Milleks mehele ilusat asja keelata?
-
Külaline
Milleks mehele ilusat asja keelata?
Vaatasin mingit saadet, kus esines Mai-Agate Väljataga. Vist oli Täistunnilood, aga võin ka eksida.
Mai-Agate Väljataga ütles, et naised ei tohi armukadedad olla ja solvuda, kui mees käib vahepeal teiste naistega hullamas. Et milleks mehele ilusat asja keelata. Ma ei mäletagi, mida halba siis see naisele pidi tegema, kui talle ei meeldi, et mees vahepeal teisi suksutab.
Kahjuks unustas ta selle osa rääkimata, et kas asi kehtib ka vastupidi - milleks naisele head asja keelata?
Mai-Agate Väljataga ütles, et naised ei tohi armukadedad olla ja solvuda, kui mees käib vahepeal teiste naistega hullamas. Et milleks mehele ilusat asja keelata. Ma ei mäletagi, mida halba siis see naisele pidi tegema, kui talle ei meeldi, et mees vahepeal teisi suksutab.
Kahjuks unustas ta selle osa rääkimata, et kas asi kehtib ka vastupidi - milleks naisele head asja keelata?
-
Külaline
Ma ei võtaks selle tädi jutte väga tõsiselt. Ma käisin kunagi tema vastuvõtul, kuna olin meeleheitel, juhtus üks väga jube asi ja siis sõbranna ütles, et mine proovi siis käia "nõia" juures ka. Ajas mulle uskumatut jama. Proovis üht- ja teistpidi jutte, mind hoolega jälgides, et millest ma nagu rohkem kinni võtan. Hakkas proovima mingit juttu, et su elus on selline ja selline mees, pakkus huupi igasuguseid asju. Kõigepealt tahtis, et ma ise räägiks endast ja siis tema saaks selle jutu põhjal hakata mulle midagi seal kokku leiutama. Kahjuks need tema oletused absoluutselt tegelikkusega ei haakunud. Lõpuks hakkas rääkima mingitest lainetest ja füüsikalistest nähtustest, mida ma lihtsalt ei suutnud kuulata, sest see jutt oli niivõrd jabur. Ilmselgelt ei tea tema lainetest ega füüsikast mitte midagi. Siis ütles, et see on see liigne haridus, see lõikab tee vaimude juurde täiesti ära. Siis vaatas, et ma ei jää nagu rahule selle visiidiga ja ütles, et no ma teen sulle siis ennustuse ka, et seda läheb ikka vaja. Ennustas loogika põhiselt, aga täiesti valesti. Ta täpselt proovis aimata, mis jutt mulle meeldiks ja siis seda ajada, aga pani mööda. See jutt, et mehed tahavadki võõraid naisi saada ja ega see naiselt ju midagi ära ei võta, see jutt meeldib ju ka paljudele, eriti meestele. Samas ka nendele naistele, kes lepivad armukesega majanduslikel või muudel põhjustel.
-
Külaline
Esiteks, naine pole "asi".
Teiseks ei arva ma midagi sellisest mehest, kes ise pereelu elavana käib võõrastes naistes. Supinahk.
Teiseks ei arva ma midagi sellisest mehest, kes ise pereelu elavana käib võõrastes naistes. Supinahk.
-
Külaline
Mina olen olnud solvunud, kui tahan mehega koos midagi teha, aga tema ei taha. Üldse ei taha. Ja siis teises olukorras kellegi teisega tahab. No ikka olin solvunud. Kuigi muidu mingi kade ega armukade inimene ma ei ole. Mõtlesin natuke ja sain aru, et ju ma siis ei osanud olla see inimene, kellega tahaks neid asju teha või ei osanud õigesti nn meelitada.
Olengi pigem see inimene, kes pakub mugavust ja ei oota, et minu jaoks midagi tehakse. Ja näen, kuidas kellegi teise jaoks tehakse palju rohkemat. Näiteks, ma ei oota, et keegi mulle kuhugi järgi tuleb ja sõidutaks. Või kardinapuu üles paneks vmt. Noh, et ma ei ole nii abitu, et ise ei saaks.
Olengi pigem see inimene, kes pakub mugavust ja ei oota, et minu jaoks midagi tehakse. Ja näen, kuidas kellegi teise jaoks tehakse palju rohkemat. Näiteks, ma ei oota, et keegi mulle kuhugi järgi tuleb ja sõidutaks. Või kardinapuu üles paneks vmt. Noh, et ma ei ole nii abitu, et ise ei saaks.
-
Külaline
Kas su mees päriselt ka käib teiste naiste juures kardinapuud üles panemas? Või sõidutab teist naist kuskile? Oot, aga äkki on see tema ema?Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 17:31 Mina olen olnud solvunud, kui tahan mehega koos midagi teha, aga tema ei taha. Üldse ei taha. Ja siis teises olukorras kellegi teisega tahab. No ikka olin solvunud. Kuigi muidu mingi kade ega armukade inimene ma ei ole. Mõtlesin natuke ja sain aru, et ju ma siis ei osanud olla see inimene, kellega tahaks neid asju teha või ei osanud õigesti nn meelitada.
Minu mees ka käis oma emale tegemas asju, millega ma ise hakkama sain. Ma ei põdenud selle pärast, sain aru, et ema on eakas ja igatseb ainsa lapse seltsi. Ütlema hakkasin siis, kui majja tuli beebi ja sel juhul ootasin mehelt küll suuremat osalust koduses elus, ning mees ka arvestas sellega.
-
Külaline
Keelasid siis ema aitamise ära või? Päris imelikud inimesed ikka. Kui see aitamine pole iga päev, siis minu arust on ikka päris isekas, kui ei luba vahel oma ema ka aidata.Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 21:19Kas su mees päriselt ka käib teiste naiste juures kardinapuud üles panemas? Või sõidutab teist naist kuskile? Oot, aga äkki on see tema ema?Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 17:31 Mina olen olnud solvunud, kui tahan mehega koos midagi teha, aga tema ei taha. Üldse ei taha. Ja siis teises olukorras kellegi teisega tahab. No ikka olin solvunud. Kuigi muidu mingi kade ega armukade inimene ma ei ole. Mõtlesin natuke ja sain aru, et ju ma siis ei osanud olla see inimene, kellega tahaks neid asju teha või ei osanud õigesti nn meelitada.
Minu mees ka käis oma emale tegemas asju, millega ma ise hakkama sain. Ma ei põdenud selle pärast, sain aru, et ema on eakas ja igatseb ainsa lapse seltsi. Ütlema hakkasin siis, kui majja tuli beebi ja sel juhul ootasin mehelt küll suuremat osalust koduses elus, ning mees ka arvestas sellega.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 13:26 Vaatasin mingit saadet, kus esines Mai-Agate Väljataga. Vist oli Täistunnilood, aga võin ka eksida.
Trollitas vaatajaid vist. Ja nagu tänapäevane aus statistika näitab teevad naised abielurikkumises juba meestele silmad ette...
-
Külaline
Jah, just - ema nõudis aitamist iga päev, ja mees tõttas iga päev pärast tööd oma ema juurde. Kusjuures ma ei keelanud midagi, küsisin vaid mehelt, et kas tõesti ema päriselt ka ei saa ise kartuleid kooritud, et sind iga päev appi kutsub. Ema oli terve ja täies jõus muidu, aga niikui meile beebi tuli, muutus äkitselt üliabituks, hakkas iga päev helistama ja poega endale n-ö appi nõudma.Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 21:24Keelasid siis ema aitamise ära või? Päris imelikud inimesed ikka. Kui see aitamine pole iga päev, siis minu arust on ikka päris isekas, kui ei luba vahel oma ema ka aidata.Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 21:19Kas su mees päriselt ka käib teiste naiste juures kardinapuud üles panemas? Või sõidutab teist naist kuskile? Oot, aga äkki on see tema ema?Guest kirjutas: ↑16 Aug 2025 17:31 Mina olen olnud solvunud, kui tahan mehega koos midagi teha, aga tema ei taha. Üldse ei taha. Ja siis teises olukorras kellegi teisega tahab. No ikka olin solvunud. Kuigi muidu mingi kade ega armukade inimene ma ei ole. Mõtlesin natuke ja sain aru, et ju ma siis ei osanud olla see inimene, kellega tahaks neid asju teha või ei osanud õigesti nn meelitada.
-
Külaline
Jaga selle ausa statistika linki siis ka meile, kust sa oma andmeid hangid.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2025 21:33Trollitas vaatajaid vist. Ja nagu tänapäevane aus statistika näitab teevad naised abielurikkumises juba meestele silmad ette...
-
Külaline
Ma olen ka varem tähele pannud, et vanad naised ei pea mehe üle aisa löömist mingiks pahateoks. Samas olen täiesti kindel, et nende arvates sama asi naistele ei ole lubatud.
Kunagi Gunnar Aarma rääkis sama. Et kuna meeste seksuaalsus on võimsam, siis on igati normaalne oma kaasa kõrvalt ka teisi naisi pruukida. Sellest polevat midagi. Sest noh, keegi ju ei taha iga päev pannkooki süüa. Mõnikord tahaks hoopis jäätist.
Naiste kohta see aga ei kehtinud, sest kui naine seksib teise mehega, siis on tagajärjed palju tõsisemad. See võib tähendada pere lagunemist, sest kui naine seksib teise mehega, siis on seal taga ka tunded. Kui mees seksib teise naisega, siis tundeid ei ole ja see ei lõhu ka kuidagi abielu.
Kunagi Gunnar Aarma rääkis sama. Et kuna meeste seksuaalsus on võimsam, siis on igati normaalne oma kaasa kõrvalt ka teisi naisi pruukida. Sellest polevat midagi. Sest noh, keegi ju ei taha iga päev pannkooki süüa. Mõnikord tahaks hoopis jäätist.
Naiste kohta see aga ei kehtinud, sest kui naine seksib teise mehega, siis on tagajärjed palju tõsisemad. See võib tähendada pere lagunemist, sest kui naine seksib teise mehega, siis on seal taga ka tunded. Kui mees seksib teise naisega, siis tundeid ei ole ja see ei lõhu ka kuidagi abielu.
-
Külaline
Mina mäletan, kuidas ma kunagi rääkisin praeguseks eksämmaga ja puhkesin nutma. Tema küsis, et mis juhtus. Ma ütlesin, et mu mehel on teine naine. Ja selle peale mu eksämm ütles, et issand, miks sa niimoodi ehmatad, ma arvasin, et midagi tõsist juhtus. Et see ka mõni asi, 40+ mehed ongi sellised, küll ta tuleb tagasi jälle. Et tema mees elas 3 aastat teise naise juures, kodus käis ainult riideid vahetamas. Aga noh, siis oli jälle kodus ilusti tagasi.Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 10:54 Ma olen ka varem tähele pannud, et vanad naised ei pea mehe üle aisa löömist mingiks pahateoks. Samas olen täiesti kindel, et nende arvates sama asi naistele ei ole lubatud.
Ei tea nüüd, kui vana on vana, aga olen küll vanem, kui nooremalt, ja ma ka võtan üleaisa löömist rahulikult. Nooremana oli Jumal teab mis tragöödia, nüüd vaatad, et nohistab, siis nohistab, no mis siis sellest? See fakt iseenesest pole midagi, aga võib teine suguhaiguse koju vedada, seepärast peab sellisega ettevaatlik olema (loe - võimalik suhte katkemine). Aga niiviisi, kolm minutit nühkimist - milleks selle peale probleemitseda? Seda enam, kui on ainult seks, tundeid pole mängus.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 10:54 Ma olen ka varem tähele pannud, et vanad naised ei pea mehe üle aisa löömist mingiks pahateoks.
-
Külaline
Eks niimoodi teoreetiliselt ole hea rääkida, kui endal polegi kunagi mingit päris meest olnud.Tolmukübe kirjutas: ↑17 Aug 2025 11:49Ei tea nüüd, kui vana on vana, aga olen küll vanem, kui nooremalt, ja ma ka võtan üleaisa löömist rahulikult. Nooremana oli Jumal teab mis tragöödia, nüüd vaatad, et nohistab, siis nohistab, no mis siis sellest? See fakt iseenesest pole midagi, aga võib teine suguhaiguse koju vedada, seepärast peab sellisega ettevaatlik olema (loe - võimalik suhte katkemine). Aga niiviisi, kolm minutit nühkimist - milleks selle peale probleemitseda? Seda enam, kui on ainult seks, tundeid pole mängus.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 10:54 Ma olen ka varem tähele pannud, et vanad naised ei pea mehe üle aisa löömist mingiks pahateoks.
-
Külaline
Ära luuluta, et sul mingi meeski on. Oleks, poleks, unistad ainult.Tolmukübe kirjutas: ↑17 Aug 2025 11:49Ei tea nüüd, kui vana on vana, aga olen küll vanem, kui nooremalt, ja ma ka võtan üleaisa löömist rahulikult. Nooremana oli Jumal teab mis tragöödia, nüüd vaatad, et nohistab, siis nohistab, no mis siis sellest? See fakt iseenesest pole midagi, aga võib teine suguhaiguse koju vedada, seepärast peab sellisega ettevaatlik olema (loe - võimalik suhte katkemine). Aga niiviisi, kolm minutit nühkimist - milleks selle peale probleemitseda? Seda enam, kui on ainult seks, tundeid pole mängus.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 10:54 Ma olen ka varem tähele pannud, et vanad naised ei pea mehe üle aisa löömist mingiks pahateoks.
-
Külaline
Sul ju polegi meest. Ja ei ole seda kunagi ka olnud. Seega, sa ei saa rääkida teemal, mida ise ei ole reaalselt kogenud. Ja hüpoteetiline heietamine ei maksa mitte midagi.Tolmukübe kirjutas: ↑17 Aug 2025 11:49Ei tea nüüd, kui vana on vana, aga olen küll vanem, kui nooremalt, ja ma ka võtan üleaisa löömist rahulikult. Nooremana oli Jumal teab mis tragöödia, nüüd vaatad, et nohistab, siis nohistab, no mis siis sellest? See fakt iseenesest pole midagi, aga võib teine suguhaiguse koju vedada, seepärast peab sellisega ettevaatlik olema (loe - võimalik suhte katkemine). Aga niiviisi, kolm minutit nühkimist - milleks selle peale probleemitseda? Seda enam, kui on ainult seks, tundeid pole mängus.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 10:54 Ma olen ka varem tähele pannud, et vanad naised ei pea mehe üle aisa löömist mingiks pahateoks.
Lisaks sellele, et petmine teeb emotsionaalselt haiget, kaasneb petmisega suguhaiguste oht. Lisaks, kulutab mees tõenäoliselt raha selle lõbustuse peale. Ehk siis kõik käib pere arvelt - oma naine seatakse ohtu, pere arvelt kulutatakse aeg selleks tegevuseks, pere arvelt kulutatakse raha jne.
-
Külaline
Eks siin oleneb väga palju sellest, kas seks on vaid kui tehniline pool, või on seal taga ka mingi filosoofia.Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 10:54 Ma olen ka varem tähele pannud, et vanad naised ei pea mehe üle aisa löömist mingiks pahateoks. Samas olen täiesti kindel, et nende arvates sama asi naistele ei ole lubatud.
Pereelu ongi igale oma tähendusega.
Minu jaoks pole pereelul küll mingit iva, kui mul on kaaslane, kellega ei saa mõlemat - pannkooki ja jäätist.
Naine võiks aeg-ajalt kaalus juurde võtta ja siis jälle alla võtta. Võiks soengut ja juustevärvi muuta vmt. Sellel mehel veab, kes saab oma ühe naise näol väga erinevaid naisi tunda - pehmet ja ranget, paksu ja peenikest, mängulist ja kättesaamatut.
Mees, kes ei austa oma keha, käib oma energiat raiskamas, iga suskamisega rikub oma keha mikrokliimat, sellist naised ei austa. Vbl tahavad, aga ei austa.
-
Külaline
See muinasjutuvestja on ikka veel elus? Googeldage tema hulle fantaasiaid.
-
Külaline
Tädi on šarlatan ja lihtsalt üritab kuidagi lihtsamalt pappi teenida. Nõukogude ajal oli ta kolhoosi partorg või midagi sarnast. Mulle väga meeldis, kuidas ta ennustas, et aastal 2012 tuleb maailmalõpp. Ja kui aastal 2013 raadiointervjuus küsiti, et kuhu lubatud maailmalõpp jäi, siis vastas: "Kullakene, maailmalõppu ei tule mitte kunagi."
Täielikku kelbast ajab, ärge võtke teda tõsiselt.
-
Külaline
Tolmukübe kirjutas: ↑17 Aug 2025 11:49Ei tea nüüd, kui vana on vana, aga olen küll vanem, kui nooremalt, ja ma ka võtan üleaisa löömist rahulikult. Nooremana oli Jumal teab mis tragöödia, nüüd vaatad, et nohistab, siis nohistab, no mis siis sellest? See fakt iseenesest pole midagi, aga võib teine suguhaiguse koju vedada, seepärast peab sellisega ettevaatlik olema (loe - võimalik suhte katkemine). Aga niiviisi, kolm minutit nühkimist - milleks selle peale probleemitseda? Seda enam, kui on ainult seks, tundeid pole mängus.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2025 10:54 Ma olen ka varem tähele pannud, et vanad naised ei pea mehe üle aisa löömist mingiks pahateoks.
Sa ei ole küll mitte kunagi päris armastust tundnud, kui see "nohistamine" ja kolm minutit nühkimist probleemi EI tekita.
-
Külaline
Minu arust ütles ta hoopis midagi sellist, et maailma lõpp tuligi, aga me lihtsalt ei taju seda. Lihtsalt liikusime märkamatult ühest dimensioonist teise. Või midagi sellist.Guest kirjutas: ↑17 Aug 2025 20:47 Tädi on šarlatan ja lihtsalt üritab kuidagi lihtsamalt pappi teenida. Nõukogude ajal oli ta kolhoosi partorg või midagi sarnast. Mulle väga meeldis, kuidas ta ennustas, et aastal 2012 tuleb maailmalõpp. Ja kui aastal 2013 raadiointervjuus küsiti, et kuhu lubatud maailmalõpp jäi, siis vastas: "Kullakene, maailmalõppu ei tule mitte kunagi."
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist