Kiirmoe kvaliteet

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Marukaru

Kiirmoe kvaliteet

Postitus Postitas Marukaru »

Millistest nö kiirmoe poodidest on teil õnnestunud leida hea kvaliteediga rõivaid?

NewYorker: üllatavalt hea kvaliteediga pluusid, teksad, kleidid leidnud
Takko: olen leidnud häid ja odavaid pluuse, aga riiete lõige üldiselt minule ei sobi, varrukad liiga pikad osadel pluusidel ja ei istu nii nagu vaja.
Reserved: sama probleem mis takkoga, riided ei istu seljas nii nagu vaja
H&M: jalanõud ja teksad istuvad imelikult, muud asjad sh kvaliteet ok
Mango 50/50
Zara 50/50
Bershka: Ainukesed kodupluusid mis mul on läinud auguliseks nagu hollandi juust ja hirmus räbalateks, kangas rebenes. Nii ribadeni pole ükski särk veel läinud, natuke ehmatav. Samas kotid ja mõned kallimad asjad tugevamast materjalist ja paremad.
House: ok kvaliteet, teksad on väga kaua ja hästi vastu pidanud
cropp town: harva leian, kvaliteet minu arvates 50/50
Kukesupp
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kukesupp »

Ei oska tegelikult ühegi kiirmoe poe kauba üle nuriseda, pole nagu ükski asi kuidagi eriliselt ära kukunud või katki läinud.
Pigem on mure selles, et tüdinen rõivaesemest ära.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Kusjuures mina ka kiidan New Yorkerit. Pigem on ta HM, Zarast, Reservedist justkui allpool ja pigem noorematele, aga päris paljud asjad püsivad kaua ilusad ja hoiavad ilusti seljas. Zara tooted kuidagi lihtsalt ei sobi minu kehale, aga see pole kvaliteediprobleem. Reserved on kvaliteedilt so-so, aga täitsa toredaid asju leiab sealt. HMiga suht sama teema, aga mood on seal veidram :) Cropist olen leidnud elu parimaid teksasid! 😄
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Ausalt öelda ei oska kvaliteetbrändidega võrrelda, pole neid kunagi kandnud, mul ainult kiirmood ongi. (Kui nüüd just 2 Montoni kampsunit arvesse ei tule, need läksid mõlemad kahe kandmise järel topiliseks.) Enamus mu riietest on pärit Primarkist, H&M-ist J viImasel ajal ka Sheinist. Kusjuures kui ei taga kindlasti taga naturaalseid kangaid, siis õmbluskvaliteet on Sheinist tellitud asjadel üllatavalt hea.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mina olen see, kes üldse kiirmoekaupa ei tarbi. Teen ise väga palju disainist kuni riideeseme valmimiseni, keegi mulle samasuguste riietega vastu ei tule. Ent just täna ostsin ühed täiesti tavalise lõikega linased püksid. Tundusid mõnusad ja neutraalne värv, korralik õmblus. Eks paistab kuidas kandes on ja kaua kestavad :)
Külaline

Mul on õlad ja puusad suurusele M, talje S ja mitte ükski mitteveniv asi ei istu seljas. Lisaks nõgus ja vist keskmisest pikem selg, sest kleitide talje jookseb minul üle ribide. T-särgid on õlgadest kitsad, taljest liiga laiad, pikkuselt liiga lühikesed...
Oh, öelge mulle see pood, kus minusugused kõverikud omale riideid saavad, vahetaks kogu oma hädise garderoobi välja.
New Yorkerist sain elu parimad õhemast materjalist venivad teksad (leggins?). Nüüdseks on nendelgi kumminiidid narmendamas. Üht-teist on New Yorkerist veel.
Reservedi kaup näeb hea välja poes ja pildil, t-särgid päris ilusad, aga seda kuni esimese pesuni - siis kaob pikkus reeglina laiusesse, ehk et kui enne ulatus särk üle puusa, siis peale pesu nabani.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juun 2024 23:10 Mul on õlad ja puusad suurusele M, talje S ja mitte ükski mitteveniv asi ei istu seljas. Lisaks nõgus ja vist keskmisest pikem selg, sest kleitide talje jookseb minul üle ribide. T-särgid on õlgadest kitsad, taljest liiga laiad, pikkuselt liiga lühikesed...
Oh, öelge mulle see pood, kus minusugused kõverikud omale riideid saavad, vahetaks kogu oma hädise garderoobi välja.
New Yorkerist sain elu parimad õhemast materjalist venivad teksad (leggins?). Nüüdseks on nendelgi kumminiidid narmendamas. Üht-teist on New Yorkerist veel.
Reservedi kaup näeb hea välja poes ja pildil, t-särgid päris ilusad, aga seda kuni esimese pesuni - siis kaob pikkus reeglina laiusesse, ehk et kui enne ulatus särk üle puusa, siis peale pesu nabani.
Sa oled lihtsalt veidi ebastandartse kehakujuga, ma ei mõtle seda üldse halvasti. Suur erinevus põhimõõtude vahel, kas oled ka kurvikam? Pika selja asemel on sul pikk talje, pluusi/kleidi keskkoht istub liiga kõrgel, vajad rohkem riiet rindade ja keskkoha vahel.

Pead erinevates poodides käima ja erinevaid tegumoode proovima, siis saad välja selgitada, mis su kehale kõige paremini sobib. Igale kehatüübile leidub mõni rõivatootja.

Ostad suurema mõõdu järgi, et õlad või tagumik ära mahuksid ja lased õmblejal taljest parajamaks teha. Iga riideesemega läheks veidi liiga kalliks, aga põhiasjad kindlasti - kõige rohkem kantud püksid, multifunktsionaalne kleit jne.
Külaline

New Yorker üllatas positiivselt. Poeg kasvas esimesel koroonakevadel kõikidest t-särkidest välja, ostsin sealt 4 euro eest uued. Need särgid on kasutuses tänagi, peale määrdumist lähevad 60 kraadiga pessu, värvid värsked, katki pole läinud, uskumatu. Pesus käivad ikka väga tihti. Kas siin kuskil c&a kauplust in, netipood neil üsna hõre ja Eestisse ei tarnita
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist