Milleks mehele ilusat asja keelata?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 18 Aug 2025 23:11
Külaline kirjutas: 18 Aug 2025 22:56
Guest kirjutas: 18 Aug 2025 22:25
Aga äkki valad isegi pisara mingi mehe pärast? Sinu asi pole nõustuda, sinu arvamusest ei sõltu mitte midagi.
Minu arvamusest sõltub väga palju! Kui mina otsustan, et ma ei ole nõus petva mehega elama, siis nii ongi! Valan pisara ka kindlasti, sest kahju, et mees meie abielu sellisel moel ära rikub. Ikkagi 4 last ja pikk kooselu. Aga noh, mis parata!

Sina aga ela oma mölakaga rõõmsalt edasi ja ole õnnelik!
Miks sa ikka temaga koos elad? Seetõttu, et ta pole vahele jäänud? Hästi tehtud, kui pole. Sinusugust naiivitari on lihtne petta ka. Pole mina veel näinud ühtki meest, kes mulle ei ütleks.
No vot. Asi pole petetavas, vaid petjas, nagu isegi ütled.
Madala taseme mehed ei ütlegi ei. Madal tase sul.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Aug 2025 23:12
Külaline kirjutas: 18 Aug 2025 22:58
Guest kirjutas: 18 Aug 2025 22:27
Selles, et enamik petab mingi aeg nagunii. Täna said teada või? Arvad tõesti, et keegi viitsib sinuga 5+ aastat truuna vahtida? Mille nimel?
Ei pea viitsima! Kui mina enam ei sobi, siis tuleb lahku minna ja edasi liikuda, mitte klammerduda inimese külge, kes tegelikult hoopis teisi naisi ihaleb. Ise ju ütled, et inimene ei ole teise omand. Seega, selline mees tuleb vabaks anda!
Postitus on kustutatud
Sa ise oled ju ka äraaetud mära. Just lõpetasid jutu, kuidas ükski mees ei ole sulle ei öelnud. Järelikult, sinust on neid mehi karjakaupa üle käinud, et tead nii täpselt kinnitada, et MITTE KEEGI ei ütle sulle ära.

Usu mind, sina, madala enesehinnanguga, elupõletajast eit, keda on lugematu arv mehi ke..nud, on iga kell rohkem äraaetud mära kui naine, kes on seesugust elustiili ei harrasta. Kui ta läheb lahku petturmehest, lööb selline naine pigem särama, sest saab s..tast lahti.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Aug 2025 23:15
Külaline kirjutas: 18 Aug 2025 22:56
Guest kirjutas: 18 Aug 2025 22:25
Aga äkki valad isegi pisara mingi mehe pärast? Sinu asi pole nõustuda, sinu arvamusest ei sõltu mitte midagi.
Minu arvamusest sõltub väga palju! Kui mina otsustan, et ma ei ole nõus petva mehega elama, siis nii ongi! Valan pisara ka kindlasti, sest kahju, et mees meie abielu sellisel moel ära rikub. Ikkagi 4 last ja pikk kooselu. Aga noh, mis parata!

Sina aga ela oma mölakaga rõõmsalt edasi ja ole õnnelik!
Postitus on kustutatud
Sa võiksid vahelduseks midagi uut mõelda. Sellest pole vist kuud aegagi möödas, kui sa ka väidetavalt kupatasid enda juurest 4 lapse isa koju. Ei viitsi su kommentaari üles otsida, aga ausalt, tüütuks läheb see ühe ja sama korrutamine ja ilkumine, kuidas kõik naised on lollid ja ei tea, et neid petetakse. Sind loomulikult petetakse. Kõik naised ei ole sinu moodi pasamagnetid.
Külaline

Mis parmupesa siin sumiseb :lol:
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Siis tuleb võtta omale kaaslane, keda keegi teine ei taha, siis ei saa ju ka petta.
Paraku on vastupidi, otsitakse kaaslast keda ka teised sooviksid ja siis on tulemused teada.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Aug 2025 00:30 Mis parmupesa siin sumiseb :lol:
See petismees, kelle naine seepärast maha jättis, jäi jälle räuskama. Saagu üle juba, kes tegi, ise tegi. Naine on vähemalt õnnelik, et s*tast lahti sai.
Külaline

No kuidas mehe ringiaelemist naine KEELATA saaks? Petis saab petta igal juhul, kui tahab. Küll aga ei pea naine sellist "oma" meest enam endale selga laskma, niipalju saab keelata küll. A siis on mehel pill lahti... lahutuste üks põhipõhjus pole ilmaasjata petmine, meeste alkoholismi järel.
Külaline

"Milleks mehele ilusat asja keelata?"
Mis petmises ilusat on?
Külaline

Guest kirjutas: 17 Aug 2025 10:54 Ma olen ka varem tähele pannud, et vanad naised ei pea mehe üle aisa löömist mingiks pahateoks. Samas olen täiesti kindel, et nende arvates sama asi naistele ei ole lubatud.

Kunagi Gunnar Aarma rääkis sama. Et kuna meeste seksuaalsus on võimsam, siis on igati normaalne oma kaasa kõrvalt ka teisi naisi pruukida. Sellest polevat midagi. Sest noh, keegi ju ei taha iga päev pannkooki süüa. Mõnikord tahaks hoopis jäätist.

Naiste kohta see aga ei kehtinud, sest kui naine seksib teise mehega, siis on tagajärjed palju tõsisemad. See võib tähendada pere lagunemist, sest kui naine seksib teise mehega, siis on seal taga ka tunded. Kui mees seksib teise naisega, siis tundeid ei ole ja see ei lõhu ka kuidagi abielu.
Kunagi Vigala Sass rääkis jälle seda, et "vanasti oli Eesti talus igal naisel viis meest." See hoidis lapsed terved ja tugevad. Et kui ühe mehe seeme on nõrgavõitu ja sünnib haige või rumal laps, siis vähemalt teine mees päästab olukorra. Eks vanasti arvati ju, et naisel on vaid emakas mehe seemne kandmiseks, ei teatud seda fakti, et tegelikult pärineb lapse geneetiline materjal 50:50 mõlemalt vanemalt.
Ka mehed ise olid oma naise "viiest lisamehest" enam-vähem teadlikud ja võtsidki asja nii, et mu keskmine poeg Jaan on vist naabrimehe oma, tema silmad. Kui palju on vanadel eestlastel naabrimehe-jutte! Ega need pole tühjale kohale tekkinud. Seaduse järgi loeti (ja loetakse praegugi) ühise abielu ajal sündinud lapsed automaatselt abikaasast põlvnevateks. Vanas Eesti talus oli kõige tähtsam, et peres oleksid lapsed, ja et need lapsed oleksid terved ja tugevad, jaksaksid varakult abistada vanemaid põllutöödel.
Külaline

Vigala Sass ja G. Aarma on täpselt sama autoriteetsed allikad kui Väljataga. Mõlemad ajasid umbes udujuttu ning isegi omaenda mineviku kohta. Kui Eesti taludes oleks naised viite meest pidanud, siis teaksid seda ka ajaloolased.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2025 09:09 "Milleks mehele ilusat asja keelata?"
Mis petmises ilusat on?
Siin see point ongi, et millegipärast osad arvavad ja üritavad petmist serveerida nii, nagu see oleks lausa meeste privileeg ja kaasasündinud ilus hüve.
Isegi oma naised õigustavad seda. Aru ma ei saa küll, miks ometi. Ju siis pole neil eneseaustust.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Aug 2025 12:55
Külaline kirjutas: 19 Aug 2025 09:09 "Milleks mehele ilusat asja keelata?"
Mis petmises ilusat on?
Siin see point ongi, et millegipärast osad arvavad ja üritavad petmist serveerida nii, nagu see oleks lausa meeste privileeg ja kaasasündinud ilus hüve.
Isegi oma naised õigustavad seda. Aru ma ei saa küll, miks ometi. Ju siis pole neil eneseaustust.
Ka see on ju täiesti vale, et naised seksivad vaid tunnete pärast ja meestele on see seks nagu kuselkäik, mis ei puutu kuidagi tema abielusse ega suhtesse oma naisega. Siin see räuskaja näiteks seksib vist sellepärast, et ennast kuidagi sellest "oma naisest" kõrgemal olevana tunda. Ka mehed armuvad, samal ajal kui naist see seksipartner kuidagi ei huvita.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Aug 2025 09:09 "Milleks mehele ilusat asja keelata?"
Mis petmises ilusat on?
A küsi seda Agathe käest. Mind ka nii huvitab, miks petmine tema arvates ilus on.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Semrush [Bot], Triibu ja 1 külaline