Mutimeelsus

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 21 Aug 2025 22:49
Guest kirjutas: 21 Aug 2025 19:10 Minu arust siin ühed räägivad aiast, teised aiaaugust. Ei, uuele avatus ei tähenda seda, et sind survestatakse loobuma oma senistest aadetest, väärtustest, vahetama oma lemmikpartei ümber teise vastu jne. Uuele avatus tähendab seda, et sul endal on huvi erinevate protsesside vastu; et sulle meeldib proovida uusi asju, uusi mudeleid, uusi lahendusi. See ei tähenda, et sa pead loobuma meelepärasest ja kogu aeg midagi välja vahetama. See tähendab, et proovid neid ja vahetad välja selle, mis osutub paremaks valikuks. Ja kui ei osutu, siis ei vaheta.
No, mõnikord ikka survestatakse küll. Ja halvimal juhul, sinu käest isegi ei küsita. Mul on tööl umbes selline olukord - iga päev toimub mingi radikaalne muudatus. Kes vastu julgeb piuksatada, see lastakse lahti.

Ja muudatused on täpselt sellised, et vanad, kogenud töötajad teavad, et see asi ei toimi nii nagu uuenduse väljamõtleja arvab.
Sa ei saa ikka. Survestamise all kannatamine ja avatus muutustele on kaks täiesti erinevat asja. Avatus ei tähenda ometi valimatut allumist suvalisele survele. Kuidas selline mõte saab üldse pähe tulla?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 08:55
Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 08:24Tõenäoliselt on su arvuti vanem kui 5 aastat ja aeg on nagunii uus osta. Telefoni vahetad ju ka üle 2-3 aasta.
Ma ei ole nii vaene, et pean pidevalt viimase mudeliga eputama.
Vaestel pole raha, et osta 1500 telefoni ja 2500 arvutit, ära seleta.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 14:28
Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 08:24Tõenäoliselt on su arvuti vanem kui 5 aastat ja aeg on nagunii uus osta. Telefoni vahetad ju ka üle 2-3 aasta.
Eelmisele lisan, et polnud mõeldud ühikuid vaid maksumust. Siin üks ei saa aru, kui täpselt välja ei kirjuta. Mees kah vist juba läinud, kelle kallal saaks näägutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 14:28Vaestel pole raha, et osta 1500 telefoni ja 2500 arvutit, ära seleta.
On, on! Kiirlaenud, järelmaksud.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Aug 2025 13:35
Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 12:58
Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 12:46See on muidugi tase, et ripsmed ja huuled on täismeik. Sa kuskil tööl ei käi, et saad oma plassi nägu kodus vahtida?
Ja sa kohe pead selline vastikult tige olema. Suu on värvitud, aga suunurgad on kogu aeg sul alla poole.
Pole kunagi olnud, olen heatujuline inimene, mitte mõni vingats.
Jah, tundud tõesti täiega rõõmsameelne ja sõbralik olevat :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 16:30
Guest kirjutas: 22 Aug 2025 13:35
Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 12:58

Ja sa kohe pead selline vastikult tige olema. Suu on värvitud, aga suunurgad on kogu aeg sul alla poole.
Jah, tundud tõesti täiega rõõmsameelne ja sõbralik olevat :lol:
Olengi, küsi ükskõik kellelt, kes mind tunneb. Siin on mõned nõmedikud ja veidrikud, nendega saab pulli küll. Sõbralik ollakse nendega, kes seda väärivad.
Külaline

Miks te järjekordse teema ära solkisite?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 14:30
Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 14:28
Eelmisele lisan, et polnud mõeldud ühikuid vaid maksumust. Siin üks ei saa aru, kui täpselt välja ei kirjuta. Mees kah vist juba läinud, kelle kallal saaks näägutada.
Sa vist kirjutad vales teemas.
Siin räägitakse ikka sellest, et pidevad uuendused on ebameeldivad ja ollakse rahul oma harjumuspäraste seadmetega, pole vajadust neid välja vahetada lihtsalt vahetamise või väljanägemise pärast. Maksumisest pole juttugi, imelik on mingist rahast seletama hakata uuendustest rääkivas teemas 😁
Külaline

Sa oled ikka tõeline naljanumber. Mitmes teemas juba alustad mingit kraaklemist, sõimled ja upitad ennast. Ja siis ütled, et ma olen väga sõbralik inimene, kõigiga saan ülihästi läbi. Kindel see. Inimesed on virtuaalmaailmas ja päriselus suhteliselt ühesugused. Päriselus ehk hoiavad end natuke rohkem tagasi, aga paremal tundmaõppimisel paljastub see nõme loomus nagunii.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Aug 2025 22:34 Siin räägitakse ikka sellest, et pidevad uuendused on ebameeldivad ja ollakse rahul oma harjumuspäraste seadmetega, pole vajadust neid välja vahetada lihtsalt vahetamise või väljanägemise pärast.
Siin räägitakse ka sellest, et mingite asjade pidev väljavahetamine uuema mudeli vastu ei tähenda ometi avatust uuendustele. Ikka veider, kuidas inimestel on raskusi lihtsa eestikeelse väljendi mõistmisega.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 23:53
Guest kirjutas: 22 Aug 2025 22:34 Siin räägitakse ikka sellest, et pidevad uuendused on ebameeldivad ja ollakse rahul oma harjumuspäraste seadmetega, pole vajadust neid välja vahetada lihtsalt vahetamise või väljanägemise pärast.
Siin räägitakse ka sellest, et mingite asjade pidev väljavahetamine uuema mudeli vastu ei tähenda ometi avatust uuendustele. Ikka veider, kuidas inimestel on raskusi lihtsa eestikeelse väljendi mõistmisega.
Miks mind tsiteerid? Pole kunagi arvanud, et uus mudel tähendaks mingit avatust uuendustele.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Aug 2025 13:13 Huvitav, mis vanuses selline muutustele vastuseismine algab? Ma olen 52 ja minu arust on muutused normaalne osa elust. Iga elus asi on pidevas muutumises. Ka tööl olen ma ise sageli muutuste algataja, sest pole hullemat lauset kui "aga me oleme kogu aeg niimoodi teinud". Vahet pole, kuidas kogu aeg on tehtud, elu läheb ju edasi ning vajadused muutuvad. Mul teeb just see teadmine tuju heaks, kui ma mõtlen, et uus päev toob alati kaasa midagi uut. Aga võibolla see on lihtsalt loomus selline, ma ei mäleta, et ma kunagi selles osas teistmoodi oleksin mõelnud.
See pole vanuse ega sooga kaasaskäiv asi. Ma olen sinust vanem aga muutusi toimub mu elus palju. Just vahetasin nii töökohta kui elukohta, oma elamise andsin üürile. Töökohta vahetasin ka selle tõttu, et näen võimalust manduvas kohas oma kogemuste toel asja paremaks muuta ja usun, et see töötab. Kõik on uus ses septembrikuus :)
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2025 22:48
Sa oled ikka tõeline naljanumber. Mitmes teemas juba alustad mingit kraaklemist, sõimled ja upitad ennast. Ja siis ütled, et ma olen väga sõbralik inimene, kõigiga saan ülihästi läbi. Kindel see. Inimesed on virtuaalmaailmas ja päriselus suhteliselt ühesugused. Päriselus ehk hoiavad end natuke rohkem tagasi, aga paremal tundmaõppimisel paljastub see nõme loomus nagunii.
Mina ei alusta midagi. Kui hakkad minuga tõmblema, saad vastu. Kus ma ennast upitanud olen? Tead, mis on päriselu ja virtuaalelu vahe? Päriselus ma ei suhtle sellistega, kes mulle ei meeldi. Jube mõnus on nii elada - ümbritsed end ainult normaalsete ja toredate inimestega, mitte vinguvate, näägutavate ja rumalatega.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Aug 2025 13:23
Mina ei alusta midagi. Kui hakkad minuga tõmblema, saad vastu. Kus ma ennast upitanud olen? Tead, mis on päriselu ja virtuaalelu vahe? Päriselus ma ei suhtle sellistega, kes mulle ei meeldi. Jube mõnus on nii elada - ümbritsed end ainult normaalsete ja toredate inimestega, mitte vinguvate, näägutavate ja rumalatega.
Miks sa siin siis suhtled inimestega, kes sulle ei meeldi? Sest olgem ausad, sulle ei meeldi siin ju mitte keegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 14:11

Miks sa siin siis suhtled inimestega, kes sulle ei meeldi? Sest olgem ausad, sulle ei meeldi siin ju mitte keegi.
Siinsetest ei meeldi mulle mõned üksikud, enamik on normaalsed. Mitmetes teemades on mu vastustel palju laike, ehket meeldivad ka minu vastused.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Aug 2025 14:34
Siinsetest ei meeldi mulle mõned üksikud, enamik on normaalsed. Mitmetes teemades on mu vastustel palju laike, ehket meeldivad ka minu vastused.
Ei ole sa teistes teemades mingeid laike saanud. Sa oled igas teemas üsna äratuntav.
Külaline

Mulle on ka öeldud seda et sa oled äratuntav. See nagu ehmatab. Aga nüüd kui mina pole seotud siinse vaidlusega, ja ma ei ehmata, siis mida peaks see inimene tegema või mõtlema, kui ta on äratuntav? Või milleks seda öeldakse üldse? Oled äratuntav! Ok. Mis sellest on? Mis edasi? Kas see on nagu ähvardus või mis?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mina olen ka äratuntav, mingi anonüümne postitus/kommentaar, mida ise pole kirjutanudki, aga näed, ikka olen äratuntav.. No mis sa teed ära..
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2025 14:58
Guest kirjutas: 23 Aug 2025 14:34
Ei ole sa teistes teemades mingeid laike saanud. Sa oled igas teemas üsna äratuntav.
Seda arvad sina, mis tähendab, et oled päris kehv inimestetundja.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Aug 2025 15:12 Mulle on ka öeldud seda et sa oled äratuntav. See nagu ehmatab. Aga nüüd kui mina pole seotud siinse vaidlusega, ja ma ei ehmata, siis mida peaks see inimene tegema või mõtlema, kui ta on äratuntav? Või milleks seda öeldakse üldse? Oled äratuntav! Ok. Mis sellest on? Mis edasi? Kas see on nagu ähvardus või mis?
See ei ole mingi ähvardus, aga kui sama inimene kirjutab samas toonis ülbeid ja vastikuid kommentaare teiste teemade all, täpselt samas sõnastuses, siis on ju see ometi äratuntav. Ei?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile, Semrush [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 8 külalist