Seda ta ütles ühes teises intervjuus
Milleks mehele ilusat asja keelata?
-
Külaline
Kas see on sama Agathe kes perekoolis jutustas kuidas karkudel koperdades igal nädalavahetusel 40-le sugulasele uhked peolauad valmistab
5 on nimega Peeter (vms) ja tormavad korraga temale soola ulatama
5 on nimega Peeter (vms) ja tormavad korraga temale soola ulatama
ma arvan, et sellise väljendusviisiga inimene võtab oma meest, kui kodulooma. no miks pontule ühe kassi sasimist keelata, kui ta tahab? minul on mees partner, sõber ja võrdne kaaslane. ainus ilus ja armas (mitte asi) olen tema jaoks mina, me peame teisteisest lugu ja räägime omavahel kõigest. ja me kumbki ei himusta mingit nn "ilusat asja".
-
Külaline
Erikuid oli viis tükki ja nad ulatasid sinepit.Guest kirjutas: ↑18 Aug 2025 00:28 Kas see on sama Agathe kes perekoolis jutustas kuidas karkudel koperdades igal nädalavahetusel 40-le sugulasele uhked peolauad valmistab![]()
5 on nimega Peeter (vms) ja tormavad korraga temale soola ulatama![]()
-
Külaline
Jah, nii võis olla küll! Minu arust mina kuulsin seda juttu (et tuligi, aga sellises vormis, et me füüsiliselt ei taju seda) teleintervjuus, mitte raadios. Ehk siis hämas päris usinasti.
-
Külaline
Just! Ja külaliste arv küündis ikka 60-ni. Ja igal nädalavahetusel toimusid need perekondlikud lõunasöögid. Ja olenemata raskest liikumispuudest said lauad kaetud ja läbiastujad võõrustatud.Guest kirjutas: ↑18 Aug 2025 08:23Erikuid oli viis tükki ja nad ulatasid sinepit.Guest kirjutas: ↑18 Aug 2025 00:28 Kas see on sama Agathe kes perekoolis jutustas kuidas karkudel koperdades igal nädalavahetusel 40-le sugulasele uhked peolauad valmistab![]()
5 on nimega Peeter (vms) ja tormavad korraga temale soola ulatama![]()
Aga siin rääkisime siiski ühest vanaprouast, väidetavalt nõiavõimetega Agathest. Perekooli Agathe oli mälu järgi siiski noorem inimene kui too Agathe, kellest siin jutt. Ehkki, perekooli Agathe jutukesi loeks ka hea meelega.
-
Külaline
Ega perekooli agathe juttu ka tavaaju suuda genereerida. Veel oli ta igasugustes välisriikides vabalt nõukaajal reisinud.
-
Külaline
Kodu oli tal maalilises paigas. Otse koduukse alt algas marja- ja seenemets. Mees oli Agathel imeline. Hoidis ja hellitas. Võttis Agathe ATV peale ja viis metsa seenele.Guest kirjutas: ↑18 Aug 2025 20:55 Ega perekooli agathe juttu ka tavaaju suuda genereerida. Veel oli ta igasugustes välisriikides vabalt nõukaajal reisinud.
-
Külaline
Ega ei tee ikka küll haiget. Sinusugusele lillelapsele, kes arvab, et oi, minu mees küll ei peta-vast jah. Saad vanemaks ja targemaks, leiad vast paremad prioriteedid, kui see, millisesse tussusse mingi sinuga elav mees lõpetas. Inimene ei kuulu kellelegi, on nagu on.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 12:26Sul ju polegi meest. Ja ei ole seda kunagi ka olnud. Seega, sa ei saa rääkida teemal, mida ise ei ole reaalselt kogenud. Ja hüpoteetiline heietamine ei maksa mitte midagi.Tolmukübe kirjutas: ↑17 Aug 2025 11:49Ei tea nüüd, kui vana on vana, aga olen küll vanem, kui nooremalt, ja ma ka võtan üleaisa löömist rahulikult. Nooremana oli Jumal teab mis tragöödia, nüüd vaatad, et nohistab, siis nohistab, no mis siis sellest? See fakt iseenesest pole midagi, aga võib teine suguhaiguse koju vedada, seepärast peab sellisega ettevaatlik olema (loe - võimalik suhte katkemine). Aga niiviisi, kolm minutit nühkimist - milleks selle peale probleemitseda? Seda enam, kui on ainult seks, tundeid pole mängus.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 10:54 Ma olen ka varem tähele pannud, et vanad naised ei pea mehe üle aisa löömist mingiks pahateoks.
Lisaks sellele, et petmine teeb emotsionaalselt haiget, kaasneb petmisega suguhaiguste oht. Lisaks, kulutab mees tõenäoliselt raha selle lõbustuse peale. Ehk siis kõik käib pere arvelt - oma naine seatakse ohtu, pere arvelt kulutatakse aeg selleks tegevuseks, pere arvelt kulutatakse raha jne.
-
Külaline
Sama kehtib ka naiste kohta, eks?Guest kirjutas: ↑18 Aug 2025 21:56Ega ei tee ikka küll haiget. Sinusugusele lillelapsele, kes arvab, et oi, minu mees küll ei peta-vast jah. Saad vanemaks ja targemaks, leiad vast paremad prioriteedid, kui see, millisesse tussusse mingi sinuga elav mees lõpetas. Inimene ei kuulu kellelegi, on nagu on.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 12:26Sul ju polegi meest. Ja ei ole seda kunagi ka olnud. Seega, sa ei saa rääkida teemal, mida ise ei ole reaalselt kogenud. Ja hüpoteetiline heietamine ei maksa mitte midagi.Tolmukübe kirjutas: ↑17 Aug 2025 11:49
Ei tea nüüd, kui vana on vana, aga olen küll vanem, kui nooremalt, ja ma ka võtan üleaisa löömist rahulikult. Nooremana oli Jumal teab mis tragöödia, nüüd vaatad, et nohistab, siis nohistab, no mis siis sellest? See fakt iseenesest pole midagi, aga võib teine suguhaiguse koju vedada, seepärast peab sellisega ettevaatlik olema (loe - võimalik suhte katkemine). Aga niiviisi, kolm minutit nühkimist - milleks selle peale probleemitseda? Seda enam, kui on ainult seks, tundeid pole mängus.
Lisaks sellele, et petmine teeb emotsionaalselt haiget, kaasneb petmisega suguhaiguste oht. Lisaks, kulutab mees tõenäoliselt raha selle lõbustuse peale. Ehk siis kõik käib pere arvelt - oma naine seatakse ohtu, pere arvelt kulutatakse aeg selleks tegevuseks, pere arvelt kulutatakse raha jne.
-
Külaline
Milles see tarkus seisneb siis?Guest kirjutas: ↑18 Aug 2025 21:53Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 11:03Mina mäletan, kuidas ma kunagi rääkisin praeguseks eksämmaga ja puhkesin nutma. Tema küsis, et mis juhtus. Ma ütlesin, et mu mehel on teine naine. Ja selle peale mu eksämm ütles, et issand, miks sa niimoodi ehmatad, ma arvasin, et midagi tõsist juhtus. Et see ka mõni asi, 40+ mehed ongi sellised, küll ta tuleb tagasi jälle. Et tema mees elas 3 aastat teise naise juures, kodus käis ainult riideid vahetamas. Aga noh, siis oli jälle kodus ilusti tagasi.Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 10:54 Ma olen ka varem tähele pannud, et vanad naised ei pea mehe üle aisa löömist mingiks pahateoks. Samas olen täiesti kindel, et nende arvates sama asi naistele ei ole lubatud.
Kunagi Gunnar Aarma rääkis sama. Et kuna meeste seksuaalsus on võimsam, siis on igati normaalne oma kaasa kõrvalt ka teisi naisi pruukida. Sellest polevat midagi. Sest noh, keegi ju ei taha iga päev pannkooki süüa. Mõnikord tahaks hoopis jäätist.
Naiste kohta see aga ei kehtinud, sest kui naine seksib teise mehega, siis on tagajärjed palju tõsisemad. See võib tähendada pere lagunemist, sest kui naine seksib teise mehega, siis on seal taga ka tunded. Kui mees seksib teise naisega, siis tundeid ei ole ja see ei lõhu ka kuidagi abielu.
-
Külaline
Kui vanaks ja targaks peaks saama, et sinuga samamoodi mõtlema?Guest kirjutas: ↑18 Aug 2025 21:56Ega ei tee ikka küll haiget. Sinusugusele lillelapsele, kes arvab, et oi, minu mees küll ei peta-vast jah. Saad vanemaks ja targemaks, leiad vast paremad prioriteedid, kui see, millisesse tussusse mingi sinuga elav mees lõpetas. Inimene ei kuulu kellelegi, on nagu on.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 12:26Sul ju polegi meest. Ja ei ole seda kunagi ka olnud. Seega, sa ei saa rääkida teemal, mida ise ei ole reaalselt kogenud. Ja hüpoteetiline heietamine ei maksa mitte midagi.Tolmukübe kirjutas: ↑17 Aug 2025 11:49
Ei tea nüüd, kui vana on vana, aga olen küll vanem, kui nooremalt, ja ma ka võtan üleaisa löömist rahulikult. Nooremana oli Jumal teab mis tragöödia, nüüd vaatad, et nohistab, siis nohistab, no mis siis sellest? See fakt iseenesest pole midagi, aga võib teine suguhaiguse koju vedada, seepärast peab sellisega ettevaatlik olema (loe - võimalik suhte katkemine). Aga niiviisi, kolm minutit nühkimist - milleks selle peale probleemitseda? Seda enam, kui on ainult seks, tundeid pole mängus.
Nii nagu inimene ei kuulu kellelegi, ei otsusta sina teiste inimeste eest, mis neile võib meeldida või mis mitte. Millega nad peavad nõus olema, millega mitt. Vana ja tark inimene nagu sina, võiks sellist asja ometi teada!?
-
Külaline
Aga äkki valad isegi pisara mingi mehe pärast? Sinu asi pole nõustuda, sinu arvamusest ei sõltu mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2025 22:16Kui vanaks ja targaks peaks saama, et sinuga samamoodi mõtlema?Guest kirjutas: ↑18 Aug 2025 21:56Ega ei tee ikka küll haiget. Sinusugusele lillelapsele, kes arvab, et oi, minu mees küll ei peta-vast jah. Saad vanemaks ja targemaks, leiad vast paremad prioriteedid, kui see, millisesse tussusse mingi sinuga elav mees lõpetas. Inimene ei kuulu kellelegi, on nagu on.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 12:26
Sul ju polegi meest. Ja ei ole seda kunagi ka olnud. Seega, sa ei saa rääkida teemal, mida ise ei ole reaalselt kogenud. Ja hüpoteetiline heietamine ei maksa mitte midagi.
Nii nagu inimene ei kuulu kellelegi, ei otsusta sina teiste inimeste eest, mis neile võib meeldida või mis mitte. Millega nad peavad nõus olema, millega mitt. Vana ja tark inimene nagu sina, võiks sellist asja ometi teada!?
-
Külaline
Selles, et enamik petab mingi aeg nagunii. Täna said teada või? Arvad tõesti, et keegi viitsib sinuga 5+ aastat truuna vahtida? Mille nimel?Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2025 22:13Milles see tarkus seisneb siis?Guest kirjutas: ↑18 Aug 2025 21:53Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 11:03
Mina mäletan, kuidas ma kunagi rääkisin praeguseks eksämmaga ja puhkesin nutma. Tema küsis, et mis juhtus. Ma ütlesin, et mu mehel on teine naine. Ja selle peale mu eksämm ütles, et issand, miks sa niimoodi ehmatad, ma arvasin, et midagi tõsist juhtus. Et see ka mõni asi, 40+ mehed ongi sellised, küll ta tuleb tagasi jälle. Et tema mees elas 3 aastat teise naise juures, kodus käis ainult riideid vahetamas. Aga noh, siis oli jälle kodus ilusti tagasi.
-
Külaline
Loomulikult. Imelik, et keegi seda küsib.Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2025 22:07Sama kehtib ka naiste kohta, eks?Guest kirjutas: ↑18 Aug 2025 21:56Ega ei tee ikka küll haiget. Sinusugusele lillelapsele, kes arvab, et oi, minu mees küll ei peta-vast jah. Saad vanemaks ja targemaks, leiad vast paremad prioriteedid, kui see, millisesse tussusse mingi sinuga elav mees lõpetas. Inimene ei kuulu kellelegi, on nagu on.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 12:26
Sul ju polegi meest. Ja ei ole seda kunagi ka olnud. Seega, sa ei saa rääkida teemal, mida ise ei ole reaalselt kogenud. Ja hüpoteetiline heietamine ei maksa mitte midagi.
-
Külaline
Minu arvamusest sõltub väga palju! Kui mina otsustan, et ma ei ole nõus petva mehega elama, siis nii ongi! Valan pisara ka kindlasti, sest kahju, et mees meie abielu sellisel moel ära rikub. Ikkagi 4 last ja pikk kooselu. Aga noh, mis parata!Guest kirjutas: ↑18 Aug 2025 22:25Aga äkki valad isegi pisara mingi mehe pärast? Sinu asi pole nõustuda, sinu arvamusest ei sõltu mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2025 22:16Kui vanaks ja targaks peaks saama, et sinuga samamoodi mõtlema?Guest kirjutas: ↑18 Aug 2025 21:56
Ega ei tee ikka küll haiget. Sinusugusele lillelapsele, kes arvab, et oi, minu mees küll ei peta-vast jah. Saad vanemaks ja targemaks, leiad vast paremad prioriteedid, kui see, millisesse tussusse mingi sinuga elav mees lõpetas. Inimene ei kuulu kellelegi, on nagu on.
Sina aga ela oma mölakaga rõõmsalt edasi ja ole õnnelik!
-
Külaline
Ei pea viitsima! Kui mina enam ei sobi, siis tuleb lahku minna ja edasi liikuda, mitte klammerduda inimese külge, kes tegelikult hoopis teisi naisi ihaleb. Ise ju ütled, et inimene ei ole teise omand. Seega, selline mees tuleb vabaks anda!Guest kirjutas: ↑18 Aug 2025 22:27Selles, et enamik petab mingi aeg nagunii. Täna said teada või? Arvad tõesti, et keegi viitsib sinuga 5+ aastat truuna vahtida? Mille nimel?
-
Külaline
Miks sa ikka temaga koos elad? Seetõttu, et ta pole vahele jäänud? Hästi tehtud, kui pole. Sinusugust naiivitari on lihtne petta ka. Pole mina veel näinud ühtki meest, kes mulle ei ütleks.Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2025 22:56Minu arvamusest sõltub väga palju! Kui mina otsustan, et ma ei ole nõus petva mehega elama, siis nii ongi! Valan pisara ka kindlasti, sest kahju, et mees meie abielu sellisel moel ära rikub. Ikkagi 4 last ja pikk kooselu. Aga noh, mis parata!Guest kirjutas: ↑18 Aug 2025 22:25Aga äkki valad isegi pisara mingi mehe pärast? Sinu asi pole nõustuda, sinu arvamusest ei sõltu mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑18 Aug 2025 22:16
Kui vanaks ja targaks peaks saama, et sinuga samamoodi mõtlema?
-
Külaline
Sa oled meile juba korduvalt rääkinud sellest, et sul on lõtv püksikumm. Mul isiklikult oleks piinlik, kui minust oleks terve rood üle käinud. Aga näe, mõni on siin lausa uhkegi selle üle, et ta l..ts on.Guest kirjutas: ↑18 Aug 2025 23:15Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑18 Aug 2025 22:56Minu arvamusest sõltub väga palju! Kui mina otsustan, et ma ei ole nõus petva mehega elama, siis nii ongi! Valan pisara ka kindlasti, sest kahju, et mees meie abielu sellisel moel ära rikub. Ikkagi 4 last ja pikk kooselu. Aga noh, mis parata!Guest kirjutas: ↑18 Aug 2025 22:25
Aga äkki valad isegi pisara mingi mehe pärast? Sinu asi pole nõustuda, sinu arvamusest ei sõltu mitte midagi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist