Köögi käterätid Lidlis

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ärge nähke vaeva, mind ei loksuta ükski tögamine, mul perekooli karastus :lol:
Külaline

Enne perekooli oli mingi pereklubi. Tegin kasutaja Kriipsujuku ja kirjutasin esimese tervitava kommentaari. Üks hull "tundis" mind otsekohe ära. Olevat olnud tema külakaaslane. Siis olin veel noor ja arg, põgenesin sealt. Hiljem perekoolis sai mõnusaid tapelusi maha peetud. Siinne kiusaja on hambutu mauk perekooli staaridega võrreldes.
Külaline

Ma ei tuleks selle pealegi, et läheksin kassasse kahe vetsupaberi rulliga ja sooviksin nende eest maksta 39 senti tükist. Isegi kui keegi oleks mõne paki riiulisse lahti lennutanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 19:26 Ma ei tuleks selle pealegi, et läheksin kassasse kahe vetsupaberi rulliga ja sooviksin nende eest maksta 39 senti tükist. Isegi kui keegi oleks mõne paki riiulisse lahti lennutanud.
'
Miks mitte? Tavaline hind.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 16:19
Guest kirjutas: 22 Aug 2025 15:05
Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 14:41Samas, milleks mõnitada, et inimene elab Mustamäel, see on sama tase. Statistika järgi elab 70% Eesti elanikest paneelikates.
Sa nagu arvad, et teemaalgataja pani ausalt oma köögi pildi, mitte ei kopinud selle siit https://kodu.geenius.ee/rubriik/sisustu ... s-ruumiks/?
Olen see, kellele vastasid. Ma ei kommenteerinud kööki, vaid teemaalgataja ebaviisakat kommentaari müüjanna pihta - küünised, tibi, jubedad. Teiseks aga selle inimese kommentaari, kes siia Mustamäe laulu kopis, ilmselgelt soovides tögada neid, kes elavad paneelikates.
See on see rott oma windows 10-ga, kes on oma arust väga rikas, aga elab nagu 30 aastat tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 19:31See on see rott oma windows 10-ga, kes on oma arust väga rikas, aga elab nagu 30 aastat tagasi.
Sa oled vist see mutt, kellele eriti mürgine piss pähe lõi 😁
Muudkui vahutad viha välja suvalises teemas.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Aug 2025 19:26 Ma ei tuleks selle pealegi, et läheksin kassasse kahe vetsupaberi rulliga ja sooviksin nende eest maksta 39 senti tükist. Isegi kui keegi oleks mõne paki riiulisse lahti lennutanud.
Vetsupaberit ei saa sa osta pakendita. Nagu eelnevalt öeldud, siis tootel võib olla komplekti hind üks, aga üksiku toote hind teine.

Kõige parem näide on Värska vesi. Sageli on kampaania 6-sele pakile. Aga, kui võtad ühe pudeli sealt pakist välja, siis on ühe ühiku hind hoopis suurem kui 6-ses pakis oleva ühe pudeli hind.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 10:26Kõige parem näide on Värska vesi. Sageli on kampaania 6-sele pakile. Aga, kui võtad ühe pudeli sealt pakist välja, siis on ühe ühiku hind hoopis suurem kui 6-ses pakis oleva ühe pudeli hind.
Just, aga see ei ole ikkagi 6 pudeli hind nagu Lidli rätikutel küsiti 2 rätiku eest 10 hinda.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Aug 2025 12:42
Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 10:26Kõige parem näide on Värska vesi. Sageli on kampaania 6-sele pakile. Aga, kui võtad ühe pudeli sealt pakist välja, siis on ühe ühiku hind hoopis suurem kui 6-ses pakis oleva ühe pudeli hind.
Just, aga see ei ole ikkagi 6 pudeli hind nagu Lidli rätikutel küsiti 2 rätiku eest 10 hinda.
Täpselt! Tahtsin just selle sama mõtte oma kommentaarile lisada.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Aug 2025 14:12
Guest kirjutas: 23 Aug 2025 12:42
Täpselt! Tahtsin just selle sama mõtte oma kommentaarile lisada.
Ju siis Lidlis selle tootel ei olnud kassas ühe ühiku hinda olemas, kuidas te sellest aru ei saa. Ühe käteräti hind on juurde lisatud kohustuslikus korras nagu ühe wc-paberi rulli hind, kuid kassasüsteemis ei ole olemas ühe käterätiku hinda ja ei saa osta ühekaupa nagu Värska vett. Milles see kassiir süüdi oli?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 19:02Milles see kassiir süüdi oli?
Inimlik oleks olnud hoiatada, et maksta tuleb 2 eest 10 hind. Kas sa ei leia? Ei minu ees ega järel olnud ühtki teist maksjat, et tööga kiire oleks olnud. Ok, õnneks ma märkasin ise seda röövimist õigeaegselt.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 19:26Inimlik oleks olnud hoiatada, et maksta tuleb 2 eest 10 hind. Kas sa ei leia? Ei minu ees ega järel olnud ühtki teist maksjat, et tööga kiire oleks olnud. Ok, õnneks ma märkasin ise seda röövimist õigeaegselt.
Kassapidaja asi on tooted kassast läbi lüüa. Punkt. See on töö, mille eest talle makstakse ja makstakse vähe. Roni oma kujuteldud printsessitroonilt maha.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 19:33Kassapidaja asi on tooted kassast läbi lüüa. Punkt. See on töö, mille eest talle makstakse ja makstakse vähe. Roni oma kujuteldud printsessitroonilt maha.
Otse vastupidi. Kassapidaja peab tooteid läbi lüües hoidma kliendiga silmsidet ja iga eset eraldi kommenteerima, nt: "Proua, te niigi priskevõitu. Ehk jätaksite kommid seekord võtmata?", "Kondoomid - aga kus keeks on?" jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 19:33Kassapidaja asi on tooted kassast läbi lüüa. Punkt. See on töö, mille eest talle makstakse ja makstakse vähe. Roni oma kujuteldud printsessitroonilt maha.
Sellise suhtumisega ongi kassas istumine tema karjääri tipp.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 19:02Ju siis Lidlis selle tootel ei olnud kassas ühe ühiku hinda olemas
Millega ta üldse läbi lõi, neil üksikutel ei olnud ju mingit koodi küljes?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 19:57Sellise suhtumisega ongi kassas istumine tema karjääri tipp.
Ongi sul vähem konkurentsi.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Aug 2025 19:26
Inimlik oleks olnud hoiatada, et maksta tuleb 2 eest 10 hind. Kas sa ei leia? Ei minu ees ega järel olnud ühtki teist maksjat, et tööga kiire oleks olnud. Ok, õnneks ma märkasin ise seda röövimist õigeaegselt.
Kassiiri ülesanne ei ole jälgida, mis summa ekraanile ilmub, ja seda tootega võrrelda. Tema piiksutab ja kui piiks käib, on toode läbi löödud tõrgeteta ja ta võtab järgmise toote. Kõik.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Aug 2025 23:57
Külaline kirjutas: 21 Aug 2025 23:36Ma ise imestan, et kuidad neil kahel üksikul rätikul triipkood oli.
Neil oligi komplekti triipkood. Ei olnud eraldi müügiks.
Nt meil on triipkood ka igal Värska pudelil. Väga tihti on poes näha, et sooduskampaania alusel on kuuene pakend lõhutud ja sealt mõni pudel välja võetud. Need maksavad siiski tavalise pudeli summa, mitte sooduses oleva pakendi summa, millel on eraldi triipkood pakendil.
No sel juhul kui rätikutel oli komplekti kood, siis seda enam ei saa kassapidaja midagi teha,ta ei saa ju seda 5 jagada vms, kui asjad üksikuna ei ole müügil. Jätnud need lõhutud pakendiga rätikud ostmata.

Värska pudelitega analoog ei päde üldse, sest neid müüaksegi nii üksikult kui kuueses pakis (eraldi koodidega), igal pudelil on oma kood ja loogiline, et üksikpudeli ja soodushinnaga 6paki hind on erinev. Ja paki võib lahti teha, erinevalt nt soki viiesest pakendist vms, et võtan ühe sealt välja. Tegelikult arvatavasti lihtsalt varastati sealt komplektist osa rätikuid ära, kui nüüd teemaalgatuse juurde tagasi tulla. Lidlis on palju vidinaid ja pudikaupa segamini ja varastatakse palju, nt mitmes poes olid mingid kraanisegistid hiljuti pakkumises, kõik pakendid tühjad ja sisu tasku topitud. Andsin pihutäie tühje pakendeid saaliteenidajale.
Külaline

Kas sa ise ei pannud siis midagi tähele, et pakend on katki ja osa asju kadunud??? Kas endal mingit märkamiskohustust ei ole siis, mida ostad, et ainult kassapidaja poole näppu viibutad? Tema ei valinud sulle seda vigast asja ja ütles, kuidas asi on, tema saab müüa ainult komplekti. Mida sa õigupoolest nüüd nõuad, lidl või mittelidl? Ole ise tähelepanelikum, mida ostad.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Aug 2025 09:53
Kas sa ise ei pannud siis midagi tähele, et pakend on katki ja osa asju kadunud??? Kas endal mingit märkamiskohustust ei ole siis, mida ostad, et ainult kassapidaja poole näppu viibutad? Tema ei valinud sulle seda vigast asja ja ütles, kuidas asi on, tema saab müüa ainult komplekti. Mida sa õigupoolest nüüd nõuad, lidl või mittelidl? Ole ise tähelepanelikum, mida ostad.
TA ilmselt võttis näidised, mis katsumiseks ja vaatamiseks pandud on, et iga mats pakendit katki ei rebiks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 3 külalist