Kas kindlustatud muidu ei ole näha, peab firmasid mööda otsima hakkama? Amet-mida selle teadmine annab?Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 00:19Registraator ei koosta ju mingit epikriisi, milleks seda mainid? Ta ei näe seda ega tea sellest midagi.
Küsib firmat, mille kaudu oled töötajana kindlustatud ja mis ametit pead. Lihtsalt kontrollib andmeid, mis sinu kohta MAs ja TRs kirja pandud on. Neist andmetest sõltub
ravikindlustus. Samuti kontrollib ka aadressi, meiliaadressi ja telefoninumbrit. Epikriis ei puutu siia ju kuidagi!
Mis tähendab amet "digitaalsisu autor".
-
Külaline
-
Külaline
Kui registraatoril on kohustus andmeid kontrollida, siis on. Mis sul sellest? Ega sa ju valeta. Kõik su andmed on nagunii üsna avalikud. Nt töötervishoiu arst teab täpselt.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 00:36Kas kindlustatud muidu ei ole näha, peab firmasid mööda otsima hakkama? Amet-mida selle teadmine annab?
Registraator su epikriisi ei näe ega tea.
Registraatoril sellist kohustust pole. Lisaks ei pea patsient ka vastavat infot avaldama. Katlakütjad on samamoodi kindlustatud kui traktoristid. Ravikindlustust saab ka muud moodi kui töökoha kaudu. Aadressi, emaili, mobiiltelefoni numbri alusel inimest ei ravita.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 01:11Kui registraatoril on kohustus andmeid kontrollida, siis on. Mis sul sellest? Ega sa ju valeta. Kõik su andmed on nagunii üsna avalikud. Nt töötervishoiu arst teab täpselt.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 00:36Kas kindlustatud muidu ei ole näha, peab firmasid mööda otsima hakkama? Amet-mida selle teadmine annab?
Registraator su epikriisi ei näe ega tea.
-
Külaline
Meil oli ka jama naabriga. Tegime politseisse avalduse, ja politsei tundis päris sügavat huvi meie elukutsete vastu, haridustasetki uuris. Ning siis hakkas võrdlema naabri vastavate parameetritega. Meie jaoks oli see veidi naljakas, aga jah, nii päriselt juhtus. Loogiliselt eeldaks, et ametnik keskendub ainuüksi probleemile kui sellisele, mitte ei kujunda oma arvamust inimeste sotsiaalse staatuse põhjal.Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 23:53Samad mõtted. Kui mu tervisemured on seotud tööga, siis räägin sellest arstiga mitte registraatoriga. Kunagi ammu, nii 20 aastat tagasi naabritega kohut käies pidi kohtulaua taga samuti oma ameti ütlema, mis mind samuti üllatas. Mida on mu ametil pistmist kohtuvaidluses naabriga?Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2025 22:36Miks on epikriisi koostamiseks vaja teada inimese ametit? Kas see aitab kuidagi inimest ravida?Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2025 19:46 ... Samal hetkel küsis registraator temalt tema ametit (et vist mingit digiloo päist täita) ja ta vastas, et on juhatuse liige. Kõlas vahvalt küll.
...
-
Külaline
Nendest andmetest ei sõltu ravikindlustus. Ega ta sellesse firmasse ei lähe kontrollima, kas mul ravikindlustus on. Selle kohta on andmed ju olemas mujal, firma pole siin kuidagi tähtis. Mingeid andmeid, mis MA-s on, ei ole vaja kontrollida. Pigem on see mingi jäänuk kuskilt ajast.Küsib firmat, mille kaudu oled töötajana kindlustatud ja mis ametit pead. Lihtsalt kontrollib andmeid, mis sinu kohta MAs ja TRs kirja pandud on. Neist andmetest sõltub
ravikindlustus.
Pigem oli see juhatuse liikme nali väljamõeldud lugu ja päriselus ei küsi kuskil kliinikus mingi registratuuritöötaja su töökohta.Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 09:37Nendest andmetest ei sõltu ravikindlustus. Ega ta sellesse firmasse ei lähe kontrollima, kas mul ravikindlustus on. Selle kohta on andmed ju olemas mujal, firma pole siin kuidagi tähtis. Mingeid andmeid, mis MA-s on, ei ole vaja kontrollida. Pigem on see mingi jäänuk kuskilt ajast.Küsib firmat, mille kaudu oled töötajana kindlustatud ja mis ametit pead. Lihtsalt kontrollib andmeid, mis sinu kohta MAs ja TRs kirja pandud on. Neist andmetest sõltub
ravikindlustus.
-
Külaline
Mida idiootsemat sisu toodavad, seda popimad. Nagu joodikmoor, nimi ei meenu.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2025 10:07Need inimesed ei ole mingid suunamudijad, võib-olla FB-s mõne mürgise kommentaari panevad.
-
Külaline
Kui sa ei tööta just Kapos ega Maksuametis, siis sa ei saa ise teadagi, kas see, mida sa oma naabri kohta oma peakesega ise arvad, tegelikult ka tõsi on.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2025 19:46 Läksin ühe erapolikliiniku registratuuri ja ennäe, seal seisis mu naabrinaine, 40a naine, aastaid töötu, ilma lasteta, mehe ülalpeetav, ilma erialata. Viipas mulle ja astusin lähemale tervitama. Samal hetkel küsis registraator temalt tema ametit (et vist mingit digiloo päist täita) ja ta vastas, et on juhatuse liige. Kõlas vahvalt küll.
Ta kuulub meie kortermaja juhatusse nimelt.
Minu kohta arvasid naabrid kunagi sama - sest ma ei läinud igal hommikul kell 7:30 majast välja bussiga tööle, vaid liikusin kodunt välja-koju tagasi mulle sobivatel aegadel. Ma olin tol hetkel juba 10+ aastat omanik ja juht firmas, mille juhtimine toimus minu eramus asuvast kabinetist. Lisaks pidasin loenguid tunnitasulise õppejõuna + olin täiskasvanute koolitajana. Tuludeklaratsiooni järgi oli minu ametlik tööga teenitud tulu 2x kõrgem kui mu abikaasal, aga vot naabinaised teavad ju kõike paremini kui maksuamet, eks.
-
Külaline
Näiteks Tolmukübe saab selle CVsse kirjutada ja veel mõni taoline...Guest kirjutas: ↑15 Aug 2025 19:37 Mis tähendab amet "digitaalsisu autor"?
-
Külaline
Kahjuks nii on. Mida nõmedam sisu, seda popim ja vaadatuim. Rumalus ruulib, paljastamine (seda siis otseses kui ülekantud tähenduses), ropendamine ja madal klatš- see on see, mis müüb ja teeb kuulsaks.
-
Külaline
Keeg rääkis midagi epikriisist või?Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 22:36Miks on epikriisi koostamiseks vaja teada inimese ametit? Kas see aitab kuidagi inimest ravida?Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2025 19:46 ... Samal hetkel küsis registraator temalt tema ametit (et vist mingit digiloo päist täita) ja ta vastas, et on juhatuse liige. Kõlas vahvalt küll.
...
-
Külaline
Minu arust tuli see muudatus vaid neile, kes omasid oma lehel jälgijaid. Mul on 1100 jälgijat ja nüüd ka automaatselt see, et olen digital creator. Saab ise ära muuta spetsiifilisemateks nimetusteks.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2025 20:36 Tegemist on mingi FB muudatusega, mis käseb valida, kas tahad jätkata facebookiga nagu seni või kasutada nii-öelda proffilehte. Kui valid viimase, siis ilmubki see digitaalsisu autor.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 2 külalist