Kas säärtele saab teha rasvaimu?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 18 Aug 2025 13:40
Guest kirjutas: 09 Aug 2025 16:22 Mul on probleem säärtega - need oleks nagu teise inimese küljest võetud ja mulle alla kruvitud. Isegi kui olen muidu parimas vormis, on mu sääred ikkagi rasvasevõitu ja jämedad. Eks jalakont ole ka mul muidugi tugevam, aga tundub, et mul kipub kuidagi säärtele rasv ladestuma. Kas säärtele tehakse rasvaimu? On kellelgi kogemust?
Võib olla oled liiga kriitiline oma välimuse suhtes? Kui oled tõesti heas vormis, ei tohiks jalgadel olla liigset rasva. Võib olla hoopis lümfiprobleemid?
Minul näiteks on pehme lõug. Ei võta seda ei ussi ega püssirohi. Sellega tuleb leppida või kirurgi noa alla minna.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Aug 2025 10:10 Jõusaalis saab säärejooksu paremaks.
Ei ole vaja jõusaale promoda! Kõike seda saab ilma jõusaalita!
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2025 13:50
Guest kirjutas: 12 Aug 2025 10:10 Jõusaalis saab säärejooksu paremaks.
Ei ole vaja jõusaale promoda! Kõike seda saab ilma jõusaalita!
Iga enda tervisest hooliv naine käib hiljemalt alates 40.a. jõusaalis. Kus sa oma lihseid siis vormid ka? Teleka ees?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2025 14:34Iga enda tervisest hooliv naine käib hiljemalt alates 40.a. jõusaalis. Kus sa oma lihseid siis vormid ka? Teleka ees?
Teleka ja arvuti ees muidugi.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2025 22:00Postitus on kustutatud
Ikka oleme teadlikud, aga molutada on hoopis mõnusam.
Külaline

naljakas kuidas meie vanaemad ei teinud elu jooksul minutitki trenni ja elasid täiesti okeilt vanaks... Linnainimesena polnud ka mingid füüsilise töö tegijad. Ei kärbunud nad ka justkui kuskiltotsast, tatsasid veel 90-selt ringi.
Külaline

Lipödeemi jaoks on tegelikult erinev rasvaimu, tehakse Eestis ka, nt Pille Kirjanen on sellele spetsialiseerunud juba. Endal kaks oppi tehtud tänaseks. Aga jah kompressioone tuleb kandma hakata.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline