Taldmopp

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Taldmopp

Postitus Postitas Külaline »

Soovitage kvaliteetset ja vastupidavat taldmoppi koos ämbriga, millel on väänamisfunktsioon.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Kas ämber peab kollane olema ja kui jäme mopivars? Kakamisega saate ise hakkama?
Külaline

Ants peseb ikka dressipükstega. Mida sul iniseda igas teemas vaja, kui midagi öelda pole?
Külaline

T-särk oli ikka parem variant harja ümber.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2025 20:15 Soovitage kvaliteetset ja vastupidavat taldmoppi koos ämbriga, millel on väänamisfunktsioon.
Mulle selline üldse ei sobi. Ei taha kaasas kanda ämbrit loputamisveega. Vesi läheb üha mustemaks ja mustemaks, siis sellega hõõrun põrandat...
Mul on teleskoopvarrega tald 40 cm ja 15 moppi. Teen need kõik korraga märjaks, vahel lisan ka puhastusvahendit. Vahetan lihtsalt moppe talla all. Üks ruum, 3-5 moppi, oleneb ruumi suurusest või mustusest. Pärast lähevad kõik koos pesumasinasse.
Külaline

Mina kasutan üldse mikrokiudlappe ja põranda"kaabitsat". Lappi loputan kraani all. Nii saan ise niiskusastet kontrollida väänamisega.
Lisaks see kaabots on ka igapäevases kasutuses vannitoas, kus põrandalt vee kokku tõmban.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2025 23:13 Mina kasutan üldse mikrokiudlappe ja põranda"kaabitsat". Lappi loputan kraani all. Nii saan ise niiskusastet kontrollida väänamisega.
Lisaks see kaabots on ka igapäevases kasutuses vannitoas, kus põrandalt vee kokku tõmban.
Aga pole soovinud mõnda lappi juurde osta, et poleks vaja vahepeal ühtki loputada? Paneksid pärast lihtsalt kõik koos masinasse pessu? Väga mugav ju.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2025 23:27
Külaline kirjutas: 20 Aug 2025 23:13 Mina kasutan üldse mikrokiudlappe ja põranda"kaabitsat". Lappi loputan kraani all. Nii saan ise niiskusastet kontrollida väänamisega.
Aga pole soovinud mõnda lappi juurde osta, et poleks vaja vahepeal ühtki loputada? Paneksid pärast lihtsalt kõik koos masinasse pessu? Väga mugav ju.
On mitu lappi. Iga toa jaoks eraldi. Aga mul nii väike kodu, et pole palju vaja. Miks ma vahepeal loputan, on kassikarvad. Hoolimata eelnevast tolmuimejaga tegemisest.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist