Rimi lollitab kliente
-
Külaline
Rimi lollitab kliente
Tahtsin inimesi hoiatada.
Viimsi Rimis on praegu müügil kummiga voodilinad, mille juures on tavaline valge silt: "Hind 23.99", ja selle kõrval hõiskab teine silt: "Kõik tekstiilitooted -40%!" Kui ostja nüüd heauskselt tolle lina korvi tõstab, lootes saada 23.99 euro pealt 40% soodustust, selgub kassas hoopis tõsiasi, et "tegelikult" maksab too Cozy Home voodilina hoopiski 39,99 eurot! Ja too 23,99 olevatki juba soodustus. Kodus sai võetud internetiotsinguga lahti Eestis müügilolevate kummilinade valik - ja sain kinnitust oma varasemale teadmisele, et mitte kusagil ei maksa ükski lina tegelikult nii palju - 39,99 eurot! Vaid kõikide sarnaste, s.o kummiga trikotaažvoodilinade tavahinnad jäävadki kuskile vahemikku 10,99-23.99 eurot.
Kahju rahast, veel rohkem aga sellest, et sedasi end petta lasin. Jah, hakake mind nüüd sõimama ja öelge, et ise olen kõiges süüdi, nagu arutle-foorumis ikka kombeks, aga ma siiski võtsin selle riski, et teisi hoiatada. Jätkem meelde sellised poed, kus klientidesse suhtutakse lugupidamatult ehk harrastatakse nende lollitamist. Teen otsa lahti: Rimi.
Viimsi Rimis on praegu müügil kummiga voodilinad, mille juures on tavaline valge silt: "Hind 23.99", ja selle kõrval hõiskab teine silt: "Kõik tekstiilitooted -40%!" Kui ostja nüüd heauskselt tolle lina korvi tõstab, lootes saada 23.99 euro pealt 40% soodustust, selgub kassas hoopis tõsiasi, et "tegelikult" maksab too Cozy Home voodilina hoopiski 39,99 eurot! Ja too 23,99 olevatki juba soodustus. Kodus sai võetud internetiotsinguga lahti Eestis müügilolevate kummilinade valik - ja sain kinnitust oma varasemale teadmisele, et mitte kusagil ei maksa ükski lina tegelikult nii palju - 39,99 eurot! Vaid kõikide sarnaste, s.o kummiga trikotaažvoodilinade tavahinnad jäävadki kuskile vahemikku 10,99-23.99 eurot.
Kahju rahast, veel rohkem aga sellest, et sedasi end petta lasin. Jah, hakake mind nüüd sõimama ja öelge, et ise olen kõiges süüdi, nagu arutle-foorumis ikka kombeks, aga ma siiski võtsin selle riski, et teisi hoiatada. Jätkem meelde sellised poed, kus klientidesse suhtutakse lugupidamatult ehk harrastatakse nende lollitamist. Teen otsa lahti: Rimi.
-
Külaline
Ilmselt sa saad siin puid alla jah, nagu pliidi ostmise teemas, et miks ise ei küsinud või enne netist ei vaadanud, aga mina olen sinuga igati nõus: kui on hind ees ja allahindluse silt kõrval, siis on loogiline järeldada, et allahindlus on sellest hinnast. Sama trikki kasutab Bauhof: reklaam, et kõik need ja teised taimed -40%, aga see -40% hind on juba ees, mitte ei lähe sellest maha. Kes see ikka viitsib kassast tagasi kõmpida.
-
Külaline
Jah, nõus. Kusjuures ma oleksingi kassast tõesti tagasi kõmpinud, kuna 40-eurone hind suvalise trikotaažvoodilina eest ületab tunduvalt isegi Stockmanni disainvoodipesu osakonna hinnataseme. Aga nägin toda megaulmelist hinda alles kassaekraanilt, mil lina oli juba läbi piiksutatud. Õhtune tipptund, järjekord taga - sellises olukorras hakata müüjaga seletama, et ma tahan sellest voodilinast loobuda, ja võtku kogu protsess tagasi, oeh. Eks nad sellele loodavadki, et inimesed ei taha põhjustada ei endale ega teistele ebamugavusi.Guest kirjutas: ↑21 Aug 2025 20:05 Ilmselt sa saad siin puid alla jah, nagu pliidi ostmise teemas, et miks ise ei küsinud või enne netist ei vaadanud, aga mina olen sinuga igati nõus: kui on hind ees ja allahindluse silt kõrval, siis on loogiline järeldada, et allahindlus on sellest hinnast. Sama trikki kasutab Bauhof: reklaam, et kõik need ja teised taimed -40%, aga see -40% hind on juba ees, mitte ei lähe sellest maha. Kes see ikka viitsib kassast tagasi kõmpida.
Igatahes näitab selline käitumine lugupidamatut suhtumist oma klientidesse. Ei tahaks meie Eesti teeninduskultuuriga nii sohu kah jõuda, kus eestlane hakkaks poes käima advokaadiga, kes ostlemise ajal kullipilguga kassaekraani passib ja mõttes muudkui arvutab, et kas asi õige või imelik. Õnneks, kuna Viimsi ringi ääres on ühtekokku 4 suurt poodi, on väga lihtne hääletada jalgadega.
-
Külaline
Nii arg/viisakas ei tasu ka olla!Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2025 08:25Õhtune tipptund, järjekord taga - sellises olukorras hakata müüjaga seletama, et ma tahan sellest voodilinast loobuda, ja võtku kogu protsess tagasi, oeh.
-
Külaline
Olen ka kogenud seda arusaamatust allahindluses erinevates poodides. Hind. Allahindluse hind. Või allahindlus kliendikaardiga.
Mulle on keeruline prismas osta puldiga miinus 30% kaupa. Puldiga piiksutades mu arust seda 30% odavamalt osta ei saa.
Mulle on keeruline prismas osta puldiga miinus 30% kaupa. Puldiga piiksutades mu arust seda 30% odavamalt osta ei saa.
-
Külaline
Tegemist on eksitava reklaamiga ja sul on õigus raha tagasi saada.
-
Külaline
Mina enne maksmist alati kontrollin ekraani, kui hinnad sellised, mis on valed, siis ei maksa ja keegi ei saa sundida maksma. Aga kui juba ära maksad, siis pole midagi teha.
-
Külaline
Kui kassas hinda nägid, siis poleks ju raske olnud öelda, et ma siiski ei soovi seda lina ja ongi kõik.
-
Külaline
Mõned inimesed häbenevad mitte osta, kui juba kassast läbi on läinud. Ühelt poolt ei taha nad tüli tekitada, teiselt poolt ei taha nad, et keegi arvaks, et nad mingid rotid on, kes maksta ei jõua ja senti saevad.Guest kirjutas: ↑22 Aug 2025 13:18 Kui kassas hinda nägid, siis poleks ju raske olnud öelda, et ma siiski ei soovi seda lina ja ongi kõik.
-
Külaline
Ma tahaks lihtsalt öelda, et RImist on saanud kõige kallim pood, Selveris ei ole ka nii jubedad hinnad ammu.
-
Külaline
Sa maksid ju 24, mitte 40?Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2025 08:25Jah, nõus. Kusjuures ma oleksingi kassast tõesti tagasi kõmpinud, kuna 40-eurone hind suvalise trikotaažvoodilina eest ületab tunduvalt isegi Stockmanni disainvoodipesu osakonna hinnataseme.
-
Külaline
See pidi olema tolle imevoodilina täishind. Kas sina oled juhtunud kusagil nägema sihukese hinnaga tavalist voodilina? Ükskõik kus poes siis. Aga näe, Rimi ostutšekil on info, et "õige hind" olevat 39,99 eurot. Müstika.
-
Külaline
Kardetakse ka müüja meelepaha. Klient ei taha konflikti, pigem maksab ja lahkub vaikselt, et mitte tigedat nähvamist taluda.Guest kirjutas: ↑22 Aug 2025 13:29Mõned inimesed häbenevad mitte osta, kui juba kassast läbi on läinud. Ühelt poolt ei taha nad tüli tekitada, teiselt poolt ei taha nad, et keegi arvaks, et nad mingid rotid on, kes maksta ei jõua ja senti saevad.Guest kirjutas: ↑22 Aug 2025 13:18 Kui kassas hinda nägid, siis poleks ju raske olnud öelda, et ma siiski ei soovi seda lina ja ongi kõik.
-
Külaline
Võib küsida mis iganes hinda - kasvõi 399, kui tahavad. Rumal on see, kes maksab.Guest kirjutas: ↑22 Aug 2025 15:18See pidi olema tolle imevoodilina täishind. Kas sina oled juhtunud kusagil nägema sihukese hinnaga tavalist voodilina? Ükskõik kus poes siis. Aga näe, Rimi ostutšekil on info, et "õige hind" olevat 39,99 eurot. Müstika.
Nägid ju kassas hinda, aga oli piinlik ostust loobuda… ausalt inimesi absoluutselt ei huvita, et mingi suvaline tädi voodilina osta ei soovi. Kui see lina veel pakendis on, siis vii tagasi, mida sa siin jaurad.
-
Külaline
Kassas on alati õigus ostust loobuda. See teema on umbes selline, et ise olen loll, aga süüdistan oma lolluses teisi.
Tegemist on pigem juba laimuga, peaks selle teema Rimile saatma. Kindlasti nende juristid oleks huvitatud.
Tegemist on pigem juba laimuga, peaks selle teema Rimile saatma. Kindlasti nende juristid oleks huvitatud.
-
Külaline
Kaubandust reguleerivad seadused ja seaduse järgi peab tootel olev hind kajastuma ka kassas ja olema ostjale arusaadavalt esitatud. Tarbijakaitse vaidlustes poed tavaliselt sellised lahingud kaotavad, aga ostja jaoks võit ei ole ka suur ja seepärast ei minda oma õiguseid kaitsma. Mida need Rimi juristid siin tegema peaks? Rimi müüdi üldse Taani kaubandushiiule Netto.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2025 16:27 Kassas on alati õigus ostust loobuda. See teema on umbes selline, et ise olen loll, aga süüdistan oma lolluses teisi.
-
Külaline
No millks jaurata. Esiteks oleksid võinud seal kassas normaalselt reageerida, keegi ei sundinud ju maksma. Teiseks võib asja võtta nii, et ostsidki 23.99 eest täishinnaga voodilina. Kui teistes poodides on see täishind.Guest kirjutas: ↑22 Aug 2025 15:18See pidi olema tolle imevoodilina täishind. Kas sina oled juhtunud kusagil nägema sihukese hinnaga tavalist voodilina? Ükskõik kus poes siis. Aga näe, Rimi ostutšekil on info, et "õige hind" olevat 39,99 eurot. Müstika.
-
Külaline
Pigem tuleb see ajakirjandusele või tarbijakaitsele saata.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2025 16:27Tegemist on pigem juba laimuga, peaks selle teema Rimile saatma. Kindlasti nende juristid oleks huvitatud.
-
Külaline
Nagu juba algul mainiti: ongi kohal kommenteerija, kes teemaalgatajat lolliks sõimab.
-
Külaline
Tegu võib olla ka inimliku eksitusega poes.
Osad soodused kehtivad vaid kliendikaardiga. Äkki oli selles asi?
Samuti ei pruugi kassapidaja teada, et saalis olev silt ja kassa hind kokku ei lähe. Eriti, kui keegi sellele tähelepanu ei juhi.
TA jutust jäi ka mulje, et avastati see hiljem(kodus?). Koos tsekiga ja kinnise pakendiga oleks saanud poodi tagasi minna ja kui on nendepoolne viga, siis makstakse ka vahe kinni.
Kas sa TA ise ikka poodi teavitasid? Kui ei, siis tõesti sinu oma viga.
Pärast muidugi hea viriseda, pettus!
See, millise hinnaga teised poed oma voodilinu müüvad, ei saa kuidagi Rimit petma panna
Ja ei, ma ei ole see, kes sind lolliks sõimab aga reagerrima oleks sa ise ikka kohe pidanud. Kauba oleks saanud ka tagastada vajadusel.
Mind lihtsalt imestab, miks inimesed kardavad kaupa tagastada ja hinna üke kurta, eriti kui on ekslik hind olnud.
Osad soodused kehtivad vaid kliendikaardiga. Äkki oli selles asi?
Samuti ei pruugi kassapidaja teada, et saalis olev silt ja kassa hind kokku ei lähe. Eriti, kui keegi sellele tähelepanu ei juhi.
TA jutust jäi ka mulje, et avastati see hiljem(kodus?). Koos tsekiga ja kinnise pakendiga oleks saanud poodi tagasi minna ja kui on nendepoolne viga, siis makstakse ka vahe kinni.
Kas sa TA ise ikka poodi teavitasid? Kui ei, siis tõesti sinu oma viga.
Pärast muidugi hea viriseda, pettus!
See, millise hinnaga teised poed oma voodilinu müüvad, ei saa kuidagi Rimit petma panna
Ja ei, ma ei ole see, kes sind lolliks sõimab aga reagerrima oleks sa ise ikka kohe pidanud. Kauba oleks saanud ka tagastada vajadusel.
Mind lihtsalt imestab, miks inimesed kardavad kaupa tagastada ja hinna üke kurta, eriti kui on ekslik hind olnud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist