Kas suhtleksite mehe või naisega, kellel on hambad korrast ära?
-
Külaline
Hambaravi on kallis, kui sa nooruki east oled kaasa saanud katkised hambad, pidevalt tuleb plomme vahetada, juureravi teha.
Minu arvates võiks igas maakonnas riik avada vähemalt ühe kabineti, kuhu saavad minna need, kes pole rohkem kui 10 aastat hambaravis käinud ja köndid suus. Koht, kus silmi ei pööritata, küsimusi ei esitata ja hambaarst on valmis eriti hulluks olukorraks. Paljud lihtsalt suurest häbist ei julge ühel hetkel enam hambaarsti juurde minna isegi kui raha on.
Minu arvates võiks igas maakonnas riik avada vähemalt ühe kabineti, kuhu saavad minna need, kes pole rohkem kui 10 aastat hambaravis käinud ja köndid suus. Koht, kus silmi ei pööritata, küsimusi ei esitata ja hambaarst on valmis eriti hulluks olukorraks. Paljud lihtsalt suurest häbist ei julge ühel hetkel enam hambaarsti juurde minna isegi kui raha on.
-
Külaline
Tegelikult ei pööritagi keegi silmi ja iga hambaarst on neid hulle olukordi näinud. Ainuke asi, et asi läheb siis ikkagi kalliks ära, see on poole hullem probleem. Aga isegi see variant, et köndid välja, plastmass asemele, on ka parem kui mingi surnuaed suur.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 09:51 Hambaravi on kallis, kui sa nooruki east oled kaasa saanud katkised hambad, pidevalt tuleb plomme vahetada, juureravi teha.
-
Külaline
Huvitav, et inimene häbeneb arstile oma suud ette näidata, aga iga päev teistele inimestele, kellega suhtleb, ei häbene. Ei tasu arvata, et sinuga suhtlevad inimesed ei näe, et sul pole suus hambaid või et suus on surnuaed. Selleks ei ole vaja lõugu täiesti pärani ajadagi.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 09:51 Hambaravi on kallis, kui sa nooruki east oled kaasa saanud katkised hambad, pidevalt tuleb plomme vahetada, juureravi teha.
-
Külaline
Tahtsin kirjutada kortisooni.
Aih on autoimmuunhaigus
-
Külaline
Sa ei pea seda mulle selgitama. Minu hamba on korras. Mina aga küll mõistan psühholoogilisest aspektist, et neil on mingist hetkest alates nii maani piinlik ja ei julge minna. Mina isiklikult teiste hambaid ei jõllita. Selleks ikka peab teatud huvi olema.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 10:53Huvitav, et inimene häbeneb arstile oma suud ette näidata, aga iga päev teistele inimestele, kellega suhtleb, ei häbene. Ei tasu arvata, et sinuga suhtlevad inimesed ei näe, et sul pole suus hambaid või et suus on surnuaed. Selleks ei ole vaja lõugu täiesti pärani ajadagi.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 09:51 Hambaravi on kallis, kui sa nooruki east oled kaasa saanud katkised hambad, pidevalt tuleb plomme vahetada, juureravi teha.
Mina küll märkan, et vahel arst parandamise ajal veits ohkima ja mähhitama hakkab. See tähendab, et miski ei läinud nagu ta tahtis või hakkas veritsema. Ja kui peaks mingi tüügastega isik ilmuma, siis enamus neist minestaks ikka küll.
-
Külaline
Mis mõttes peab selleks teatud huvi olema? Kui sulle ikka tühi sahtel või pruunid köndid vastu vaatavad, siis ei ole võimalik, et sa neid ei märka. Kui inimene räägib või naerab, siis paistab ju välja, millised ta hambad on. Ja kui seal ees on juba kõik korrast ära, siis on tagant ammugi.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 14:02Sa ei pea seda mulle selgitama. Minu hamba on korras. Mina aga küll mõistan psühholoogilisest aspektist, et neil on mingist hetkest alates nii maani piinlik ja ei julge minna. Mina isiklikult teiste hambaid ei jõllita. Selleks ikka peab teatud huvi olema.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 10:53Huvitav, et inimene häbeneb arstile oma suud ette näidata, aga iga päev teistele inimestele, kellega suhtleb, ei häbene. Ei tasu arvata, et sinuga suhtlevad inimesed ei näe, et sul pole suus hambaid või et suus on surnuaed. Selleks ei ole vaja lõugu täiesti pärani ajadagi.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 09:51 Hambaravi on kallis, kui sa nooruki east oled kaasa saanud katkised hambad, pidevalt tuleb plomme vahetada, juureravi teha.
Mina küll märkan, et vahel arst parandamise ajal veits ohkima ja mähhitama hakkab. See tähendab, et miski ei läinud nagu ta tahtis või hakkas veritsema. Ja kui peaks mingi tüügastega isik ilmuma, siis enamus neist minestaks ikka küll.
-
Külaline
Kõigil ei ole igemed irvakile ja hambad ei paista rääkides.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 14:56Mis mõttes peab selleks teatud huvi olema? Kui sulle ikka tühi sahtel või pruunid köndid vastu vaatavad, siis ei ole võimalik, et sa neid ei märka. Kui inimene räägib või naerab, siis paistab ju välja, millised ta hambad on. Ja kui seal ees on juba kõik korrast ära, siis on tagant ammugi.
-
Külaline
Loomulikult paistavad. Ei paista ainult neil, kel sahtel tühi.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 16:21Kõigil ei ole igemed irvakile ja hambad ei paista rääkides.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 14:56Mis mõttes peab selleks teatud huvi olema? Kui sulle ikka tühi sahtel või pruunid köndid vastu vaatavad, siis ei ole võimalik, et sa neid ei märka. Kui inimene räägib või naerab, siis paistab ju välja, millised ta hambad on. Ja kui seal ees on juba kõik korrast ära, siis on tagant ammugi.
-
Külaline
Vestluse mingil momendil ju naeratad ka, ega ei vestle ka huuli kokkusurudes.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 16:21Kõigil ei ole igemed irvakile ja hambad ei paista rääkides.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 14:56Mis mõttes peab selleks teatud huvi olema? Kui sulle ikka tühi sahtel või pruunid köndid vastu vaatavad, siis ei ole võimalik, et sa neid ei märka. Kui inimene räägib või naerab, siis paistab ju välja, millised ta hambad on. Ja kui seal ees on juba kõik korrast ära, siis on tagant ammugi.
-
Külaline
Päriselt arvad, et see ei paista silma, et inimesel puuduvad hambad või millised nad on. Võib-olla need halbade hammastega inimesed tõesti petavad ennast sellega, et pole näha. Loomulikult on näha isegi niisama rääkides, süües, suud korraks avades. Isegi tagumiste hammaste puudumine on näha, sest näokuju muutub. Kellel üldse hambaid pole, tuleb teatud nägu pähe, ka tagumiste hammaste puudumisest vajub nägu spetsiifiliseks. Suu haiseb, kui hambad on aukudega, kivi peal, mädanenud köndid suus. Rääkimata üldisest tervisest, see on organismile äärmiselt kurnav, kui kogu aeg on põletikukolle kuskil suus. Tean inimesi, kes on lõpuks kokku kukkunud oma ravimata hammaste pärast, sest südameklapid on läbi juba. Siis tehti südameklapioperatsioon ja tiriti samal operatsioonil ka kõik hambad välja.Kõigil ei ole igemed irvakile ja hambad ei paista rääkides.
-
Külaline
Mul sõbrannal pole ühtegi hammast suus, päriliku haiguse ja teiste põhjuste, mida ei hakka lahkama, kuna on tegemist terviseandmetega, tõttu. Inimene on ise tore ja enesekindel, hästi hea huumorimeelega ning seltskonnahing. Tal on isegi olnud mitu armusuhet sellisena ja praegugi üks mees tahaks temaga koos olla rohkem kui sõbrana. Sõbrannana mind tema välimus küll ei häiri, ta ise ka ei näita enam välja ,et põeks selle pärast.
-
Külaline
Pole ühtki hammast suus ja pole neid ka asendanud? Miks siis ometi?Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 23:35 Mul sõbrannal pole ühtegi hammast suus, päriliku haiguse ja teiste põhjuste, mida ei hakka lahkama, kuna on tegemist terviseandmetega, tõttu. Inimene on ise tore ja enesekindel, hästi hea huumorimeelega ning seltskonnahing. Tal on isegi olnud mitu armusuhet sellisena ja praegugi üks mees tahaks temaga koos olla rohkem kui sõbrana. Sõbrannana mind tema välimus küll ei häiri, ta ise ka ei näita enam välja ,et põeks selle pärast.
-
Külaline
Tuttaval kah ainult esihambad suus naerab on rõõmus ei tee probleemi sellest. Proteese ei taha implantaatideks raha pole.
-
Külaline
Kuidas ta küll söödud saab?Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2025 00:05 Tuttaval kah ainult esihambad suus naerab on rõõmus ei tee probleemi sellest. Proteese ei taha implantaatideks raha pole.
Mina vist sureks nälga, sest armastan liha aga seda igemetega ja esihammastega ei näri väga. Ja belnderdatud liha ei anna seda maitseelamust.
-
Külaline
Loomulikul tegeleb ta enesepettusega, et tagumiste hammaste puudumine tal välja ei paista. On ka tunnistanud, et tahaks vahel pähkleid või midagi aga ei saa. Proteesi aga ei taha, sest on noor inimene ja usub et nii on parem. Kardabgi, et kui peaks suhtesse astuma on häbi, et plastmassid suus.Guest kirjutas: ↑24 Aug 2025 00:25Kuidas ta küll söödud saab?Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2025 00:05 Tuttaval kah ainult esihambad suus naerab on rõõmus ei tee probleemi sellest. Proteese ei taha implantaatideks raha pole.
Mina vist sureks nälga, sest armastan liha aga seda igemetega ja esihammastega ei näri väga. Ja belnderdatud liha ei anna seda maitseelamust.
-
Külaline
Püha jumal, selle pärast ei ole häbi, et üdlse midagi pole? Nägu vajub ka ju poole varem ära, kui hambaid pole, näokuju muutub.Guest kirjutas: ↑24 Aug 2025 09:04Loomulikul tegeleb ta enesepettusega, et tagumiste hammaste puudumine tal välja ei paista. On ka tunnistanud, et tahaks vahel pähkleid või midagi aga ei saa. Proteesi aga ei taha, sest on noor inimene ja usub et nii on parem. Kardabgi, et kui peaks suhtesse astuma on häbi, et plastmassid suus.Guest kirjutas: ↑24 Aug 2025 00:25Kuidas ta küll söödud saab?Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2025 00:05 Tuttaval kah ainult esihambad suus naerab on rõõmus ei tee probleemi sellest. Proteese ei taha implantaatideks raha pole.
-
Külaline
Püha taevas.Külaline kirjutas: ↑24 Aug 2025 09:04Proteesi aga ei taha, sest on noor inimene ja usub et nii on parem. Kardabgi, et kui peaks suhtesse astuma on häbi, et plastmassid suus.
Nägu ei vaju ära. Olen tundnud kolme, kel hambaid suus polnud, ehk et oli vähe, nägu oli neil ikka samamoodi. Vbl mõnel kõhnal vanaeidel vajub ära, aga see tal siis juba vanusest tingitud iseärasus. Ja suu neil ei haisenud ka, nagu mõni siin väidab. Kui neil seal põletikke pole, ega's siis kont ei haise. Ju nad ikka pesid oma jäänuseid.
-
Külaline
Võõraste puhul on täiesti ükskõik, kas neil on hambad suus või mitte, ega ma nende hammastega suhtle. Elukaaslaseks ehk ei võtaks aga jälle ju oleneb, kui korrast nad ära on. Kas sellepärast jätaks suhtlemata kui teisel tuleb hammas ära ja raha ei ole kohe parandamiseks või on suur hirm valu ees? Vanematel inimestel tulevadki hambad tasapisi ära.
-
Külaline
Kas siis häbi pole käia nii ringi, nagu oleks mingi asotsiaal? Mis suhet selline veel loodab. Mingi parmu äkki saab.Kardabgi, et kui peaks suhtesse astuma on häbi, et plastmassid suus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 2 külalist