Mis tähendab amet "digitaalsisu autor".

Külaline

Mis tähendab amet "digitaalsisu autor".

Postitus Postitas Külaline »

Ma olen mitmel oma tuttaval Facebookis sellist ametit märganud. Mina teadsin, et nad on töötud. Üks on tiimijuht asutuses "Minu kodu". Tema ka tööl ei käi.
Külaline

Eks uhhuupläusti loojad.
Külaline

Eks ikka need sisuloojad ja suunamudijad 😆
Külaline

Guest kirjutas: 15 Aug 2025 20:23 Eks ikka need sisuloojad ja suunamudijad 😆
Mingi jumala suva jorss on digitaalsisu autor?
Külaline

Noh, et kribab aga muudkui mingit oma blogi kirjutada. Uhke nimetus küll, aga sisuliselt on tegu avaliku päeviku pidamisega.
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

Külaline kirjutas: 15 Aug 2025 20:56
Igaüks võib olla, kui hakkab blogi vms pidama. Või veebipäevikut pidama jne.
See ongi digitaalne sisu
Külaline

Mupsik kirjutas: 15 Aug 2025 22:23
See ongi digitaalne sisu
jep, tänapäeval on iga suva jorsil võimalus olla moodne suunamudija ja selle eest isegi raha saada.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Aug 2025 22:35
Mupsik kirjutas: 15 Aug 2025 22:23

See ongi digitaalne sisu
jep, tänapäeval on iga suva jorsil võimalus olla moodne suunamudija ja selle eest isegi raha saada.
Need inimesed ei ole mingid suunamudijad, võib-olla FB-s mõne mürgise kommentaari panevad.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Aug 2025 19:37 Ma olen mitmel oma tuttaval Facebookis sellist ametit märganud. Mina teadsin, et nad on töötud. Üks on tiimijuht asutuses "Minu kodu". Tema ka tööl ei käi.
Selle väljendiga üritatakse meile teada anda, et mõttetute postituste tegemine on amet ja suur töö.
Külaline

Huvitav, kas nad kõik selle eest ka mingit raha teenivad?

Endal oli FB sõbralistis üksvahe mingi naine. Kirjutas aeg-ajalt oma lastest ja kodusest elust, pani fotosid oma aiaväravast ja maja taga kasvavast õunapuust. Mingil hetkel teadustas ajajoonel, et nüüd hakkab ta oma FB sõpradelt oma postituste lugemise eest raha küsima. Summa oli vist 25 eurot, et maksa mulle pangakontole ära, siis saad edasi mu sõber olla. Eemaldasin ta oma sõbralistist, sest minulgi on rahaga kitsas ja pole väga võimalik raha paremale ja vasakule loopida.

See infohulk, mis tänapäeva inimestele peale tungib, on lihtsalt meeletu. Kõik muudkui arvavad millestki midagi, kõik tahavad kirjutada mingist neid jubedalt ärritavast asjast, valada end tühjaks. Aga kõigi nende tuhandete kirjutiste-arvamistega võidujooks on selline, et lõpuks jääb sul omaenese elu elamata. Muudkui loed kõiki neid arvamisi ekraanilt, ja äkki avastad, et su oma lapsed on vahepeal suureks kasvanud ja su oma õunapuu maja taga ammu hooletussejätmisest ära kuivanud.
Külaline

Huvitav, kas nad kõik selle eest ka mingit raha teenivad?
Suur enamus ei teeni mitte midagi.
Külaline

Läksin ühe erapolikliiniku registratuuri ja ennäe, seal seisis mu naabrinaine, 40a naine, aastaid töötu, ilma lasteta, mehe ülalpeetav, ilma erialata. Viipas mulle ja astusin lähemale tervitama. Samal hetkel küsis registraator temalt tema ametit (et vist mingit digiloo päist täita) ja ta vastas, et on juhatuse liige. Kõlas vahvalt küll.
Ta kuulub meie kortermaja juhatusse nimelt.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2025 19:46 Läksin ühe erapolikliiniku registratuuri ja ennäe, seal seisis mu naabrinaine, 40a naine, aastaid töötu, ilma lasteta, mehe ülalpeetav, ilma erialata. Viipas mulle ja astusin lähemale tervitama. Samal hetkel küsis registraator temalt tema ametit (et vist mingit digiloo päist täita) ja ta vastas, et on juhatuse liige. Kõlas vahvalt küll.
Ongi ju juhatuse liige.
Aga sinust oli küll väga suuremeelne sellist tühisust tervitama minna. Huvitav, kuidas selline üldse erapolikliinikusse julges minna?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2025 19:46 Läksin ühe erapolikliiniku registratuuri ja ennäe, seal seisis mu naabrinaine, 40a naine, aastaid töötu, ilma lasteta, mehe ülalpeetav, ilma erialata. Viipas mulle ja astusin lähemale tervitama. Samal hetkel küsis registraator temalt tema ametit (et vist mingit digiloo päist täita) ja ta vastas, et on juhatuse liige. Kõlas vahvalt küll.
Kas elad välismaal ja käid vaid kord kolme aasta jooksul oma vanatüdrukust tädi külastamas?
Külaline

Tegemist on mingi FB muudatusega, mis käseb valida, kas tahad jätkata facebookiga nagu seni või kasutada nii-öelda proffilehte. Kui valid viimase, siis ilmubki see digitaalsisu autor.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2025 19:46 ... Samal hetkel küsis registraator temalt tema ametit (et vist mingit digiloo päist täita) ja ta vastas, et on juhatuse liige. Kõlas vahvalt küll.
...
Miks on epikriisi koostamiseks vaja teada inimese ametit? Kas see aitab kuidagi inimest ravida?
Külaline

Guest kirjutas: 16 Aug 2025 22:36
Külaline kirjutas: 16 Aug 2025 19:46 ... Samal hetkel küsis registraator temalt tema ametit (et vist mingit digiloo päist täita) ja ta vastas, et on juhatuse liige. Kõlas vahvalt küll.
...
Miks on epikriisi koostamiseks vaja teada inimese ametit? Kas see aitab kuidagi inimest ravida?
Mina jälle tahaks teada, miks küsitakse pidevalt e-poest tellides kogu kupatust: maakond, postiindeks, linn, tänav, korteri nr jne, kui pakk tellitakse pakiautomaati ja vaja on vaid telefoninumbrit. Mõnes e-poes on veel terve ankeet, kas oled mees, naine, mis on sünnipäev, mida iganes. Minu arust on ju keelatud küsida andmeid, mida pole teenuse pakkumiseks ilmtingimata tarvis. Samamoodi tõesti ei saa aru, miks kuskil arsti juurde minnes küsitakse vahel töökohta, ametit ja mida iganes veel.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2025 20:36 Tegemist on mingi FB muudatusega, mis käseb valida, kas tahad jätkata facebookiga nagu seni või kasutada nii-öelda proffilehte. Kui valid viimase, siis ilmubki see digitaalsisu autor.
Nii et FB märgib selle ise ametiks, kui keegi valib selle nn profiversiooni?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2025 22:36
...
Samad mõtted. Kui mu tervisemured on seotud tööga, siis räägin sellest arstiga mitte registraatoriga. Kunagi ammu, nii 20 aastat tagasi naabritega kohut käies pidi kohtulaua taga samuti oma ameti ütlema, mis mind samuti üllatas. Mida on mu ametil pistmist kohtuvaidluses naabriga?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2025 23:53
Külaline kirjutas: 16 Aug 2025 22:36
...
Samad mõtted. Kui mu tervisemured on seotud tööga, siis räägin sellest arstiga mitte registraatoriga. Kunagi ammu, nii 20 aastat tagasi naabritega kohut käies pidi kohtulaua taga samuti oma ameti ütlema, mis mind samuti üllatas. Mida on mu ametil pistmist kohtuvaidluses naabriga?
Registraator ei koosta ju mingit epikriisi, milleks seda mainid? Ta ei näe seda ega tea sellest midagi.
Küsib firmat, mille kaudu oled töötajana kindlustatud ja mis ametit pead. Lihtsalt kontrollib andmeid, mis sinu kohta MAs ja TRs kirja pandud on. Neist andmetest sõltub
ravikindlustus. Samuti kontrollib ka aadressi, meiliaadressi ja telefoninumbrit. Epikriis ei puutu siia ju kuidagi!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 2 külalist