Mis muudab mutiks

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 18 Aug 2025 12:27
Külaline kirjutas: 18 Aug 2025 12:20 aga jalanõusid soovitan osta naturalistast.
Need või :lol: Pilt
154 eurot ka veel. Minu arust see pood küsib selliste hirmsate asjade eest ikka väga palju raha.
Rissel
Kontakt:

Postitus Postitas Rissel »

Minu vanaema armastas ilusaid riideid, palju liikuda ja kontsaga kingi. Kusjuures kandis ta selliseid 7cm kontsasid kuni surmani. Ma ei suutnud ära imestada, aga temale meeldis. Ei ütelnud ära konjakist, isegi suitsetas vahel ja oli samas saledas kaalus kogu elu. Suri 86 a nn jalapealt, tervena, jõudamatagi mutistuda.
Külaline

Rissel kirjutas: 18 Aug 2025 13:14 Minu vanaema armastas ilusaid riideid, palju liikuda ja kontsaga kingi. Kusjuures kandis ta selliseid 7cm kontsasid kuni surmani. Ma ei suutnud ära imestada, aga temale meeldis. Ei ütelnud ära konjakist, isegi suitsetas vahel ja oli samas saledas kaalus kogu elu. Suri 86 a nn jalapealt, tervena, jõudamatagi mutistuda.
Õnnelik vanaema! Jääb loota, et sul on tema geenid.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Aug 2025 09:03 Mis muudab naise mutiks? Kas see on riietus, soeng või ellusuhtumine, välimus, kaal?
Riietus, ellusuhtumine, välimus.

On naaber, ja kui hoovist lund koristada oli vaja siis kirus "majas on noored mehed ja keegi ei korista". Sestpeale muutus "mutiks"
Külaline

Sinu jorss oli see noor ja laisk?
Külaline

See vastus saab kindlasti miinuseid aga ülekaal 100% muudab välimuse mutilikuks, eriti kui rasv kipub veel kõhupiirkonda ja rindadesse kogunema.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

See pole mutilik, see on mammilik. Mutt on ikka mutt, teatud vanuses, keemiliste lokkidega, aeglase kõnnakuga, vbl ülekaalus. Kuigi kõhnasid mutte on ka, ei pea ülekaalus olema.
Külaline

Kõhn vanainimene on kole nagu nõid, eriti kui tumedad riided seljas. Ainult luud puudub.
Külaline

Kuramuse hea, et te kõik noorteks, saledapihalisteks, terveteks, moodsateks ja ilusateks jääte😀

*vist mutt (66)
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2025 12:42Töötasin ülikoolis ja seal oli üks füüsikaprofessor, naisterahvas, kes oli juba 92 aastat vana. Välimuselt oli küll tavaline mutt tõesti, aga silmavaade, jutt eristas teda muttidest ikka kardinaalselt. Minu ainult välimuse põhjal ei ole inimene mutt. See professor käis ennast kodumasinate poes vahel lõbustamas, küsis seal kodumasinate kohta, noored poisid tulid üleoleva suhtumisega, et mida see vanamoor ka jagab. Tegelikult jagas neist ikka kümneid kordi paremini ja teadis ka mikrolaineahju või televiisori tööprintsiipe näiteks, mis tehnoloogiaga televiisor töötab jne, millest nendel müüjatel küll mingit aimu polnud. Mina tema kohta ei ütleks iialgi, et mutt.
Ikka mutt, ainult et mitte lihtsalt mutt, vaid tark mutt :)
Külaline

Guest kirjutas: 18 Aug 2025 15:40 Kõhn vanainimene on kole nagu nõid, eriti kui tumedad riided seljas. Ainult luud puudub.
Paks on samamoodi kole ja hullemgi veel. Normaalkaalu vahemik on ju üsnagi lai, võib ka sinna piiridesse jääda, mitte äärmustes istuda.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Aug 2025 12:42
Guest kirjutas: 18 Aug 2025 12:14
Guest kirjutas: 18 Aug 2025 12:05 Ehk koondmõiste on naiselikkuse puudumine välmuses, piiratud arusaamad, ja jah, kahjuks ka vaesus, mis ei võimalda enda eest normaalselt hoolitseda ja silmaringi avardada. Rikas, haritud naine on harva mutt, ükskõik mis vanuses.
Haritud naine ei pruugi olla rikas ning väga haritud (nt doktorikraadiga) naisele ei pruugi tema välimus üldse eriti korda minna. Teda huvitab teadus rohkem kui see, et tal mingi bling seljas või jalas oleks. Vabalt võib ta olla meikimata, käia linaste riiete, tenniste ja seljakotiga, hallisegune pats krunnis.
Töötasin ülikoolis ja seal oli üks füüsikaprofessor, naisterahvas, kes oli juba 92 aastat vana. Välimuselt oli küll tavaline mutt tõesti, aga silmavaade, jutt eristas teda muttidest ikka kardinaalselt. Minu ainult välimuse põhjal ei ole inimene mutt. See professor käis ennast kodumasinate poes vahel lõbustamas, küsis seal kodumasinate kohta, noored poisid tulid üleoleva suhtumisega, et mida see vanamoor ka jagab. Tegelikult jagas neist ikka kümneid kordi paremini ja teadis ka mikrolaineahju või televiisori tööprintsiipe näiteks, mis tehnoloogiaga televiisor töötab jne, millest nendel müüjatel küll mingit aimu polnud. Mina tema kohta ei ütleks iialgi, et mutt.
See on ju lausa kiuslik mutt: käib kaupluses töötajate aega raiskamas, et enda üleolekut näidata.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Aug 2025 15:40 Kõhn vanainimene on kole nagu nõid, eriti kui tumedad riided seljas. Ainult luud puudub.
Minu ema, kes on paras pallike, käis klassikokkutulekul ja ütles, et küll on ikka koledaks kõik läinud, eriti need saledad mutid. Ma ütlesin, et võib-olla mõtlesid nemad sinu kohta sama, siis ütles, et ei, tema on ikka ilus inimene.
Külaline

Pallikestel ongi nägu sile.
Külaline

Ma olen ise küll pigem ülekaalule kalduv sileda näoga mutt, aga eelistaks vist olla kortsus näoga sale mutt.
Külaline

... ütleb paks.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2025 19:20
Kõhn vanainimene on kole nagu nõid, eriti kui tumedad riided seljas. Ainult luud puudub.
... ütleb paks.
Seda ütles minu vanaema ja siis ei olnud saledus üldse veel teemaks. Vanasti peeti edukaks hea toitumuses inimest.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Aug 2025 19:31
Külaline kirjutas: 18 Aug 2025 19:20
... ütleb paks.
Vanasti peeti edukaks hea toitumuses inimest.
Meest. Mitte naist.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Aug 2025 19:55
Meest. Mitte naist.
Mõlemaid.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Aug 2025 20:04
Külaline kirjutas: 18 Aug 2025 19:55
Meest. Mitte naist.
Mõlemaid.
Ei. Kas Elizabeth Bennet oli paks? Anna Karenina või siis vürstitar Kitty? Kas Irene Forsyte oli paks? Ei. Ta oli sale ja sihvakas. Isegi Kristiina Lauritsatütar ei olnud paks, vaid tema kuldsed juuksed langesid nõtkele seljale. Kas Tatjana Jevgeni Oneginist oli paks? Mileedi Kolmest Musketärist oli pikka kasvu (naise kohta) ja sihvakas.

Paksus ei ole kunagi kedagi kaunistanud, tegelikult ka mehi mitte.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 6 külalist