Sattusin lugema ERR uudiseid, kus juttu Eesti korpallurist. Fotol on ta äravahetamiseni sarnane USA näitleja Matt Damoniga. (Huvitav, kas talle seda öeldud ka on?)
Siin võrdluseks nimetatud USA näitleja:
Lihtsalt kurioosne, et loodus selliseid vingerpusse mängib. Võimalik, et meil kõigil on kusagi teisik või isegi mitu.
Minu arust ikka erinevad inimesed, mingi väike sarnasus on. Samas tean üht näitlejat ja avaliku elu tegelast, kes mõlemad mu sõbranna moodi on. Ja mind ennast on ka tänaval sassi aetud, pidin üht naist kangesti meenutama, kes veel mu kodu ligidal ka elas.
Mina olen juhuslikult ühes youtube kontsert videos lava ees enda teisikut tantismas näinud. Minu näoplaan, minu naeratus, minulikud liigutused, minule sarnased prillid ja riietumisstiil olid ka. Ainus häda, et ma ei ole sellel kontserdil käinud ja seal tantsiniud
Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 20:27
Mina olen juhuslikult ühes youtube kontsert videos lava ees enda teisikut tantismas näinud. Minu näoplaan, minu naeratus, minulikud liigutused, minule sarnased prillid ja riietumisstiil olid ka. Ainus häda, et ma ei ole sellel kontserdil käinud ja seal tantsiniud
Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 20:27
Prillidega inimesed on kõik ühte nägu.
No sa oled nagu minu mees, kelle jaoks naised jagunevad kaheks: blondid ja brünetid. Mingit muud vahet ta ei tee. No nüüd viimasel ajal on lisandunud ka kategooriad noored, vanad. See pole ka aastate järgi, vaid pigem nagu mingi mukkimisastme järgi, nagu mina olen märganud. Mõni 25 jaotub kategooriasse vana ja 45 noor.
Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 20:27
Leidsin kord ühest blogist blogija pildi, millel ta 100% minu nägu oli. Isegi selline pluus nagu temal oli mul olemas. Aga kui ülejäänud pilte vaatasin, siis polnud mingit sarnasust.
Millegipärast kirjutasin sellele blogijale isegi kommentaari selle kohta. Sain tigeda vastuse blogija naiselt (lesbipaar oli).