnud tema nõudmistes, et naine peab olema suitsuvaba ja normaalkaalus, vaid vanusenõue, milles ei olnud ta mitte grammigi järeleandmist nõus tegema - naine pidi olema temast vähemalt 10 aastat noorem, ja ei päevagi rohkem. No, kas see ei ole haige, et inimene on ennast naisepuudusel kas või ära tapma, aga vanuse suhtes oli täiesti vankumatu ja järjekindel. Samas jälle toonitas ta korduvalt, et talle sobib väga hästi vaimse puudega naine. Ehk siis loe: kas naisel on aru peas või ei ole - peaasi, et tema saaks oma ihuvajadused rahuldatud ja peaasi, et lapsi sünniks.
Ja temast vähem kui 10 aastat noorem naine ei sobi seetõttu, et tema sõbral on omavanune naine ja see pidavat enam pärast menopausi saabumist tahtma seksi. Üksik ise on 57 ja näiteks 47-aastane naine on ju ka juba menopausiealine juba.
Kolmandaks, inimesel on treitud mitmete erinevate naistega .... aidake meenutada 12 või 13 last? Või isegi rohkem?
Kas sinu arvates on selline mees igati normaalne? Yxiku ainsad plussid on need, et ta on siin suheldes sõbralik. Ja majanduslikus mõttes saab normaalselt hakkama.
-
Külaline
Lillekeaasal, Revolver, Original Taste on kõik üks ja sama isik. Lisaks oli Revolvril veel mitu erinevate kasutajanime perekoolis. Siin foorumis esines ta alguses ka Revolvri nimega. Seega, täiesti olemas siin.Tapper kirjutas: ↑25 Aug 2025 16:06 Tere
Teen ise otsa lahti:
Ja see, kes igal nädalavahetusel võõrustas oma suurt suguseltsi on Agathe. Külalisi ei käinud tal mitte 20, vaid ulatus parimatel päevadel 60-ni. Füüsiliselt puudest hoolimata valmistas suuri lõunasööke, kandis lauale, koristas ja kostitas parimal moel oma külalisi.
-
Külaline
Sellist asja küll ei mäleta nagu ta lubas end üles puua, mõtlesid selle ise välja eks?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2025 22:57Mis on õudset! Esiteks oli õudne see "poon ennast ülesse, kui ma x aasta jooksul naist ei leia". Ei ole just väga meeldiv sellist asja foorumist lugeda. Keegi ähvardab sellise asjaga ja sa ei saa just kui mitte midagi teha, et seda ei juhtuks. Mina lihtsa foorumi lugejana tundsin, et meid pandi nagu kuidagi vastutama, et kui me nüüd inimest ei aita, siis ta teebki seda. Sel ajal ei olnud veebikonstaablust vist ka veel. Tänapäeval on õnneks lihtsam - kui märgatakse midagi sellist internetis, siis inimesed kohe reageerivad ning annavad teada, kuhu vaja. Nii ka ühe juhtumiga seoses temaga tehti.Guest kirjutas: ↑25 Aug 2025 16:33 Mis oli Üksikmehes siis nii õudset? Talle ei meeldinud suitsetavad naised ja otsis lastetuid naisi. Mis selles on halba? Keegi ei minestaks ära kui naine otsiks mitte suitsetavat ja lastetut meest. Aga ometi oli miljon naisterahvast solvunud kui üks mees sedasi oma soove esitas. Mina ei ole Üksikmeest kunagi näinud, mina küll ei oskaks teda kujutada ette nässi või pässina kuigi ta on vanuselt kindlasti minust vanem. Aga mingid perekoolikad suudavad, fantaasia on hirmuäratav. Kui Üksikmehel suhted ei pidanud, paljudel naistel samuti ei pea. Me ei kutsu selliseid naisi nässideks.
Mis on selle teema mõte?
Teiseks, see kinnisideeline naiseotsimise kuulutus. Asi ei olnud tema nõudmistes, et naine peab olema suitsuvaba ja normaalkaalus, vaid vanusenõue, milles ei olnud ta mitte grammigi järeleandmist nõus tegema - naine pidi olema temast vähemalt 10 aastat noorem, ja ei päevagi rohkem. No, kas see ei ole haige, et inimene on ennast naisepuudusel kas või ära tapma, aga vanuse suhtes oli täiesti vankumatu ja järjekindel. Samas jälle toonitas ta korduvalt, et talle sobib väga hästi vaimse puudega naine. Ehk siis loe: kas naisel on aru peas või ei ole - peaasi, et tema saaks oma ihuvajadused rahuldatud ja peaasi, et lapsi sünniks.
Ja temast vähem kui 10 aastat noorem naine ei sobi seetõttu, et tema sõbral on omavanune naine ja see pidavat enam pärast menopausi saabumist tahtma seksi. Üksik ise on 57 ja näiteks 47-aastane naine on ju ka juba menopausiealine juba.
Kolmandaks, inimesel on treitud mitmete erinevate naistega .... aidake meenutada 12 või 13 last? Või isegi rohkem?
Kas sinu arvates on selline mees igati normaalne? Yxiku ainsad plussid on need, et ta on siin suheldes sõbralik. Ja majanduslikus mõttes saab normaalselt hakkama.
Mis siis kui tal oli suur armastuse vajadus ja soovis naist leida, miks sina nii tige selle üle oled? Miks ei või mees omada vanuse nõuet?
Sina ei ole normaalne, jah, yksikmehel olid plussid, aga sinul pole ühtegi plussi.
-
Külaline
Miks ma selle ise pidin välja mõtlema? Seda äratapmise juttu ajas ta aastaid perekoolis.Guest kirjutas: ↑25 Aug 2025 23:09Sellist asja küll ei mäleta nagu ta lubas end üles puua, mõtlesid selle ise välja eks?Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2025 22:57Mis on õudset! Esiteks oli õudne see "poon ennast ülesse, kui ma x aasta jooksul naist ei leia". Ei ole just väga meeldiv sellist asja foorumist lugeda. Keegi ähvardab sellise asjaga ja sa ei saa just kui mitte midagi teha, et seda ei juhtuks. Mina lihtsa foorumi lugejana tundsin, et meid pandi nagu kuidagi vastutama, et kui me nüüd inimest ei aita, siis ta teebki seda. Sel ajal ei olnud veebikonstaablust vist ka veel. Tänapäeval on õnneks lihtsam - kui märgatakse midagi sellist internetis, siis inimesed kohe reageerivad ning annavad teada, kuhu vaja. Nii ka ühe juhtumiga seoses temaga tehti.Guest kirjutas: ↑25 Aug 2025 16:33 Mis oli Üksikmehes siis nii õudset? Talle ei meeldinud suitsetavad naised ja otsis lastetuid naisi. Mis selles on halba? Keegi ei minestaks ära kui naine otsiks mitte suitsetavat ja lastetut meest. Aga ometi oli miljon naisterahvast solvunud kui üks mees sedasi oma soove esitas. Mina ei ole Üksikmeest kunagi näinud, mina küll ei oskaks teda kujutada ette nässi või pässina kuigi ta on vanuselt kindlasti minust vanem. Aga mingid perekoolikad suudavad, fantaasia on hirmuäratav. Kui Üksikmehel suhted ei pidanud, paljudel naistel samuti ei pea. Me ei kutsu selliseid naisi nässideks.
Mis on selle teema mõte?
Mis siis kui tal oli suur armastuse vajadus ja soovis naist leida, miks sina nii tige selle üle oled? Miks ei või mees omada vanuse nõuet?
Sina ei ole normaalne, jah, yksikmehel olid plussid, aga sinul pole ühtegi plussi.
-
Külaline
Aga pane link!Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2025 23:13
Miks ma selle ise pidin välja mõtlema? Seda äratapmise juttu ajas ta aastaid perekoolis.
Muidugi mõtlesid välja. Sest sa oled mingi eelpensionär kes vihkab kõiki. Paned oma labaste valedega õlgu kehitama.
-
Külaline
Näiteks Trip.ee lehel ta kirjutab 2012. aastal, et tahab omale Filipiinidelt naise tuua. Kirjutab nii: "Minul on kaks võimalust,kas leida naine välismaalt või nööri abil likvideerida üksindus.Ma olen üle 7 aasta meeleheitlikult otsinud Eestist naist,saatnud enam kui 3000-le tuhandele naisele tutvumiskirju. Seetõttu tõenäosus,et leiaksin soovitud naist Eestist on tõesti nullilähedane. Sellepärast mõtlesin,et enne kui hakkan silmust põimima,käin ära kagu-aasias."
Delfi foorumis räägib mitmes erinevas postituses suitsiidist. Üks selline:
"Ega mul pole midagi kosta,minu viimsepäeva kell tiksub ja minu püüdlused jooksevad liiva,feministide meeleheaks."
https://foorum.naistekas.delfi.ee/read. ... 25,page=12
https://trip.ee/foorum/vaba-teema/filip ... sed?page=5
Perekooli kommentaare internetist enam ei leia, aga seal oli tal põhimõtteliselt iga oma tutvumiskuulutuse juures, mis lõpuks kõlas kui laulusalm, kirjas ka see äratapmise ähvardus.
Miks ma sellepärast vastik inimene olen, et mäletan tema heietusi? Kui sinu arvates on ta igati tore mees, miks sa siis ise ei taha teda tema aastakümnete pikkuses üksinduses aidata?
-
Külaline
Oi aegu ammuseid. Yxikmeest on võimatu mitte mäletada, samuti Ahvi. Mefnub veel kasutaja Kitah. Temast ma tunben puudust, mulle ta meeldis. Veel meenub Piibuga Naine, aga tema oli tihti kriitiline ja natuke nagu ära tõusnud. Kohalik meenub ka ja Nyah Nyah, rahu tema põrmule.
-
Külaline
Mäletan ka seda yxikmehe enesetapujuttu. Tal oli isegi mingi konkreetne kuupäev, umbes et kui 12.03.2012 naist pole, siis panen nööri kaela. Pǎris haige. Õnneks on nüüd vist veidi sealt püksist mõistust pähe loksunud.
-
Külaline
Agathe oli 70ndatel eluaastates daam, kes vaaritas igal nädalvahetusel suurele külalistehulgale piduroogi ja suutis karkudega käies isegi peenraid hooldada. Kõik kartuli- ja kaalikavaod mainiti ära.
Võiku ja tema saaga. Kõik parameetrid loeti ette, kui ilus, trimmis, haritud ja tubli naine ta oli, tal oli edukas ja rikas mees, aga mureks et see ei soovivat temaga abielluda. Teema oli 10+ lehekülge, kõik elasid kaasa. Mitu aastat hiljem ilmus Võiku jälle välja, olevatki oma elukaaslasest lahku läinud ja nüüd uue mehega.
Naine, kes alati mainis oma meekarva pikki juukseid. Sellest sai perekooli igihaljas nali
Ei ole perekooli folkloor, naine ise on täiesti olemas ja tema nimi pikaajalistele perekooli külastajatele teada.
Võiku ja tema saaga. Kõik parameetrid loeti ette, kui ilus, trimmis, haritud ja tubli naine ta oli, tal oli edukas ja rikas mees, aga mureks et see ei soovivat temaga abielluda. Teema oli 10+ lehekülge, kõik elasid kaasa. Mitu aastat hiljem ilmus Võiku jälle välja, olevatki oma elukaaslasest lahku läinud ja nüüd uue mehega.
Naine, kes alati mainis oma meekarva pikki juukseid. Sellest sai perekooli igihaljas nali
Jah, mul tõesti oli plaan lõpparve teha, tundus lootusetu olevat kõik.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Sellel lingil kirjutab veel: "Samas ma ei välista suhtevõimalust 14-20 aastasega".
-
Külaline
Kas tal siis on ilusad, pikad, meekarva juuksed? Ma küll ei tea, mis ta nimi on. Keegi tuntud inimene?Guest kirjutas: ↑26 Aug 2025 00:02 Agathe oli 70ndatel eluaastates daam, kes vaaritas igal nädalvahetusel suurele külalistehulgale piduroogi ja suutis karkudega käies isegi peenraid hooldada. Kõik kartuli- ja kaalikavaod mainiti ära.
Naine, kes alati mainis oma meekarva pikki juukseid. Sellest sai perekooli igihaljas naliEi ole perekooli folkloor, naine ise on täiesti olemas ja tema nimi pikaajalistele perekooli külastajatele teada.
Mäletan muidu ka seda kiitlemist, aga olen alati mõelnud, et sedavärvi juuksed - need peaksid siis kollased olema, on küll inetud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 12 külalist