Sugulased ei andesta

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Sugulased ei andesta

Postitus Postitas Külaline »

Mul oli suhe. Kõigile mu kaaslane meeldis. Käisime tihti mu vanemate pool ja pere üritustel. Vanemad rääkisid, kui hea meel neil on mu kaaslase üle.
Aga meil tekkis tüli ja me läksime lahku. Ta jättis mind maha. Pere oli toeks ja püüdsid mind hoida.
Nüüd oleme ära leppinud ja taas koos.
Mu pere suhtumine temasse on aga muutunud ja nad ei anna seda talle andeks.
Kas on õige, et pere ei andesta. Või kaua läheb aega, et hakkaks temasse taas hästi suhtuma.
Külaline

Kaua läheb, kui uuesti tülli ja lahku lähete...? Nii nad mõtlevad. Su pere hoolib sinust ja näevad, et sel asjal pole pikka tulevikku, jääbki mingi kokku-lahku mäng. Eks kui te vastupidist suudate tõestada, nad siis leebuvad, kui kaua aega läheb, no see sõltub inimestest ja miks ja kuikaua lahus olite jnejne. On inimesi, kes unustavad ruttu ja teisi, kes ei annagi kunagi andeks eksimust.
Külaline

Eks sa ise kujutasid tüli ajal oma kaaslast sugulastele eriliselt mustades värvides. Nad ei saa nipsust oma suhtumist muuta, sest koledad pildid, kuidas sa oma partnerist rääkisid, püsivad neil silme ees. Küllap nad näevad nüüd temas lihtsalt sinu ajutist seksparnerit, kellega tegelikult peret looma ei hakata.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Oleneb põhjustest, miks lahku läksite. Kui mängus oli vaimne või füüsiline vägivald näiteks, siis ei pruugigi pere andestada ja õigesti teeb.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Aug 2025 09:03Aga meil tekkis tüli ja me läksime lahku. Ta jättis mind maha.
Ühe tüli pärast jättis sind kohe maha?
Külaline

No kui mingi teise naise pärast näiteks maha jättis ja siis tagasi võttis, siis sellist ka oma sugulasele meheks ei sooviks. Kui joob, kui petab, suhtub partneri lapsesse halvasti, elab teiste kulul, tööl ei käi, siis ka ei sobi.
Külaline

Kui mind peaks keegi maha jätma, ei võtaks ma seda inimest tagasi. Mind pole kunagi jäetud, aga kujutan seda ette, kui väga alandavat asja ja ma seda ei andestaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Aug 2025 18:40Kui mind peaks keegi maha jätma, ei võtaks ma seda inimest tagasi. Mind pole kunagi jäetud, aga kujutan seda ette, kui väga alandavat asja ja ma seda ei andestaks.
Einoo ega sinule ju polegi võrdset.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Aug 2025 18:56
Külaline kirjutas: 21 Aug 2025 18:40Kui mind peaks keegi maha jätma, ei võtaks ma seda inimest tagasi. Mind pole kunagi jäetud, aga kujutan seda ette, kui väga alandavat asja ja ma seda ei andestaks.
Kas sind on siis ka maha jäetud, et nii nõmedalt räägid? Või arvad, et see on väga ok ja tavaline, kui sind jäetakse?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Aug 2025 19:38
Kas sind on siis ka maha jäetud, et nii nõmedalt räägid? Või arvad, et see on väga ok ja tavaline, kui sind jäetakse?
Kommentaar oli suunatud sinu praalimisele, mitte mahajätmisele kui sellisele. Tuhka sa tead, mida sa täpselt tead, kui see kunagi (uuesti) juhtuma peaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Aug 2025 19:44

Kommentaar oli suunatud sinu praalimisele, mitte mahajätmisele kui sellisele. Tuhka sa tead, mida sa täpselt tead, kui see kunagi (uuesti) juhtuma peaks.
Iseennast tunned kõige paremini. Ma ei rooma ühegi mehe järgi ega vala ja pole valanud mitte kunagi ühtki pisarat. Mõnel meist on uhkus ka olemas, ma pole mingi põrandalapp, kuhu oma jalgu pühkida. Jube praalimine küll, puhas fakti konstateerimine.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Aug 2025 19:46Iseennast tunned kõige paremini. Ma ei rooma ühegi mehe järgi ega vala ja pole valanud mitte kunagi ühtki pisarat. Mõnel meist on uhkus ka olemas, ma pole mingi põrandalapp, kuhu oma jalgu pühkida. Jube praalimine küll, puhas fakti konstateerimine.
Naljanina
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Aug 2025 20:08
Külaline kirjutas: 21 Aug 2025 19:46Iseennast tunned kõige paremini. Ma ei rooma ühegi mehe järgi ega vala ja pole valanud mitte kunagi ühtki pisarat. Mõnel meist on uhkus ka olemas, ma pole mingi põrandalapp, kuhu oma jalgu pühkida. Jube praalimine küll, puhas fakti konstateerimine.
Naljanina
Vahi kaltsu! Häbi peaks olema mingi mehe jala küljes rippuda.
Külaline

tead, mul on noor sugulane kes leidis kaaslase. Olin nii õnnelik, näe noor inimene leidis kellegi. Kolme kuu pärast oli lahus, siis leidis uue, siis jälle uue, siis jälle uue, siis uue...kõik paari aasta jooksul. Mida siin vihastada? Elad oma elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Aug 2025 20:24
Naljanina
Häbene siis. Keegi ei keela.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Aug 2025 20:50

Naljanina
Minul pole midagi häbeneda, sellisel naisel, kes ripub-on.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Aug 2025 21:13
Külaline kirjutas: 21 Aug 2025 20:50
Minul pole midagi häbeneda, sellisel naisel, kes ripub-on.
Mis elukas see "ripub-on" veel on? Mingi ehutav kolevants?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Aug 2025 19:44

Mind ka ei ole kunagi maha jäetud. Ma ei arva, et see on kuidagi praalimine või enda teistest paremaks pidamine. Nii on läinud!

Ja iseennast olen õppinud juba 54 aasta jooksul nii palju tundma küll, et ma tean täiesti kindlasti, et kui mind maha jäetaks, siis on minu poolt ka lõplikult KÕIK. Ei mingit tagasivõtmist. Kohe täiesti kindlasti.

Miks sa kahtled täiskasvanud ja küpse inimese eneseteadvuses?

Ma ei tea, kui vana teemaalgataja on, aga ma ei mõista, miks ta võttis mehe tagasi? On ju ainult aja küsimus, kui kõik kordub. Ja ilmselgelt sellest ka tema sugulaste suhtumine. Vanemad, elukogenud inimesed lihtsalt oskavad tausta näha ja teavad teatuid mustreid.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Aug 2025 21:38Mind ka ei ole kunagi maha jäetud. Ma ei arva, et see on kuidagi praalimine või enda teistest paremaks pidamine. Nii on läinud!
Praalimine on see, kui sa väidad, et sind ka tulevikus maha ei jäeta.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Aug 2025 21:38Ja iseennast olen õppinud juba 54 aasta jooksul nii palju tundma küll, et ma tean täiesti kindlasti, et kui mind maha jäetaks, siis on minu poolt ka lõplikult KÕIK. Ei mingit tagasivõtmist. Kohe täiesti kindlasti.
Kes sind vanainimest ikka nii väga tahab?

Ok, võtan tagasi. Enda tuleviku kohta kindlas kõneviisis väidete esitamine ei ole praalimine, vaid fakti konstateerimine.

Näiteks: "Minust ei saa kunagi Miss Worldi".
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline